|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
5.7.2007 15:34:35   
listek1
hej punce, jaz se spet malo javljam :) včeraj sem imela svoj prvi pregled in sem vidla mojega miškolinčka/miškolinkouser posted image  kok je bil lep, pa srček je ful utripal. Bila sem pri Pušenjaku in je ful prijazen. Sva se zmenila da se za 7.8. naročim na NS v Dravljah, ko on ravno pride z dopusta. Dal mi je še telefonsko kamor se naročim. Danes sem poklicala in sem naročena za 7.8,., user posted image  jeeeeeeeeejjjj komi čakam. Drugač sem pa sedaj malo boljše, želodec me je mal nehal bolet, ampak mi je pa po cel dan po malem slabo. Ampak sej bo.
No lepo se imejte .....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
5.7.2007 15:43:33   
amaya
pina-1: ja valda ful sem jezna user posted image user posted image user posted image
tudi jaz razmišljam enako. geled na to da je moj G Lovšin, bom počakala do torka, da vidim kaj on pravi, potem pa bom potrdila ali pa ne v Dravljah user posted image (če me bojo še hoteli)

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
5.7.2007 15:44:35   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:09.07.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled(NS):31.07.
02. Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:17.07., NS: 20.07.
02. ella79, 28let, 1.user posted image (?) pregled(NS): 19.07.
02. nizy, 28let, 3.user posted image (A-) pregled: 13.07.
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
05. itata, 29let, 1.user posted image (?), pregled (NS): 25.07.
06. Janey, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
07. polonca78, 28let, 1.user posted image (A+) pregled:16.07.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:23.07.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
11. Mbee, 24let, 1.user posted image (?) pregled:09.07.,NS: 30.07.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (?) pregled:01.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,NS:18.07.
15. mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.07.
15. livia, ?let, 2.user posted image (?) pregled:10.07.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (?) pregled:29.06.
17. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:21.07.
19. tamala_82, 24let, 1.user posted image (?) pregled: 17.07.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: 06.07.
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:20.07.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: 19.07.
23. Kuba, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: 27.07.,NS: 10.08.
25. amaya, 29let, 1.user posted image (?) pregled:10.07., NS:08.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 09.07.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled:13.07.,27.07.
29. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:01.08
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:22.07.
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? srečka nosečka, 30let, 1.user posted image (?) pregled:13.07.
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.
? St.Ina, 31let, 2.user posted image (AB-) pregled:09.07.,10.07.

joj,sem res ena kura! user posted image prehitro ste me pohvalile. dodala sem nove nosečnice, pozabila sem pa dodat vaše nove preglede. recimo temu stranski učinek nosečnosti.

listek-1, čestitaaaaaam!!!!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 453
5.7.2007 15:46:04   
amaya
Polonca ne sekiraj se: ful si pridna user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 454
5.7.2007 15:47:02   
amaya
uau...poglej še moj NS si vpisala user posted image ...no sicer ga še moram potrdit...sloh pa a lahko potrdim, potem pa prekličem?????

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 455
5.7.2007 15:50:10   
amaya
sem potrdila...vseeno, pa bo kar bo user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 456
5.7.2007 19:03:33   
*Naja
No, pa naj se vam po 1. pregledu danes, pridružim še jaz. PDP 22.02.08, Lara76, 30 let, 1.nosečnost,B neg., 05.07.07, 09.08.07

Slabost je danes 1.dan "pozabila" na mene....hvalabogu. Zdej pa že cel dan gledam slikco z UZ-ja....Pikica je velika 9 mm, srček pridno bije...
Uživajte v svojih user posted image in čim manj slabosti in utrujenosti.user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 457
5.7.2007 22:14:55   
mlavla
živjo punce..danes sem dobila izvide iz laboratorija, ki pa na žalost niso povedali nič dobrega..in sicer sem precej slabokrvna (najbrž zaradi pogostega bruhanja) dobila sem tablete kalija (ki so naravnost ogabne, itak mi pa zdej vse smrdi )..za železo pa se mi ni upala dati tablet (ker naj bi po njih še bolj bruhala)...pač jesti moram le pretežno hrano, ki vsebuje železo...pa v lekarni sem si nabavila nek sirup oz. tekoče železo...no bomo jutri videli kako bo to prestal moj želodec...
upam, da ostale nimate teh težav....se še kaj oglasim

lp
mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 458
6.7.2007 6:14:30   
Lanchy
Oooo, boga Mlavla! Ti zelim, da bi bilo cim prej bolje in da te tegobe minejo, da koncno prides na okus in lahko kaj pametnega pojes in tudi zadrziz v sebi...Upam, da ti bodo tabletke kaj pomagale in da bos res cim prej boljsuser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 459
6.7.2007 7:42:58   
Anonimen
Jutro so user posted image    user posted image user posted image user posted image

Zopet vidim, da imamo nekaj novih članic user posted image  Dobrodošle vse frišne user posted image

mlavla tole ti pa čist nč ne zavidam user posted image . Bogica. Ampak se da poštimat, boš videla. user posted image  Vem, da ni prijetno,ampak se splača potrpet. Boš čez leta svojemu otročku pripovedovala, kaj vse si morala prestat, da si dobila tako čudovito darilo user posted image

Jaz se bom na NS prijavila drug teden, ko bo pregeled za mano. Sem nekako v sebi odločena, da grem tokrat k Pušenjaku. S seboj bom vzela moža in sina. Itak mali že skoz sprašuje, kje imam skritega dojenčka user posted image

Danes sem malo čekirala ta nosečniški koledar, ki je na RRju user posted image  in moram reč, da je prav zanimiv. user posted image  Sedaj sem v 8 tednu in zanimivo je bilo prebrati, kaj se dogaja z malim fižolčkom, z mamico in atijemuser posted image  Ste vedele, da se v 8. tednu že oblikuje spol? No.... jst nisem vedla in me prav zanima, kaj se bo naše dete odločilo user posted image . Zihr bom hotla vedet, ker sem firbec.user posted image

(odgovor članu Lanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
6.7.2007 7:53:19   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:09.07.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled(NS):31.07.
02. Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:17.07., NS: 20.07.
02. ella79, 28let, 1.user posted image (?) pregled(NS): 19.07.
02. nizy, 28let, 3.user posted image (A-) pregled: 13.07.
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
05. itata, 29let, 1.user posted image (?), pregled (NS): 25.07.
06. Janey, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
07. polonca78, 28let, 1.user posted image (A+) pregled:16.07.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:23.07.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
11. Mbee, 24let, 1.user posted image (?) pregled:09.07.,NS: 30.07.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (?) pregled:01.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,NS:18.07.
15. mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.07.
15. livia, ?let, 2.user posted image (?) pregled:10.07.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (?) pregled:29.06.
17. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:21.07.
19. tamala_82, 24let, 1.user posted image (?) pregled: 17.07.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: 06.07.
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:20.07.
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: 19.07.
23. Kuba, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: 27.07.,NS: 10.08.
25. amaya, 29let, 1.user posted image (?) pregled:10.07., NS:08.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 09.07.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled:13.07.,27.07.
29. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:01.08
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:22.07.
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? srečka nosečka, 30let, 1.user posted image (?) pregled:13.07.
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.
? St.Ina, 31let, 2.user posted image (AB-) pregled:09.07.,10.07.

Lara76, juhuhuhu!!! čestitke!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
6.7.2007 8:21:26   
polonca78
Dober dan! Danes je peteeeeeeeeeeeeeeeeeeek!user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem ful dobre volje, ker se bliža vikend! Včeraj sem šla s kolegico (+najinimi dragimi), ki je slabih 14 dni dalj noseča kot jaz, pogledat po nosečniških trgovinah. Rabi ene hlače, ki jo ne bodo tiščale.user posted image Jst sem si pa hotela kupit kako srčkano, malo širšo majčko. Katero razočaranje!user posted image Nobene izbire, kar so pa imeli, je pa fuuuul drago. Večina majčk je navadnih. predpostavljajo, da se pač razteguje, ko ti raste trebuh. Če bi pa rad malo skril trebuh, si pa v riti. Neka moda za stare mame. obup!user posted image končalo se je tko, da sta najina draga vsak imela eno vrečko nakupov (nenosečniških stvari seveda user posted image ), midve pa praznih rok. Sej ne gre za to, da bi že rabila nosečniške obleke, čeprav sem vesela, da mi je sestra dala svoje hlače, ampak za to, kako navijejo cene, ker so nosečniška trgovina. zdej gremo pa en dan na izlet v HM, če imajo kake bolj luškane stvari.
a ve že kaj norite in hodite po nosečniških oz. otroških trgovinah? midva vsakič, ko greva, kupiva kako malenkost. user posted image user posted image user posted image   čeprav včeraj sem imela preblisk, na srečo me je dragi pravočasno ustavil, hotela sem namreč kupiti tisti prostostoječi (za razliko od tiste variante, ko se pritrdi na mizo) stol za hranjenje. take hude barve in oblike je bil, da se mu skoraj nisem mogla upreti. samo kje je še to, ko bomo to dejansko rabili!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 462
6.7.2007 8:43:26   
Anonimen
Polonca, ti pa si me nasmejala zdajleuser posted image user posted image user posted image .  MOgoče ti svetujem, da počakaš z nakupi nosečniških oblek do naslednjega tedna, ko se začnejo razprodaje user posted image . Drugače imam pa bom jaz čimdlje svoje stvari nosila. Sploh pri majčkah ni problema, ker mi je všeč, da je majčka oprijeta na trebuščku user posted image   Pa tud hlače imajo zdaj tko nizke pasove, pa nekaj jih imam na trakce...no bomo videli, koliko časa bom pri svojih oblačilih user posted image

Tole s stolčkom za hranjenje je bila pa smejalna bomba user posted image user posted image user posted image . Ti si pa res faca.user posted image user posted image user posted image  Jaz za ničemer še nič ne gledam. V bistvu imam vse stvari doma od prvega otročka-kar se opreme tiče. Kasneje bom le malce oblekic dokupila. PA potiho sanjam o novem vozičku user posted image , sam ne vem, če ne bomo kar starega uporabili.

Neposredna povezava do sporočila: 463
6.7.2007 8:53:37   
pina-1
Doobbbbbbbber dannnnnnnnnnnnn..no kako ste kaj srečke nosečke?
jaz sem danes zopet slabo. mi bi rado zopet bilo slabo, pa želodec me boli pa vsa se tresemuser posted image  pojma nimam kaj se z mano dogaja..... niti kave nisem še spila, ker mi kar ne gre po grluuser posted image user posted image
drugače je pa lepo ker je petek in še sonček sije. juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

amaya ti boš Lovšina prej videla pa mi prosim poročaj kaj ti bo reku v zvezi z NS.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 464
6.7.2007 9:22:52   
ŽogiMarogi
Ojlaaaaa vsem novim in starim user posted image !

Ta seznam se pa še kr polni, lepo. 
mlavla tudi jst se komaj držim in sm verjetno tudi slabokrvna, bom drugi teden kri dala.
Včeri sem 5x bruhala, pa tako sm se matrala, ker sploh ni blo kaj za vn vršt. Sm se kmali zjokala pr školjki.  Kar pojem, gre ven, tako da sem prav brez energije, mraz mi je nonstop, da ne vem če bom sploh zdržala dons v službi, komaj gledam v ta računalnik. Sem si šla pred šihtom kupit ene Leibniz kekse, in mi je prodajalka (se poznava) rekla, da me skor ni spoznala, da sm shujšala in da kaj delajo z mano ? user posted image  

Se bojim kako bo to vplivalo na mojo pikico, ker mi verjetno že primanjkuje vitaminov, saj ne ostanejo v želodčku.  Še dobro, da je vikend in bova verjetno šla v hribe k mojim staršam, da jima bova povedala. Ko sm vsa boga doma, mi prav manjka en ženski pogovor, čeprav mi možek zlo pomaga.

Prav lepo vas je brati ostale, k ste polne energije.... lepo se imejte čez vikend
papa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 465
6.7.2007 10:48:08   
itata
Dober danuser posted image
Upam, da ste vse, ki vas muči slabost že bolje. Jaz imam srečo in me ne muči. Zaradi user posted image  sem še celo meso začela nazaj jest po 15 letih... Pa mi kar gre. Ampak lahko jem samo piščanca. Pa B kompleks tablete. Niso mi pa še krvi pregledali, tako da niti ne vem a jo imam uredu ali ne.
Moram se pa moje ljube mačke izogibat user posted image , ker sem negativno imela toksoplazmozo. To je pa mački mal težko razložit, ker je tko razvajena, da pride ponoči k meni na posteljo spat... ampak ne k nogam tko k vse ostale, ampak na povšter... Je pa skoz noter v stanovanju in je minimalna verjetnost, da me kej okuži, tako da me to mal tolaži. Sem se lažje odrekla surovi zelenjavi v gostilni, kamor hodimo na malico (ne vem kako jo kej perejo) kot moji mački...

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 466
6.7.2007 10:50:09   
Lanchy
Vsem noseckam, ki vam je slabo in bruhate zelim, da bi tegobe cim prej minile. Pri meni je zdaj tako, da je veliko bolje, sicer mi je popoldne se vedno slabo, ampak ni vec celodnevnih slabosti. Upam, da to ni samo zacasno in da se slabosti resnicno poslavljajo...Jutri bom noseca ze celih 10 tednovuser posted image

Sem pa bila tudi jaz malo po trgovinah za nosecniskimi oblacili in sem si kupila dve majcki in ene hlacev laVie, sem skor dol padla, ko sem racun dobila...115 eurov...user posted image  Sem imela namen samo probati stvari in jih prit v ponedeljek iskat, samo sem razocarana ugotovila, da izdelki, katere sem kupila jaz, ne bodo na na razprodaji....
V Hali A v Kepici imajo pa tudi zelo lepe stvari, samo se mi vse zdijo za ze res velike trebuscke...tam si kaj kupim malo kasneje...

Otroskih stvari se nic ne kupujeva, mogoce bova malo zcela zdaj ko bodo razprodaje...ne vemuser posted image
V glavnem, lep dan vam zelim in se lepsi vikenduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
6.7.2007 11:38:36   
Suzi*
dober dan v tem krasnem sončku!!!

Vidim da ste ene še vedno zelo uboge kar se slabosti in energije tiče....vam želim da to obdobje čimhitreje mine!! user posted image user posted image  Jaz bi tudi rada vidla, da zvečer ne bi bla že čist adijo, pa da bi se mi še kaj, karkoli dalo počet.

Glede oblačil še nič ne gledam, pa verjetno tudi še lep čas ne bom. Kupila si bom pozneje samo ene nosečničke hlače, par jih imam že od prve user posted image  za zgornje dele pa itak ni problem, ker je tudi meni fino, da se trebušček vidi, tako da porabim kar običajne majčke. Se pa strinjam da je vse obupno predrago, pa še izbira je (vsaj tri leta nazaj je bila) obupna!!!  user posted image   Za otročka zdaj tudi ne bo nekih hudih nakupov, ker že vse imamo, mogoče le kakšen kos oblačil, sploh če bo punčka! user posted image

Čestitke in dobrodošlica vsem novim user posted image !!!!

Pa fouš sem vsem vam, ki ste že videle vaše pikice!!  Jaz imam pregled čez 2 tedna. Saj vem, da bo hitro minilo, samo jaz že tako komaj čakam. Na NS se še nisem naročila, sem pa včeraj nekaj brskala po forumih in ugotovila, da ima moja G tudi ta certifikat za delat NS. Ko sem bila prvič user posted image  ga še ni imela. Tako da moram zdaj najprej vprašat, če je to res, pa če imajo kakšen uredu UZ, da mi ne bo treba se v LJ vozit. user posted image

A veste, da jaz ful pogrešam tamalo. Včasih se je vsak dan javljala, odkar je bila pa na pregledu zaradi rjavega izcedka, in je imela neke ne preveč dobre novičke, se pa nič ne javi. A katera kaj ve kako je z njo???  Držim pesti, da bo v ponedeljek vse ok na njenem ponovnem pregledu pri G!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj nekaj pojestuser posted image , pa še malo delat. user posted image  

Lepo se imejte in pobožajte svoje male bušije!!!

lp, Suzi 7t1d

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 468
6.7.2007 12:02:58   
nuka
mlavla tudi jaz sem imela v 2. nosečnosti izredno slabo kri, ker nisem prenesla železovih tablet sem rajši jedla rozine, suhe marelice pa pečenko. Je zlo pomagal. Probaj mogoče ti bo še pomagal pri slabosti, ker lahko čez dan skoz mal melješ in ne boš mela praznega želodca. 

St.Ina  tudi jaz bom porabila vse od prejšnih dveh, tako da sploh ne bom nč hodila po otroških trgovinah. Mam tok stvari od prej, da bi komot lahko imela še ene 2 user posted image , pa ne vem če bi  vse ponucala.

Nosečniške stvari sem kupovala v HM pa malo sem pokombinirala z malo večjimi številkami. Kakšno stvar sem tud mojmu zaplenila (majce, trenerka).

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
6.7.2007 12:23:05   
Lanchy
Punce, predvsem tiste, ki vam to ni prva nosecnost...zanima me kako je s tem sprememnjenim vonjem oz. obcutljivostjo na vonja...bo to nekje po prvem trimesecju zginilo, ali mi bodo stvari smrdela 9 mesecev? jaz namrec ne morem uporabljat deodoranta, gela za tusiranje, vsi praski, mehcalci mi neznosno smrdijo...GROZA!!...res me zanima, ce bo to minilo, ali naj se kar privadim?
Hvala vam ze v naprej!
LP

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
6.7.2007 12:35:58   
zoya24
Ojla,

evo da se še jaz malo javim po zelo dolgem času.

Slabosti se pojavljajo v zelo manjši obliki, hvala bogu user posted image . DRugače imam pa pe vedno probleme z izcedki in krvavitvami, tako, da sem še vedno na bolniški in Dabrostonu, no v sredo  sem dobila še Buscopan zaradi krčev. Sem bila zdaj že kar nekajkrat na pregledu in zaenkrat kaže s plodom vse OK. Upam, da se bodo do 14. tedna tudi ti izcedki umirili, ko bo posteljca prevzela delo in da bo seveda vse oK.

Drugače pa jaz nosečniških oblačil še ne gledam, nimam čist nič trebuha še, tudi zvečer ne, vse hlače so mi še čisto prav, celo malo velike, tako, da ni problema. Bom začela iskat, ko bo kaj trebušček zrasel. Drugače sem pa jaz v prvi nosečnosti dobila luštne stvari v H&M v MB ali Celju, v Ljubljani nimajo nosečniškega oddelka, pa tudi niso tako drage kot drugje, npr. Lavie, ki je svinsko drag.

Lanchy meni so se v prvi nosečnosti slabosti končale nekje pri 13. tednih kot bi odrezal, potem mi je pa tudi spet pasalo spet vse jest. Z vonjem pa nisem imela težav, tudi zdaj nimam.

Evo sem se mal razpisala, zdaj grem pa spet na kavč user posted image , lepo se imejte

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 471
6.7.2007 12:44:34   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ŽogiMarogi

Ojlaaaaa vsem novim in starim user posted image !

Ta seznam se pa še kr polni, lepo. 
mlavla tudi jst se komaj držim in sm verjetno tudi slabokrvna, bom drugi teden kri dala.
Včeri sem 5x bruhala, pa tako sm se matrala, ker sploh ni blo kaj za vn vršt. Sm se kmali zjokala pr školjki.  Kar pojem, gre ven, tako da sem prav brez energije, mraz mi je nonstop, da ne vem če bom sploh zdržala dons v službi, komaj gledam v ta računalnik. Sem si šla pred šihtom kupit ene Leibniz kekse, in mi je prodajalka (se poznava) rekla, da me skor ni spoznala, da sm shujšala in da kaj delajo z mano ? user posted image  

Se bojim kako bo to vplivalo na mojo pikico, ker mi verjetno že primanjkuje vitaminov, saj ne ostanejo v želodčku.  Še dobro, da je vikend in bova verjetno šla v hribe k mojim staršam, da jima bova povedala. Ko sm vsa boga doma, mi prav manjka en ženski pogovor, čeprav mi možek zlo pomaga.

Prav lepo vas je brati ostale, k ste polne energije.... lepo se imejte čez vikend
papa

ej ne veš kako dobro poznam te občutke..tudi jst skoraj zmeraj še jokam zraven..očitno refleks..

Neposredna povezava do sporočila: 472
6.7.2007 12:45:52   
pina-1
ampak jaz ne vem kaj se to z mano dogaja.s edaj sem sploh brez energije. komaj sem sedaj prehodila pol urce po mestu. sem čisto taka prazna, brez volje,... komaj čakam da grem domov ker sem že res na koncu z močmi. upam, da bo hitro minilo in da se ne bo to počutje razvilo v kakšno bolezen.

suzy tamala je v redu, ji je full slabo in čaka na ponedeljek da bo videla svojo pikico. semjo brala na maminem forumu. ji bom pa rekla da se kaj oglasi, da jo tudi tukaj pogrešamouser posted image

kar se nosečniških oblek tiče, pa bom jaz počakala na razprodaje. sicer imam iz prve nosečnosti dvojne hlače- zimske. bolj boga sem za poleti. bom pa verjetno jaz udarila na varianto elastika v pasu. te nosečniške zadeve so mi vse preveč drage.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 473
6.7.2007 12:48:39   
mlavla
spet jst....user posted image
punce danes pa sem prvič še zaznala močan kovinski okus..bljak...pa sem mislila, da bo že kaj boljše user posted image

sploh nevem kaj si mislite, ko pa samo jamram..no jst upam, da pride tudi zame še lepše obdobje in takrat vas bom pa lahko jst bodrila!!!! user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 474
6.7.2007 12:51:36   
Janey
Mlavla nič ne skrbi, sej se nobena on nas vrjetno ne počuti ravno sanjsko. Meni je po cele dneve slabo in imam take strašne glavobole da bi lahko samo spala. Pa se tolažim, da bo kmalu bolje in potem bom žarela od sreče. Zdaj žarim od bledosti kar belo :P hehe
Nič sekirat še malo pa bo najhuje za nami.

pridne bodite
lep vikend vam želim
se javim kaj v ponedelje

papa

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?