|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 0:02:39   
rumba
Ikonca, imaš prav, lahko noč!user posted image
Ulla, vidim, da si še logirana, danes je že jutri! SPAT!user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9001
3.7.2007 0:03:23   
ikonca
Potem je pa res nekaj na tem. Jaz nosečke opazujem šele zdaj, prej mi niso bile zanimive.

Potem bo pri nas Hana!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9002
3.7.2007 0:04:28   
Ajvy
Hello , mi smo se vrnili iz kina... mi ni bil všeč fiml.. sam tolk da se pofočkam, zdej pa vas grem  za nazaj prebrat..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9003
3.7.2007 0:21:59   
Ajvy
Ikonca meni so tudi dejali da se drugače smejem user posted image   sam jst tudi ne vem, kaj to pomeni..
Sem gledala znake za fantka in punčko... zanimivo, velika večina pri meni uganjuje, da bomo imeli fantka. no, to oni predvidevajp... če pa berem tele znake... bo punčka... bomo morali akr počakati, da se pride ven pokazat..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9004
3.7.2007 0:37:22   
Ajvy
Pa ste spet vse pobegnile, no ja spet jst in likalnik... sam dans se mi še kao neki da... včeraj sem vse otroške cunjice polikala, danes pa od naših fantičev...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9005
3.7.2007 7:24:03   
Suza
Pozdravljene,
sporočam vam da se je 26.6.2007 s carskim rezom rodila naša princeska Janja.
Velika je 55 cm in težka 5.250 g.

p.s.
Suza(doma) in suza76(služba) sem ena in ista sklerozna ringarajavka ki pozablja gesla.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9006
3.7.2007 8:46:49   
tani33
Suza čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veselja in carklanja vam želim!

(odgovor članu Suza)
Neposredna povezava do sporočila: 9007
3.7.2007 8:49:42   
ikonca
Dobro jutro!

Suza čestitke za princesko Janjo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 9008
3.7.2007 9:04:17   
Ronči
Čestitkle vsem novim mamicam: Teyyči 77, Freyči in Suzi   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9009
3.7.2007 9:17:24   
arijana..
Pozdravljene!
Vsem novopečenim mamicam čestitke in hitro okrevanje, malim štrucam pa , da bi zrasle v srečne in zdrave otroke.

Za vse druge, ki pa smo še na čakalni listi, da se čimprej spravimo v P.
Meni osebno je 14.7. zelo všeč in če bi se dalo, ga kar rezerviram.
Drugače pa, kar se nosečnosti in znakov katerega spola bo otrok tiče, mislim, da je to bolj iz trte zvito. Doma imamo punčko, v prvi nosečnosti sem bila vsa mozoljasta, z majhnim trebuščkom, nič spremenjena v obraz, tokrat bo spet punca, jaz pa s čisto kožo, ogromnim trebuhom ( pri prvi je bilo vse v križu) in, ko se pogledam v ogledalo se sama sebi zdim povsem drugačna. Tako, da ne vem, kaj naj si mislim.
Skratka lep dan vsem.

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9010
3.7.2007 9:20:25   
bačko
Čestitke vsem novopečenim mamicam.user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja noč je minila tako da se vsako uro zbudim in grem na wc.Pa zadnje čase me nos nekja heca.Kar naprej se mi nekaj maši.Rada bi vsaj eno noč spala tako da se ne bi nič zbudila.Prav utrujena sem od neprespanosti.Čez dan pa nočem spat ker potem pa ponoči nič ne bi spala.Grem v trgovino in potem moram poklicati svojega G da mi pove kdaj naj pridem zopet na kontrolo.Malo sem user posted image nanj ampak bom preživela saj upam da bom kmalu rodila.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 9011
3.7.2007 9:21:16   
Mari71
katerega spola bo

Drage radovedne, ki pa ne vprašate za spol user posted image  ali pa se le ta ne vidi: tale tabela spodaj ustreza obema mojima nosečnostima oz. spoloma otrok, pa tudi moji in moževi družini. Probajte, ampak pazite, da res pravilno izračunate mesec zanositve!

http://www.mama.si/?menu=A200

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 9012
3.7.2007 9:36:04   
GabiW
Živjo,

tudi jaz čestitam vsem novim mamicam, očkotom in bebicam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni je podobno kot pri vam, težave so v paketu z nosečnostjo, zato jih še za enkrat toleriram.

Ker smo pri nas še vedno v medenični vstavi sem naročena na zunanji obrat v petek. Ampak sva se z mojim user posted image  odločila, da ne bova šla. Naj narava poskrbi za to. Kaj bi nekaj silili, očitno se user posted image  ne paše na glavo postavit. user posted image  No ja, eno malenkost pa poskušam in sicer, menda se lahko obrne če si na vseh štirih in se zibaš naprej in nazaj, pa z rito levo in desno,... Sicer mal smešno zgleda, pa kolena bolijo in zapestje, ampak bomo vidli, če bo kaj iz tega.

Ljubljanske julijke, a si upamo še na kakšno kavico?!

Lep ohlajen dan vam želim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 9013
3.7.2007 10:06:19   
ikonca
Kje ste zaspanke? 
user posted image

A se vse gledate pred ogledalom, kaj nosite v trebuščku????user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 9014
3.7.2007 10:53:51   
rumba
Jutro!
Najprej, ČESTITKE SUZA!!!!user posted image user posted image user posted image
Za mano je ena čudna noč. Ob treh me zbudi en orng popadek; boli cel trebuh, pa hrbet, pa spodnji štuk v noge.user posted image  Jaz zapaničarim. Globoko diham in prepričujem user posted image , da tata ni doma in naj še dva dni počaka, da jaz še res nimama namena v P. user posted image  Čakam... Madonca, je kar trajalo. Zaspim nazaj. Čez uro in pol se vaja ponovi. Ista moč in dolžina, isto prepričevanje... Ja, me je bilo že orng strah, da se je začelo. Hvala bogu, je ponehalo. Me je kar malo strah do srede zvečer, pol  pa je lahko akcija.

Mari71, tale tabelica tudi meni prav kaže, za tokrat pa mi kaže, da pravzaprav celo drugo polovico leta 2006 nisem imela možnosti za pupo. Hja, bomo pa imeli fanta.user posted image  Sicer v to ne kaj dosti verjamem, je pa zanimivo naključje.
GabyW, jaz sem še vedno za user posted image . Če se nobena več ne javi, mi ti na zs javi, kdaj ti ustreza. Jaz bi od četrtka dalje. user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9015
3.7.2007 11:04:15   
rumba
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g; 8.7.07
26.6.07 Suza; Janja; 55cm, 5250g; 9.7.07
27.6.07 Jelenche; Filip; 53cm 3750g; 8.7.07
28.6.07 Majrim; Neža; 50cm 3325g; 5.7.07
30.6.07 zvesta; Izak; 46cm 2600g; 15.7.07
2. 7.07 Tejči77; Larisa; 3750g; 10.7.07
2. 7.07  Freycha; Dita; 48cm 3640g; 12.7.07
3. 7.07 Kety; Filip; 52cm 3300g; 13.7.07

HITRA STATISTIKA:  

6 user posted image     in     8 user posted image  

14 otrok se je rodilo pred pdp 
0 otrok se je rodilo po pdp
0 otrok se je rodilo na pdp

Julijkam se pa mudi, kaj? user posted image user posted image

Julijke še nestrpno čakajoče:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
07. Gorazdova; user posted image ; user posted image ; MB; Patrick 
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. corfu ; user posted image  user posted image ; NM; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. mary82
15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image ; Lea
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image  ; Kranj; Hana ali Žak
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 53 user posted image ,     od tega 14 user posted image  in 14 user posted image
pa smo izenačeni    user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.7.2007 11:18:26 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9016
3.7.2007 11:21:13   
rumba
Na Rodili smo sem prebrala, da je rodila Kety, Filipa težkega 3300g in 52cm velikega. Rok je imela 13.7. in je bila na našem seznamu, zato sem seznam še enkrat popravila.

Kety, ISKRENE ČESTITKE!!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9017
3.7.2007 11:27:07   
ikonca
Rumba upam, da boš zdržala še najman 2 dni. Kaj je zdaj to?
Daj svojemu sončku malo prišepni da smo 3. in ne 27. julija.
Kdaj se pa Hana in Anej vrneta?

Jaz sem spala odlično. Zbudila sem se ob sedmih in šla z mojim v Kranj. Od Kranja sem kar dosti proč doma in ta mesec res ne upam biti preveč sama, pa sam en avto imava. No, v resnici mi je doma dolgčas, tako me pa starši v Kranju malo razvajajo.

Kako popadek sploh boli? Mene na čase samo špika, kot bi imela manstrualne krče?
Ne znam si predstavljat.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9018
3.7.2007 11:29:55   
anja7
Ketty in Suza čestitke za vajine korenjake.
Ja, pri nas pa nč novga. Danes mamo PDP pa nič. Čist navaden dan kot vsi drugi prej. Ne preostane drugega kot čakat.Naš mali je očitno zadovoljen v maminem trebuhu. Me je danes zjutri moj hecu, da preveč dobrih stvari pojem in da je mali rajš v trebuščku, kot pa pol k bo kr neki časa od mleka živel.user posted image user posted image
Bomo vidl, kako se bo odloču. Zaenkrat nič ne kaže na to, da bi hotu vn.
Pa ostale, kako se počutite?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9019
3.7.2007 11:30:35   
bačko
Kety iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi šla na kavo, samo ne upam.Zelo hitro se utrudim.Pa križ me boli da je za znoret.Grem do trgovine in nazaj pa popoldne na sprehod do žal z mojim.To je pa tud vse.Grem malo v ležeči položaj!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9020
3.7.2007 11:31:38   
rumba
Ikonca, saj sem očitno kar uspešno dopovedala user posted image , da še ni njegov čas!user posted image  Hana in Anej sta pri noni ziher do srede zvečer, če bosta hotela, bosta pa še ostala kak dan.user posted image  A popadek: ja do sedaj me je samo rahlo špikalo, kot pri menstri, ta dva pa sta orgn usekala, ko ti vzame sapo, te v trenutku zbudi in boli vse - trebuh, hrbet, noge.... Pa težje dihaš. Se moraš prav zavestno sprostiti.
Ma, upam, da je res bil samo lažni alarm!

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.7.2007 11:33:15 >

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9021
3.7.2007 11:35:34   
ikonca
Kety tudi od mene čestitke za fantka. Pa je prišel še en Filip!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po spisku se vidi, da je res en kup prehitevanja, saj še nobena ni rodila na rok!
MAmicam z dvojčki je oproščeno! Upam da bom zdržalal do konca!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9022
3.7.2007 11:35:47   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz bi šla na kavo, samo ne upam.Zelo hitro se utrudim.Pa križ me boli da je za znoret.Grem do trgovine in nazaj pa popoldne na sprehod do žal z mojim.To je pa tud vse.Grem malo v ležeči položaj!

Škoda! No, saj jaz tudi ne upam veliko naokoli hodit, a po četrtku, ko bo moj doma, me se skrbi več. Lahko rodimo, če se user posted image  zahoče. user posted image  

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 9023
3.7.2007 11:36:49   
arijana..
Po tej varianti bi mi v prvo morali imeti fanta ( včasih se z možem hecava, da je res čudno ,da naši ta mali ni zrasel rep, ker ima čist fantovske interese), zdaj pa smo ravno na meji, tako, da bi lahko bilo eno ali drugo, ker točnega dneva ne vem, bilo pa je enkrat konec okt. ali začetek nov.
Drugače pa moram priznat, da bi bila precej presenečena, če ne bi bila pupa, glede na to, da jo že sedaj vseskozi obravnavamo kot punco. Pa glavno, da bi bili obe zdravi.

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 9024
3.7.2007 11:40:21   
rumba
anja7, držim pesti, da se prav kmalu cartate!!! Še je čas, da vama rata na rok!user posted image  Upam pa, da ne bo preveč čez! Kakorkoli že, spremenila mi boš statistiko, ker so do sedaj vse rodile pred pdp.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 9025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?