|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.6.2007 22:46:43   
tani33
Ja zdaj ko je večina dela opravljenega (kuhinja še ni čisto a se da živeti) bom nehala stiskati noge in upala , da čim hitreje mine in da spoznamo našo pupo.

Kapica ti s s stvarmi na tekočem a je še katera od julijk v P(RAZEN TISTIH , KI ŽE STISKAJO SVOJEuser posted image )?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8626
30.6.2007 22:48:23   
kapica
Ajvy, si se zmuznila a? user posted image
Tani, vse , ki so v P ze stiskajo svoje user posted image . Zaenkrat nobena ni na cakanjuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 8627
30.6.2007 22:49:44   
kapica
Hm, velja punce, potem grem pa tud jaz pred tv.
Si pisemo jutri, lepo spite.
Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8628
30.6.2007 22:51:34   
tani33
Kapica hvala!
Lahko noč vsem!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8629
30.6.2007 22:54:35   
rumba
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g; 8.7.07
27.6.07 Jelenche; Filip; 53cm 3750g; 8.7.07
28.6.07 Majrim; Neža; 50cm 3325g; 5.7.07
30.6.07 zvesta; Izak; 46cm 2600g; 15.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
07. Gorazdova; user posted image ; user posted image ; MB; Patrick 
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; MB; user posted image ; user posted image ; Dita (CR 2.7.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image ; Lea
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 57 user posted image ,     od tega 15 user posted image  in 17 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

yudit, se opravičujem, sem prej spregledala. Evo, tudi ime vaše pupike je na seznamu.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8630
30.6.2007 23:34:18   
tejči77
Kaj ste pa tako hitro zaključile današnji čvek?

Zvesta, čestitke za malega Izaka. user posted image  Upam, da bosta nekje v torek že doma in da se nam javiš.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8631
30.6.2007 23:50:16   
solinar
Oj nosečke...

majrim vas vse prav lepo pozdravlja...za Nežo pa nisem najbolj siguren...danes sta imeli na obisku moje starše in brata - samo brat je imel čast slišati njen glas,babica in dedi pa sta bila kar malce otožna ker ni hotela zajokat - Mirjam pa zaradi tega vesela user posted image

obe sta dobro in zelo vidno okrevata po četrtkovem dogajanju...se pa moram pohvalit,da najina Neža s svojo podobo krasi Siolovo stran - zelo mlada je zajadrala v vode show biznisa - sem zelo ponosen nanjo,ampak v estrado jo še ne spustim...hehe...zelo sem pa ponosen na mojo ljubezen.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8632
1.7.2007 0:14:51   
Kristina_1
Žurka uspela user posted image , mali srečen sto na uro, še spat ni hotu popoldne, tko da je zvečer kr v postlo padu user posted image . Jutri pa nas čaka še en naporen dan in še ena žurka.

Sem pa čist zmatrana, je tkole noseč kr teško postrešt 18 folka. Moj je bil priden je šel zjutraj avto prat, pa po torto in kruh, pol mi je pa še mizo naštimal. Mali pa mi je pomagal kuhat, tko da je blo kr pestro, je pršu možek domov ob 11h, kosilo pa smo meli ob 11.30, še dobro da so mal zamudili user posted image . Je pa pol mal pomagu strežt. Ko so se pa obiski poslovili, pa je mogu spet nekam it user posted image , jaz pa mali tečko, k je bil že zmatran pa sva pospravlala.

Zvesta ČESTITKE, lepo ime sta zbrala, mi je všeč user posted image .

Solinar je pa zgodaj začela vaša mala!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8633
1.7.2007 1:40:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Tašonka si s kakim razlogom down, al je pač samo tak dan?user posted image

Najbrž preveč razmišljam. Ni samo dan tak, jih je že kar ene par, pa vsak dan je slabše. Ni se nič takega zgodilo, vse se že vleče in nabira, nič drugega. Hvala za skrb.

Freycha, jutri me najbrž ne bo pravočasno na netu, zato ti želim mirne živce, kratko noč in veliko sreče v ponedeljek, ter cartanja po CR!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesta, čestitke tudi tukaj za Izaka!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
TAšonka, kako gre tebi ??

Ne najbolje, zaenkrat še tlačim jok vase. Ne vem, mogoče me pa predporodna depresija daje, če tudi to obstaja. Ampak po vsakem dežju posije sonce.
Lepo, da si ti bolje.user posted image

Kristina, ti se mi pa res kar smiliš, ko si takole sama sebi prepuščena, za vse sama. Nefer.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 8634
1.7.2007 2:31:16   
Ajvy
Tašonka, ti se kar orenk zjokaj, sej je grozn, sam je potem ful boljše... no, vsaj meni pomaga...sicer, pa še malo, pa nas bodo nehali napadati hormoni... bomo že... boh ve kaj nas vse še čaka..

Čvekice lepo ajajte, naj bo sanjski svet prijeten....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8635
1.7.2007 8:28:38   
Freycha
Dobro jutro babike!

Včeraj sem se imela full lepo, čeprav moja mala ni ravno navdušena nad kombinacijo turške kave ob 8h zvečer in stand up comedy, kjer se samo ploska in smeje..... mi je skoraj iz trebuha pobegnila boga reva. Zvečer sva šla pa kar v posteljo in se cartala, dokler nisva zaspala....... Sem dobro spala, ampak spet na kratko. Sem pa včeraj zvečer dobila full močne podočnjake, čeprav jih jaz nimam skoraj nikoli. Sem taka, kot bi me en na oko udariluser posted image  Pa se mi zdi, da sem dokaj veliko spala, samo očitno, da je telo res že pošteno zmatrano....

Plani za danes so taki, da greva z dragijem ob 3h na kosilo, potem pa pridem domov, poberem stvari in grem. Računam, da bom nekje med 17-18. v bolnici. Grem pa seveda tudi takoj do Zveste, da v živo vidim Izaka.

Aja, če kako zanima, je na svojem blogu že objavila slikico: http://zvesta.blogspot.com/ No, njen dragi je user posted image  Sem ča včeraj že govorila z njo in je rekla, da je bil porod naporen, da je zadnjič rojevala user posted image (sem ji takoj povedala, da bo kmalu pozabila na vse to), mali je imel popkovino okoli vratu in se je rodil z vakumom. Drugače ni šlo. So ga tudi odpeljali na intenzivno, da ga bodo malo opazovali, ker je bil mali full zmatran, Zvesta si je pridobila par šivov, sicer je pa ok.user posted image

Rumba, super boš opravljala svoje delouser posted image  Sem te hotela že pokarati, da si pozabila na Yudit, pa si hitro popravila napako. Mamica je ponosna nate user posted image user posted image

Po pravici povedano babe, mene je strah za ****, ampak druge ni. Bo treba globoko udihniti in se soočiti s tem.

Aja, danes ponoči sem sanjala nekaj v vezi s seksom in doživela orgazem user posted image  Pa sploh nisem mogla uživati v tem, ker sem samo čakala, če bom s tem sprožila slučajno porod al ne.... no, pa ni bilo nič. user posted image user posted image user posted image  Čudakinja sem!user posted image

Evo, sedaj pa že pijem kavico in jem domače buhteljne, dragi še spi....... upam, da se kje kaka najde za čvek user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8636
1.7.2007 9:12:35   
Eca
Evo...tu ena čvekica, majčicauser posted image ! Freycha, nič straha, me bomo vse mislile nate in držale pesti. Pa obvezno pozdravi Zvesto, če je boš šla pogledat in ČESTITKE zanjo. Tole z vakumom se ne sliši prav dobro. Bodo ekstra popazili na oba sedaj.

Upam, da ostale niso jezne, ker sem se malo vmešala, ampak res sem želela N. zaželeti vse naj, naj ob prihodu Dite! Drži se in javi se ko boš pri močeh (lahko tudi na SMS).

Punce čaka vas najlepši mesec!!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8637
1.7.2007 9:27:12   
Freycha
Ooo Eca, kako lepo, da si tu napisala. Nič bat, ne bo nobena jezna, pri nas so same take čveke, ki so čisto vesele, če se še kaka pridruži user posted image

Hvala Eca za lepe želje, pa veš, da ti bom sporočila, ko bom lahko. Če ne bo šlo drugače, pa preko sms-a!

Obljubim, da pozdravim Zvesto, ko pridem v porodnišnico, ker sva se že včeraj zmenili, da pridem do nje, ko bom notri....... Tudi jaz komaj čakam, da vidim drobižeka malega!!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 8638
1.7.2007 10:51:49   
ikonca
Pozdravček,

najprej čestitke Zvesti za sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Freycha, bom držala pesti in čakakl na RR na veselo novico. veš da bo vse ok, malo boš stisnila zobe pa bo. Kar malo sem nevoščljiva, da ti je že tako blizu ta dogodek. Jaz bom morala počakati še cel mesec.

Jaz sem pa vesela zaradi včerajšnjega dne. Straša sta nam prišla pomagat postorit par stvari po stanovanju. Rezultat celodnevnega truda je pospravljen balkon, kjer pijeva zjutraj kavo, pospravljena klet, da je po stanovanju vse čisto in POLNA OMARA ZLIKANIH CUNJIC ZA DOJENČKA. Na spisku je samo še obisk lekarne!user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim. Danes grem še jaz malo pohajat. A ima katera gorenjka predlog za kakšen izlet'''

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8639
1.7.2007 11:03:50   
Freycha
Evo, mojega sem že naučila, kako se da slikice v album tu na RR in kako se napiše post...... pa prosila sem ga, da vas malo obvešča! Upam, da bo priden!!user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8640
1.7.2007 11:08:21   
bačko
Zvesta je imela takrat rok kot ga imam jaz.Iskrene čestitke Zvesti.Upam da bo z njenim Izakom vse uredu.Držim pesti zanjo in za Izaka.
Frenycha tudi tebi vso srečo in čim prej sporoči kako si.Bom mislila nate in bom držala pesti da bo vse uredu s teboj in z user posted image .
Jaz že dva dni samo poležavam in nič ne počnem.Imam pa eno vprašanje.Moja prebava je čisto znorela.Na veliko potrebo grem tudi do petkrat.Saj to ni nič narobe, a ne?Prej bolje kot slabo.
Uglavnem lepo se imejte.Pa pa

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8641
1.7.2007 11:12:36   
Freycha
bačko, nič bat, nič ni narobe.

Če nisi kakega virusa dobila, pa samo hodiš več na wc, bodi vesela. jaz imam zadnje dni probleme, da sem zaprta, hemeroidi me dajajo (ker se matram vsaj nekaj ven spraviti), zato bodi vesela, če gre ven brez problemauser posted image

Joj, že celo dopoldne počasi zadeve v rukzak tlačim in samo razmišljam, kaj še vse rabim. Po eni strani bi raje, da bi šla takoj notri, ne šele zvečer, ker se kar vleče.......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 8642
1.7.2007 11:34:06   
solinar

Evo, mojega sem že naučila, kako se da slikice v album tu na RR in kako se napiše post...... pa prosila sem ga, da vas malo obvešča! Upam, da bo priden!!user posted image

Seveda bo priden,poglej mene kako mi gre...no,hmmm,vsaj mislim da vas lepo obveščam o tem kaj je novega z majrim in najino Nežo...

Najnovejše novičke iz porodnišnice so pa takšne;Neža je od rojstva izgubila cca.10 % svoje teže,ker mamica še nima pravega gostega mleka...oba z njo srčno upava,da se bo to kmalu uredila,saj so Nežo danes že prvič nahranili na drug način.Drugače pa se mamica počasi vrača v staro formo,z Nežo pa je tud vse ok ,razen seveda te teže...

NAJINA NEŽA

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8643
1.7.2007 11:57:08   
Freycha
solinar, saj je normalno veš, da je izgubila težo. Sedaj je samo pomembno, da čimprej nazaj pridobi težo oz. jo začne pridobivati. Pa sploh ne dvomim, da je ne bi. Saj je Neža madonca... ni kar tam ena user posted image user posted image

no, čakam še kake fotkice od Neže user posted image

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8644
1.7.2007 12:23:49   
solinar
Vem da je normalno,da otrok izgubi nekaj teže,ampak me ful skrbi...to je moj otrok..uf,kar naenkrat so nove skrbi user posted image

slikce na blogu bodo šele zvečer,ker ne bom utegnil prej to naredit...ti jih bom pa nekaj poslal na email,tako da jo vidiš še preden greš v P...

kako pa je s to uro tu na forumu?jo moram sam kje nastavit al je to stvar administratorjev?

NAJINA NEŽA

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8645
1.7.2007 12:29:27   
Freycha
stvar administratorjev nažalost.........user posted image

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8646
1.7.2007 12:31:31   
solinar

stvar administratorjev nažalost.........user posted image

Mogoče se je pa ura prestavila,pa mi tega ne vemo še...hehe...user posted image user posted image user posted image

NAJINA NEŽA

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8647
1.7.2007 13:07:00   
poldy
ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN ATIJEM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO, KOT SEM OBLJUBILA SEM UREDILA NEKAJ ALBUMOV S SLIKCAMI, SAMO TO ŠE VEDNO NI VSE, TAKO DA KO BO ČAS IN VOLJA BODO ŠE SLIKCE...
Držim pesti zate freycha za jutri pa za vse ostale tudi!
Jaz pa upam, da zdržim do petka, ker ima stara mama v četrtek rojstni dan, jaz imam pa zjutraj pregleduser posted image

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8648
1.7.2007 13:20:18   
Ajvy
Freycha, srečno danes, pravzaprav jutri.... nič bat, vse bo super, konec koncev si imela danes drugačne sanje, a ne???

Zvesta ,kako je lep user posted image , upam da sedaj počivaš.... no, počivata...

BAčko, hitra in dobra prebava je eden izmed znakov poroda, tak da ti kar nikamor daleč...al maš pa samo trenutno srečo na prebavnem področju...user posted image

Solinar, nč skrbet,  vse gre po planu s težo.... zdej ko je šla enkrat dol, bo šla pa še gor... pa bosta obe spet pri tebi...user posted image

Poldy, tebi se pa mudi v P?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 8649
1.7.2007 13:57:27   
kapica
Freycha, drzim pesti da bo slo vse dobro, pa raje si se doma do vecera, ker v bolnici bi se ti se bolj vleklouser posted image . Tako da mislimo nate in bomo vesele vsake novickeuser posted image . Za sreco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tvoj dragi bo pa sigurno pravilno poste pisal in slikice posiljal, ce pravis da je taki ekspert. 

Zvesta, jupiii za fantka in hvala za slikico, mali je cist zmatran, ko pa tako lepo ajauser posted image .Upam, da bos cimprej okrevala, Izak pa tudiuser posted image .
Majrim ti tudi, zgleda da si ze na dobri poti in da bosta cimprej domov prisleuser posted image .

Tasonka, res jok najbolj pomaga, pa ce se da, ne tlacit v sebe ampak ven spustit. Na moza, al pa na sosedo, al pa na koga, samo da ne ostaja v tebi. Upam, da ti bi kmalu bolje.
Poldi, ti imas pa tudi v posteljci polno stvari noter, kjer bo pa dete spalouser posted image ? Pa le pocakaj do konca julija, smo rekle, da gremo lepo po vrstiuser posted image . Lep trebuscekuser posted image .

Jaz pa sem danes popoldan sama, moz je v sluzbi, se bom malo hecala z temi kartici, ki jih dobi familija po porodu, pa malo pocivala, pa tako. V glavnem nedeljskouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?