|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
2.7.2007 9:49:26   
pina-1
jutro so user posted image !

naporen vikend je za mano in sem pripravljena na nove bojeuser posted image . slabosti so šle pa-pa, tako da se počutim kar dobro. No ja edino spala bi pa za 4.user posted image user posted image

sem se odločla da grem na samoplačniški UZ, da vidim kaj se z mojo pikico dogaja. do 27. je predaleč, da bi zdržala. ampak te sestre se ne javljajo na telefone. če bom uspela sploh kako priklicat, da bi dvignila svojo tazadnjo in se javla na telefon.. Mater mi gre to na živce.

ST.Ina bo to našo temo res treba malce na vrh spravit.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
2.7.2007 9:49:54   
polonca78
tamala_82, jst sem ga tudi imela. sem poklicala ginekologa, naslednji dan me je naročil na UZ, dal Dabroston, rekel da naj malo bolj počivam popoldne po službi, od telovadbe samo hoja po ravnem in to je bilo to. Rjavi izcedki so dokaj pogosti in niso vedno znak česa hujšega. tako da kar pokliči ginekologa, da te pomiri. pri meni se je zadeva popolnoma umirila.

jst zdej čakam na prvi pravi pregled in ga mam šele čez 14 dni. nekam se mi je vlečt začelo. rada bi, da bi že bil in da vidiva, da je vse v redu.nekako se mi je ustalila praksa en dan bruham, drugi ne in tako se ponavlja. slabo mi je pa vsak dan in nekje cel dan. user posted image popoldne sem pa že tako napihnjena, da zgledam ornk noseča. aja, pa še to, če imate take digitalne tehtnice, kjer vam poleg teže pokaže tudi % maščobe, se ne smete več tehtati na njej. sem prebrala v navodilih. to namreč spusti čisto šibel tok skozi telo in lahko škodi plodu. svašta!

st.ina, ti imaš 6 tednov dopusta?!?! vuuuuuuuaaaaauuuuuu,a je to sploh možno? user posted image user posted image a si turšica (beri:učiteljica)?

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 352
2.7.2007 10:00:19   
polonca78
ja, samo se moramo res potrudit! namreč julijke so na strani 300 oz. čez in hočejo prilest na 400. me smo pa na strani 15! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst moram it ta teden v shoping si kupit nedrček. meni so J zrasle in mi je moja B košara premajhna. sestra mi je dala svoje nosečniške obleke in hlače so take coolske, da lahko reguliraš "velikost" trebuha z krajšanjem/daljšanjem elastike v pasu (no,sej najverjetneje so vse take) in ugotavljam, da so mi popoldne, ko imam že "moj trebuh je lahko balon" prav.

nič, moram it naprej delat. uživajte!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.7.2007 12:36:29   
polonca78
kje ste februarčice? mene ni treba dvakrat prepričevati, da moramo več klepetat! jst znam tud sama sabo! user posted image

in kako si danes polonca?
hvala, dobro. pa ti polonca?
tudi dobro,hvala. joj, komaj čakam na pregled.kdaj ga imaš ti?
v ponedeljek ob 16.07.pa ti?
ja tud. ob kateri uri pa maš?
ob 8:30.bom držala pesti zate, mogoče se pa srečava!
ja, mogoče pa res! bova kasnej klepetali, moram it jest.
a ti tud?

Neposredna povezava do sporočila: 354
2.7.2007 12:42:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

st.ina, ti imaš 6 tednov dopusta?!?! vuuuuuuuaaaaauuuuuu,a je to sploh možno? user posted image user posted image a si turšica (beri:učiteljica)?

Ja, točno tako polonca user posted image user posted image user posted image .

Sem tud jaz gledala julijke, koliko strani postov so načvekale user posted image . Po moje se proti koncu nosečnosti veliko več čveka, kot na začetku.user posted image  Pa še čas dopustov bo zdajle....
Polonca78, ti pa že kar v nosečniških hlačah? Mater si faca user posted image  Ni ga čez komot, a ne? user posted image  Ja, te regulatorske hlače z elastiko so ful fajn. Jaz imam dvoje še iz prve nosečnosti. Sam imam še lepo pospravljene v omari user posted image
Kar kiol tiče in tehtanja, se jaz delam, kot da tehtnice sploh niuser posted image  in jo kratkomalo ignoriram v kopalnici user posted image . sem pa že v prvi nosečnosti ugotovila, da so pri ginekologih vse tehtnice pokvarjene user posted image user posted image user posted image  - vedno preveč kažejo user posted image . Drugače pa je moj cilj, da se tokrat zredim manj, kot 20kg.user posted image  Prvič jih je bilo namreč prav 20 več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 355
2.7.2007 13:24:50   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

jst moram it ta teden v shoping si kupit nedrček. meni so J zrasle in mi je moja B košara premajhna. sestra mi je dala svoje nosečniške obleke in hlače so take coolske, da lahko reguliraš "velikost" trebuha z krajšanjem/daljšanjem elastike v pasu (no,sej najverjetneje so vse take) in ugotavljam, da so mi popoldne, ko imam že "moj trebuh je lahko balon" prav. 

Ja, tut jest moram it po nov modrčekuser posted image . Zdej mam D, pa mi je že premajhen. Ko sem bila prvič noseča, sem si morala kupit velikost F!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 356
2.7.2007 12:46:50   
pina-1
jast sm pa kotuser posted image  jezna... že celo dopoldne kličem G pa nobeden ne dvigne. Dvakrat so uspele dvignit slušalko ampak za prekinit vezo. Če to ni za koga ubit..... uhhh sem jezna. pa sem upala, da se bom že danes naročila na UZ.

st. Ina tebi bo pa sedaj lepo teh 6 tednov... jaz imam tolko še do dopusta.... no se bomo pa v popoldnaskih urah hodili namakat v morje, da nam bo čas hitreje minil.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.7.2007 13:09:25   
ŽogiMarogi
evo da si vzamem par minutk še jest za par besed. Taka tišina je dons na firmi, vsi šefi so na dopustu user posted image  , noben telefon ne zvoni...upam da bo tako tudi v naslednjih dneh, čeprav imam full gužve in dead line ta teden.
Vikend je bil bolj bogi, tako lepo vreme, jest pa na kavču. Tako mi je šlo po glavi morje, da bi se malo ofrišala, sam od slabosti se nism mogla niti zmakniti. Tud jest sm shujšala že za 2 kg, bleda sm ko zid. user posted image

Včeri popoldne in danes sem pa kar vredi brez bruhanja, tako da ne vem a so bile mogoče krive tablete Dabroston. Jemati sem jih začela v sredo in od takrat tudi taka huda slabost in bruhanje. Ker pa sem itak vedno vse ven vrgla, jih od sobote zvečer ne jemljem. Pa mi zdej tudi ni tako hudo slabo.

A je mogoče še kaka tko občutila, tiste ki tablete jemljete??

Jutri moram k G, pa bomo videli kako je.

st.ina,  6 tednov dopusta?!?!  Joojj kolk ti zavidam!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.7.2007 13:20:02   
ella79
user posted image Jaz sem si tudi zanč merla obseg pasu, pa se je povečal za ene 5 cm. Počutim se ogromno. Dobr, da me v službi še ni nihče vprašal, če sem user posted image , ker še nihče ne ve. user posted image user posted image No, tko bi vsaj zvedeli.

A boste na NS vprašale za spol? Naju kar mal matra, čeprav sva rekla, da bova vprašala kasneje.
Lepo bodite in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.7.2007 13:37:40   
Lanchy
ZogiMarogi, meni je bilo tudi po Dabrostonu neznosno slabo, ker je slo vse ven iz mene sem ga nehala jemati, se mi zdi, da je zdaj malo bolje, samo slabo mi je vseeno se cele dneve.
Jaz sem tudi bleda kot stena in ce se ze spravim kam, moram res mal makeupa gor dat, da se me kdo ne ustrasiuser posted image
Prijateljica mi je pred kakim tednom prinesla nosecniske hlace in jih zdaj ne dam vec dol....so tok fajn pa komot, da se ne mislim vec matrat s svojimi starimi hlacami. Sicer sem shujsala za 4,5 kg, ampak obseg se mi je pa povecal za 6 cm...HUDOOOO!

Prej nisem imela ne vem kakih tezav s prebavo, zdaj pa sem zaprta in me to malo zivcira, saj se se bolj slabo pocutim. Saj vem, da ne morem it na WC vsak dan, ce skoraj nic ne jem, ampak, tole da ze 6 dni nisem sla, je pa malo huda....
Upam, da te tegobe kmalu minejo in da resnico zacnem uzivat s polno parouser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.7.2007 13:43:47   
pina-1
lancy ti si pa res boga s temi težavami. upam, da bo kmalu mimo in da boš malo zdihala..

jaz si pa sedaj slbost popravljam z čokoldaouser posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.7.2007 14:03:37   
nuka
Mene pa prav skrbi glede telih slabosti. Do sedaj so me zmeraj matrale 8 in 9 teden in prav s težavo čakam tale 8 teden, da vidim kako bo. Jutri začnem s 7 tednom in sem še vedno brez slabosti pa tudi želje po hrani nimam. Prebavo imam zaenkrat še boljšo kot prej, tako da me še nobene hlače ne tiščijo okrog pasu. Edino modrčki so me začel mal tišat. Pred prvim otrokom sem nosila 70A, trenutno imam pa 85D, pa bodo zgleda spet mal zrasle user posted image . Bo moj čist zadovoljen.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.7.2007 14:07:24   
pina-1
juhuuuuuuuuuu pa sem končno dobila datum za samoplačniški UZ. grem 13.06. to je že malo bolje a ne? bom glih lepo vidla mojo pikico in čez 14 dni zopet..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.7.2007 14:17:56   
Mbee
no jst sm pa končno vidla srček od moje pikice....iiiiiiiiiii kok je hitr bil.
slikca je v albumu če hočte pogledat.

< Sporočilo je popravil Mbee -- 2.7.2007 14:18:28 >

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.7.2007 14:23:42   
nuka
Mbee a hodiš v Kr na preglede? A zdej dobiš na UZ kaj več kt pa samo slikco?

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.7.2007 14:47:00   
Mbee
dons sm bla prvič, prejšnjič sm bla v radovljici pa je G tok mim da sem jo zamenjala. no zdej mam dr. Urha in je full prijazen, konec julija imam pa NS in to zastonj....full dobr a ne? res je bil fajn UZ, vse se je že čez trebuh vidl in je bil mojuser posted image čist fasciniran.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.7.2007 15:05:04   
Anonimen
Mbee, o to pa fajn, da ti je že čez trebuh delal UZ. Men so vaginalni UZji tok zoprni user posted image  KAj ti bo NS delal tvoj gin, da jo imaš zastonj?
Bo šla katera na NS v Dravlje k Pušenjaku? Jaz sem malo računala in bom ravno z morja prišla, ko bom nastopila 12. teden.user posted image  Še sreča...ker nuhalne nočem zamudit user posted image
pina,no vidiš, zdaj boš malo prej pomirjena, a ne?
nuka tudi jaz sem še brez slabosti.user posted image  Mičkeno upam, da me tokrat zgreši user posted image
Lanchy uf, 6 dni nč na user posted image . bogica. Si poskusila z lanenim semenom zmešanim v jogurt?  Tudi meni se je prebava ulenila in če 2 dni ne grem nauser posted image , imam filing, kot da bom eksplodirala.

ella79,mene tudi mika, da bi tokrat za spol vprašala.user posted image  Prvič nismo vprašali, pa me je ful firbec matral user posted image
ŽogiMarogi, jaz sicer jemljem Prometrium, kar je podobno kot Dabroston, pa mi ni nič slabo.user posted image

Evo, spet sem nekaj načvekala. user posted image

(odgovor članu Mbee)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
2.7.2007 15:06:11   
Minky
Evo, tri dni nisem imela dostopa do računalnika, pa sem rabila kar nekej časa, da sem prišla na tekoče.

Tamala_82, sem opazila, da imava midve rok na isti dan in tudi jaz se že tri dni ubadam z izcedki. Prvič se mi je pojavil, tisti dan, ko sem bila vsa nekaj živčna in znervirana, potem se je malo umirilo, zdaj pa spet kar nekaj user posted image Sicer ni krize, ampak ravno toliko, da me nekaj nervira.

Jaz sem se tudi že zredila (1,5 kg user posted image ) in popoldan in zvečer sem vsa napihnjena. Bo treba malo majčke spremenit, če ne bodo hitro kakšna (še) nepotrebna vprašanja glede nosečnosti. Midva sva se namreč odločila, da do NS ne bova razlagala naokrog. Glede slabosti pa... ni še tako hudo, ampak je pa ves čas nekej, en tak nenavaden občute, tako da skoraj ni trenutka, da se ne bi zavedela, da sem user posted image .

Sicer se moram pa jutri  naročiti na pregled pri G (je bila do sedaj na dopustu) in že komaj čakam!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.7.2007 15:10:29   
Mbee
ja full majo dobr UZ in se je full dobr vse vidlo, ja očitno mi jo bo delal kr on, tko je sestra rekla, sam ne vem če bom filmček dobila, če ga ne bom, bom šla pa kasneje na NS v domžale da dobim filmček. a je bla že katera v kranju na NS?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.7.2007 15:24:26   
nuka
Mbee tud jaz imam Urha in mam UZ naslednji ponedeljek pri njemu. Men je delov NS pred 2 letoma še na tastar UZ, samo je pa tko da nimajo licence. In sem šla na NS v Dravlje samoplačniško in mi ni bilo žal. Tako da bom verjetno nardilo tako tudi letos.

Midva za spol ne bova vprašala. Sem trdno odločena. Do sedaj sva 2x vprašala v tretje pa se bova pustila presenetiti.

Proti zaprtosti pa pomaga tudi  češpljev kompot. Preverjeno.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.7.2007 17:28:10   
polonca78
ŽogiMarogi, obe z mojo kolegico jemljeva Dabroston (oz. ona ga še, jst pa ne,ker sem dobila samo 1 škatlo) in obe bruhava. sem tudi jaz premišljevala, če je tukaj vzrok.

spol pa midva definitvno hočeva vedeti takoj, ko se bo dalo. zdi se nama, da bo punčka. zakaj, pa ne vem.user posted image

joj, zavidam vsem, ki ste že videle svojo pikico. jst imam šele v 11.tednu pregled. zakaj ne bi počakali kar do 40. in potem puf, čestitamo, izvolite otroka?!?!?user posted image Fuuuuul sem vesela za vse, ki ste že videle svoje otročičke in je bilo vse v redu. enkratno, le tako naprej!!!

st.ina,  mogoče sem nerodno napisala, ampak ne nosim še nosečniških hlač, kljub temu da so mi (popoldne) prav, ker se mi zdi malo hecno tako hitro v nosečniških oblačilih hodit in nekako ne bi rada, da ravno vsak vidi, da sem noseča. nej si misli, da sem debela.

lep dan še naprej!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.7.2007 19:32:59   
mlavla
pa se vam spet malo oglašam. Moram vam povedati, da grem jutri na prvi pregled..saj sem danes poklicala G in ji povedala o svojih čedalje pogostejših bruhanjih in o včerajšnji omedlitvi..pa mi je datum kar prestavila na jutri..tako,da bom že jutri lahko videla svojo pikico.user posted image Upam, seveda da je vse v najlepšem redu..se oglasim jutri...

lep pozdravček

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 372
2.7.2007 21:43:04   
polonca78
uuuu superca, mlavla! boš že jutri videla pikico! user posted image držim pesti!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 373
3.7.2007 4:56:38   
Lanchy
Mlavla, drzim pesti, da bo danes vse OKuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
3.7.2007 7:25:57   
pina-1
jutro souser posted image !
ste ble pridne včeraj popoldne in ste se lepo načvekale.
jaz sem bla pa na morju, sem se z mojo veliko rožco šla namakat.

mi bomo definitivni vpršali za splo, čeprav bi jaz rada videla kako je to ko te preseneti. vendar naša Mia navija za Ano in če bo fantič bo treba dete pripravit na malega falota. ona je še vedno prepričana, da bo mami ( še ne ve da sem user posted image ) imela Ano ona pa bratcauser posted image user posted image

bodite fajn, mlavla srečno danes na pregledu pa brž nam javi kako je kaj.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?