Anonimen
|
Noro, en večer me ni sem, drugega pa pridem takole pozno in koliko imam za prebrat! Sem mislila, da se bo vsaj malenkost umirilo, zdaj, ko je Freycha v P. Ajvy, jaz sem malo bolje, hvala. Sicer imam tudi jaz vrtiljak kot ti, ampak trenutno sem kar ok. Včeraj sem imela pregled in se tudi meni že počasi pripravlja, samo vprašanje, koliko časa se lahko še vleče. Popadkov še nimam, sem pa že slab cm odprta, maternično ustje pa je razmehčano in glavica vstavljena. Mali ima že 4 kile in obseg glavice 34 cm. Sem pa besna na moževe šefe, ker so mu obljubili, da julija ne bo planiran na noben teren, zdaj pa so ga dali delat tale vikend soboto in nedeljo, ko imam jaz PDP!!! Pa to ni normalno! No, poleg tega je še čez ostali julij kar nekaj planiran na terene, pa prekleto dobro vejo, da bom rodila, in da bo na očetovskem dopustu. Niso gladki. Ronja, za pospešit porod baje med drugim pomaga draženje bradavic, pa ananas oz. njegov naravni sok, malinov čaj, vroče kopeli, orgazmi, začinjena hrana... Aja, pa obstaja akupunkturna točka, ki se jo mora sicer strogo izogibat pri nosečnicah, ker lahko sproži porod, ampak takole čez rok pa prav pride. Imaš jo na levi nogi, notranja stran gležnja, odmeri tri prste (kazalec, sredinec, prstanec) od kosti navzgor in tam pritiskaj. Malo boli, tako boš vedela, da je prava. In to ponavljaj večkrat na dan po nekaj minut. No, če boš to sploh uporabila, ko se ti je že čep odluščil. Mogoče pa kateri drugi prav pride. Drugače pa, če ti kej dela zmanjka, pridi še k meni kaj narest. Še tukaj čestitke novopečenim mamicam Freychi, Kety, Suzi, Poloni25, Tejci77 in Kristini_1! (ok, mal sem pomešala vrstni red ) Ikonca, primeni so pa vsi ti znaki ravno obratni . Prvič sem nosila punčko, pa sem po tem seznamu imela vse znake za fantka, tokrat je pa ravno obratno. Pa tista mamina tabela (kitajska), ki jo je podala Mari71, je tudi glih kontra pri nas. Jaz nič ne verjamem v to. Kety99, upam, da ni nič resnega s tem tvojim vnetjem! Pa upam, da vama uspe porihtat škodo zaradi neurja! Moje kile so pa na +18. Bolje kot prvič, ko so bile +25. Kapica, tole je pa luksuz, da se lahko čisto sama odločiš, kdaj greš domov iz P (no, obiski so pa druga pesem). Ko bi bilo še tu tako preprosto... Jaz bi šla naslednji dan ali najkasneje po 2 dneh domov, če bi bilo vse ok. Sovražim P in vse ostale bolnice. Simi, mene ful boli okrog popka. Cuka in peče, pa še srbi za znoret. Tani, srečno jutri, če ostaneš not! Marogica, če bi lahk počakala, bi te jaz razveselila na 25., z veseljem, samo ne bo šlo. No, zdej pa že konkretno navzkriž gledam in moram it spat. Nočko.
|