Anonimen
|
Dan, mene pa danes prav fino zebe, pa je Trontelj prejšni četrtek an POP TV nakladal, kako bo letošnji julij nadpovprečno vroč . Psihično se pripravljam na kup papirjev, ki se mi kopičijo na mizi...in kljub temu, da jim dopovedujem ,da naj se popsravijo, ni nič od tega . Očitno je moja telepatija bolj slaba No očitno bomo še zadnje januarčice končno dočakale NS, med tem se boste pa ostale že počasi začele dogovarjati za morfologijo . Mi je prav zanimivo tole, ker v prejšni nosečnosti, sem imela rok čisto na začetku meseca in sem vse opravila med prvimi sunny morning super za dobre rezultate DHT, sedaj pa lahko res lepo uživaš in lenariš na dopustu tonči bakterija o kateri ti govoriš "živi" v nožnici in se ji reče Streptococcus agalactiae in je "nevarna", ker lahko povzroči sepso in meningitis pri novorojenčku takoj po rojstvu. Kar se pa herpesa tiče, je pa tako, da je to virusna okužba. Ko se enkrat okužimo, ostane virus v nas celo življenje in se lahko po tem občasno izloča, brez da bi mi to občutili. Lahko se pa kaže v obliki izpuščajev na ustnici. Prenaša se pa s tesnimi stiki, največkrat s slino in poljubljanjem. ulla po moje, če je septum majhen, ne bo povzročal nobenih težav. Večina G se ne odloči za odstranjevanje pregrad, če so le-te majhne (mislim, da je meja tam nekje pri 2cm). Odstranijo pa jih, če so težave z zanositvijo (vsaj prof. Tomaževič to zagovarja) urssyy kako si? Lusa upam, da bo Luša kmalu zdrava Aja še to...mene prsi v tej nosečnosti niso kaj dosti bolele in tudi kakšenga bistvenega povečanja zaenkrat ni, mogoče so mi malo majhni nekateri modrci, ki imajo malo manjše košarice, ampak kakšne krize pa ni. Tudi v prejšni nosečnosti sem nosila ves čas svoje modrček, po porodu sem pa imela modrček za dojenje večje za eno številko in eno košarico, pa za košarico niti nisem prepričana, da bi bilo potebno...Sem pa kljub temu polno dojila do 7. meseca. vse, ki mislite, da nimate kaj napisati seveda imate, saj lahko napišete samo, da ste OK, da uživate, da vas je dragi razjezil...Saj ni potrebno, da govorimo o samih resnih in nosečniških stvareh Nosečka
|