|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
5.7.2007 8:38:07   
piba
Zdravo še enkrat!

Pozabila sem vprašat, če je morda katera s Koroške in obiskuje g. F. Krištofelc-a? Kako se ji zdi? Ali dobiš na NS pri njem (po novem) kak CD ali slikico? Pri prvi nosečnosti pri meni tega ni bilo.

l..p Piba

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
5.7.2007 9:26:16   
katee
piba: dobrodošla med nami. Ampak jaz sem malo na seznam gledala, pa sem videla, da si ti že vpisana 20.1. Ti bom spremenila PDP na 30.1. po NS boš pa točnega povedala. Držim pesti zate in za vse, ki imate NS v teh dneh.

Kar se pa CDjev tiče, jih imejte pa sabo, pa pred pregledom povejte G, da ga imate, da ga bo vstavila notri in kaj posnela - če to delajo.

Lep prgled vsem, ki ga imate, ostalim pa lep dan!!!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
5.7.2007 9:29:54   
katee
  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image  

2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28)user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
       nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota 
          unika (28), user posted image  + user posted image , Celje 
          piškamiška user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1.  katrin (31), user posted image  + user posted image  
          lillygmail user posted image
24.1. damo (29), user posted image
          tonči, user posted image  + user posted image
          ketrin24  (24), user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
27.1. nosečkauser posted image , user posted image  + user posted image , Ljubljana
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
28.1. butara, user posted image  + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image     

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.7.2007 9:48:26   
damo
Halo,

prosim popravi mi PDP na 26.1.. Rodila pa bom na Ptuju.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
5.7.2007 10:06:56   
katee
  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image  

2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28)user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
       nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota 
          unika (28), user posted image  + user posted image , Celje 
          piškamiška user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1.  katrin (31), user posted image  + user posted image  
          lillygmail user posted image
24.1.  tonči, user posted image  + user posted image
          ketrin24  (24), user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. nosečkauser posted image , user posted image  + user posted image , Ljubljana
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
28.1. butara, user posted image  + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

(odgovor članu damo)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.7.2007 10:17:15   
Daschi
Lusa!

čestitke za nuhalno! pesti držimo še naprej!
Aha, še vedno te berem in se veselim s tabouser posted image !

čestitke tudi vsem ostalim za uspešno NS!user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
5.7.2007 10:35:04   
TONČI.
O kolk nas je že januarčic.user posted image user posted image

Danes sem prišla prej iz službe, ker imam potem že spet zobarja. Joj kolk me je strah. Mesec dni nazaj mi je dala zdravilo, sedaj ga more pa zamenjat.
Drugače se počutim kar ok. Moti me le to, da mi kg gredo dol in me kar malo skrbi, če je vse ok.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
5.7.2007 10:36:15   
urssyy
Lep dan vsem skupaj
Čestitam user posted image vsem, ki ste dobile pozitivne rezultate na NS in super da je z vašimi pikicami vse ok.

Katrin zanima me kam si šla na masažo za nosečnice?? In ali si bila zadovoljna??V čem je razlika med masažo za nosečnice in klasično masažo?? Hvala ti za odgovor.
Golobček prosim napiši mi kako je bilo na NS v Domžalah, ali si imela dvd s sabo ali ne, ker imam tudi jaz 11.7. NS pri dr. Strahovi. Me pa zanima kateri teden točno si noseča, da imaš NS že danes, rok pa imava isti datum. Sicer držim pesti, da je vse ok.

Vse, ki ste že rodile in ste bile hkrati na bolniški zagotovo znate povedati ali ste imele kakšno kontrolo v vsem času bolniške in koliko časa ste bile na bolniški. Zelo si želim na morje, a se bojim zaradi kontrole. Prosim svetujte.user posted image

Uživajte v nosečnosti!!user posted image  No kolikor pač lahko.

Ursy

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.7.2007 11:10:05   
Anonimen
Ali lahko dobim tel. od dr. Srahove?

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
5.7.2007 11:37:56   
Anonimen
Dan,

tale zgornji anonimen nisem bila jazuser posted image .

Vam je tale ohladitev prinesla mirno spanje in lepe sanje? jaz sem spala super, moja princeska pa prav tako in sva potegnili do 7.30 in se po tem še malo valjali in crkljali, tako da naju je varuška vprašala, kje sva se toliko časa zadržali user posted image . Moram izkoristit tiste trenutke, go se gospodični da crkljati, kar je zadnje čase sicer pogosteje kot je bilo, ampak še vedno precej redko.
Danes sem opravila že kup stvari, tako da me do nadaljnega čaka samo še lenarjenje, ker mi je spet bolj slabo kot prejšnje dni. Me prav zanima, kaj mi bo jutri rekla G glede bolniške. Po svoje bi še bila doma, po drugi strani bi pa šla malo v službo, ker bom še tako zadosti doma, ko bom na porodniški.

urssyy jaz sicer v prejšni nsoečnosti nisem bila na bolniški, imam pa znanko, ki je bila v obeh nosečnostih na bolniški, v prvi je imela 3 kontrole v drugi pa v 4 mesecih 2. Je pa odvisno kje si v službi in kakšno stališče ima do tega tvoj delodajalec. Ona je sicer v službi na sodišču.

tonči sigurno je vse OK, kile bodo pa že še šle gor user posted image

vse nove user posted image  dobrodošle user posted image

Grem na svojo dozo jogurta in kosmičev, danes so zraven še sveže maline user posted image

Uživajte in se lepo imejte

Nosečka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.7.2007 11:38:22   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Katrin zanima me kam si šla na masažo za nosečnice?? In ali si bila zadovoljna??V čem je razlika med masažo za nosečnice in klasično masažo?? Hvala ti za odgovor.

Salon THAI na Šišenski v Ljubljani user posted image  Razlika med klasično masažo je v legi telesa. Kot nosečnica ležiš na boku, podložena z blazinami. Na koncu pa mi je v sedečem položaju zmasirala še vrat in hrbet. Bilo je zelo sproščujoče user posted image

Drugače pa so nosečnicam priporočeni še posebej masaža hrbta in bolečih nog ali pa stopal in dlani.

In sicer: nič novega. Počutim se super, sem zelo na easy. Jutri moram še v šolo na zadnjo konferenco, drugi teden G pregled in NS, nato pa spakiramo in gremooooo user posted image

Lepo vas vse pozdravljam, uživajte kar se le da in božajte male pikice user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.7.2007 11:40:09   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ali lahko dobim tel. od dr. Srahove?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=875517

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.7.2007 14:10:30   
meli23
Vsem, ki ste uspešno opravile NS čestitam.user posted image user posted image Mene kar malo trema daje. Jaz mam NS v sredo in potem sledi cerkljaža. Tega me je šele strah. Obstaja možnost, da sprožijo splav, ampak je majhna.
Resnično upam, da bo vse ok. in ne bo preveč bolelo. Upam tudi, da ne bom ostala v porodnišnici več kot tri dni.
Moje slabosti so se nekoliko umirile.Ampak ni nič čudnega, če zvečer še vedno skočim iz kavča in tečem v Wc. Včasih mi ne uspe niti do školjke prist in že bruham. Najhuje je ko zavoham hladilnik. Mi ga je mama že dvakrat spucala in zdrgnila, nadišavla,a meni še vedno 100/uro smrdi. Zanjimivo, da noben drug nič ne voha.
Aja- izcedkov pa nimam več in to mi je v resnično veselje. 
Lepo se imejte srečke sonosečke.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.7.2007 15:54:01   
urssyy
Hay!
Anonimna Nosečka hvala za podatke, ampak kaj nisi do enega meseca pod kontrolo svoje firme po enem mesecu pa na breme ministrstva za šolo in socialo...Jaz imam namreč rizično nosečnost in mi najverjetneje bolniška do 1 meseca pred porodom ne uide.To pomeni, da verjtno ne bo šlo za prekinitev bolniškega staleža in bom ves čas pod kontrolo sociale. Torej mo lahko pošlje kontrolo sociala. Moja firma je super - sodelavci me razumejo in me podpirajo.  Menim da je tako. Vse, ki kaj več veste o tem, mi prosim sporočite...user posted image

Katrin tako si me navdušila na tajsko masažo, da ta vikend šibam na masažo stopal. Hvala ti.

Vse user posted image Januarčice vem, da je naš porod še dokaj daleč a  vseeno v razmislek ali ste že kaj premišljevale o izvornih celicah vaše pikice??Postopek je dokaj drag - cca. 1800 do 2000 evrov . Mislite, da ima to smisel??

Pri nas se pripravlja k dežju in se že ohlaja.....super.......bomo lepo spančkali....

Pa pa , urssyy

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.7.2007 16:25:32   
Golobček
Evo se javljam.Nuhalna super rezultat tveganja 1:11500 tak da sem zelo vesela.Strahova je bila full prijazna, vzela si je čas in vse pogledala, tak da sem bila res zadovoljna.
Evo št. od Strahove 01/72-45-221.
Urssyy noseča sem 12 tednov, naredila mi je samo slikice, ker sem ji čist pozabla dat dvd sem bla tako zmedena, ampak sam da mam slikice in pikico ki bo zdrava, to mi pomeni več kot vse ostalo, tebi in vsem ostalim želim čimboljše rezultate NS.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
5.7.2007 16:28:13   
nana35
Glede izvornih celic.Meni se zdi to ful drago,glede na to,da lahko tvojemu otročku nekoč zelo koristi ali pa mu sploh ne pride v poštev (hvala bogu).Jaz si česa takega ne morem privoščiti,sploh pa sedaj,ko bom za dojenčka potrebovala marsikaj,ker nimam nič opeme,niti oblačil,ne vozička itd.,vse moje prijateljice pa so že zdavnaj rodile. Tako da za izvorne celice žal ne bo možnosti.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
5.7.2007 17:40:29   
mateja80
Živjo! NS je za mano. Vse ok. 1:6084. Bila sem v Dravljah pri Antonič Babnikovi, ampak ni bilo ravno tako, kot  sem upala. Najprej sem vprašala, če lahko posname na CD in je rekla, da ne, da bi mogla to željo izrazit že prej, ko sem se naročala... Me zanima, zakaj potem delajo na očitno dveh napravah različnih kakovosti in isto zaračunajo? No, dobila sva štiri slike, tako, da je bilo vseeno nekaj. Ne vem, če je trajalo več kot deset minut. Tu je leva noga, rokice, mehur, srček bije 158 na sekundo... Za moje pojme se ji je preveč mudilo in ni bila prijazna. Ko je kazala noge sem jo vprašala, katerega spola je in je rekla, da to pa pride na koncu, da sedaj gledamo, če je vse v redu. Mislim halo!! A ne more normalno povedat, ne pa, kot da sem prišla tja samo zarad tega. Moj je bil sicer totalno navdušen, saj je pikico (velik je že 6,4 cm!!) prvič videl. Verjetno bova šla tudi na 3D, ker si želim imeti tudi tak spomin. Ampak ne tja.
Sicer pa samo, da je vse ok!! Drugače pa bom kmalu brez službe.. Po štirih letih me ne potrebujejo več. Sj sm slutila in se pripravljala na to, ampak je bil vseeno šok. Kljub odličnim izvidom NS sem včerajšnji večer user posted image . Kaj čmo, taki so šefi. Sploh tisti, ki skoz govorijo, koliko je bilo dobička.... Prov jezna sem in hkrati psihično ful izmozgana. Premišljujem, da bi jutri poklicala G in jo prosila za bolniško za naslednji teden. Ni mi lahko to delat, sam ne morem bit več v službi. Ne prenesem tistih hinavskih nasmeškov in fac. Kaj mislite, a bi mi dala bolniško, čeprav ni fizičnega vzroka? No, jesti res ne morem, komaj se prisilim. Najraje bi spakirala in šla nekam pa, da jih ne vidim več.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
5.7.2007 18:02:37   
klepetka
oj punce ,evo mene po "dolgem "času.Kolk ste ble preidne ,da ste tolk načkvekale  .Saj je pravuser posted image .Nisem vas za nazaj 5 strani nič brala ,tako da nič ne vem zakaj se kaj gre.Bom šla zdaj  .

Mateja80
, bravo za super izvidNS.Ma glede službe  se pa ne sekiraj preveč ,bo že bolje.Že mora bit tako .Zdaj je bolj važna tvoja pikica,zato uživaj

Naj se "pohvalim", ,da sem ponosna lastnica enih novih hlač in še dve kiklci sem si kupila.ja ,včeraj sem bila v H&m pa ne vem ,če nisem kar nosečniških hlač kupila.sam kolikor vem ,v lj H&M nimajo  nosečnioških cunj.Pol sem vvzela dve nenosečniški krili ,raztegljivo ,tako da mi bo prav celo poletje pa še jesen.Ker tastarih cunj niti pod razno ne spravim na rit-no ,na rit že sam zapet pa nikakor ne.

In drugače ,ste vredu?Jaz sem kar ,energije zaenkrat dovolj,počutje vredu,tako da se nimam kaj pritoževat.

V soboto zvečer pa odrinemo na morje za 10 dni ,že prav komaj čakam.Kaj pa ve ,greste na dopust?

Lep dan vam želim ,čeprav dokaj hladen  ampak vseeno boljš kot tista pasja vročina.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
5.7.2007 18:02:49   
katee
mateja80: kar se tiče pregleda NS te popolnoma razumem, ker sem imela tudi jaz tak pregled v Domžalah. Res sem se počutila nepomembno. Ne sekiraj se. Malo pikico boš lahko še velikokrat videla, glavno, da so rezulatati dobriuser posted image user posted image user posted image . Te pa čisto razumem, da si razočarana in jezna.

Ne sekiraj se preveč, ker to škodi tebi in tvoji pikici!!! user posted image  za lepši dan

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
5.7.2007 18:39:52   
koala
mateja80, super da je z pikico vse vredu, mi pa res ni jasno zakaj bi morala že ob naročanju povedati, da želiš imeti preiskavo posneto na cduser posted image .
Kar se službe tiče, verjamem da je hudo, samo boš videla, potem te čaka nekje tvoja sanjska služba.

urrsyy kar se tiče bolniške, prav imaš prvi mesec plačuje bolniško firma, kaj je pa nad mesec pa zavarovalnica(zdarvstvena) in na tistem dopisu ki ga dobiš, se mi zdi da kar vsem napišejo da moraš biti doma, razen za obisk pri zdravniku. Lahko pa zaprosiš g, da ti predpiše sprehode. Samo kolikor vem iz kraja bivanja ne smeš, žal. Komisijo pa lahko dobiš na vrata kadarkoli, vem da so k mamini sodelavki prišli v soboto ob pol devetih zvečer.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 21:12:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
5.7.2007 21:43:50   
žogicanogica
čau drage januarčice! Sem šele zdajle odkrila, da tukaj že na polno čvekate!
No moj PDP je 11.1., doma pa imamo že enega skoraj 2-letnega navihanca! V torek sem imela nuhalno pri Strahovi, pa tud nisem ne vem kaj navdušena. Videlo se je zelo slabo, ker sem imela baje zelo napeto črevesje, nuhalna je bila 1:9300, srček ok, pa eno klavrno sličico sem dobila, kjer se resnično niče ne vidi!user posted image Prov na hitro me je odpikala, zarad slikce mi je kr žal, ker moja G ne dela slikic. No ja, galvno da je NS vredu! Drugače nosečnost potek vredu, je pa druga nosečnost precej drugačna kot prva. Precej manj pozornosti, obremenjevanja, večkrat kar pozabim.. Zjutraj je že kar problem stuhtat kaj obleči, pa sej sem šla ta teden že mal v šoping na predrazprodaje. Se najde kaj za nas, pa sem iskala samo v nenosečniških trgovinah.
Uživajte vse!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
5.7.2007 22:24:33   
TONČI.
Premišljujem, da bi jutri poklicala G in jo prosila za bolniško za naslednji teden. Ni mi lahko to delat, sam ne morem bit več v službi. Ne prenesem tistih hinavskih nasmeškov in fac. Kaj mislite, a bi mi dala bolniško, čeprav ni fizičnega vzroka?

Ti sam pejt do G ali pa do osebne zdravnice. Če je taka, da ti zaradi teh razlogov nebi dala bolniške, se pa zlaži. Magari reč da se ful slabo počutiš, da te boli glava,.... Sicer je to grdo, a te čist zastopim. Ti sam pejt, da ne boš trpela. Bolniško pa boš dobila.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
5.7.2007 22:27:56   
gagy85
hallo... dons je blo na ns vse ok... vsaj tko mi je rekla... dubla sm slikce, filmčka ne...  kaj pomen ns 1,7... ma sj se itak nc ne zastopm v te izvide....  to malo bitje se celo neki kobaca tm notr....  user posted image
naj bi blo vse ok... tko da se ze bolj počutm... dons sm mela tremo pred ns user posted image

(odgovor članu žogicanogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.7.2007 23:17:16   
gagy85
gledam v te izvide... in ni mi jasno... baje da je vse ok.... kaj pa pomeni...
COMENTS: NOSNA KOST UNCERTAIN.user posted image

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.