|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  375 376 [377] 378 379   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 20:14:04   
madejka
Halo babe!
Dans je pa en siten dan a?user posted image
Jaz sem sicer cel dan laufala okoli, tak da dogajalo se je polno. Zdaj mi je pa slabo od vsega skup... predvsem pa zarad kumaricne solate... se je hocem zdaj najest ker je pol verjetno ne bomo smele nekaj casa user posted image

Drugace sem pa imela dans CTG in je bil nas mali (ki drugace 24 ur na dan nori) cisto na izi. Pa so me poslali na sprehod in na kafe, da je potem zacel nekaj bolj migat. Ampak da je kao vredu zdaj. Sploh nisem vedela, da tile CTGji tak zgledajo, sem mislila, da je kaka bolj UZ podobna zadeva, ki ne treja tak dolgo. Ampak je kar lusno poslusat tega malega kak "pumpa"user posted image Me je kar uspavalo bitje njegovega srcka (namesto, da bi bilo obratno user posted image ).
No in baje imam nekaj prevec izcedka in moram jutri v laboratorij na preiskave. user posted image Jaz upam, da ni kaj narobe.

Babe, imate zdaj v zadnjem mesecu vsak teden kontrolo? Mene je zdaj narocila sele za 16.7. user posted image Se mi cudno zdi...
Pupi na kolko casa pa tebe naroca (glede na to da imava isto G)?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9401
4.7.2007 20:14:36   
Ajvy
Maja, potem pa se že dogaja pri tebi.... a maš karto??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9402
4.7.2007 20:14:36   
kapica
Maja, mogoce gres se malo cistit stanovanje, al pa kaj takega, da zacnejo redni popadki. Hecam seuser posted image .
A je tvoj doma, da te lahko pelje, ker zgleda bo treba danes?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9403
4.7.2007 20:15:48   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Rumba a prideš še k meni malo spucat user posted image , predvsem pa po tleh pomit, sej je samo cca. 100 kvadratov ploščic za pomit, zate, ki si že v akciji mala malca user posted image .

Pojma nimam, kje si doma.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9404
4.7.2007 20:15:54   
ikonca
Rumba čist razumem, da se da takrat ko nikogar ni največ pospravit. Jaz takrat najraje pospravljam in tudi največ naredim. No, edino zadnje čase. Najbolj me jezi če mi veliko leti iz rok, ko pa je tako težko pobrat. da se razumemo, ko se porazdeli delo, tudi jaz delam. Jaz imam kuhanje, pomivanje posode (pomivalni stroj user posted image ), obešanje cunj na stojalo,... moj dragi pa sesa in pomiva po tleh, preobleče postelnino,... Pri nas smo vsi pridni, za enkrat še vsi...

user posted image user posted image user posted image  Super da pride tvoje družinica domov. Verjetno jih že pogrešaš. Imaš še proste minuta zato kar po sladoled v hladilnik. Jaz se šparam za lubenico.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9405
4.7.2007 20:16:42   
rumba

Jaz sem še vedno tukaj, me pa še vedno matrajo popadki in to vedno bolj čutim, tako da ne vem kaj bo, so pa še vedno zelo neredni, tako da v P ne grem dokler ne bojo v enakih intervalih. Dam glavo stran, da bojo spet ponehali takoj, ko se bom vlegla v posteljo....

Pol pa najbolje, da se ne vležeš. Kar tu ostane, dokler te ne pobere v Rim.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9406
4.7.2007 20:17:01   
kapica
Madejka, jaz imam sedaj vsak teden ctg. Pa se pregleda me, kar mi ne pase najbolj, glede na to, da naj bi se cimmanj tam storalo. Je pa moj tud bil na ctg-ju miren, oni so rekli, da spi, ceprav je cel cas nekaj mrdal. In me je ena tako stresla za trebuh, ces, da se zbudi. Mislim, cist adijo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9407
4.7.2007 20:17:20   
Ajvy
Madejka , moj je tudi bil mirem na ctg-ju, sem morala telovadit da se je zbudil...
Me je pa tudi naročila čez 14 dni, kar se mi je zdelo kar čudno, glede na to da babe tuki gor govorijo da v zadnjem mesecu naročajo tedensko... user posted image ampak  dobr..za mojo G že vem ,da je čudna...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9408
4.7.2007 20:17:47   
*maja
Ja ja nič bat moj je doma, tašča je tudi že z dopusta (tako da je babysitter v hiši na dosegu), sem pa mojega ravno poslala po sladoled, da si ga malo privoščim ga potem nekaj časa ne bom jedla. Pa danes itak nisem skoraj nič pojedla (zjutraj čokolešnik, pa prejle za večerjo zdrob), ampak sladoled pa bi...

Ah za pospravljanje bi pa raje Rumbo najela user posted image ...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9409
4.7.2007 20:18:22   
kapica

Rumba a prideš še k meni malo spucat , predvsem pa po tleh pomit, sej je samo cca. 100 kvadratov ploščic za pomit, zate, ki si že v akciji mala malca .

Pojma nimam, kje si doma.

Ta izgovor pa vedno prav pride, a ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9410
4.7.2007 20:18:38   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Babe, imate zdaj v zadnjem mesecu vsak teden kontrolo? Mene je zdaj narocila sele za 16.7. user posted image Se mi cudno zdi...
Pupi na kolko casa pa tebe naroca (glede na to da imava isto G)?

Jaz sem od prejšenjega tedna naročena vsak teden.
Držim pesti, da bodo izvidi preiskav ok.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9411
4.7.2007 20:18:54   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Pojma nimam, kje si doma.user posted image

Ni panike ti pot še narišem, če bo treba user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9412
4.7.2007 20:19:09   
madejka
Meni je pa rekla, da naj pocepe delam, ce ne bo migal user posted image pa je spet prvih 10 min samo lagodno dihal z 160 utripa, potem se je pa zacela zurka kot je pac ponavadi in ni dal mira pa je skakal pulz do 180 user posted image In potem so bili zadovoljni user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9413
4.7.2007 20:19:10   
Ajvy
Kapica, a tebi je pa kar trebuh stresla, to mora biti pa čudn feeling..user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9414
4.7.2007 20:20:29   
kapica
Hm, sedaj sem se spomnila, da jaz tud nisem kaj veliko jedla. Tud kosila ne, ker moj ni prisel lacen iz sihta, pa sem kr vse pustila in nisem vec naprej kuhala. Mogoce se mi zato sedaj vse sorte lusta za jest, ko postajam lacna. Ampak Mcdonalds je pa se odprt, a neuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9415
4.7.2007 20:21:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Meni je pa rekla, da naj pocepe delam, ce ne bo migal user posted image pa je spet prvih 10 min samo lagodno dihal z 160 utripa, potem se je pa zacela zurka kot je pac ponavadi in ni dal mira pa je skakal pulz do 180 user posted image In potem so bili zadovoljni user posted image

To je super, moj se ni dal motit, do vaginalnega pregleda, pol pa se je on zbudil, G pa je še opravljala svoje tam doli... veš kako mi je bilo,....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9416
4.7.2007 20:21:30   
madejka
Rumba hvala! Sem glih vceraj pisala, da mam mocen izcedek in da kao ni nic nenavadnega to user posted image Zdaj pa laboratorij... Pa sem ji povedala da sem bila na morju pa da mi je verjetno morska voda skodila... ampak ziher je ziher user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9417
4.7.2007 20:21:55   
Ajvy
McDonalds je odprt do 12 zvečer...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9418
4.7.2007 20:22:44   
rumba
Kapica, kaj danes ti je G tudi po spodnjem štuku šarla? Aja, saj si rekla, da naj bi bila že 1-2 cm odprta. In je pret krvav izcedek? Mene najverjetneje to čaka jutri.  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9419
4.7.2007 20:22:50   
kapica
Kapica, a tebi je pa kar trebuh stresla, to mora biti pa čudn feeling..

Ja, prijela ga je z obeh strani in stresla. MApak prav zares stresla. S emi je det tako smililo, kaj je kaj mislil, kaj se dogaja. Pa sem prebrala nekje, da ni dobro otroka tako stresat, pa ga na silo budit, ker tud potem ko bo na svetu, ne bo lepo spal. Ampak preden sem sploh reagirala, je ze bilo mimouser posted image . Tako da, saj pravim pocasi me ze gre ta ambulanta, pa ta G na zivce. Ampak posteno, tako necloveska bitjauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9420
4.7.2007 20:23:50   
madejka
Ajvy, sej tud pol nic ne delajo takrat ko bi mogli (spat, jest, migat, govorit). Nasa mala necakinja je full klepetulja, ce pa je kaj vprasas, da bi po tel. babici kaj povedala pa samo cudno gleda user posted image Na ukaz nic ne gre user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9421
4.7.2007 20:24:02   
kapica
McDonalds je odprt do 12 zvečer...

Ja, saj vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9422
4.7.2007 20:24:16   
*maja
Kaj vam vsem delajo vaginalne preglede sedaj proti koncu al kako, hvala bogu moj G ni tak in nisem do zdaj imela še nobenega pregleda (no razen čisto na začetku), je pa res da nimam nobenih težav.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9423
4.7.2007 20:24:49   
Ajvy
Kapica, včasih se mi res zdi ,da bi bili lahko malo nežnejši... sej nikoli ni prijetno če ti kdorkoli kjerkoli šari, sploh pa zdele tam spodej, k je vse še tolk občutljivo... ne vem, no ... Pa moja G je ženska, bi človek pričakoval mal več...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9424
4.7.2007 20:25:20   
madejka
Meni tud ze nekaj casa ni delala vaginalnega... Verjetno ga res samo, ce misli, da je kaj narobe... Kak se pa MV meri?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  375 376 [377] 378 379   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  375 376 [377] 378 379   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?