|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
29.6.2007 10:07:24   
Naty_ka
Bom pa novo stran odprla...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
29.6.2007 10:09:11   
Naty_ka
Se meni zdi, ali se JANA in Catja že res dolgo nista javili user posted image

Kje sta?

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
29.6.2007 10:11:33   
petarda
catja se je javila pred kratkim....Jana pa res že dooooooooooolgo neuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
29.6.2007 11:23:02   
ada2
mišek je zaspal.....že prej pa je ves čas vlačil blazino za sabo in poležaval.
Nuša je pa šla s teto, stricem, sestrično in bratrancem na izlet. v dinozaverski park, pa popoldne se bodo ustavili še v Moravcih. - Paštetka če jih kje vidiš naredi red user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
29.6.2007 11:23:22   
*bubi*
Ni še dohodnine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
29.6.2007 11:23:52   
ada2
jaz grem pa peglat...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
29.6.2007 11:24:57   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ni še dohodnine user posted image user posted image user posted image

pa poštarja tudi ne user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
29.6.2007 11:27:00   
*bubi*
Sem pa vseeno ful srečna, ker je z user posted image  vse OK user posted image user posted image user posted image

Je rekel dr., da je glavica pač takšne oblike in da je glavno, da je videt vse OK znotraj glavice. Srčka pa tudi on ni kaj boljše videl kot moja G. Ampak pravi, da je 90% OK, ker se vidijo 4 votlinice in normalen pulz. Pa glede na to, da je bila NS ful dobra, res ne bi smelo bit težav.

Jaz sem tak srečna.......

samo spol pa se spet ni videl user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
29.6.2007 11:27:46   
*bubi*
pa poštarja tudi ne

Pri nas tudi ne. Pa saj ga ne rabim, odločba je itak že prišla pred časom.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
29.6.2007 11:38:41   
ada2
samo spol pa se spet ni videl

saj se bo oktobra

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
29.6.2007 11:41:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

samo spol pa se spet ni videl

saj se bo oktobra

user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Kakšne oblike pa je glavicauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
29.6.2007 12:29:44   
*bubi*
Ne vem, ne vem...... po moje bo treba še na kak samoplačniški UZ user posted image user posted image user posted image  Saj tam po 30. tednu bi itak šla za kontrolo rasti. No, še teh 7 tednov počakam v nevednosti.

Ampak babe, saj veste, kaj to pomeni: nič šopinga za bejbija 7 tednov!!!!! user posted image  Ena dobra stran - TRR ne bo trpel.

Oblika glavice? bolj podolgovata je, zato pa je premer manjši kot bi moral bit. Obsega pa ta dr. spet ni zmeril user posted image  No, mojo G je zmotilo, ker je na eni strani bolj zožena. Eh...... sploh ne bom več mislila na to. Bubi je imel tudi bolj tako glavico, pa je zdaj zame najlepše dete na svetu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
29.6.2007 12:38:41   
petarda
pa je zdaj zame najlepše dete na svetu

zame pa drugo najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
29.6.2007 12:39:25   
petarda
samo...da je vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
29.6.2007 12:40:24   
petarda
nič šopinga za bejbija 7 tednov!!!!!

saj greš lahko v šoping...pa kupiš vse za punčko...za fantka pa itak že veliko imašuser posted image user posted image user posted image ...

...če ti pa za punčko ne bo prav prišlo...boš pa lahko meni dala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
29.6.2007 13:06:26   
*bubi*
...če ti pa za punčko ne bo prav prišlo...boš pa lahko meni prodala

OK, ni problema, potem pa z veseljem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
29.6.2007 13:24:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

...če ti pa za punčko ne bo prav prišlo...boš pa lahko meni prodala

OK, ni problema, potem pa z veseljem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
29.6.2007 16:02:21   
Anonimen
Petarda a veš, da se je meni pa o tebi sanjalo user posted image .

Me smo pa zadnje čase res spuki user posted image user posted image user posted image

Sem imela tudi jaz danes pregled, pa je samo srčka poslušal z neko leseno kupico user posted image user posted image user posted image . Pol sem ga pa pa vprašala, če je to normalno, ker me ful boli rit po user posted image , pa mi reče, da se po 7.m. več ne sme seksati user posted image . PA sem se jaz začela smejat, potem pa še on - faca. Sicer mi je pa že pri M rekel, da ga nihče ne posluša, ko pravi, da se po 7.m. več ne telovadi.user posted image user posted image user posted image

Naty, jaz sem tudi mislila, skoz, da ne morejo biti zobki, pa sem šele zdaj ugotovila ko jih skoraj vse imamo in končno spimo, da so bili zobki. In me kar malo stisne pri srcu, ko se je ponoči drl, ko ga je revčeka verjetno bolelo, jaz pa vsa živčna okrog njega skakala pa tečnarila in se jezila zakaj user posted image  ne spi, tvoj pa spi cele noči in celo juuuuuuuuuuuuutra user posted image user posted image . Kot bi naša bivša Sanja rekla: saj bo boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bubi dosti roza ne kupuj, ker bom itak  jaz Petardi prej prodajala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teni, midve pa ne moreva priti skupaj za čvek. Ko mene ni, si ti in sem  jaz tebe ni na čveku user posted image .

Če katera pozna koga, ki bi julij-avgust delal preko študenta na animaciji pri nas v Termah 3000, naj mi prosim javi!

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
29.6.2007 20:52:42   
NinaŠ
nO a ste dohodnino dobile nakazano???? Jaz sem danes svojo položnico plačala, tako da nekaj denarja za vas pravgotovo imajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
29.6.2007 20:55:29   
NinaŠ
Mislim, meni se je dopust super začel - pridem po Anžeta v vrtec - in ima vročino user posted image user posted image - sicer vzgojiteljice niti niso opazile tega user posted image , vendar se je meni takoj zazdel čuden in sva šibala domov po trmometer. user posted image sva bila popoldne pri P, mu je vzela kri, bris iz grla, ga pregledala in postavila diagnozo viroza. No za povrh je pa za vsak slučaj dala še en Hikoncil, ker pa ni čisto prepričana, da ni začetek angine user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
29.6.2007 21:18:31   
*bubi*
nO a ste dohodnino dobile nakazano????

Ne izzivaj! NE! user posted image user posted image user posted image  Kar pomeni, da do konca julija ne bo nič user posted image  Pa bi morala kar nekaj nazaj dobit, ker mi pri obračunavanju porodniške 9 mesecev niso bubija upoštevali, čeprav sem ga prijavila.

Morje bom jutri prebukirala iz Šibenika na Karlobag. Petarda, here we come! user posted image user posted image user posted image

Joj, pa ne no...... user posted image  za Anžeta. bubi ima baje danes tudi vročino. Ampak pravi in kaže, da ga zobek boli. PA še pri babici je.... saj ne vem, če ne bi šla kar k njemu spat.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
29.6.2007 21:46:21   
amy26
Za Anžeta in bubijauser posted image user posted image   pa da bi bilo kmalu bolje

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
29.6.2007 21:57:09   
Naty_ka
Ada, kje si? Kako je A? Že spi? Jaz sem se zdaj morala S pošteno skregati, da je šel spat. Niti gledati več ne more a spat pa ne. Mi je tak dekl dvignil, da sem se zadrla. Malo se je zjokal, zdaj pa je tišina. Je enkrat vmes še vstal v posteljci pa sem reklda da se mora v trenutku ulečti in se je.

Kako dolgo bo tišina pa bomo videli user posted image

inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
29.6.2007 21:58:20   
Naty_ka
Konec tišine... user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
29.6.2007 21:59:09   
Anonimen
pa kaj ste so vsi bubani? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke, pa da hitro ozdravijo.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.