|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.6.2007 11:02:28   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jao, mojadva se že kregata pri lego kockahuser posted image . Polna soba kock, a oba bi imela isto.user posted image user posted image user posted image  Pa Hana se mi je že 2x slekla in mi sedaj nagica skače po stanovanju in se ne pusti obleči.user posted image Jaz je pa tudi ne morem lovit.... Kaj čmouser posted image  

Pri nas je bil kreg med starejšima že ob 8.00 in to zaradi tega katere risanke bota gledala na TV, jao jao danes bo še user posted image , ko je tale luna v zraku se našim kar meša.... user posted image , samo se meni tudi ne da kaj dosti skakat za njimi user posted image . Jaz jih bom zdajle kar ven za hišo napodila, da uspem vsaj malo pospravit, jih bo že moj lovil zunaj user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8551
30.6.2007 11:02:41   
Freycha
prehitevale po desni pa ne boste user posted image

lepo v vrsto, nič se prerivat gospa...... ja, vidim, da imate tri otroke, ki vam pijejo živce, samo je treba lepo v vrsti čakati, kot vsi ostali!! Sicer pa kart za avtobus za Rim ne bo zmanjkalo. Me gremo pa z letalom, da bo hitreje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8552
30.6.2007 11:02:52   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Freycha da te ne bova na koncu midve z Rumbo prehiteli, saj veš polna luna je danes user posted image .... pa do ponedeljka je tudi še dolga user posted image .

Maja, ja ti si sumljiva. Pri meni pa se trenutno nič ne dogaja. Pa še v ponedeljek moj šibav v Črno goro za tri dni in bi ga rada počakala.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8553
30.6.2007 11:03:26   
*maja
Ja ja Freycha kar tolaži se ja....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8554
30.6.2007 11:04:30   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Freycha da te ne bova na koncu midve z Rumbo prehiteli, saj veš polna luna je danes user posted image .... pa do ponedeljka je tudi še dolga user posted image .

Maja, ja ti si sumljiva. Pri meni pa se trenutno nič ne dogaja. Pa še v ponedeljek moj šibav v Črno goro za tri dni in bi ga rada počakala.

Ja kako Rumba a zdej pa ne boš moja cimra al kako user posted image , že prav. 

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8555
30.6.2007 11:08:01   
anja7
Jutro babnce!

Najprej zvesta - držim pesti, da bo čimlažje in čimhitreje!!user posted image za srečo

Včer sm se vam hotla prdružt pri večernem čvekanju, ampak sem mela ful krče, tko da sm skoz ležala. Pa ponoč sm se tud ful zbujala, k mi je trbuh tko otrdeval. Se mi zdi, da mamo že tud pr nas karto za Rim prpravljeno. Če ne drugač, ,me zanima kako bo v ponedeljek, k mam spet kontrolo v P.
Freycha bravo za gobelin, sam glej, da danes ne boš preveč okrog skakala, da ne boš res prej šla rodit. Pa baje je danes vpliv lue še močn. Tko da po po pameti user posted image user posted image . Madona sem pametna. Moj plan za danes je pa tak: obesim cune, k sem jih dala že zjutri prat, pa neki stvari zlikam, kuhinjo u nulo pospravm, pol pa kavčk, pa tv, pa crkljanje z mojim dragim. Pa seveda RR-če me ne bo prej kej zvil. Se beremo

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8556
30.6.2007 11:08:07   
rumba
*maja, višja silauser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8557
30.6.2007 11:15:11   
pupi
Glej jih kak sem jim vsem mudi v P!!

Zvesta da ti čim prej m ine pa da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Sem se ravnokar skobaca s postle, sem se spet pozno not spravla, pa se še ne bi vstala, če me spet ne bi malar ven vrgo. Še samo hodnik se danes pobarva, pa Najina stena v spalnici, joj pa še do konca laminat v hodniku pa je naše kraljestvo čist dokončano JEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Točno tak dolgo rihtamo toto našo bajtiko kolko sem jaz noseča, pa verjetno bi blo še bolj dolgo če ne bi jaz gnjavla, da otroka pa v to svinjarijo  že ne bom nosla user posted image user posted image .
Babike čveke ste pa vedno hujše bolj se vam že mudi v P bolj ste čvekave

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8558
30.6.2007 11:18:06   
solinar
Držim pesti za zvesto...
...dekleta,vam pa tudi vsem iskreno želim,da čimprej greste v "Rim" ,da se pridružite moji Mirjam v popolni sreči...da vam porod čimhitreje mine,s čimmanj bolečinami in da končno objamete svojo user posted image  to je res neverjetno kakšni občutki te preplavijo...noro...

Jaz pa tudi komaj čakam ponedeljka,da svoji dve lepotici pripeljem domov...

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8559
30.6.2007 11:27:22   
Freycha
joj, solinar, v ponedeljek prideta že domov?user posted image user posted image user posted image user posted image  sem vesela za vas, res!!

joj, če bom tako pridna, pa tale gobelin res še danes končam... samo upam, da mi ne bodo roke odpovedale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8560
30.6.2007 11:48:51   
Freycha
Zvesta mi je poslala nov sms: Evo, plodovnice je bilo premalo, zato so mi sprožili. Plodovnico so že predrli, zdaj dobivam umetne popadke. In čakam....... malo me je strah

user posted image  joj, mene je tudi strah ratalo user posted image

Ampak držimo pesti punce za Zvesto!!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8561
30.6.2007 12:11:50   
kety99
Zvesta tudi jaz držim pesti zate in za tvojo pikico! Naj bo porod čim manj boleč in da bi bilo čim prej konec!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8562
30.6.2007 12:40:38   
pupi
Vidite ženske po Zvesti si moramo vzgled jemat, je dobla že popadke pa še kar mesedžira user posted image

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 8563
30.6.2007 13:12:55   
kapica
Jooj, zvesta, mislim nate in drzim pesti, da bo slo cimprej skoz. Ampak si ap res 1A cveka, da se med porodom sms-e pisesuser posted image  in lepo porocas. Za sreco ti posiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pupi, super za vajino hisko, da bo koncno gotova. Verjamem, da gre na zivce, ce se tako dolgo vlece.

Punce, ve, ki ze nekaj silite v Rim, tako kot je Freycha rekla, v vrsto se postavit in pocakatuser posted image .

Jaz sem zares skoraj dve urci se zaspala, pa se vec bi, ce ne bi telefon zvonil. Sedaj grem pa naprej polezavat, pa tv gledat in tako. Imam kosilo se od vceraj, ni treba nic kuhat, to pomeni, da se dvignem komaj ko mozek prideuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8564
30.6.2007 13:23:38   
Freycha
gobelin končan user posted image user posted image user posted image

zdej pa grem počasi likat, čeprav mi ni........user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8565
30.6.2007 13:23:39   
pupi
Kapica meni pa ni nič od včeraj ostalo, ker smo že včeraj od predvčerjišnem jedli user posted image user posted image !! Pa mi tak ni za kuhat user posted image !! Maš kako idejo?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8566
30.6.2007 13:24:36   
Freycha
pupi v takih primerih greva midva ven jest.... pa to je zadnje čase kar pogosto user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8567
30.6.2007 13:40:50   
kapica
Freycha, super za gobelinuser posted image .
Pupi, pri idejah sem slaba, lahko ti samo povem, da je musaka na sporeduuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8568
30.6.2007 13:41:01   
kety99
Punce nekaj me zanima, ali je še katera slišala, da v porodnišnico ne smeš iti z nalakiranimi nohti???Joj jest sem si jih pa ravno včeraj uredila, pa še to sem se fuuul matrala na nogah, ker imam tako velik trebuh. Na forumu od Pušenjaka sem prebrala, da je to res! user posted image  Kaj o tem menite ve? Jest si ne mislim zdaj laka dol iz nog dajati, itak je tak čisto nežen...če jih bo pa motil, naj ga pa sami odstranijo!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8569
30.6.2007 13:44:07   
kapica
Sem gledala malo te hlace za po porodu, ko kao stisnejo trebuh in rit in vse, pa so tudi na internetu enako drage 65-70 eur! Sem pogledala na ebay, pa stanejo 28 eur ce takoj kupis, drugace so pa trenutno pri 20 eur, vendar je se vec kot en dan za pocakat. Ampak so rabljene, pa ne vem kaj naj. Saj a je to hudo, rabljeno rec kupit, ona jih je nosla samo cez spodnje perilo, tako da...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8570
30.6.2007 13:46:21   
kapica
Kety, to se nisem slisala, ampak bi verjela da je tako. Recimo da gre kaj narobe, pa gres na CR ali se kaj drugega zgodi, tam pa tud ne smes imeti nohtov nalakiranih. Zato da vidijo barvo, ce ne kje kaj poplavi ali podobno. Ampak ce gre vse v redu, pri normalnem porodu, mislim da na to nihce ne gleda. Za v operacijsko pa ne smes bit nalakirana.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8571
30.6.2007 13:46:56   
pupi
kety99 nohtov ne smeš met nalakiranih, ker se tam prvo vidi če je tvoja prekrvavitev slaba. Tak da nikjer v bolnišnici nimajo radi laka na nohtih, pa to ne smeš vzet za slabo

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8572
30.6.2007 13:48:59   
pupi
Glede kosila pa je moj user posted image  prišel domov ravnokar domov lečen ko volk, ker ke delal in predlagal da grema nekam jest.

user posted image user posted image user posted image  za mojegauser posted image , pa saj sem rekla da ni tak slab tudi ne user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8573
30.6.2007 13:50:34   
Ajvy
Hello bejbne, danes je nov dan.... čeprav sem še polna emocij, mi gre kar malo bolje... sploh ne vem kaj je to.... ampak tudi to bomo dali čez... Vidim, da ste že vse aktivne.. jst sem šele dobro uč odprla...
Danes gremo k bratu na kosilo, ker grejo potem oni na morje, pa se spet ne bomo vidli kak mesec... adijo pamet...

Freycha, uživaj še današnji dan, da boš lahko v jutrišnjem še bolj...

Zvesta, user posted image user posted image  za te!!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8574
30.6.2007 14:03:55   
anja7
Evo mene! Sem skuhala kosilo, pa kuhinjo pospravla, zdej pa čakam mojga user posted image  da pride iz službe, da bova skupi pojedla. Pol pa še posodo  pospravt in na kavčka. Sicer morm popoldne še ene par stvari zlikat, ampak to bo pa tud več al manj vse kar bom dans naredila. Ja, pol se morm še mal pobrit, pa glavo umit,... Ampak to mi bo moj lubi pomagu tko da ne bo preveč hudo.Aja glede rjavga izcedka, k sm mela včer pregled, ga mam pa še vedno. Na trenutke mal več, pa spet mal manj. Upam, da ni nč narobe.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?