Freycha
|
Dobro jutro babike! Včeraj sem se imela full lepo, čeprav moja mala ni ravno navdušena nad kombinacijo turške kave ob 8h zvečer in stand up comedy, kjer se samo ploska in smeje..... mi je skoraj iz trebuha pobegnila boga reva. Zvečer sva šla pa kar v posteljo in se cartala, dokler nisva zaspala....... Sem dobro spala, ampak spet na kratko. Sem pa včeraj zvečer dobila full močne podočnjake, čeprav jih jaz nimam skoraj nikoli. Sem taka, kot bi me en na oko udaril Pa se mi zdi, da sem dokaj veliko spala, samo očitno, da je telo res že pošteno zmatrano.... Plani za danes so taki, da greva z dragijem ob 3h na kosilo, potem pa pridem domov, poberem stvari in grem. Računam, da bom nekje med 17-18. v bolnici. Grem pa seveda tudi takoj do Zveste, da v živo vidim Izaka. Aja, če kako zanima, je na svojem blogu že objavila slikico: http://zvesta.blogspot.com/ No, njen dragi je Sem ča včeraj že govorila z njo in je rekla, da je bil porod naporen, da je zadnjič rojevala (sem ji takoj povedala, da bo kmalu pozabila na vse to), mali je imel popkovino okoli vratu in se je rodil z vakumom. Drugače ni šlo. So ga tudi odpeljali na intenzivno, da ga bodo malo opazovali, ker je bil mali full zmatran, Zvesta si je pridobila par šivov, sicer je pa ok. Rumba, super boš opravljala svoje delo Sem te hotela že pokarati, da si pozabila na Yudit, pa si hitro popravila napako. Mamica je ponosna nate Po pravici povedano babe, mene je strah za ****, ampak druge ni. Bo treba globoko udihniti in se soočiti s tem. Aja, danes ponoči sem sanjala nekaj v vezi s seksom in doživela orgazem Pa sploh nisem mogla uživati v tem, ker sem samo čakala, če bom s tem sprožila slučajno porod al ne.... no, pa ni bilo nič. Čudakinja sem! Evo, sedaj pa že pijem kavico in jem domače buhteljne, dragi še spi....... upam, da se kje kaka najde za čvek
|