|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.7.2007 8:32:04   
*maja
Evo mene, še vedno v enem kosu user posted image , sem preživela noč, popadki so se seveda umirili (kaj pa drugega), sem se zelo dobro naspala (enkrat za spremembo), počutje je danes malo boljše kot včeraj, po mojem je bilo vreme krivo za vse dogajanje sinoči.

No Kapica kolk greva stavit, da bom šla čez rok user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9851
5.7.2007 9:32:33   
bačko
Dobro jutro!
To noč pa sem malo bolje spala.user posted image
Glede pregledov pri G pa vam povem ,da mene moj tudi še ni pogledal vaginalno.Če sem slučajno odprta in podobne stvari.Mu bom pa v torek rekla ko bom imela pregled.Na ctg-ju sem bila in naša je aktivna.Tako rada se premika.Me pa nekaj zanima.Ali je res da se pred porodo dete umiri?
Jaz bi tudi mogla pomiti po tleh pa se mi ne da.Bo kar moj mogel pomiti potleh ali pa bo moja babica prišla.Zadnjič se je nekaj ponujala, če imam kaj za postoriti doma pa sem rekla da ne.Bom rekla da sem se premislila.
Mene od vseh stvari najbolj skrbi dojenje.Ali mi bo šlo od rok in ali bom sploh lahko dojila?Tega me je najbolj strah.Nič drugega.
Grem še malo v ležeči položaj.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9852
5.7.2007 9:44:39   
Anonimen
bačko naj bi se umirili, ja, samo tile naši otročki so zgleda čisto izvenserijskiuser posted image user posted image user posted image vsaj moji zgleda nič ne diši da bi bla bolj mirnauser posted image

sem bla malo zunaj, ja tak fajn hladni in takšnouser posted image no, zdaj bo zgleda začelo sonce žgat, morem zabit dol okna in žaluzije, da se mi ne segreje prevč, pa bo kar za živetuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 9853
5.7.2007 10:19:06   
rumba
Jutro!!!!
Kako ste bile včeraj pridne!user posted image  Pa 400-tko ste mi pustile.user posted image user posted image user posted image user posted image  Najprej sem še mislila, da jo bomo pustile Freychi, pa se izgleda ne bo izšlo.... Ja, škoda, da nisem z vami klepetala, saj itak nisem mogla pred drugo uro zaspati.user posted image  Tej sem pa samo na uro gledala in se mučila. Bedak, lahko bi se z vami smejala, kaj?

Ulla, tvoja bo pa pianistka, kaj? Kaki prstki.user posted image
ronja, super da se je tvoj fant vrnil.user posted image  Sedaj pa le pridno v P.user posted image
Ditin ati, hvala za lepe slikce. Kako lepotičko imata!!!! Pozdravčki Freychi in Diti!!!
*maja, kako si ti prijazna, no. Saj vem, da me čakaš, ker me hočeš za cimro, kaj?user posted image
Bačko, moja dva sta oba še med samim porodom brcala kot nora, tako da jaz ne bi rekla, da bi to bilo kako pravilo.

Tako, sedaj pa šibam na pregled. Se beremo kasneje.
Pa-pa!

< Sporočilo je popravil rumba -- 5.7.2007 10:20:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9854
5.7.2007 11:09:19   
kapica
Jutrouser posted image !
Corfu, saj tega se zavedamo, da lahko ponoci cvekamo, ko se ni otrok, zato pa izkoriscamo te dneveuser posted image .
Ulla, ti lahko jaz povem, zakaj nisi mogla vec spat. Te je prevec firbec matral, da bi 400-tko zamudila, a? Mam prav, a neuser posted image ?
Backo, jaz sem slisala da to ni pogoj, da se dete umiri pred porodom, sem pa tudi mislila, da je tako.
Rumba, 400-tka ni za tebe, kaj bi rada, saj si 300-tko mela, al se jaz narobe spomnimuser posted image ?
Maja,  za kaj bi stavile? Kaksno pijacko drugo leto na piknikuuser posted image ?
Jaz sem tud fajn spala, vceraj zvecer smo se res tako nasmejale, punce, super ste, ni kaj!!!

Danes nimam kaj v planu , popoldan je moz v sluzbi, jaz bom pa kr novo knjigo v roke vzela. Ze par dni nisem, pa mi manjka. Tukaj pa spet sam dez in dez.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9855
5.7.2007 11:12:11   
kapica
Dobila sms od Freyche:

Sem Julija. Danes ob 5.48h sem razveselila mamico in atija, tezka 3800g in velika 51cm.Tani33user posted image

Cestitke druziniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9856
5.7.2007 11:21:25   
Anonimen
Tani čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kapica za 4ko me sploh ni skrbelouser posted image sem vedla da se bosta tudi popucale kmaluuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9857
5.7.2007 11:25:05   
kapica
kapica za 4ko me sploh ni skrbelo sem vedla da se bosta tudi popucale kmalu

Lazesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9858
5.7.2007 11:40:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mam pa dobro novico: moj user posted image se je kar vrnil iz Splita in bo zdaj tu počakal. Pa sem mu napisala, da naj ne hodi, da ni še nič... Pa mu ej bilo grozno, da sem bila sama zjutraj in ej pop. kar odpakiral sem... Se je ravnokar vrnil. Upam, da bo zdaj mala uvidevno prikukala čim prej na svet! Držite pesti!

No, potem pa lahko uporabiš vse tiste nasvete za pospešitev poroda zdaj.user posted image Aja, sem pozabila dopisat, da klistir tudi pospeši popadke.user posted image
Drugače pa res super in lepo od njega, da se je vrnil.user posted image

Dita je pa cuker za sladkorno dobit!user posted image Ful je luškana!

Tani, čestitke za Julijo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9859
5.7.2007 11:49:32   
kapica
Punc, nikjer vas ni, meni je pa doglcas. Pa to dezevno vreme me dela takoo zalostnouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9860
5.7.2007 11:55:49   
GabiW
kapica ne bit žalostna, za vsakim dežjem posije sonce.

Pri nas pa danes ne dežuje, ampak je mraz. Vsaj v senci. In jaz imam zdaj problem, ker že pol ure držim nogavice v roki in ne vem ali naj jih obujem za na sprehod ali naj grem v japankah. Madona s čim se ukvarjam, kar ne morem verjet.

Se spravljam peš v mesto. Saj ni tolk daleč, sam glede na to, da mam trebuh že skor pri kolenih, mal cvikam.

Ja nič, se bo treba počasi odpravit.

Pridne bodite, papa

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9861
5.7.2007 11:57:50   
Anonimen
user posted image jaz sem se stuširala ravno, pa glavo umila in pobrila ( pa ne glavo user posted image ) mi je pasalo, pa lačna semuser posted image grem gledat kaj bi se dalo v usta datuser posted image

kapica dež je pa ja fajnuser posted image jaz sem hvaležna da je bolj tako poletje, že tko gagam, če bi bla pa res ona vročina bi me pa tak že utroflo davnouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9862
5.7.2007 11:58:21   
*maja
Jaz sem tukaj Kapica ne bit žalostna, sem ravno prišla domov iz trgovine oborožena s sadjem (mi nič drugega ne paše), pa čakam da mi stroj opere da cote obesim...

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 9863
5.7.2007 12:10:31   
bačko
Tako sem zaspana da sem si mogla prav kavo skuhat, da se zbrihtam.Čestitke Taniuser posted image user posted image user posted image .
Če tale kava ne bo pomagala bom šla kar spat.Pa še kosilo moram skuhati za lubija.Ne vem če se mi da.Grem raje spat in bom potem videla kako se bom počutila.Upam da bolje!user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9864
5.7.2007 12:48:26   
ronja
Sicer pa da vam malo povem, kako je kaj potekala moja noč: se je vrnil okoli 12h-1h ponoči, mal sva se pocartala in si vse povedala, seveda, potem pa sva se spravila spat. Seveda, ko sem se ulegla, sem takoj dobila popadke. Sem si rekla, ko jih j*, bom jaz zaspala, itak že prejšnjo noč nisem nič spala (2 uri in pol), isti razlog... No, potem pa niso hoteli nehat in so me non stop budili, na 5 minut, nakar sem ugotovila, da je brezveze, da se še matram in sem vstala in začela šivat dekico.

No, popadke mam že celo noč in cel dan, niso ravno točni kot ura, precej mešano, od 3 do max. 8 minut (večinsko zadnjo uro na 5, ponoči so bili pogostejši). Bolijo nekateri že kar fejst, sicer pa močnejši ko je, hitrej šivam, hehe, no razen pri onih , ki pridejo po daljšem odmoru, takrat pa se zibam v bokih ali pa počepnem. Dihanje res pomaga, čeprav bi na začetku kar zadrževala sapo, predno sem se spomnila, da to ni najboljše...

Dobila sem tudi drisko, seveda, itak, brez tega znaka jaz gotovo ne bom, jo dobim za vsak drek. Tudi "rahel upad teže" se je poznal, po mojem laičnem mnenju je sicer ta znak povezan s prejšnjim Čep se mi še naprej veselo lušči, skratka vse je nekak tak kot naj bi bilo, ne?

Zjutraj sem celo malo zadremala med popadki, sem bila čisto zmatrana, pa mi je celo ratalo. Sicer pa šivam in šivam, no, zdaj sem si vzela še en zajtrk, hehe. mogoče mi pa res rata naredit dekico še predno pride Ronja ven! Vsekakor mislim, da ne more več bit daleč...

Dokler bom lahko zdržala, vsekakor ne grem nikamor. Saj zdaj je tu, mislim v Lj, sem ga nagnala v službo, ker bova njegov dopust bolj rabila potem, ko bo mala zunaj, pa brezveze, da tu čaka z mano, saj popadke znam tut sama zapisovat, hehe Ga pa pokličem in pridirka z biciklom v 10 minutah, tak da sem prav ... Pa niti ne toliko zaradi samega poroda, ampak zato, ker mu je to toliko pomenilo, da je kar prišel nazaj, čeprav sem mu rekla, da naj še ostane, res je !

No, punce, držite pesti danes, verjetno nekje do jutri popoldne računam, da bi se tole moralo zaključit... Pa da dobiva končno tudi midva svojo bebico v roke! Hvala, ker ste z mano!

Aja, dekica še v delu, to je en večji projekt, iz 49 kvadratkov sestavljena, na vsakem drugem je aplikacija... Upam, da mi rata, hehe. Zdaj sem mela pavzo, da sem vam to natipkala, zdaj grem pa nazajuser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9865
5.7.2007 12:58:00   
kapica
No Ronja vidis, komaj si zacela sivat dekico, so ze popadki tukaj. Si pa dobra, da se upas cakat, jaz bi menda ze kr sla v P. Drzim pesti, da je to to in da bos res kmalu svojo pupo cartalauser posted image .
Maja, jaz sem tud polna sadja, v hladilniku in v zelodckuuser posted image .
Ulla, saj men se tud dopade, da ni prevec vrocine, ampak mi imamo ze tri tedne skoz dez, in mi gre res ze na zivce.
Gabi, kr obleci zokncke, raje da ti je bolj toplo, kot pa da se prehladis.

Jaz sem sedaj eno rundo ze jokala, pa bo menda se prislo nekaj danes popoldan. Ah, saj bouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9866
5.7.2007 12:58:09   
Anonimen
user posted image ronja daj že sfiniširaj to dekicouser posted image user posted image user posted image da se bo mala lahko rodilauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9867
5.7.2007 12:59:56   
*maja
user posted image user posted image user posted image  Ronja sedaj pa je že akcijo, po mojem boš kar kmalu pokala v P (no pa saj je že čas ne user posted image ), je pa definitivno lažje tele popadke, ko še niso tako pogosti predihavat doma kot v porodnišnici, tako da ti kar doma lepo počakaj dokler ne bojo redni.

Evo sva približno na istem, mene tudi zvijajo že od učeraj zjutraj, ampak nikamor ne grem dokler ne bojo v enakih itervalih ni šans user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9868
5.7.2007 13:01:57   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: kapica 

Jaz sem sedaj eno rundo ze jokala, pa bo menda se prislo nekaj danes popoldan. Ah, saj bouser posted image .

Ah pa saj ni tako hudo no.... vsekakor pa za vsakim dežjem posije sonce.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9869
5.7.2007 13:02:56   
ronja
Ja, saj delam na temuser posted image na obojem hkrati, pa je včasih kar mal težko. Vam moram poslat pol slikco, ko bo gotova - ker je to taka dekca z zgodbico - vsaka slikca ma en pomen, ki je povezan s tamalo, nama, kaj se je dogajalo v nosečnosti...

Zdaj sem bila lačna ko volk, sem morala it malo jestuser posted image Sicer bi rada naredila še čok. sladoled predno gremuser posted image . Mi bo potem ful pasal, sigurno... Pa smetane mam za porabit, heheuser posted image No, zdaj ga pa celih 13 min. ni bilo! user posted image Do zdaj je bila to najdaljša pavza!NO, dobro, saj ni treba, da me vsake 3 minute šraufa, a ne?user posted image Samo da se dogajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9870
5.7.2007 13:04:23   
Anonimen
kapica saj bo boljše....sicer pa mamo ženske med nosečnostjo skoraj da ustavno pravico do joka in čustvenih izbruhovuser posted image user posted image tak da daj si duškauser posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9871
5.7.2007 13:04:42   
ronja
Aja, redni na 3 min. pa res niso: 5-2-8-11-5-2-5-5-13-5 so bili tazadnji... Kadar ga dalj časa ni, dobim pa dvojno dozouser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9872
5.7.2007 13:14:49   
Ajvy
Lep pozdrav punce, sem potrebovala kar dobre pol ure, da sem vas za včeraj prebrala, madona, čveke user posted image

Vidim, da se nekaterim že v polno dogaja, pri nas pa je vse bolj mirno... razen tega da me še vedno jajčniki bolijo... user posted image
Zdej grem pa malček prebrat knjigo o spanju dojenčka, da se še ke jnaučim, je res tak fajn napisana... pol pa baje dobim obisek...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9873
5.7.2007 13:24:00   
arijana..
"Potolažena" s pregleda. Na ctg-ju vse mirno, po mnenju zdravnice pa lahko kamot počakamo do konca meseca. Se pravi, bom pri moji sreči rodila v začetku avgusta, mene je pa že danes mikalo, da ostanem kar tam in zašibam v porodno.
Za znoret, pa še mojga ni do sobote.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9874
5.7.2007 13:26:13   
arijana..
Aja, še to me zanima. A ima katera slučajno v teh dneh probleme s klikom oz. abanetom. Rada bi si porihtala položnice, pa mi sploh ne rata, ker nikol ne dela..

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 9875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  393 394 [395] 396 397   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?