|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
3.7.2007 14:52:58   
polonca78
ella79, jst se tudi nameravam pri Babnikovi naročit na NS. A moram pohitet, ima gužvo? namreč ne vem ali naj dam naprej skoz 1.pregled in se potem naročim ali se naj kar sedaj.

a ve ste dale 1. pregled že skoz in se potem naročile na NS ali ste kar poklicale in se naročile? matr jst pa res pojma nimam user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.7.2007 15:13:27   
Minky
Meni je sestra pri G danes rekla, naj počakam na pregled ( ki ga imam btw v 12 tednu) in se potem prijavim na NS, ki naj bi se opravila nekje med 11. in 14. tednom. Ne vem, jaz mislim da bom poklicala že prej (še oklevam med Dravljami - Pušenjak in Domžalami), pa naj mi tam povejo, kdaj bi bilo najbolje priti. Poleg tega verjetno ne čakajo samo mene in morda v enem tednu ne bom prišla na vrsto.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.7.2007 15:25:13   
pina-1
mlavla bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image

hrana je tudi pri meni počasi začela rojiti po glavi. st. Ina masleni piškoti in kneip kava juhuuuuuuuuuu tega sem se že ene trikrat orng najedlauser posted image user posted image user posted image . sej pol mij e blo slabo ampak uživala pa sem.

končno je konec delovnika. hvalabogu ker se mi kaj dosti ne da delat. sedaj pa pridem domov in bi šla najraje spat. jaz sem tako brez energije pa me je navadno vse povsod doti... a ta zaspanost in brez energijsko obdoboje dolgo traja???

punce uživajte v sončku in pobožajte bušije

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.7.2007 16:06:06   
ella79
polonca78 - jaz sem se naročila po 1. pregledu, ki sem ga imela v 8. tednu. Povedala sme ji datum zadnje user posted image , pa je potem ona določila uro. Pa sem potem rekla, če lahko bolj zgodaj, pa je rekla da ma zaseden. Zdej ne vem al ta dan, al kateri drugi dan tudi. Pomoje je fajn, da pokličeš ene 2 tedna prej.
Jaz mam tudi popadke hrane, k je prej dolg nisme jedla al pa sploh ne pretirano ljubila; od palačink, obvezno svežih željic v nedeljo zjutraj (med tednom jih sploh ne rabim), pa pire krompir, k sem ga prej pomoje 1x na leto jedla. Sam najbolj fajn je to, k v tem uživamo, pa če tudi je treba pod mus letet v McDonalds al pa kalamare delat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
3.7.2007 22:23:00   
Eviii
hej, nove nosečke srečke user posted image .
pred dvema letoma smo mi pisale pod forum februarčice. zdej mam pa doma enega lušnega škratka, ki ima ravno danes 16 mesecev...
prosila bi vas, da določite eno med vami, ki bo sestavila seznam nosečk (in kasneje tudi mamic) in mi ga vsake toliko pošiljala (na zs ali na seznam nosečk).
obenem vam pa želim lepo in zdravo user posted image  ter vsaj tako lepe otročke kot je moj dejan (on je itak najlepši, tako da lepšega ne dobite user posted image ).

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.7.2007 7:28:26   
Lanchy
Drage souser posted image ! jaz sem bila vceraj po zelooo dolgem casu v redu in sem sla malo na izlet (v Preddvor). Sem zares vesela, da je moja mami to predlagala, saj bi drugace ze pocasi zacela gniti doma...user posted image  Ves dan mi ni bilo cisto nic slabo, edino zvecer sem bila tako utrujena, da sem ob 8ih padla v posteljo. Ponoci sem se zbudila z voljcjo lakoto in sem ob treh zjutraj jedla grozdje in nektarinouser posted image ...mislim, kaj takegauser posted image  Upam, da se slabosti pocasi poslavljajo in da bo vedno vec takih dni, ko bom lahko kam sla in uzivala poletje.

Mlavla, res sem veselaa, da je s tvojo pikico vse OK, drzim pesti, da bodo tudi izvidi OK.

Polonca 78, jaz sem se pri dr. strahovi narocila v petek, pa imam pregled 20.7., samo dr. Strahove takrat ne bo, ker je na letnem dopustu. Dopustima namrec od 9.7. - 28.7. in potem od 13.8. - 25.8. V casu dopusta, jo nadomescata dr. Selihova in prof. Gersak

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.7.2007 8:36:30   
polonca78
dober dan souser posted image ! upam, da ste preživele dobro noč. pri meni je ponoč dosti bolj pestro kot je bilo prej. zdej moram vstajat, ker me lulat, včasih mi je tako slabo, da se zaradi tega zbudim in potem čakam kaj bo, ampak danes sem pa spala kot top. po dolgem času brez prestanka do jutra! opažam, da mi kaka poza ne paše več, ker imam občutek da me nekaj zateguje v trebuhu. ajaaaa, zdej pa v popoldanskem času nosim nosečniške hlače. zakaj bi se matrala z navadnimi, ki me samo neki režejo čez trebuh. lepo dam čez širšo majčko in se tud pod razno ne vidi. mal pavze sem si vzela, da sem vse prebrala in sedaj grem naprej delat. sej res, a ve ste še študentke ali že redno delate? Jst študiram ob delu. ko se bo baby rodil, bom imela sigurno še kak izpit za narest + diplomo. me prav zanima kako bo vse to šlo. no, uživajte!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.7.2007 8:36:31   
pina-1
dobro jutro.
no kako ste se danes zbudile? naspane, polne energije? mi prov ne. vreme tu na obali je prov zaspano in niti jutranjauser posted image   ne pomaga.

grem zdej malce delat, čeprav volje glih ni. nahranite bušije in izkoristite dan maksimalno.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.7.2007 8:37:54   
polonca78
pina-1, istočasno sva oddali sporočilo oz. z razliko 0:00:01!!user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.7.2007 9:32:39   
Anonimen
Jutro še od mene user posted image user posted image user posted image

Še vedno sem tok zaspana, pa sem že od pol 7h pokonci.user posted image  Sem pa tudi jaz danes spala kot ubita. Zgleda, da se bom spet na vreme izgovarjala user posted image . Kakorkoli že-s ta malim sva od jutra v akciji. No, sedaj malo manj.user posted image Namreč - on gleda Avtomobile user posted image , jaz sem za računalnikom user posted image . MAlce se bova odpravila ven, potem moram pa še user posted image  do konca.

Kar se položajev spanja tiče, najraje spim na trebuhu in to zaenkrat še lahko.user posted image  Bom prav "trpela" kasneje, ko bo trebuh večji.user posted image

Pina, tud na morju ni sončka? No, zgleda, da bo danes res bolj zaspano inuser posted image . Ampak tud to paše. user posted image  

Jaz nisem študentka. Sem redno zaposlena okrog 7 let.user posted image  Se pa vedno občudovala študentke nosečke/mamice. Vsaka vam čast, da zmorete še študij zraven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 410
4.7.2007 9:44:31   
polonca78
ina, men je tud risanka Avtomobili oz. Cars všeč! user posted image takooo velika, pa takooo otročja! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.7.2007 9:48:11   
Anonimen
polonca, da ne boš mislila, da si edina. user posted image  Tud jaz kar obsedim in gledam. user posted image user posted image user posted image  Sicer pa postaneš ekspert za risanke, ko jih gledaš skopaj z otrokom. user posted image  Jaz včasih pojma nisem imela...zdaj pa obvladam vse od a do ž user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
4.7.2007 9:52:39   
Aja32
Oj punce...
Ful vas berem... Doma ima namreč februarčico... (3.2.2007) - prava mala nagajivka je že... Kako čas beži...

Čimmanj slabosti, pa veliko lepih trenutkov vam želim v nosečnosti... Pobožajte svoje bušije...

pa, pa A

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.7.2007 9:59:46   
Anonimen
Meni je zelo všeč, ko nas pridete pogledat letošnje februarčice user posted image user posted image user posted image . sem zadnjič malce brala vašo temo in sedaj me preživljamo podobne stvari, kot ve pred enim letom. user posted image user posted image user posted image

Punce, sem že posebej spraševala,pa mi še ve povejte, kako se kaj rekreirate? user posted image  Pri ans ni nobene aerobike al kaj podobnega za nosečnice user posted image . Sama sicer prisegam na sprehode, kolesarit sem nehala, zdaj me je še rolanja strah - če slučajno padem, do morja imam uro in pol vožnje-torej odpade, v bazen ne grem.... Kaj nam torej še preostane?

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
4.7.2007 10:22:39   
pina-1
st.ina neki se je sonček začel kazat ampak ne vempritisk je padel in grem po kavo pa da vidim če bo bolje.

glede rekreacije sem tudi jaz razmišljala kaj bi pa mi nič ne pade na pamet. pred nosečnostjo sem jaz hodila na plesne vaje- ciganski ples. to mi je bilo full všeč,s daj so pa počitnice in od plesa ni kaj dosti. sem si prekratkim nabavla napravco leg magic, pa ne upam kaj dosti po njej skakat. vsaj do prvega pregleda da vidim če je vse ok. potem bi pa rada malo utrdila rit in noge. sicer se bom razpasla kot slon do februarja meseca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.7.2007 10:46:09   
polonca78
ko sem bila takrat zaradi rjavega izcedka pri G, mi je rekel, da se ne smem drugače rekreirati kot hoja po ravnem (prepovedal kolo, fitnes,..). bom počakala, da grem na prvi pregled in da vidim kaj reče moja G. najbolj priporočajo hojo in plavanje. ker nisem blizu morja, mi preostane samo bazen, samo meni se vsi bazeni gravžajo in me ne spraviš notr. sem pa zasledila nekje, da organizirane vadbe za nosečnice priporočajo od 12.tedna naprej. jst sem popodne tudi čisto crknjena in se moram že za hojo brcnit v rit. zaenkrat bom hodila po ravnem user posted image , potem v 2. tromesečju, če mi bo dovoljeno in ko bom imela več energije, bom pa skušala poiskat kako vadbo v moji bližini, pa te razne vaje za križ in lepšo držo bom doma izvajala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.7.2007 11:21:08   
nuka
Meni tud tale vreme paše. Včeraj sem bla polna energije. Smo s tamalima nardil 1 doooolg sprehod, pa vso hišo sem pospravla pa 2 uri sem likala. Sem bla kr pridna. Noč je bla tudi mirna. Sem dobr spala, še lulat mi ni blo treba ponoč. 
Danes me je prvič zagrabila velika lakota. Očitno se začenjajo nosečniške radosti user posted image .

Vidim da vas je večina že videla svoje pikice. Komaj čakam ponedeljek da bom tudi jaz videla svojo.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 417
4.7.2007 11:39:08   
Mbee
St.Ina kar se tiče študentk pa nekak usklajevanja študija je mene kar precej strah, zdej hitim na brzino delat še tiste 4 izpite pa da sem rešena ker če bom imela malega ki ne bo spal in bo rabu non stop pozornost bo faks obstal na miru vsaj za dve leti, kar pa si ne smem privoščit....po drugi strani sem pa s tem vsaj dobila dodatno motivacijo za učenje...nč se grem učit mam če z dve uri izpit. držte pestiuser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.7.2007 12:26:42   
Suzi*
živjo. vidim da ste danes kar uredu spale in imate veliko energije. Meni jo pa še vedno manjka. user posted image  Nuka, blagor tebi...a daš še meni mal tvoje enrgije????' user posted image

Čeprav slabosti so se pa malo umirile, upam da je blo to to. Občasno mi je samo še zvečer malo user posted image .
Moj user posted image  je včeraj zvečer spekel kruh (csicer v strojčku ampak vseeno) in je bil tako dober, da sem ob enajstih zvečer pojedla dva kosa še toplega z mortadelo. mnjammm. se mi kar sline cedijo če pomislim. user posted image  Ja, mi je bilo pa pol čez kakšno uro kar malo slabo. user posted image

Mbee, te občudujem ker tako pridno študiraš. Držim pesti za danes!!!!!

Glede rekreacije sem pa tudi jaz razmišljala. To sezono sem redno 2x na teden hodila na aerobiko, za naslednjo sem imela pa v planu it na trebušni ples. Zdaj pa pojma nimam kaj bom. A mislite, da bomo v jeseni že preobilne za trebušni ples??? user posted image  No, ja saj drugače bom šla na kakšno nosečniško telovadbo.... malo bo treba migat.user posted image

lp, Suzi

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.7.2007 12:38:02   
torcica
Jaz sem vprvi nosečnosti diplomirala v 38 tednu!!! In to sem šla na zagovor iz Kopra v Maribor. Sem vprašala ginekologinjo, pa je rekla, da se ne rabim sekirat, da je itak vsakih 20 km ena porodnišnicauser posted image . No, bilo je vse ok, razen tega, da se mi je po poti še pokvaril avto in da sem morala iti peš v 5 nadstropje, ker dvigalo ni delalo. Ampak diplomirala pa sem. No, sedaj sem drugič noseča in mi manjka še magistrska naloga, ampak se ne obremenjujem preveč, bo že, ko bo. Če ne bo dovolj časa, jo bom pač kasneje.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.7.2007 13:43:38   
p@tricij@
živjo souser posted image
po dolgem času se tudi jaz oglašam. malo sem imela gužvo v službi, pam alo sem bila lena za pisat, pa ....
naj se pohvalim, da danes moja punca piha 3. svečko nauser posted image . pa sem mi zdi, da sem komaj zanjo bila noseča. pa tudi sin danes praznuje god. bo popoldan še kar pestro. dobro, da je dež, da bomo kar notri, ker ima Urh vnetje ušesa.

malo se pripravljamo tudi na poroko moje sestre, ki bo v soboto - seveda ker je takšen datum 07.07.2007. pa še priča sem, tako da upam, da bom zdržala in da mi ne bo kaj slabo. bom mojemu naročila, da bo nekaj jogurtov dal v hladilno torbo da jih bom mela za vsak slučaj.

drugače pa se počutim zaspano, pa prsi me bolijo, apetita nimam, pa tudi okusa po hrani nimam nobenega. upam pa, da bo to kaj kmalu minilo. pregled imam 23.7. ter komaj čakam, da spet vidim pikico in da mi G določi PDP.

lep deževen dan želim vse in vam pošiljam en velik user posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.7.2007 16:01:16   
ella79
Men je danes totalno zaspan dan, sem čisto brez energije. user posted image Le od kje jo ve črpate?

Jaz sem tudi prejšnje zime vedno hodila na aerobiko, pa sem se odločila da se jeseni za eni tri mesece vpišem na nosečniško vodbo. Pomoje je to prav fajn, pa še kakšne user posted image spoznaš, da mal počvekaš.
Lepo bodite, pa bušije božajte.

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.7.2007 19:03:05   
polonca78
pa kakšen dan je to dons?!?!? tuki v Lj se je že praktično stemnilo. cel dan nimam nobene prave energije, pa še sitna sem postala, ker bi rada šla ven na kak luštn sprehod, pa ne morem, ker se bom utopila v silnem dežju.user posted image

Mbee, držim pesti za izpit! kaj pa študiraš?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.7.2007 19:35:26   
MetiLu
Živjo punce, sem bila zdele par dni tok zdelana, da tud do računalnika nisem uspela priplezat (ga imava na galeriji, pa je nekaj stopnic do gor user posted image ). Mene se je lotila celodnevna utrujenost, ki traja že od nedelje user posted image , aja, pa ko sem se hvalila, da mi ni nič slabo... zdej mi je user posted image   Na srečo sem danes začela z dopustom, me že vsi v službi sprašujejo če sem tok živčna, bleda in utrujena pred poroko, pa mi je bilo že prov bedno, ker ne vejo za vzrok mojega počutja. No, upam, da zberem dovolj energije za soboto, pa da me ne bo kakšna huda slabost zgrabla. Prav občudujem vas tiste, ki sedajle še za izpite študirate. Jest sem v fazi pisanja diplome, pa v zadnjem mesecu nisem čist nič naredila user posted image Nisva mislila, da nama bo tako kmalu ratalo zanosit, najbrž tudi z redno zaposlitvijo ne bo nič.

eno ?: se vam zdi smiselno, da bi šla NS delat k dvem različnim ginekologom?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 424
4.7.2007 22:30:27   
mlavla
na hitro se vam še malo oglašam..danes sva doma končno povedala za najino pikico..pa so bili vsi zelo veseli...user posted image

izvidov iz laborotorija pa še nisem dobila..naj bi jih jutri...

zdej grem pa spat..ker mi oči že pošteno vkup lezejo

nočko

mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?