Suzi*
|
Dan, čveke! Vidim da se vam kar dogaja. Pri meni nič novega. Še vedno mi je občasno slabo, pa ful sem utrujena, brez energije. Komaj čakam na pregled, ki bo čez dobra dva tedna, da vidim srčka in se pomirim, da je vse ok. Me kar malo skrbi. Prvič midva nisva vprašala za spol. Ves čas sem imela občutek, da bo punčka, pa imamo fanta. Zdaj pa ne vem, mož nekaj navija za to, da bi vprašala, čeprav je bil prvič ful proti. Ne vem še....mogoče pa tokrat jaz iz principa ne bom hotla vedet. Moje kilce ostajajo iste, tudi hlače še zapnem, čeprav me kavbojke po celodnevnem sedenju v službi že kar motijo in tiščijo. Je pa res da ne požrem čist vsega kar vidim, ker se moram malo preventivno pazit zaradi možnega gestacijskega diabetesa. V prvi sem do polovice nosečnosti pridelala 12 kil, na koncu sem jih imela pa 10+. Ja, celo malo sem jih zgubila zaradi diete. Tamala, držim pesti, da je vse OK. Misli pozitivno!!!!! Mene je tudi v prvi en G, ki je nadomeščal "najino" fuuul prestrašil in me je pomirila šele dr. Strahova na NS, ki je res zlato bitje. Sem bla tudi jaz čist paf, pa je blo potem vse uredu. St.Ina, tudi jaz sem imela zadnjič ravno na 17.5. tako kot ti. Pa tudi še nimam PDPja. me prav zamina če nama ga bodo določili na isti dan. Čeprav po izkušnjah od prve , je G določila PDP kar po tistem okroglem koledarčku. Tako da jaz mislim, da ga bova imele nekje 21. ali 22. 2. Lanchy, boga reva. Upam da tole tvoje obsedno stanje mine res hitro!! Mlavla, kako je bilo na pregledu???? Lepo se imejte in uspešno premagujte nosečniške tegobe. lp, Suzi