|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
2.7.2007 18:21:48   
puri
Lusauser posted image user posted image user posted image za NS,...SEM ZELO VESELA, DA JE VSE VREDU,...NAJ BO TAKO TUDI V NAPREJ!!!

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 976
2.7.2007 18:26:14   
Anonimen
Lusa user posted image user posted image user posted image  super, da je vse OK s tvojo pikico. Zdaj pa malo bolj sproščeno uživaj v nosečnosti user posted image

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
2.7.2007 19:17:36   
katee
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image  

2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28)user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
       nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota 
          unika (28), user posted image  + user posted image , Celje 
          piškamiška user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček user posted image
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image  
          piba, user posted image  + user posted image
          amna user posted image
21.1.  katrin (31), user posted image  + user posted image  
          lillygmail user posted image
24.1. damo (29), user posted image
          tonči, user posted image  + user posted image
          ketrin24  (24), user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
27.1. nosečkauser posted image , user posted image  + user posted image , Ljubljana
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
28.1. butara, user posted image  + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image          

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
2.7.2007 19:17:50   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mateja80
Občutek imam, da mi prebava sploh ne dela. user posted image

Jaz moram priznat, da je za enkrat z mojo prebavo še vedno vse ok. Velika potreba še vedno deluje 2-3x na dan, tako kot pred nosečnostjo. Upam, da bo tako ostalo tudi v bodoče.

IZVIRNO SPOROČILO: koala
A je katera kupila nosečniški planer od revije mama?

Jaz sem si ga kupila že lansko leto, ko sploh še nisem bila user posted image  in sva se o tej možnosti samo pogovarjala. Meni se tudi full dopade. Zdi se mi zelo praktičen.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 2.7.2007 19:18:37 >

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 979
2.7.2007 19:21:24   
katee
Pozdravček še iz moje strani.

Za vse, ki ste bile na NS, user posted image user posted image user posted image . Jaz sem danes dobila izvide še od dvojnega hormonskega testa in izvidi so še boljši, kot so bili na NS. Pa že prej sem imela 1: 6323. So mi res polepšali dan.

Lepo se imejte še naprej!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
2.7.2007 19:44:21   
ursulina
super da je vse ok!!

mateja80, midva sva za vsak slučaj s seboj vzela 2 CDja user posted image , pa jih ima zdravnica sama :) recita, da vama da slikice IN filmček, res je super!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 981
2.7.2007 20:18:06   
nana35
LUSA,zelo sem vesela zate,da je tvoj rezultat dober!Upam,da se za vse nas lepo izteče.
Jaz apetit imam,razen meso se mi grozno upira in ga ne morem jesti,čeprav mi pašteta odgovarja in jo jem.Bruham ne,niti mi ni več preveč slabo,samo na momente.Nisem imela prevelikih težav s tem,nisem bruhala,le počutje je bilo slabo in dvigovalo mi je želodec.Tako,da shujšala nisem nič,le zredila sem se.Ampak imam srečo,da nisem bila nikoli preveč debela,tako da ni tako velika razlika-no,jaz jo vidim.
Jutri grem na pregled in bom videla koliko kg sem pridobila v enem mesecu.Se "vidimo".

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 982
2.7.2007 21:24:15   
Golobček
No sem gledala na seznamu in vidim da imate zraven otročke in nosečnost, jaz že imam dva fantiča doma, tako da me lahko daste zraven na seznam

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 983
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 21:35:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Golobček)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
3.7.2007 8:41:03   
Lusa
Vsem hvala!Seveda sem lažje zadihala ,vendar kaj ,ko me še čaka AC in potem 3-4tedensko čakanje na rezultat.

Nalin-tudi jaz sem šla včeraj po NS na BIGMACA  ,ker sem imela samo zajtrk ,sem bila preveč nervozna ,da bi kaj pojedla ,in potem mnjam se mi je Big mac tako zaluštal ,pa še hitreje kot mož sem ga zmazala ,kar pri nas to ni običajno.

Glede hrane-ma vse po vrsti lahko jem ,itak vem ,da mi 15kg + ne uide do konc nosečnosti.user posted image

Šefi?Jaz sem obema šefoma povedala že v 5tednu ,da nisem delala z laki ,ki so baje nevarni za nosečnost.Je pa vsekakor pri nas na firmi drugače ,ker nas je 150 samo v eni izmeni in imamo zamenjave ,več ljudi isto zna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 985
3.7.2007 9:26:41   
Anonimen
Samo se malo uštulim k vam.

Lusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za NS.user posted image

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
3.7.2007 9:29:02   
Lusa
Ooooo Raho ,kaj se štiliš k nam ,bejž hitr nazaj!user posted image Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
3.7.2007 10:05:45   
Anonimen
Jutro no ja bolje rečeno dan user posted image

A še vse lenarite v tem lepo ohlajenem dnevu? Se je prav dobro spalo, ko ni bilo vročine in sparine. Jaz se bom do konca tedna ravno navadila takšnega lagodnega, lenobnega življenja, po tem bo treba pa spet nazaj v službo. Pa še moja punčka lepo uživa, ko ji ni treba zjutraj takoooooo zgodaj vstati in po tem se elpo v miru in počasi oblečeva, pogleda še kakšno knjigico in gre k varuški. Danes sem se malo predolgo pogovarjala z varuško in je prišla nazaj do mene, mi vzela iz rok svoj nahrbtnik in jasno pokazala naj že vendar grem user posted image .

Jaz v službi nisem še nič povedala in tudi še ne mislim. Sicer po mojem že krožijo vse sorte govorice, ker sem na bolniški user posted image . Moja uradna izjava zakja sem na bolniški je, da imam hude težave z želodcem, kar je po svoje res, kadar mi je slabo user posted image .

Sem ugotovila, da bom spet prišparala denar user posted image ...letos spet ne bom nič kupovala na razprodajah za oblečt, ker nimam nobenega smisla, da si kopujem na zalogo, do naslednje poletne razprodaje še tudi ne bom zadosit shujšala, da bi si kaj kupila, tako da nič zapravljanja za oblačila do naslednej jeseni user posted image .

V petek imam spet pregeld pri G, se bova dogovorili kdaj na NS in AC. Žal mi je samo, da je avgusta, ko bom imela AC ne bo in mi jo bo delal nekdo drug...

Grem še malo lenarit, ker sem doplodansko delo (danes je bilo to likanje) že opravila. Jutri me čaka pa pospravljanje kuhinjskih elementov.

Dobro se pohladite, ker konec tedna bo spet vroč in sončen user posted image

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
3.7.2007 10:11:42   
Anonimen
Tud jaz se mbom sam tolk uštulila med vas, da čestitam Luši za fajn opravljeno NS user posted image user posted image user posted image . Ful ful sem vesela zate Luša. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
3.7.2007 11:44:37   
katee
Živjo  user posted image !

Jaz prav uživam v jutrih, ko še ni preveč vroče. Zdaj že vročina udarja, pa mi ni prav nič luštno. Sem bila mal po nakupih, pa sem si ene kopalke kupila. Zgornji del sem morala kupiti 2 številki večje, spodnji je pa enak. Hvala bogu.

Kupila sem si tudi knjigo VSE O NOSEČNOSTI IN PORODU. Malo sem jo prelistala in se mi zdi, da mi bo kar prav prišla.

Vsem lepoticam žeil lep dan in uživajte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.7.2007 11:46:44   
katee
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image  

2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28)user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
       nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota 
          unika (28), user posted image  + user posted image , Celje 
          piškamiška user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image  
          piba, user posted image  + user posted image
          amna user posted image
21.1.  katrin (31), user posted image  + user posted image  
          lillygmail user posted image
24.1. damo (29), user posted image
          tonči, user posted image  + user posted image
          ketrin24  (24), user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
27.1. nosečkauser posted image , user posted image  + user posted image , Ljubljana
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
28.1. butara, user posted image  + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image          

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 991
3.7.2007 12:31:49   
Katrin
Dan user posted image

Lusa, čestitke user posted image user posted image  Saj bo, boš videlauser posted image

Drugače nič novega; malo mi je že dolgčas in komaj čakam, da se odpravimo na morje. Drugi teden imam še pregled nato pa dopust user posted image
Danes sem bila na masaži za nosečnice in počutim se odličnouser posted image  Mislim, da bom stvar še kdaj ponovilauser posted image

Uživajte, počivajte in razvajajte se user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.7.2007 13:24:28   
Tinča1
Pozdravljene!

Tudi jaz sem včeraj prišla z NS. Rezultati so super 1:3565, kar pomeni, da je NS 1,4 mm. Izmerila mi jo je 3X in sicer zaradi različne lege dojenčka. Rezultat je bil od 1.1 do 1.4.  user posted image  je velik 4.87 cm, kar je normalno za nosečnost 11t in 4d. Še podatek splošno tveganje za 28 letno nosečnico je 1:764.

Sedaj pa sem se prijavila še na 4 hormonski test, ki ga imam 6.8., to je v 16. tednu, delala mi ga bo dr. Pelkič, ki je zakon.

Pri njej sem bila na NS in moram reči, da sem kar solzice potočila, ko sem svojega user posted image  prvič videla, pa tudi user posted image  je bil čist ganjen. Pregled je trajal 45 min. Ker je res želela dobro izmeriti Ns, pa tudi nosna kost je vidna.

Na koncu sem zaradi user posted image  vseeno vprašala za spol, vendar je user posted image  premajhen, da bi videla. Rekla, je, da bi mogoče lahko teoretično bil user posted image , ampak ni ziher. Tako, da je rekla, da raje ne napove nič, ker se res nevidi.

Še danes sem vsa v user posted image , ko je pa najin user posted image  tak lep.

Ali mogoče katera ve, koliko stane Štirihormonski test?

Vsem lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 993
3.7.2007 13:29:18   
Tinča1
Aja sem pa vprašala dr. Pelkičevo za nasvet glede kopanja. Pa je rekla, da kopanje v morju ona priporoča, kar se pa tiče bazenov pa ne , ker je prevelika vsebnost bakterij in glivic.

No ja saj če pomislim, kakšni ljudje se vse hodijo kopat in kakšna masa ljudi, se mi zdi odgovor prav logičen.

Sončenje je priporočljivo bolj v večernih in jutranjih urah, predvsem zaradi kože nosečnice in nevarnosti pregretja.

Tako, da vse, ki se odpravljate na dopust uživajte, jaz grem na morje konec julija.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 994
3.7.2007 13:38:35   
koala
Tinča1 vidim, da si bila pri dr.Pelkičevi na NS, a lahko vprašam koliko stane, ker sem pozabila vprašati, zdaj pa se mi ne da še enkrat težit tja. In če še posname uz na cd, si ga imela ti s sabo ali ga ima ona tam?
In katerega je treba met cd? dvd +r ali dvd-r.

Bom zelo hvaležna za odgovor.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.7.2007 13:38:43   
ursulina
Ja, a ni prov nepozabna tale NS, ker je res neverjetno, kako lep je naš drobižek že pri rosnih dvanajstih tednih user posted image  Kaj šele bo iz njih!
Midva kar naprej gledala 3D filmček, celovečerec rata, če ga daš na ponavljanje, he he..

Jaz pa sem danes šla k zdravnici zaradi kašlja in vročine, ki se vlečeta sdkoraj 14 dni, no in dobila kar antibiotik, Hiconcil, ki baje res ni nevaren za plodek, moram pa nekaj narest, ker se mi zadeva tako nesramno dolgo vleče in ni dobro za user posted image . Zdej pa ne smem nič pit, hihi...

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.7.2007 14:09:18   
katee
Tudi jaz sem se pregleda NS ful veselila, ampak sem bila na koncu nad samim pregledom ful razočaranauser posted image . Vse razlagate, kok časa je vam posvetil G, da ste si vse lepo pogledale. Meni je ta pregled G tok hitro naredila. Najprej glavica, pa profil, pa rokice in nogice, pa trebušček. No tuki je srček, aja a bi ga še poslušali. No pa dajmo, 1..2..3.. OK, to je to. Mogoče je pregled trajal 15 min, dobila sem sam eno slikico. Da ne omenim, da je imela G telefon vmes. Glede samega pregleda sem bila totalno razočarana in če bom imela še kdaj otročka, sigurno ne bom šla k tej G. Imena raje ne bom omenjala.
Sem pa zato vesela, da so rezultati dvojnega hormonskega testa pokazali 1: 15470.
Punce, uživajte!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 997
3.7.2007 15:02:50   
ursulina
katee, zelo mi je žal, da pregled ni bil tak, kot bi moral biti, res je, da gre vse zelo hitro, ker G pač vse ve, kaj je kje, ampak moram še enkrat napisat, da nama je v Dravljah G vse ful lepo razložila in pokazala, še slikic je par naredila, poleg filmčka, pa še na CD zapekla vse skupaj... res, same pohvale. tudi zato, ker je bila že pohvaljena na tem forumu, sem se naročila pač tja, za kjer sem prebrala same dobre komentarje. lahko pa ima G tudi slab dan, žal ravno takrat, ko smo naročene me....

Kar napiši ime, da bodo tudi druge vedele, kam pač ni priporočljivo it user posted image  na NS.
Si pa predstavljam, da bi ravno moja nekdanja G lahko delala vse drugo med pregledom, ja... to so žal zdravniki, ki se ne znajo(nočejo) vživet v neprecenljivo vrednost takih trenutkov za bodoče starše...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 998
3.7.2007 15:14:40   
koala
katee tudi meni se ne zdi nič narobe, če napišeš kateri je ta g. Bodo potem druge nosečke malo bolj previdne kam bodo šle.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 999
3.7.2007 15:15:24   
katee
ursulina: jaz sem bila na pregledu v Domžalah v ZD pri dr. Strahovi. Že prej sem brala komentarje o njej, pa so jo nekatere ful hvalile, nekatere so pa napisale točno to kot jaz, da si ni vzela dovolj časa za pregled. Seveda je za nas, ki smo šle na prvi pregled NS vse čisto novo in z velikim pričakovanjem pričakujemo, da bomo videle malo bebico in da jo bomo opazovale dalj časa. Za zdravnike je pa to čista rutina. Očitno je imela res takrat pač slabši dan in na žalost ravno takrat, ko sem bila jaz tam. Ali je pa to pač njen običajni pregled. Ampak jaz sem pričakovala bistveno več od njega. Pa sprva sploh nisem mislila o tem pisati, ampak sem se morala izpovedat, pa da ne bodo še druge razočarane. Konec koncev je pa itak najpomembneje to (vsaj za večino mislim, da je tako), da so rezultati NS dobri. A ni tako?

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.