|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 23:37:41   
Anonimen
Tudi mene špika, ko se vležem... user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9276
3.7.2007 23:37:47   
rumba
Kapica, kako je torej ime Kristinini pupi: Tara (kot si napisala v Rodili smo) ali Taja(kot praviš tu) ? No, pa lahko noč!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9277
4.7.2007 2:10:38   
Anonimen
Noro, en večer me ni sem, drugega pa pridem takole pozno in koliko imam za prebrat! Sem mislila, da se bo vsaj malenkost umirilo, zdaj, ko je Freycha v P. user posted image

Ajvy, jaz sem malo bolje, hvala. user posted image Sicer imam tudi jaz vrtiljak kot ti, ampak trenutno sem kar ok.

Včeraj sem imela pregled in se tudi meni že počasi pripravlja, samo vprašanje, koliko časa se lahko še vleče. Popadkov še nimam, sem pa že slab cm odprta, maternično ustje pa je razmehčano in glavica vstavljena. Mali ima že 4 kile in obseg glavice 34 cm.
Sem pa besna na moževe šefe, ker so mu obljubili, da julija ne bo planiran na noben teren, zdaj pa so ga dali delat tale vikend soboto in nedeljo, ko imam jaz PDP!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to ni normalno! No, poleg tega je še čez ostali julij kar nekaj planiran na terene, pa prekleto dobro vejo, da bom rodila, in da bo na očetovskem dopustu. Niso gladki.user posted image

Ronja, za pospešit porod baje med drugim pomaga draženje bradavic, pa ananas oz. njegov naravni sok, malinov čaj, vroče kopeli, orgazmi, začinjena hrana... Aja, pa obstaja akupunkturna točka, ki se jo mora sicer strogo izogibat pri nosečnicah, ker lahko sproži porod, ampak takole čez rok pa prav pride. Imaš jo na levi nogi, notranja stran gležnja, odmeri tri prste (kazalec, sredinec, prstanec) od kosti navzgor in tam pritiskaj. Malo boli, tako boš vedela, da je prava. In to ponavljaj večkrat na dan po nekaj minut.
No, če boš to sploh uporabila, ko se ti je že čep odluščil. Mogoče pa kateri drugi prav pride.user posted image
Drugače pa, če ti kej dela zmanjka, pridi še k meni kaj narest.user posted image

Še tukaj čestitke novopečenim mamicam Freychi, Kety, Suzi, Poloni25, Tejci77 in Kristini_1!user posted image user posted image user posted image user posted image (ok, mal sem pomešala vrstni red user posted image )

Ikonca, primeni so pa vsi ti znaki ravno obratni . Prvič sem nosila punčko, pa sem po tem seznamu imela vse znake za fantka, tokrat je pa ravno obratno.user posted image
Pa tista mamina tabela (kitajska), ki jo je podala Mari71, je tudi glih kontra pri nas. Jaz nič ne verjamem v to.

Kety99, upam, da ni nič resnega s tem tvojim vnetjem! Pa upam, da vama uspe porihtat škodo zaradi neurja!

Moje kile so pa na +18.user posted image Bolje kot prvič, ko so bile +25.user posted image

Kapica, tole je pa luksuz, da se lahko čisto sama odločiš, kdaj greš domov iz P (no, obiski so pa druga pesem). Ko bi bilo še tu tako preprosto... Jaz bi šla naslednji dan ali najkasneje po 2 dneh domov, če bi bilo vse ok. Sovražim P in vse ostale bolnice.

Simi, mene ful boli okrog popka. Cuka in peče, pa še srbi za znoret.

Tani, srečno jutri, če ostaneš not!

Marogica
, če bi lahk počakala, bi te jaz razveselila na 25., z veseljem, samo ne bo šlo.user posted image

No, zdej pa že konkretno navzkriž gledam in moram it spat. Nočko.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9278
4.7.2007 2:15:15   
Ajvy
No , bejbne da se samo pofočkam preden grem v mižule... KOnčno ni ničesar več za likat!!!! Kaj bom zdej delala ne vem, se mi zdi , da sem že tolikokrat premila stanovanje, da bi se moral svetit, pa se kr neče user posted image

Kristina čestitke za user posted image !!!Lepo se cartajte....

Tašonka, sem mislila, da si nam že kam pobegnila, ko te ni nič bilo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9279
4.7.2007 6:52:48   
ronja
Punce, to ni normalno, še zame ne! Spat sem šla ob 15 do 3h, zbudim se reci in piši ob pol 6h! Sem se nekaj časa matrala nazaj zaspat, potem pa kar vstala, saj nima smisla, da čakam v postelji... Križ me je bolel za znoret, kot pred m., ne vem, če ravno v sunkih, zato še nič nisem delala panikeuser posted image . Bo še malo za počakat...

Pregled pri g. mam šele ob 9h, razmišljam, da bi kar prej šla, da bi mela vsaj eno stvar za sabo. Pa še v Baby center moram it danes, ker so nama prodali senčnik brez enega dela za pritrditev in ga moram nekak dobit - držite pesti, da ne bojo komplicirali...

Čep se mi še kar lušči, samo se mi zdi, ko da se mi samo ponoči - zjutraj mam tak rjavkast izcedek, potem pa čez dan bolj ali manj nič posebnega... No, bomo vidli, zdaj ne more več bit dolgo.

tašonka,hvala za nasvete, zdaj res ne vem, če bom sploh kaj strašno pospeševala, glede na to, da me popadki budijo sredi noči (za moje pojme je pol šestih noč) in glede na to, da bi rada vsaj 6 ur rojevala, da se bo dragi pripeljal iz Splita tačas, heheuser posted image . Sicer kakor bo mala hotla, tak pa bo, sem se že sprijaznila. Je pa dobro vedet, že za naslednjega, heheuser posted image Ker vsakega pa ne mislim takole čakat...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9280
4.7.2007 8:01:28   
kapica
Jutro punceuser posted image !

Sem mislila da bom jaz danes prva, pa si me ronja ze prehitelauser posted image . Groza, tako malo spis, jaz res ne bi zmogla. Pa ze po opravkih in vsem nouser posted image .Bolec kriz je pa res nekaj obupnega.
Tasonka, jaz sem tud ze skoraj mislila, da si nam v P pobegnilauser posted image . Ja, taki sefi so, zal, bedaki, niti malo se na koga drugega n eozirajo, sam na svojo rit gledajo.
Rumba, pardon, se enkrat se opravicujem, Kristinini puncki je ime Tara. Pa kaj je z mano? Se vidi da je vceraj bilo ze pozno. Upam, da mi je oproscenouser posted image .
Moja nocka je bila v redu, kratka, sem sedaj moza peljala v sluzbo, ker rabim avto. Imam danes dopoldan ctg, popoldan pa akopunkturo. Imam pa tako zatecene prste zjutraj, da me prav bolijo.
Pa ze jem mleko in kekseuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9281
4.7.2007 8:09:16   
tani33
Dobro jutro!

Danes ste pa ene zgodnje.
No, jaz se odpravljam do G , čeprav ne že od 4,30 nekaj čudno špika in boli v ne v enakomernih presledkih. Želim si , da bi bilo to to in da opravimo s tem . Moj se mi prav smili , je bolj na trnjih kot jaz.

Držite se! Se javim !

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9282
4.7.2007 8:16:04   
kapica
Tani stiskamo pesti, da bo res to ta pravo in da lepo urediteuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 9283
4.7.2007 8:49:49   
kapica
Vidim da se nobena ni pripravljena za cvekanjeuser posted image . Grem se pocasi zrihtat in potem poslusat srcka. Upam, da ne bo spet nek zivlaski pregled naredila, da bom pol cist crknjena.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9284
4.7.2007 8:51:29   
corfu
Dobro jutro

Rumba, kako je s tabo? Tani33, javi kaj si uredila. Ronja, tebi se tole pa tud že vleče, držim pesti, da se izide kar se da najbolše.

Mene je tudi zvečer kar krepko bolel križ, bolečine so me zbudile tudi ob 5 uri zjutraj, nato sem zaspala nazaj. Zdaj me spet boli, trebuh mam čist trduser posted image  Zdaj pa ne vem, ali me bolijo ledvica, ker se mi delajo ledvični kamni, ali me dejansko boli križuser posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 4.7.2007 8:52:01 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9285
4.7.2007 9:10:16   
GabiW
Ojla čveke,

tolk ste naklofale strani, da sploh ne morem vsega prebrat.

Kapica, ti hodiš na akupunkturo. Povej mi kam ti zapičijo tiste igllice. Jaz sem dobila eno v teme na glavi, 2x notranja stran levega zapestja in 1x notranja stran desnega zapestja, pa 2x zunanja stran levega kolena in 1x zunanja stran desnega kolena.

Vse, ki že imate spakirano za v porodnišnico, dajte mi povedat v kaj ste dale stvari. Pa ne se smejat, user posted image user posted image user posted image , meni je mal nerodno dat v kovček, k bi zgledal kot da sem prišla na dopust.

Vidim da se vse ful mudi rodit. Pri meni ni še nič. Jaz prav cvikam, da bom 14 dni čez rok. user posted image  je v medenični vstavi, in če ne bo nobenega UZ več, da bi to mal preverili, se mu zihr ne bo mudilo vn in me bodo matrali do sredine avgusta.

lep dan, papa

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9286
4.7.2007 9:27:28   
Putka
Čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim dojenčkom!

Vas je preveč, da bi vsaki posebej, samo kadarkoli rr odprem je še ena rodilauser posted image . Tale luna je imela pa res dober vpliv.

Pridne in čestitke še enkrat.user posted image user posted image Čakajočim pa tudi čim lažje čakanje in hiter porod, da boste že kmalu svoje sončke zibale.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 9287
4.7.2007 9:55:03   
Anonimen
jutro...madona sem se komaj prebila čez vse napisanouser posted image user posted image čestitke vsem mamicam, vidim da jih je fuluser posted image
včeraj me je pobralo dobesedno, sem spala cel popoldan, zvečer samo pod tuš in v spalnico in spala naprejuser posted image user posted image user posted image zgleda sem res čisto prekurjena že in je blo to nujno potrebnouser posted image dans sem boljše, kar skor ni čudno, pol tolk spanjauser posted image user posted image pa tud vreme je fajno, k je hladno in dež.....sem se odločla že zjutri da bom malo popucala, ker zdaj pa bo že res svinjak počasiuser posted image user posted image user posted image pa ni vode.....user posted image po moje mi višja sila daje signaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9288
4.7.2007 10:09:04   
bačko
Dobro jutro!
Najprej čestitke Poloni 25 in Kristini_1 za svoje user posted image .Želim vama lepo cartanje.
Moja noč je bila tako tako.Vsako uro se zbudim in grem na wc.Me pa zadnje dva dni v križu špika ko greva z mojim na sprehod.Pa trebuh me neprestano srbi.Pa se mažem vsaj ene petkrat na dan.Beli tok imam pa večinoma samo zjutraj.V torek ko imam kontrolo bom malo mojega G okregala.
Če bi bilo po moje bi jaz šla kar danes roditi.PDP imam 15.7., ampak jaz sem že malo sita tega trebuha.user posted image
Nič pametnega ne morem početi ker mi je v napoto, pa še križ me začne boleti, če sem predolgo na nogah.Grem možeku zlikati srajce potem pa bom videla če bo moja sestrica prišla do mene.Gre jutri na morje in bi jo rada še videla.Mi je zadnjič rekla da bom sigurno rodila ko bo ona na morju.user posted image Bomo videli koliko bi imela prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9289
4.7.2007 10:45:23   
ronja
Punce, tole je čudno... Sem bila na pregledu, mam ful visok pritisk zame, mi je rekla, da če gre čez, moram nujno takoj v p., ker to ni ok.
Sicer mi je prav čudno, če to ni od bližajočega se poroda, potem je nekaj narobe... No, dobra stran (za vas) je to, da ne morem več tok tipkat... me kar mede in skup lezem - pri visokem pritiskuuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 9290
4.7.2007 10:47:54   
Anonimen
ronja kaj če bi šla v P?user posted image ker tole se ne čuje fajn, niti ni normalno da lezeš skup pri visokem pritisku....vsaj pokliči in vprašaj...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9291
4.7.2007 11:20:11   
Ronči
Verjetno je že bilo govora o tem, pa vseeno : bo imela katera epiduralno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9292
4.7.2007 11:21:12   
beki24
se opravičujem ker vpadam

ronja- če imaš visoki pritisk in lezeš skupaj je to preeklampsija in se spokaj v porodnišnico- še bolje- upam, da si že tam!!!! To ni dobro za otroka, ker mu primanjkuje kisika!
Ti kr pejt tja, prej pa še svojga poklič, da bo nazaj prišel, ker boš rodila!!
Pa čim lažji porod ti želim, pa vsem drugim tudi!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9293
4.7.2007 11:35:39   
simi27
Živjo,

najprej čestitke Kristini za hčerkico. Veliko cartanja vam želim!

Ronja - tudi jaz ti priporočam, da greš kar v P.

tani33 - vso srečo! Upam, da je to to.

Rumba - si zdržala čez noč? Upam, da si ok.

No, jaz pa sem bila v knjižnici in sem si vzela knjigi Izziv poroda in materinstv in dojenje iz srca. bom začela sedaj prebirati.

Se tipkamo...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9294
4.7.2007 11:36:44   
ronja
beki, nisem še šla. Ampak saj sem bila ravnokar pri svoji g., pa me ni nikamor pošiljala... V soboto moram v p. na pregled, to je vse... Vprašala me je, če zatekam, pa zadnje dni niti ne... Kako veš, da je to to - mislim, a je še kak znak?user posted image (ker je res, da se moja g. nič kaj dosti ne sekira za nič...) Baje če me bo špikalo v žlički, da naj grem v p.

Zdaj sem malo boljše... Sem pa poklicala bratca, da me vsake toliko pokliče, da ne bi slučajno kje obležala, pa še vedel noben ne bi... pride sem, pravi; je nekak slišal, da ni vse ok... Taka itak ne bi šla vozit avta, ker lakho komu kaj naredim, pa si ne bi nikoli odpustila... Za na bicikel pa trenutno vseeno nisem...user posted image

Mala Ronjica brca, hvalabogu, uvideven otrok, vsaj vem, da je ok...user posted image

Oče mi bo po punci poslal pritiskomer (je na primorskem doma), da si bom lahko merila pritisk, če bi šel spet kaj čudno v višave...

Če veste še kaj o tem, se priporočam...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9295
4.7.2007 11:42:14   
*maja
Da se še jaz javim... jaz sem danes tako čudna, da sploh ne vem  kaj mi dogaja, ali tako zelo vpliva vreme name, ali bom šla pa kar rodit, ker se res čudno počutim. Sem že zjutraj mojemu rekla da se mi zdi da danes bom pa kar v P šla user posted image , no bomo videli, če me je občutek prevaral.

Ronja če se boš še vedno tako počutila kot da skupaj lezeš, bi jaz na tvojem mestu kar lepo spokala v porodnišnico, saj veš bolje preventiva kot kurativa.

Rumba kje se pa ti danes skrivaš, pa ja nisi šla rodit? No mogoče se pa danes srečava v P pa bova vendarel cimri user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9296
4.7.2007 11:49:22   
beki24
Ronja- ena mi je razlagala, da je blo tko, je kar v kopalnici skupi padla, pa je potem k sebi prišla, pa spet skupi padla,je klicala pol svojo g. pa je rekla, da mora takoj v porodnišnico, ker ima preeklampsijo- so ji potem takoj porod sprožili, v bistvu zadnji trenutek, ker je user posted image dobivala že zelo malo kisika!! Jst bi na tvojem mestu kar šla, če bi rada rodila,to povej v porodnišnici- ker če si imela povečan pritisk in če imaš slab občutek, da skup lezeš- je to to in se user posted image sigurno nič dobro ne godi- pa tko si že čez rok (zato sem ti pa rekla, da potem takoj svojega pokliči), no jst ne bi doma čakala, pa še sama si!!!user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9297
4.7.2007 11:59:38   
rumba
user posted image  Dobro jutro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res, sem ravnokar vstala. Zunaj se je super shladilo, pa nevihta je, da je v spalnici skoraj tema. Kdo ne bi spal. Verjetno bi še vedno spala, če me ne bi zbudil en grom.user posted image  Sicer pa je bila noč fantastična. Samo 1x sem bila na wc-ju. Kar kmalu me je nehalo špikati in sem spala kot ubita!user posted image  Ja, res se splača zvečer prterati na RR-ju. Priporočam.user posted image

No, vas grem še malo prebrati....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9298
4.7.2007 12:05:04   
corfu
Meni je danes tud čudno, najbrž je krivo vremeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9299
4.7.2007 12:09:54   
rumba
Tašonka, to je pa res user posted image , da so moža dali delati ravno na tvoj pdp. Pa kaj njegovi šefi res nimajo nobenega občutka za sočloveka!? Vragi!!! Upam, da vama uspe prej do P in da bo lahko s teboj!
Ajvy, kako si pridna. No, sedaj ko si vse v nulo spucala, pa pridi še k meni. Ne bo ti dolgčas, pri nas je še vedno štala.user posted image
tani33, držim pesti, da ostaneš v P in še danes stisneš svojo štručko!
kapica, kako je bilo na pregledu? Sem mislila, da ga imaš jutri, tako kot jaz.
corfu, a tebi se tudi kam mudi? Upam, da so te bolečine res od bližajočega poroda in ne ledvic!
GabiW, za v P spokaj v nahrbtnik (tak manjši, šolski). Na kufer! Omarice v P so majhne in ne boš imela kam dati, če boš prinesla preveč stvari.user posted image
ulla80, sem te včeraj pogrešala... sem že res mislila, da si kam ušla, no. Fajn, da si se dobro naspala, paše, kaj?
ronja, meni se je pred vsakim porodom pritisk povišal! A če te obenem še zmanjkuje, daj se raje pojdi v P pokazati!!! Pa klinc gleda tako G, ti kar pojdi. Bolje, da ne bi bilo kaj narobe, pa si boš kasneje očitala.
*maja, mislim, da danes še ne bom pakirala v P. A ti že resno misliš? Kaj se dogaja? Popadki? Daj, počakaj še malo, no.user posted image  Mojega še ni doma.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?