|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
9.7.2007 8:07:45   
koala
Jutro punce!

ursulina tudi zate in tvojo pikico stiskam pesti, da se vse porihta in ostaneta skupaj še taj do januarja.

Kako ste preživele vikend?
Soboto je bila zame delovna, sem bila pridna in pospravila po hiši, zvečer pa sav šla z dragim na koncert in maksimalno uživala. Nedelja pa je bila malo bolj lenobna.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.7.2007 8:25:34   
nussy
Dobro jutro punce!

Jaz sem nazaj z dopusta in moram rečt, da sem prav utrujena od vožnje čez vikend. Bilo je vse OK, s pikico sva plavala, na sončku nisem bila kaj dosti. Sem že v službi, kjer me čaka cel kup dela.

Vidim, da ste ful napisale vmes ko me ni bilo, upam da bom imela čas prebrati.user posted image

Jutri imam NS, bo pa že 13t4d. Ful pozno sicer, ampak zaradi dopusta je tako naneslo. G je rekla, da je še čas.

No, lepo se imejte, pa pa.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.7.2007 8:59:18   
koala
nussy dobrodošla nazaj, pa naj delovnik ne bo prenaporen.
Jutri pa dobro opravi na NS, pa pikico pozdravi.

Nisem vedela

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.7.2007 10:24:47   
Anonimen
Dan,

jaz sem bila v petek pri G na pregledu, razen da sem čakala 2 uri na pregled je vse OK, dobila sem kup napotnic (NS, AC, ponovno kri za ICT pred AC, hemogram, urin,...). NS imam naslednji torek, ko bom noseča polnih 12 T (17. 7.), po tem spet pregled 27. 7., ker je G avgusta na dopustu in me takrat ne bo naročala. Sem spet v službi, ker mi je slabo tako če sem doma, kot če sem v službi user posted image , samo da dan hitreje mine, če sem v službi in se sčim zaposlim. Sem pa zmenjena z G, da če se bom slabo počutila naj jo poiščem in bo napisala bolniško za naprej user posted image , ampak mislim, da ne bo potrebno.

Ja tudi meni je bolj slabo popoldan in zvečer, sicer mi je pa slabo ves čas, samo enkrat bolj drugič manj.

ursolina držim pesti, da se tovja pikica dobro pučuti in da bo vse OK

urssyy   upam, da ne krvaviš več in da se dobro počutiš. NI normalno, da imaš v nosečnosti veliko bakterij v urinu!!!! V takšnem primeru je ptorebno poslati urin na dodatne preiskave, da se vidi kaj je s temi bakterijami in katere so. Če je v 1 ml urina prisotnih več kot 1 miljon bakterij iste vrste je potrebno namreč jemati antibiotike, tudi če nimaš težav. Ker prisotonost bakterij v urinu predstavlja tveganje za okužbo ledvic, to pa predstavlja tveganje za prezgodnji porod, prenizkot porodno težo otroka,...

vse ostela, ki ste v službi naj vam dan čim hitreje mine

vse, ki uživate na dopustu imejte se lepo in uživajte še za nas user posted image

Grem še malo delat user posted image , če sem že v službi

Nosečka user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.7.2007 11:54:59   
martinca
pozdravljene!
jaz se vam po dolgem času zopet oglašam. sem namreč zbolela. zdaj je že boljše kot je bilo, vročina je minila, prehlad pa tudi za silo. moj se pritožuje kako smrčim ponoči zdaj ko mam zamašen nosuser posted image , sam jaz nič ne vem o tem.
upam da bom do petka že čist zdrava ker gremo na morje, juuuhuuu, kak se že veselim.

nana35, kak si kaj, zdaj se pa že dolgo nisva slišale?

pridne bodite

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.7.2007 14:26:17   
urssyy
Hvala vsem za tolažilne besede in sem vesela, da me razumete..danes že malo manj krvavim in nimam krčev.......saj bo vse ok..user posted image

Ulla hvala za skrb, sem res dobila v bolnici buscopan in so rekli naj ga vzamem tudi doma ob krčih

Koala ti pa si tako pozitivna nosečka, da bi te rada imela v svoji družbi vsak dan.Take kot si ti rabimo !!!!

Ursulina zelo te zastopim glede krvavitev ampak boš videla naše pikice bodo zdrave in lepe

Nussy tudi tebi lep pozdrav in ne skrbi glede NS, ker je čisto normalno če jo imaš v času od 11 do 14 tedna. Tudi jaz jo imam pojutrišnjem pa je že 13t2d. Imava večje možnosti, da bova že videli tudi spol najinih pikic.

Anonimna Nosečka hvala za informacijo. Čez 2 dni imam svojo G. in jo bom vprašala glede tega in bom rekla naj mi še enkrat pregeleda urin. Opažam, da se zelo dobro spoznaš na osnove medicine, se mi zdi da si iz zdravstvenih vod ali ne ??Glede slabosti pa te lahko potolažim, da bodo kmalu za tabo saj že greš naproti drugemu tromesečju. Si pa pridna da vseskozi hodiš v službo, kljub svojim slabostim. No saj tudi jaz bi raje hodila v službo kot bila doma na bolniški....lepo se imej

Martinca tebi pa želim čimprejšnje okrevanje in pazi na morju, da si boš takoj preoblekla kopalke, ko prideš iz morja, da se ponovno ne prehladiš.

Siver hvala vsem za spodbudne besede, ki jih včasih res rabim, da se ponovno poberem. Imejte se lepo in uživajte.user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.7.2007 16:18:46   
koala
O hvala urssyyuser posted image se trudim bit, čeprav mi na čase ne uspeva najbolj.
Sicer pa se po tolikem času, kot sva midva čakala na to nosečnost naučiš, da te čez slabe trenutke in poraze lahko prenese samo optimizem.
Ti kar počivaj s tem sebi in svoji pikici delaš najbolje, vse drugo lahko počaka. In jaz vem, da bo z tvojo pikico vse kot mora biti, pa z ursulinino tudi.
Slabosti pa, ja no danes mi je za odtenek manj slabo, tako da upam, da se bo počasi umirilo.

Pa še nekaj punce, a vas še bolijo prsi?

Nisem vedela

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.7.2007 18:01:42   
Katrin
Pa smo nazaj z morja... spet v tej Ljubljani user posted image

A ne za dolgo; jutri imam redni pregled, v sredo nuhalno, potem pa šibamo nazaj in dolgo pričakovani dopust se prične!

Dobrodošle vse nove nosečke in držim pesti za vse, ki imate kakršnekoli težave ter upam na najbolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala
Pa še nekaj punce, a vas še bolijo prsi?

Ne, prsi so me k sreči prenehale boleti.

Drugače pa dela na hiši napredujejo, danes so pripeljali kuhinjo, jutri jo montirajo user posted image  

Vse, ki ste na dopustu uživajte; tiste, ki delate, pa naj vam bodo delabniki kratki user posted image

Lepo se imejte in cartajte se user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.7.2007 18:30:34   
koala
Katrin, super da vam bo zneslo še enkrat na morje pobegnit, skopaj se še namesto nas, ki še ostajamo doma.

Pa čestitke za novo kuhinjo.

Nisem vedela

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.7.2007 18:42:57   
nana35
Pozdravljene vse!Že dolgo se nisem javila,pa saj če nimam kaj reči potem pač ne pišem.Zgodilo se ni nič novega,vse je po starem,slabosti ni,le da ne spim veliko,ker ne gre ampak to že od vsega začetka ne spim.Zgodaj vstajam in zgodaj zaspim.Sama še ne grem na morje,šele zadnji teden v juliju,tako da je še čas.Edino kar je sem si morala kupiti nekaj oblačil,ker mi žal stara ne grejo zapreti okoli pasu (že nekaj časa),le poletne oblekice so še za uporabo in krila.Drugo pa je na počivanju.Vedno pa ni lepo vreme in zato sem potrebovala tudi kake dolge hlače.
MARTINCA!! Že dolgo nisi pisala pa sem se že spraševala,kje si!Jaz sem dobro,saj vidiš,tudi bolj malo pišem zadnje čase,spremljam pa vseeno dogodivščine,tako da sem na tekočem.Upam,da se boš na morju dobro imela,to je vajino zadnje poletje- dopust v dvoje!Zato uživajta!!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.7.2007 20:54:59   
Zasanjana
Ojla!

Jaz sem verjetno tud med pozabljenimi dopustniki, ki se bore malo javljajo. Mi smo včeraj prišli nazaj in mi je bilo zvečer ful slabo, tako da sem bruhala. Sklepam, da je to od dolge vožnje, ker se mi je to ponavljalo tud v prejšnjih nosečnostih. Drugače pa slabosti ni več in se mi zdi, da sem začela res uživat v nosečnosti. Nestrpno čakam naslednji pregled, počasi se bodo začeli tisti prvi mehurčki, pa brcike... joj!

Malce pozno, ampak vseeno... čestitke Lusa za NS!user posted image user posted image user posted image

Urssyy, samo pozitivno misli in bo vse OK. Držim pesti, da gredo krči papa.

Marusa05, lepo se imej na morju!

No, to bo to zaenkrat, grem vas prebrat do konca, ker mi je uspelo 'prelistat' samo zadnji dve strani. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
10.7.2007 8:24:51   
puri
Se vam samo na hitro javim. Zadnje čase sem zelo čustvena,..jokam za vsako figo! To se mi v nobeni nosečnosti ni dogajalo. V soboto sem bila na bratovi poroki in sem skos jokalauser posted image ,...obup, kaj so si mogli drugi misliti.
Zato vas zadnje dni nisem kaj preveč brala, ker res nisem bila prave volje.

Drugače mi ni več tako slabo, samo še včasih,..apetit je nekaj dni povečan, potem mi pa kar naenkrat spet nič ne paše jestuser posted image

V četrtek imam pa tudi jaz NSuser posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
10.7.2007 9:36:56   
Lusa
Se podpišem pod Nano.Tudi jaz vas redno prebiram ,pišem bolj malo ,da vas ne bi preveč utrujala z mojim strahom ,ker me je resnično zelo strah ,ker sem v tem tednu ,ko mi je odmrl plod oz. še 1teden rizika.Komaj pa že čakam 19.7 ,da zagledam UTRIP!!!Sunny Morning bo spet rekla ,da pretiravam  z mojim strahomuser posted image (brez zamere)

Sem pa že danes ob 7 bila pri zdravniku z Lušo ,ker ima angino.Dobile antibiotik in upam ,da se hitro pozdravi in ,da me ne okuži.

Zasanjana-hvala.Kako pa je uživala vaša mala lepotica v Disneylandu?

Urssyy in ursulina-mislim na vajine pikice in vem ,da bomo vse skupaj zmogle in držale januarja svoje pikice.Moramo!

Vse ostale ,ki vas nisem omenila in ki greste na morje UŽIVAJTE!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
10.7.2007 11:11:09   
TONČI.
Pozdrav vsem skupaj. 

Prsi me NE bolijo več. Sama sreča. Imam pa še vedno balone.user posted image

Zasanjana imaš ti že tako lep trebušček? Kaj pa ostale, se vem že kaj vidi? Jaz nimam še kakšnega občutka po večjem trebuščku.

V čet imam pa NS.

Urssyy bakterije ne smeš imeti. Če imš bakterije ko greš rodit ni dobro. Lahko preneseš na otroka med porodno potjo. Moj Tilen je pri 5m dobil herpes na očku. Ker ne najdejo vzroka zakaj bi ga dobil, so mi rekli da se je najbrž okužil med porodno potjo. pa čeprav so mi pred porodo naredili test bakterij v urinu. In je bilo vse bp.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
10.7.2007 11:33:25   
ulla78
Ojla vsem.

Sem opazila, da nas je kar nekaj nosečk, ki imamo v četrtek NSuser posted image . Upam, da se bo za vse dobro izteklo, sicer pa držim pesti za vse nas!!

Urssy...tudi zate držim pesti, da se vse uredi. Sem vesela, da krci in krvavitve pojenjajo. Tudi jaz ti priporocam se dodaten pregled urina. Vcasih je potrebno kaksen pregled samoplačniško urediti. Se mi zdi, da si v tem času najbolj lahko pomagaš sam. Zdravnikom se zdi marsikateri pregled nepotreben ( predvsem zaradi porabe denarja ), vendar se na koncu izkaže čisto upravičen.
Tako, da kar vztrajaj pri svojem.

Ima katera izkušnje glede pregrade v maternici? Jaz jo namreč imam, vendar zdravnica ne dela ne vem kakšne panike glede tega. Bi jo morala jazuser posted image  Upam, da ne...

Pozdravček.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.7.2007 12:00:24   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Sunny Morning bo spet rekla ,da pretiravam  z mojim strahomuser posted image (brez zamere)

Pa sem v riti, spet user posted image

Jaz sem včeraj dobila izvide DHT in je verjetnost za DS zdaj 1:9xxx (prej 1:2xxx). Lahko uživam naprej.
V službi sem še ta teden, potem pa do 29.07. letim na morje. Sem že nestrpna in komaj čakam. Mogoče bi se že lahko počasi začela pakirat, ampak sem prelena, da bi se tega lotila. Bom spet vse naredila v petek.

Moram priznat, da sem čez trebuh že kar nenormalno široka. Vsa sprememba se dogaja samo na trebuhu. Prsa so malenkost večja, tudi ne več tako občutljiva. Tehtnica pa v 14t kaže -0,5kg. Nobena hrana mi še ne diši posebaj. Še vedno me muči zgaga in kar ne najdem recepta kako bi to pomirila. Glede kg se niti ne obremenjujem, ker ima user posted image kar nekaj zalog za pokurit, tako da sem prepričana, da niti slučajno ni lačen.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.7.2007 12:16:33   
Anonimen
Dan,

mene pa danes prav fino zebe, pa je Trontelj prejšni četrtek an POP TV nakladal, kako bo letošnji julij nadpovprečno vroč user posted image .
Psihično se pripravljam na kup papirjev, ki se mi kopičijo na mizi...in kljub temu, da jim dopovedujem ,da naj se popsravijo, ni nič od tega user posted image . Očitno je moja telepatija bolj slaba user posted image

No očitno bomo še zadnje januarčice končno dočakale NS, med tem se boste pa ostale že počasi začele dogovarjati za morfologijo user posted image . Mi je prav zanimivo tole, ker v prejšni nosečnosti, sem imela rok čisto na začetku meseca in sem vse opravila med prvimi

sunny morning super za dobre rezultate DHT, sedaj pa lahko res lepo uživaš in lenariš na dopustu user posted image

tonči bakterija o kateri ti govoriš "živi" v nožnici in se ji reče Streptococcus agalactiae in je "nevarna", ker lahko povzroči sepso in meningitis pri novorojenčku takoj po rojstvu. Kar se pa herpesa tiče, je pa tako, da je to virusna okužba. Ko se enkrat okužimo, ostane virus v nas celo življenje in se lahko po tem občasno izloča, brez da bi mi to občutili. Lahko se pa kaže v obliki izpuščajev na ustnici. Prenaša se pa s tesnimi stiki, največkrat s slino in poljubljanjem.

ulla po moje, če je septum majhen, ne bo povzročal nobenih težav. Večina G se ne odloči za odstranjevanje pregrad, če so le-te majhne (mislim, da je meja tam nekje pri 2cm). Odstranijo pa jih, če so težave z zanositvijo (vsaj prof. Tomaževič to zagovarja)

urssyy kako si?

Lusa upam, da bo Luša kmalu zdrava

Aja še to...mene prsi v tej nosečnosti niso kaj dosti bolele in tudi kakšenga bistvenega povečanja zaenkrat ni, mogoče so mi malo majhni nekateri modrci, ki imajo malo manjše košarice, ampak kakšne krize pa ni. Tudi v prejšni nosečnosti sem nosila ves čas svoje modrček, po porodu sem pa imela modrček za dojenje večje za eno številko in eno košarico, pa za košarico niti nisem prepričana, da bi bilo potebno...Sem pa kljub temu polno dojila do 7. meseca.

vse, ki mislite, da nimate kaj napisati seveda imate, saj lahko napišete samo, da ste OK, da uživate, da vas je dragi razjezil...Saj ni potrebno, da govorimo o samih resnih in nosečniških stvareh user posted image

Nosečka user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.7.2007 12:17:55   
TONČI.
Glede kg se niti ne obremenjujem, ker ima kar nekaj zalog za pokurit, tako da sem prepričana, da niti slučajno ni lačen.

U pri meni tud ne more biti lačen otrok. Imam zaloge še za dvauser posted image user posted image

Ima katera izkušnje glede pregrade v maternici? Jaz jo namreč imam, vendar zdravnica ne dela ne vem kakšne panike glede tega. Bi jo morala jazuser posted image  Upam, da ne...

Jaz jo imam. Prva nosečnost je šla kljub bolečinam mim. Če je pregrada usmiljena do tebe, ti ne bo delala težav. Drugače pa lahko pride do ss ali prezgodnjega poroda. Pri meni ni bilo nič od tega, ker so mi 2 dni čez rok sprožil. Res je, da te v nosečnosti lahko dadatno kaj špika. Imam pa tako pregrado, da če mi nebi ratal zanosit v enem letu, da bi šla na operacijo. Zanosila sem v 8 mesecu. Sedaj v drugo pa takoj, ko sva se spomnila, da bi imela še enega. Tko da se ne obremenjuj preveč.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
10.7.2007 12:28:30   
TONČI.
Anonimna nosečka, sej to je fora. Tud men ne gre v glavo kako mi lahko rečejo, da se je okužil med porodno potjo. Herpesa ni nikoli imel na ustih ali kje drugje. Samo na očku, pa še to ga ni nihče nič "šlatal" po očku. Ne vem kje mi je to zoprnijo staknil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
10.7.2007 12:38:18   
nana35
Ulla!Jaz sem imela pregrado na maternici,zato sem imela tri ss,potem so mi jo odstranili.Vendar dlje od 5.tednov nosečnosti skoraj nisem prišla.Tvoja pregrada je verjetno majhna in nenevarna,drugače bi ti gin.sigurno kaj rekla.To je zelo pogost pojav in nekje sem brala,da 75% žensk gre skozi nosečnost kljub pregradi.Tako da verjetno ni panike.

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
10.7.2007 13:03:41   
gagy85
o dobro jutro punce, kako kej ... jst bol zgodi ne vstajamuser posted image
z mojim ns vse ok, moj je zadnc popizdu k sm grizla sama sebe zard te nosne kosti, ko sm bla v službi je sou do tiste ginekologinje... baje da se nc ne rabm sekirat... da je tveganje zmanjsano, da zato tud nosno kost niso pregledoval...
pa isto mi je rekla tud moja ginekologinja... tko da sm zdj vsaj kokr tok pomirjena...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.7.2007 13:13:33   
Lunca1
No jaz imam tudi pregrado, pa tega do zadnjega pregleda sploh nisem vedela. Izgleda da je bolj majhna in se je do zdaj ni videlo. Sem pa obakrat zanosila v prvo in prvič tudi brez problema donosila in rodila 9 dni čez rok. Tako da to še ne pomeni, da moraš nujno splavit ali prezgodaj rodit. No vsaj pri meni je bilo tako.user posted image  Poznam pa tudi take, ki so imele zato težave zanosit. Po moje je vse odvisno od velikosti pregrade.

Kar se prsi tiče, so moje v drugo neobčutljive in enako velike. Jaz sem imela po porodu samo spodaj večji obseg, košarica je bila ista. Jaz sem imela pa doma 2 modrca z eno številko večjo košarico. user posted image  V glavnem svetujem da modrce kupite šele po porodu.

Kar se zalog tiče jih ima tudi moj user posted image  kar precej za pokurit, tako da se ne sekiram preveč zaradi apetita. Še zdaj nisem ugotovila, kaj mi res paše, mogoče paradižnik, lubenica,...

Imam pa drug problem. Zadnje dni sem zelo žejna. A se to dogaja še kateri? Imam res suha usta.

Ne vem a bi šla jutri na pregled ali ne. Mi je dala namreč en termin v juliju, drugega pa 8.8. Prvi naj bi bil predvsem, če kaj ne bi bilo v redu. Kaj bi vi naredile na mojem mestu? Predvsem mi ni všeč tale moja žeja.user posted image  Pa še moj je v Rusiji, tako da mi malo čuva tašča in se potem to razvleče na cel dan, ker imam pregled šele ob 16.30. Ma se bom že nekako odločila.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.7.2007 13:45:14   
Tinča1
Pozdravljene!

Jaz sem ponovno v user posted image , ker sem včeraj ponovno videla svojo pikico.
Imela sem 1. UZ pregled v nosečnosti. Prejšnji teden sem bila na NS.
In naš user posted image  je v enem tednu zrasel kar za 2 cm. NS je velika max 1,4mm, je pa naredila štiri izmeritve. Samo tveganja pa ni izračunala, tega pa tako že vem, ker mi ga je dr. Pelkičeva.

Prsi tudi mene še vedno bolijo, tako, da spanje na trebuhu odpade, pa tudi k user posted image  se težko stisnem zvečer.

Lunca, mogoče si pa žejna, ker je bil včeraj tak čudno soparen dan. Tudi, jaz spijem ogromno tekočine, cca 2-2.5 l na dan, pa je z user posted image vse vredu. Razen, če se bojiš, da si fasala nosečniški diabetes. Te pa se le idi pokazat. Raje 10X preveč, kot enkrat premalo.

Lep pozdrav in uživajte.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.7.2007 14:34:56   
Lunca1
Žeja me matra že ene 4 dni, tako da ni samo od enega dneva. Samo če je zelo vlažno, ne bi rekla, da bi bil lahko suh zrak. Drugače jih pa zdaj kar nekaj jamra, da so žejni, tako da ne vem ali je kaj v zraku, ali kaj drugega.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.7.2007 15:15:56   
Katrin
Pozdravljene!

Sem nazaj z rednega pregleda: vse Ok, kri in voda brez posebnosti user posted image  Jutri pa še NS user posted image

Koala: hvala za lepe želje!

Anonimna: o čem bi se pa ti pogovarjala user posted image  (nekaj neresnega in nenosečniškega?) Jaz priznam, da za pol stvari sploh ne vem, o katerih pišejo punce, ker v prvi nosečnosti nisem imela nobenih težav, sedaj zaenkrat tudi še ne user posted image

Uživajte in ne se prehladit (je mrzlo, brrr) user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.