|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
27.6.2007 8:38:24   
pina-1
torcica vidim da si pesjanka.... mogoče se pa midve celo poznava?user posted image  jaz sem tudi iz sosednjih krajev pa v Dekani sem hodila v šolo......

hvala vam za tople besede in korajžo. verjetno je res vse skupaj pogojeno z dano situacijo.... sčasoma bosta boliečina in žalost prerasla v lep spomin na našo Kajo. Upam da ji je tam kjer je sedaj lepše kot ji je bilo tukaj - predvsem da ne trpi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
27.6.2007 9:41:40   
Mateja81
JUTROuser posted image

Takole naj povem še eno tolažilno misel za vse tiste ki vas mučijo slabosti. Neki ameriški znanstveniki so ugotovili, da ženske, ki imajo med nosečnostjo pogoste slabosti  30%  manj zbolijo za rakom na dojki kot ostale.

Vsaj majhna tolažbauser posted image

p.s. pa da ne boste zdaj ostale kako paniko zagnale....jaz tud nimam slabosti.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
27.6.2007 9:54:58   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

torcica vidim da si pesjanka.... mogoče se pa midve celo poznava?user posted image  jaz sem tudi iz sosednjih krajev pa v Dekani sem hodila v šolo......

Pina-1, žal sem se preselila v Dekane šele pred leti, sicer pa sem iz Ljubljane, tako da dvomim, da se poznava, imava pa verjetno skupne prijatelje.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 303
27.6.2007 10:58:12   
polonca78
slaaaaaaaaaabo mi je. user posted image dons sem že 1x stresla, upam da ne bom več!user posted image

kaj ve jeste? jst se trudim na 3h jest, ker drugače je še večji user posted image user posted image user posted image , pa mi zmanjkuje idej. lahko vam jst povem kaj jem, da še ve mogoče dobite kako idejo.

ob 7h zajtrk: ovseni kosmiči z banano, sok 2 stisnjenih pomaranč, žitna kava (to že leta isto, sam da je bla včasih prava kava)
ob 10:30: jabolko in/ali nektarina, kruh in kaka rezina sira
ob 13h: spet kak sadež, jogurt/skuta in kak kreker
0b 16h:kosilo
ob 19h: kake ribe iz konzerve, kumarce in nepekoči feferoni

je pa res, da se mi zadnje čase dogaja, da stojim pred hladilnikom in pizd**. ni prazen, ampak meni gre na živce skoz eno in isto jest. pa še v tem je problem, da mi je slabo in se moram prav silit s hrano, itak mi vse smrdi.

ne smem niti pomislit kako se počutijo ljudje, ki izgubijo svoje otroke. že tko komaj zadržujem solze, če pa kaj takega preberem, se pa čisto fertik. groza!user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 304
27.6.2007 13:18:56   
ŽogiMarogi
Ojla punce..

Včeraj sem bila na pregledu in zgleda da je zaenkrat vse OK. Videl se je plodek velik nekaj čez 3 mm in baje sem v 6 tednu in ne 7. Srček se je rahlo slišal. Tako da sem se malo pomirila. Juhej!
Ker pa sem že 2x splavila, me bo kontrolirala vsak teden na ultrazvok. Čeprav ne vem, če je dobro toliko UZ, nekateri odsvetujejo. user posted image   Pa še tablete Dabroston mi je dala, zaradi rjavega izcedka.

Drugače bi pa samo spaaala, za praznik sem cel dan ležala in zvečer sem komot zaspala. Pa še slabost se mi je lotila.  Najprej mi nekaj zapaše pojest, pol pa ko imam že pripravljeno, me pa v sekundi strese in mi ne gre več. Tako dobi moj dragi dvojno porcijo. user posted image  

nič en lep dan, pa čim boljše počutje vam želim
papa

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 305
27.6.2007 14:05:23   
MetiLu
Evo me, danes sem vidla svojo pikico na UZ, velika je 8mm, zgleda pa ko en mali fižolček, pa tudi utrip se je lepo videl, ginekolog je rekel, da sem user posted image med 6. in 7. tednom, PDP 15.2. user posted image sem tok nasmejana prišla ven iz ordinacije. Slikce tokrat žal nisem dobila, baje jo dobim pri naslednjem pregledu. Zaenkrat zgleda vse OK, pikica je na pravem mestu, pa samo eno vrečko s plodom sem vidla, tko da predvidevam, da dvojčkov ne bom imela. Me je bilo najbolj strah da bosta kar dva user posted image (mamo v družini). Naslednji pregled imam pa šele 8.8.2007 (13. teden), takrat bo naredil test NS. Se mi zdi kar malo daleč  user posted image
Med drugim sem dobila navodila, da si moram it v DZS kupit materinsko knjižico pa izpolnit tiste podatke, ki jih že vem, sem pa mislila, da jo pri G dobimuser posted image   Nobenih drugih testov (kri, voda, ...) ni bilo, mi je sestra rekla, da za vse naslednjič dobim napotnico. A ima še kakšna izkušnje glede tega, kdaj se naredijo ostali testi?

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 306
27.6.2007 14:36:44   
MetiLu
A ste že komu povedale, da ste srečke user posted image ? Midva še nobenemu, danes pride k nama moja mami in predvidevam pa da jo bo ob novici kap user posted image , moja tašča bo pa od sreče kar do stropa skakala user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 307
27.6.2007 14:45:02   
Anonimen
No danes bova z mojim dragim povedala doma da pričakujemo še enga user posted image . Tako da pol ne bom več anonimna.
Mi imamo UZ čez 10 dni in prav težko čakava, ker so pri nas v družini dvojčki.

Meti, do sedaj sem vedno dobila materinsko knjižico pri G. Po prvem UZ sem se šla vpisat v posvetovalnico, kjer so mi izpolnili knjižico in priložili slikco iz UZ. Prvi pregled za kri in vodo sem imela v prvi user posted image v 16t, v drugi user posted image pa v 13t. Se pa zelo spreminja.
Prvič sem rodila leta 2004, drugič pa 2006 in je bilo ogromno stvari drugačnih (manj je bilo UZ, bili so bolj natančni v posvetovalnici,...) Tudi po porodu so mi razlagali čisto druge stvari (kako se drži dojenčka, kako ga pomiriš, ...). Tudi sam sistem v porodnišnici je bil malo drugačen. V prvo sem mogla prosit za umetno mleko pa še očitke sem poslušala, user posted image sem imela skoz pri sebi, čeprav sem bila celo noč pokonc (rodila sem ponoč), noben ni niti omenil da je kaj narobe ker je bila 1 teden čez rok pa je imela težo nedonošenčka,... V drugo sem rodila dopoldne in so mi user posted image odpelal da sem se spočila (čeprav je bil porod izredno hiter) pa še zvečer so me prišli vprašat če hočem user posted image imet ob sebi al ga vzamejo. Za umetno mleko ni bil noben problem, pa sestre so bile veliko bolj prijazne kot v prvo.

(odgovor članu MetiLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
27.6.2007 15:18:24   
pina-1
sm vam kr malo fouš ker ste vse že videle svoje pikiceuser posted image  jaz pa moram čakat še cel mesec...ufffffffffff ampak bo že.
sem si pa zato danes kupla dve lepi tuniki pa še po hlače grem popoldneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
27.6.2007 15:20:38   
polonca78
same dobre novice!user posted image user posted image me veseli, da ste videle svoje pikice in da je bilo vse ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
27.6.2007 15:45:13   
Kuba
pozdravljene pupe, se pridružujem klubu Februarčič 2008, baje imam rok okoli 23-25.2.08 glede na zadnjo user posted image , upam, da ste vse u redu (žal se nisem poglobila v vaše prejšnje poste) upam, da me sprejmete medse in da bomo skupaj lepo pričakale naše sončke brez zapletov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
27.6.2007 16:02:15   
pina-1
Kuba welcome to the clubuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 312
27.6.2007 16:13:54   
amaya
ma pupe moje...ste dobile sličico že na prvem UZ. Kdaj se pa lahko CD prinese?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 313
27.6.2007 16:54:14   
ŽogiMarogi
amaya sličico lahko po mojem dobiš tudi že na prvem UZ, če ti jo ginekolog da, samo je bolj malo videt. Jaz je nisem dobila. Drugače pa se zlo lepo vidi na pregledu NS, takrat pa lahko tudi CD prineseš - seveda je spet odvisno od g. in če ima novejšo napravo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 314
27.6.2007 17:52:36   
mojani
živjo, Kuba!!!

čestitke še z moje strani. user posted image

zgleda, da imava približno isti čas PDP!

dobrodošla med nami

čao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.6.2007 19:09:04   
Kuba
hvala za dobrodošlico, pina-1 imaš sexy avatar user posted image , mojani a imaš rok cca. z mano user posted image , kako se pa drugače počutiš? Jaz sploh ne vem, da sem noseča user posted image , če nebi naredila test sploh nebi vedela (upam da to ni slab znak) še nobenih splabosti, itd. a  moram potrkat po lesu... a nekatere ste pa že čisto boge, vidim da ste vse že večinoma ble pri G jaz pa še ne in me je malček strah kaj bo rekel glede ploda...user posted image ... 

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.6.2007 21:24:30   
MetiLu
Anonimna, kakšno posvetovalnico? A nazaj h G? se opravičujem, ne razumem čist user posted image men je danes sestra pri G rekla, da si jo sama kupim in naj notri vpišem že znane podatke, ostalo bo pa ona na naslednjem pregledu dopisala.
Midva sva moji mami in njegovi družini povedala danes popoldan user posted image , vsi so bili veseli, tašča je še celo rekla, da je bil že čas user posted image V glavnem, moja mami ni ravno skakala do stropa, sej veste kaj pa služba (redna zaposlitev), pa... No, potem pa je rekla, da so to časovna obdobja v življenju, na katera starši  (torej bodoči stari starši) niso nikoli povsem pripravljeni in bo pomojem do poroda že čist user posted image od veselega pričakovanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
27.6.2007 23:13:20   
ella79
Jaz sem slikco dobila že na prvem pregledu. Res da se malo vidi, ampak meni pomeni veliko. Jo je tko fino potem komu pokazat. Tudi materinsko knjižico sem že dobila, sam je še prazna.user posted image No, sestra mi je sam vpisala datum naslednjega pregleda.

Nove user posted image dobrodošle in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 318
28.6.2007 6:33:25   
Mbee
Jst po prvem pregledu nisem dobila nič, ne knjižice, ne slikice, ne obrazložitve kaj pa kako....en velik nič! tko sm jezna, komi čakam v ponedeljek, k bom šla na samoplačniški UZ....upam, da mi bo tam kej več povedala. Največja fora je v tem, da mi je G rekla da je plod v maternici drugega mi pa ne more reč....sm pa dr. Pušenjaka vprašala če bi se že mogu vidit utrip pa je reku dauser posted image user posted image user posted image zdej me pa tok skrbiuser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.6.2007 7:28:43   
mojani
Kuba dober dan. tudi jaz ne čutim nekih znakov nosečnosti.
res je, da me tu in tam v trebuščku nekaj stisne, ampak ni nič hujšega. zato se včasih celo vprašam, če je vse skupaj res.
aja, pa full nimam apetita. v 6. tednih sem shujšala za 1 kg.
PDP imam ( po svojih izračunih) 24.2.2008
prvi pregled imam 27.7., pa tudi na nuhalno sem naročena (10.8.)!

upam, da bova še naprej ostali nosečnici brez slabosti!

za vse ostale FEBRUARČICE:
upam, da ste včeraj uživale  v hladu, kot ga že dolgo ni bilo!!!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.6.2007 7:35:38   
pina-1
dobro jutro souser posted image .
no, ste se naspale to noče ki je blo bolj hladno. je blo prav fletno spat.user posted image  samo jaz bi še spalalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaa skozi bi spalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.6.2007 9:17:38   
tamala_82
uuu koliko novih sonosečk user posted image user posted image user posted image

jp pina-1 danes je bilo res prou fletno spat!!! Je bilo lepo hladno, pa še dežek je padal in me je prou lepo uspavalo že ob pol 10 user posted image

joj punce, blagor se tistim, ki ste že vidle svoje pikice ... jst bom mogla čakat do 17.7. - kuk je to še daaaleeeeeč user posted image

kako ste pa kaj drugače? počutje pa to? trebuščki se že poznajo? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.6.2007 9:47:55   
polonca78
res? jst sem pa ravno danes razmišljala kako blizu je 16.07., ko mam pregled. pa to je samo še 14 dni in potem bom vidla ogrooomnega user posted image   (11.teden). Danes sem kar pozitivno nastrojena in odganjam kake negativne misli. Ker pa se še ne vidi trebuha, se počutim bolj debelo kot nosečo. Tako napihnjena se zdim sama sebi. Do sedaj (točno 8.tednov sem srečka user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) sem se zredila za 0,5kg, ampak občutek je pa kot da jih imam 5kg več. A ve ste se že kaj zredile?

čestitke vsem novim srečnim nosečnicam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.6.2007 11:08:04   
nuka
Danes sem domčim povedala da pričakujemo še enega user posted image . Starša sta bla kr mal šokirana, tast pa tašča pa ne verjameta. Bova še enkrat povedala ko bova imela slikco iz UZ. Tako da od sedaj naprej ne bom več anonimna.

Zaenkrat sploh ne vem da sem noseča, edino vrti se mi skoz. Verjetno zaradi nizkega pritiska (85/48). Ne pomaga niti jutranja kavica.
Na trebuščku se še nič ne vidi, kilce grejo pa kr mal dol. Nimam apetita in se moram prav silit s hrano.

Lep dan vsem user posted image !

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 324
28.6.2007 11:23:35   
ŽogiMarogi
ojla user posted image

jst se pa prav slabo počutim.  user posted image     Včeri se mi je začela ena veliiika slabost, prej sem malo čutila, včeri pa ko sem domov pršla, sem lahko le ležala pa še to težko. Preden sem šla spat v posteljo, sem 2x bruhala. Niti ingver mi ni pomagal. Zdaj pa samo čakam, kdaj me bo spet val objel. Upam da ne preden pridem domu.

Ne vem kaj naj jem, vse mi smrdi, se bojim da bom full shujšala, ker sem bolj suhe narave in to ne bi bilo dobro, k bom ku strah okoli lutala.

ale, lep dan

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?