|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  374 375 [376] 377 378   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 17:45:44   
*maja
Ah ta Lj madona vedno tarnajo kako gužvo imajo, me prav zanima koliko tega je dejansko res... Jaz sem že 3X rodila v Lj pa vedno so tarnali kakšna gužva pa gor pa dol, pa se mi nikoli ni zgodilo da bi bila čakalnica pred sprejemno polna, nasprotno vedno sem bila edina tam, je pa res da sem prišla dvakrat zgodaj zjutraj in enrat zvečer.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9376
4.7.2007 17:56:17   
Anonimen
Hehe, Ronja ni panike.. user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9377
4.7.2007 19:12:11   
ikonca
Pozdravček?

Kako ste? Mene ta dež prav v slabo voljo spravlja. user posted image

Danes sem imela UZ in kaj je bilo? Komaj je G prislonil tist "scaner" že je bilo konec pregleda. Proti sebi je obrnil monitor, tako da nisem nič videla in mi povedal da je obrnjen z glavo na vzdol, kar že dolgo vem. Jaz sem se pa tako veselila, da ga bom vidla, da ga bomo zmerili in stehali, pa nič!user posted image

Samam sebe sem tolažla da še tri tedne pa gla bom lahko videla in po naročju valjalal.

Zdaj se bom potolažla z dobro večerjo. Kiflčar pečečn v pečici in ohlajena kumarična solata. user posted image

Se še vrnem, da mal počvekamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9378
4.7.2007 19:46:23   
rumba
Pozdravček!
Danes sem bila pa prav zares pridna. Sem pospravila celo stanovanje, posesala in pomila po tleh.user posted image  No, kopalnica in wc sta mi še ostala...
O, Gorazdova, si še z nami.user posted image  Lepo, da so te še spustili domov.
ronja, a tebe so tudi poslali domov? No, ti bi pa že lahko ostala v P.user posted image
ikonca, a tebi pa G ni nič povedat o user posted image . Ja, verjetno je vse ok in ustreza starosti. Vem, to tudi mene ne potolaži...

Kje ste pa danes čveke?
Nimamo nobenega novega dojenčka? A Tani se je kaj javila?

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9379
4.7.2007 19:47:20   
kapica
Uh, jaz sem tud kr celi dve uri zdaj spala. Ne vem zakaj sem se sitna zbudila, ker sem mal tecna, da kr grdo gledamuser posted image . Se mi je tako lustalo , da greva z mozem ven na sprehod, potem pa na kavico in kos tortice. Tega se mi ze cel dan lusta. In seveda je sedaj prepozno za karkoli. Preden prideva do kaksne slascicarne, ze zaprejo.
In sem zato sitna. Ne rabim niti sprehoda vec.
Ikonca, to je pa res hiter pregled. Pri meni je nazadnje tud tako na hitro UZ naredla, jaz sem se pa tako veselila, pa nisem niti obrazeka videla. Ja, nic ne moremo.
Ronja, dobro da si sla v P, si lahko bolj mirna, da je vse v redu.
Gorazdova, to se pa pozna, a  ne, ce si lahko se en dan doma?
Siskamiska, Majrim, Jelenche, lepo, da ste sem pokukale in da vam gre dobrouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9380
4.7.2007 19:48:38   
kapica
Uh, rumba, si bila pa res pridna danes. Sedaj ze upas, a , ko je tvoj dragi na poti domov.
Ulla, a je tebi uspelo kaj spucatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9381
4.7.2007 19:51:33   
ikonca
Rumba a se tebi kam mudi, ko si tako navalila s čiščenjem?
Kako je pa s počivanjem? Res si bila tako pridna s pospravljanjem, lahko pa bi bla pridna še s počivanjem. Saj jaz tudi še letam sem ter tja in pospravljam ampak imam pomagače - delo kar potalam vsakemu malo pa je! user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9382
4.7.2007 19:52:48   
kapica
Ikonca, na tak nacin bi jaz lahko vsak dan pucala, da bi delo na druge razdelilauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9383
4.7.2007 19:52:55   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Uh, rumba, si bila pa res pridna danes. Sedaj ze upas, a , ko je tvoj dragi na poti domov.

Ja, zdaj ni več problem. Moj je že v SLO. Je šibal direkt na primorsko po mulca in kmalu pridejo vsi domov.user posted image

Pa, kaj nisi rekla, da sedaj nič več sladkarij! Ti, ti, ti!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9384
4.7.2007 19:54:51   
rumba
ikonca, ko so pri nas vsi doma, se sploh ne da čistiti. Še pospravljazi ne, ker sproti kramata.user posted image  No, tako da sem imela edinstveno priložnost, da lepo popucam. Ne, se mi še ne pretirano mudi. Vprašaj isto drugi teden.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9385
4.7.2007 19:59:11   
kapica

Ja, zdaj ni več problem. Moj je že v SLO. Je šibal direkt na primorsko po mulca in kmalu pridejo vsi domov.

Pa, kaj nisi rekla, da sedaj nič več sladkarij! Ti, ti, ti!

Mas prav, sem res rekla, vidis, spet me je zlata ribica napadlauser posted image . Torej je prav da nisva sla, ampak sedaj bom cel cas mislila na to. Pa se tecna sem tak, da grem sama sebi na zivce.

In tvoja banda pride danes domov? To bo spet veselo, a?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9386
4.7.2007 20:03:58   
rumba
Jaz sem pa dokončno pojedla vso sadje, hladilnik je skoraj prazen.... kumare so še ostale, a kaj ko jih jem že celi teden, da mi že pri ušesih ven gledajo.user posted image  Zdaj me pa ful matra, da bi še zamrzovalnik napadla... sladoled... ne vem, no, bi ali ne bi?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9387
4.7.2007 20:07:36   
rumba
No, kako ste kaj babnce? Zjutraj ste bile že skoraj vse z eno nogo v P. Kako vam sedaj kaže?
Jaz sem še vedno super. Nič ne špika, nič ne matra, razen hrbet me malo boli od pucanja. Ma, kot da še namjanj en mesec ne grem v P. Kapica, vidiš, pa bova lahko dooooolgo klepetali.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9388
4.7.2007 20:08:15   
kapica
Jaz sem pa dokončno pojedla vso sadje, hladilnik je skoraj prazen.... kumare so še ostale, a kaj ko jih jem že celi teden, da mi že pri ušesih ven gledajo. Zdaj me pa ful matra, da bi še zamrzovalnik napadla... sladoled... ne vem, no, bi ali ne bi?

Moj predlog je, da kr napades sladoled, ker ne bojo sle moje kile goruser posted image .
Men se je pa zdaj palacink z nuzelo zlustalouser posted image . Jaoooouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9389
4.7.2007 20:09:14   
Ajvy
Lep pozdrav vsem, kako lepo je ko takole pada dežek, čeprav je pritisk ubitačn, vsaj vroče ni preveč... pa se da še kaj postoriti...

Danes je naš kuža Neo dopolnil 1 leto... tako sva bila z mojim precej praznično razpoložena... sem kupila ježka za en mini obisek, pa ga niso hoteli in sedaj se jst sladkam z njim... so mi bili kr všeč ti obiski, ti lahko še kdaj pridejo...
Neo je bil vesel darila, midva pa še bolj, ko sva ga gledala kak šnofa naokoli.... nikoli si ne bi mislila , da mi bo ta naša kepa tako prirastla k srcu.. še več, da bomo praznovali njegov rojstni danuser posted image  Ampak , kar je je ... radi ga imamo in to je super...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9390
4.7.2007 20:09:35   
kapica
Rumba, sem pozabla prej vprasat. Ko si tako lepo hladilnik spraznila, kaj bojo ap tvoji jedli ko pridejouser posted image `?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9391
4.7.2007 20:10:10   
Ajvy
Rumba jej sladoled, k si bila tak pridna... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9392
4.7.2007 20:10:41   
Ajvy

Rumba, sem pozabla prej vprasat. Ko si tako lepo hladilnik spraznila, kaj bojo ap tvoji jedli ko pridejouser posted image `?

Kumare user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9393
4.7.2007 20:11:02   
kapica
Ooo, Ajvy, fajn za tvojga kuzkauser posted image . A jezke si jedla danes? To so oni z cokolado obliti a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9394
4.7.2007 20:11:51   
kapica

Rumba, sem pozabla prej vprasat. Ko si tako lepo hladilnik spraznila, kaj bojo ap tvoji jedli ko pridejo `?

Kumare

Jao, tocno, saj je rekla, kumare se mauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9395
4.7.2007 20:12:08   
Ajvy
A seveda, kaj pa bi mi brez čokolada???

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9396
4.7.2007 20:12:13   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kumare user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja, na žalost ni velike izbire!user posted image user posted image user posted image
Zato sem mojemu takoj naročila, naj se vsi pri noni lepo napokajo in pridejo domov samo spat.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9397
4.7.2007 20:12:17   
*maja
Jaz sem še vedno tukaj, me pa še vedno matrajo popadki in to vedno bolj čutim, tako da ne vem kaj bo, so pa še vedno zelo neredni, tako da v P ne grem dokler ne bojo v enakih intervalih. Dam glavo stran, da bojo spet ponehali takoj, ko se bom vlegla v posteljo....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9398
4.7.2007 20:13:04   
kapica
Jaz sem še vedno super. Nič ne špika, nič ne matra, razen hrbet me malo boli od pucanja. Ma, kot da še namjanj en mesec ne grem v P. Kapica, vidiš, pa bova lahko dooooolgo klepetali.

Ja fajn da s eje umirilo, ker vceraj si res ze taksno paniko naredila, da me je kr strah postalouser posted image . Pri men je tud vse mirno, sicer pa jaz sem rekla, da karte se ne rabimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9399
4.7.2007 20:13:31   
*maja
Rumba a prideš še k meni malo spucat user posted image , predvsem pa po tleh pomit, sej je samo cca. 100 kvadratov ploščic za pomit, zate, ki si že v akciji mala malca user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  374 375 [376] 377 378   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  374 375 [376] 377 378   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?