|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.6.2007 14:11:30   
kety99
Jah nič, potem mi ne preostane drugega, kot da si ga dol spravimuser posted image user posted image ..pa tako sem se matrala!!! evo midva z možekom sva ravnokar pojedla, zdaj malo počivava, potem pa greva na podpeško jezero mal lenarit...lepo popoldne vam želim!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 8576
30.6.2007 15:04:26   
Anonimen
Zvesta, upam, da bo čim hitreje mimo in da se ne boš preveč namatrala!user posted image

Ajvy, midve sva pa razpoloženjsko precej na istem. Jaz sem tudi bolj ali manj čist na tleh.user posted image

Kety99, prvič slišim za tole z lakom. Dobro, da si vprašala, sem se nekaj novega naučila. Do zdaj sem samo za nakit vedela.

Midve sva pa danes sami doma, je možek na terenu in pride šele pozno zvečer. Sicer dvomim, da bom šla danes rodit, čeprav me na momente rahlo šraufa, ampak vseeno nisem mirna takole.

(odgovor članu kety99)
  Neposredna povezava do sporočila: 8577
30.6.2007 15:16:46   
Freycha
midva pa gledava moto GP, jaz likam zraven, pa nič kaj se nama ne da........ jaz čakam, da bo Zvesta kaj sporočila in sem vesela, da sedaj nima več časa pošiljati sms-e, ker gre očitno zares!user posted image user posted image

Me prav zanima, če bo imela punčko ali fantka user posted image user posted image  Mislim, da ima ona občutek, da nosi fanta.......

joj, kaka zanimiva dirka je dane na moto GP user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8578
30.6.2007 15:17:30   
Freycha
Tašonka si s kakim razlogom down, al je pač samo tak dan?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8579
30.6.2007 16:54:14   
siskamiska
Zvesta naj ti čim hitreje mine in ostane porod v najlepšem spominu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha, če me slučajno jutri ne bo nič na RR ti želim lep porod in veliiiiko crkljanja z Dito.

Mi smo bili pa včeraj prvič na sprehodu in je očka tako ponosno porival voziček pred sabo da mi je šlo kar na smeh, hodil je pa ko pav user posted image user posted image user posted image .

Danes bomo šli pa verjetno na obisk k babicam in dedkom, da se malo pokažemo.

Lep dan še naprej vsem skupaj in fajn bodite. Upam da vas bo čim manj pristalo v P oz. tiste ki boste, vam želim da vam porod in bivanje čim prej mine in ostane v najlepšem spominu.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8580
30.6.2007 18:31:04   
Anonimen
Ojla..

Danes ste pa bolj lene za pisanje user posted image

Tudi jaz želim Zvesti, da se čimprej izteče to, in da bo vse dobro...

Freycha, tebi pa želim čim manj razmišljanja na ponedeljkov dan user posted image Da boš le cartala svojo Dito user posted image

Jaz že nestrpno pričakujem na moj dan, dan, ki bo najsrečnejši v mojem življenju user posted image

Uživajte, pa pišite kaj user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 8581
30.6.2007 19:35:45   
Freycha
gorazdova, a ti jaz na ZS pošljem svojo cifro, pa ko boš notri, napišeš kak sms, pa se lahko spoznamo.......user posted image

Če bomo ravno tri RR julijke notri, si bomo pa lahko malo čas krajšale - kolikor bo pač šlo seveda.....

veš kaj, jaz ti jo bom poslala.. če ti bo, mi pošlji sms, če pa ne, pa tudi ne bom nič jezna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8582
30.6.2007 19:51:48   
tejči77
Pa smo danes res lene za pisat. Ja, sobota je.
Zdaj je bilo pa že toliko dobrih želja še za nas, ki še nismo rodile, da bo zagotovo vsem teklo vse kot po maslu, ko bo prišla tista ura. Hvala siskamiska in solinar!

Siskamiska, saj tvoj pa ima za kaj bit tako ponosen. Kako lepo. Bi vas prav rada videla kako se sprehajate. Naredi še kakšno slikico in jo pripopaj v album. Jaz sem kot mali otrok, bi kar slikice gledala.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8583
30.6.2007 19:53:25   
Anonimen
Freycha, hvala.. Sej si mi že zadnjič dala številko user posted image Bom pisala kaj user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 8584
30.6.2007 19:55:50   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Freycha, hvala.. Sej si mi že zadnjič dala številko user posted image Bom pisala kaj user posted image

aja, malo me daje sindrom zlate ribice, pa v treh sekundah pozabim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8585
30.6.2007 19:59:40   
bačko
En lep pozdrav vsem skupaj.
Vidim da je šla Zvesta rodit.Držim pesti zanjo.user posted image user posted image
Jaz pa ponoči ne spim.Vsako uro se zbudim in grem na wc potem pa pit.Pa še smrčat sem začela kot nora.Sama sebe slišim kako smrčim.Tako bi že rada šla rodit.Danes že cel dan poležavam in nič nisem nisem naredila.Vse moj možek naredi.Skuha, posodo pomije in pospravi, pa še noge mi potem zmasira.Tako sem srečna da ga imam.Pravi angel je!user posted image Pa čeprav sva skupaj že 9 let in 5 mesecev sem nora nanj.user posted image In obadva komaj čakava da se najina Žana rodi.Oba sva že zelo firbčna kako zgleda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8586
30.6.2007 20:02:21   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g); 8.7.07
27.6.07 Jelenche; Filip; 53 cm 3750g; 8.7.07
28.6.07 Majrim; Neža; 50 cm 3325g; 5.7.07
Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
07. Gorazdova; user posted image ; user posted image ; MB; Patrick 
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; MB; user posted image ; user posted image ; Dita (CR 2.7.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 58 user posted image ,     od tega 15 user posted image  in 17 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8587
30.6.2007 20:03:27   
tejči77
Že kaj novega od Zveste? Upam, da je že rodila in da je ti umetni popadki niso čist izčrpali.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8588
30.6.2007 20:06:12   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

En lep pozdrav vsem skupaj.
Vidim da je šla Zvesta rodit.Držim pesti zanjo.user posted image user posted image
Jaz pa ponoči ne spim.Vsako uro se zbudim in grem na wc potem pa pit.Pa še smrčat sem začela kot nora.Sama sebe slišim kako smrčim.Tako bi že rada šla rodit.Danes že cel dan poležavam in nič nisem nisem naredila.Vse moj možek naredi.Skuha, posodo pomije in pospravi, pa še noge mi potem zmasira.Tako sem srečna da ga imam.Pravi angel je!user posted image Pa čeprav sva skupaj že 9 let in 5 mesecev sem nora nanj.user posted image In obadva komaj čakava da se najina Žana rodi.Oba sva že zelo firbčna kako zgleda.user posted image

joj, moj je tudi pravi cuker kar se tega tiče user posted image user posted image  mi stalno goori, da sem že fejst noseča in da naj se ne hecam in naj se ne matram, da bo že on naredil. No, jaz se še vedno malo pomatram in kaj naredim, pa še to čisto zato, da se jaz boljše počutim....... Res je zlati!!user posted image

Nič, jaz počasi odhajam na nek stand up comedy....... upam, da bo fajn, se beremo zvečer, če bo Zvesta sporočila kako je z njo, sicer pa jutri dopoldan.  Danes bi se rada samo mojemu dragemu posvetilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 8589
30.6.2007 20:06:55   
bačko
Freycha bom mislila nate.In tudi pesti bom zate držala.user posted image user posted image user posted image Upam da bo vse uredu in da ne boš imela kakšnih težav.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8590
30.6.2007 20:07:20   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Že kaj novega od Zveste? Upam, da je že rodila in da je ti umetni popadki niso čist izčrpali.

nič novega.user posted image
Me tudi sedaj nekaj časa ne bo doma in če kaj sporoči do večera, pridem raportirat, sicer pa se javim kaj jutri dopoldanuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8591
30.6.2007 20:08:53   
bačko
Jaz pa še ne vem če bi šla malo v mesto pogledat.Že dolgo časa nisem bila zvečer v centru.Bom še malo razmislila če bi šla v mesto.Bolj ne kot ja!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 8592
30.6.2007 20:16:14   
Freycha
evo, kot bi čutili na vodi user posted image

dobila sms od Zveste: Minilo je mesecev devet, zdaj končno prikukal je na svet, težek 2600g, visok 46 cm z imenom Izak, danes 30.6. polepšal nama je življenje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 8593
30.6.2007 20:19:50   
Zamima
Čestitke Vesni za fantka Izaka user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 8594
30.6.2007 20:36:02   
pupi
Joj pišek mali!!
Čestitke Zvesti za pobalinčka, pa jim je le uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Za celo družinico!!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8595
30.6.2007 20:39:52   
pupi
Freycha kdaj točno pa greš ti jutri v P? Da še ti tik pred zaželim srečo, da te ne sfulam. Javim ko bo tvoje zadnej sporočilce priletelo

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8596
30.6.2007 20:46:18   
Anonimen
E, pa da še tukaj čestitam.. Čestitkeee user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8597
30.6.2007 21:10:36   
anja7
Zvesta čestitke tebi in tvojemu dragemu!user posted image user posted image user posted image  Še ena, k je dočakala svojega sončka.
Kar se pa mene tiče, je pa tko. Cel dan mi že trebuh otrdeva, dol mi tišči, pa v križu me je začel tiščat.Imam tist rjav izcedek in ne vem a je to sam od pregleda, a je to mogoče čep user posted image . Čakam, da bo treba it v P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8598
30.6.2007 21:24:41   
yudit
No jaz vas komaj dohajam z branjem, iskrene cestitke za vse Julujke ki so rodile user posted image jaz tud komaj cakam upam da bo tud hitro pri meni ,komaj cakam da drzim mojo pikico in upam da bo cimprej. Iskrene čestitke za Zvesto koncno je docakala svojega Izakauser posted image user posted image user posted image user posted image . Freycha ena za te user posted image da bo vse v redu s tabo in tvojo Ditouser posted image   lp dzim pesti .V cetrtek sem imela G vse ok moja pikica je ze na glavo obrnjena tak da smo ze dobili napotnico za P, zaprta sem se kar vredi , upam da se bo ze zacelo kaj dogajat cimprej ker komaj cakam da mala pride aja ime ji bo LEA smo se odlocili ja . ok lepo se imejte pa uzivajte se mal z svojimi busiji  lpuser posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 8599
30.6.2007 22:18:18   
Ajvy
Čestitke Zvesta.. . user posted image  za Izaka ....

Kako smo babnice, evo jst sem danes malo bolje, samo me čaka veliko likanja, pa se mi ne da... ampak važno, da se je razpoloženjsko stanje dvignilo... ker je bil to že en orenk obup...
TAšonka, kako gre tebi ??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 8600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?