|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
28.6.2007 22:30:16   
ada2
evo, moram povedat. danes je rodila ena moja sodelavka. že četrtega otročka. prvo ima 3 krasne hčerke, zdaj so dobili sina.

Suza čestitke!!!!!! vsi smo ti držali pesti!
user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
28.6.2007 22:33:11   
amy26
Aleks je šel pa spat ob 21.05 s tem da je popoldne spal od 17-19.30 pa sem ga zbudila, ko je prišel k sebi je večerjal in šel spet ven na zrak.
Če pa popoldne ne gre spat, ga pa dam potem med 19-19.30 uro, tudi če je lepo razpoložen in dobre volje. Mu sam rečem Aleks greva se previt pa spat in že poišče dudo in pelenico in leti v kopalnico ter čaka da ga dvignem. Ga zrihtam in položim in je že miruser posted image
Tako da samo upam še v naprej da bo tako priden, ker včasih ko si ga položil za spat se je še pol ure drl zdej zaenkrat je super, že trkam da tako ostane.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
28.6.2007 22:35:04   
amy26
čestitke Ada sodelavki še v mojem imenuuser posted image user posted image user posted image  pa četrti otrokuser posted image  so pa verjetno ful veseli ker je v četrto fant.

Petarda lahko noč

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
28.6.2007 22:42:18   
ada2
priden Aleksuser posted image , saj bo zdaj naprej tako. Adam ponavadi tudi gre okoli 19.30- 20.00 spat, pa brez problemov, ga samo dam v posteljo, si vzame dudo in Flokija in zaspi. samo danes je bil pa kar nekaj tečen, pa kar ven iz postelje je plezal....upam, da bo vsaj ponoči mir. res nisem navajena na nočna vstajanja.

no, grem jaz zdaj na kavč...,'user posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 28.6.2007 22:43:17 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
28.6.2007 22:44:54   
ada2
ja Amy strašno veseli so bili za sina. pa do konca niso vedeli kaj bo, ni hotela vprašat, je pa mislila, da bo spet punčka.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
28.6.2007 22:46:45   
amy26
ja Amy strašno veseli so bili za sina. pa do konca niso vedeli kaj bo, ni hotela vprašat, je pa mislila, da bo spet punčka

ja to pa verjamem, glih zaradi tega tudi jaz nisem vprašala, sem se pustila presenetiti

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
28.6.2007 22:47:42   
amy26
petarda čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
28.6.2007 23:08:16   
Naty_ka
Ada, hecaš se! Kriza ej.

Se pravi, da se tam okrog pol dveh ponoči dobiva na RR za en late night čvek... zmenjeno?
Jaz bom danes namerno pustila računalnik prižgan, da se lahko takoj oglasim, ko bom imela nočne obhode...user posted image

Čestitke še od mene za sodelavko. Pa kako vam uspe, da 9 mesecev zdržite ne da bi vprašale kaj bo?? Meni to ni variante da mi rata...user posted image

Petarda, čao!

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
28.6.2007 23:26:28   
Naty_ka
Očitno ste vse pobegnile. Grem še jaz spat.

Lahko noč.

Do pol dveh...user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
28.6.2007 23:34:11   
ada2
joj Naty jaz sicer upam, da bo mir danes........

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
29.6.2007 0:22:26   
sharpy
Sharpy, a ste že nabavili lesenega konjička, ali ti ga lahko kupim?

Nismo nabavili user posted image A bi nam ga res lahko prinesli user posted image user posted image

Samo pod pogojem, da boste brez besed vzeli denar user posted image . Da se ne bi slučajno user posted image user posted image

Hvala ti, zlata si user posted image user posted image user posted image , pa še dva user posted image user posted image , da ti cuker dvignem user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
29.6.2007 7:11:58   
ada2
user posted image user posted image user posted image

sicer se je zbudil okoli enih, ampak samo za dudo, nič ni jokal, pa še 1x ob 5, ko je Flokija iskal.

Naty kako je bilo pri vas?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
29.6.2007 7:31:06   
Naty_ka
Jutro user posted image

S se je zbdil enkrat malo po tretji uri. Je pa hitro zaspal nazaj user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
29.6.2007 8:29:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Sharpy, a ste že nabavili lesenega konjička, ali ti ga lahko kupim?

Nismo nabavili user posted image A bi nam ga res lahko prinesli user posted image user posted image

Samo pod pogojem, da boste brez besed vzeli denar user posted image . Da se ne bi slučajno user posted image user posted image

Hvala ti, zlata si user posted image user posted image user posted image , pa še dva user posted image user posted image , da ti cuker dvignem user posted image user posted image user posted image

ja, seveda, še prevoz ti zaračunam...kaj si si pa mislila user posted image user posted image user posted image .

M še vedno spi. Vraga, jaz pa moram biti ob 9. na firmi, ker imam razgovore za študente, pa pregled pri G. user posted image  

Naty in Ada...a vajini že imajo štirke in petke? ker točno tako kot opisujeta je bilo par mesecev nazaj pri nas, ko smo jih dobivali. Mi končno spimo, čeprav ta zadnji zobek še vedno ni zunaj. Nas že 3 mesece matra, ampah hvala bogu vsj spimo. PRste si pa cele noter potiska. M se je tudi zbujal ponoči tam okrog enih, dveh , ker ga je verjetno fejst srbelo in bolelo, ker tudi mu ni nič pasalo. Ne cartanje, ne igrane, ne hoja ne spanje...Dajta jima zvečer pred spanjem Calpol.

ajde šibam se rihtat, ker moram najkasneje ob 8. M k babici peljati.

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
29.6.2007 8:31:20   
*bubi*
Jutroooo! user posted image  

Mene je včeraj vrglo. Prišli smo šele okoli devetih domov, pa sva kar oba z bubijem zaspala. Sredi noči sem začela prav razmišljat, če sem vstala in dala leče ven al ne. No, zjutraj jih ni bilo treba not dajat user posted image

Zjutraj pa je bilo treba bubija zbudit. In skoz mi je govoril ajo ajo, tukaj - in proti spalnici kazal. Tak da sem ga mogla nest ven. Ojoj, kmalu bo to mission impossible. user posted image  Jaz se bom res razpočla do oktobra user posted image  Upam, da vsaj to morje preživim.

Zdaj pa grem odgovarjat.....

Naty: tudi če bi hotela, ne bi mogla čakat do konca s presenečenjem user posted image  ali user posted image . Za drugič pa ti želim, da bi mali user posted image  vedno, ampak res vedno tak nogice skup tiščal, da se ne bo nič videlo user posted image user posted image user posted image  Uh, sem grda user posted image  No, jaz pa si želim, da bi moj user posted image  danes vsaj malo pokazal.... čeprav si že mislim, kaj bo..... in zaradi tega najraje ne bi izvedela..... pa zaradi vseh radovednežev, ki so me te dni napadali, sem že mislila, da mi bodo otroka ven vtrgali, da bi pogledali user posted image

Paštetka: dobro si ti to zrihtala. Sem bila prepričana, da so mu v bolnici prstek zavili. Še dobro, da se je krvavitev umirila, bi se lahko bogi M ful globoko vrezal. No, mu je pa bila šola, verjetno ne bo nikoli več prstka tja tiščal.

teni je res najmlajša mamica, ampak moj user posted image  očitno še vedno vodi med moškimiuser posted image  Joj, o tem pa res nisem nikoli razmišljala.

Ada, čestitke tvoji sodelavki. Če ne v tretje pa - v četrto gre rado user posted image

Petarda, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image  Težko te bo dohitet user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
29.6.2007 8:51:27   
petarda
No, jaz pa si želim, da bi moj danes vsaj malo pokazal....

Ooooooooooo danes imaš....navijamo...............

za to, da bo zdrav....user posted image user posted image user posted image ..drugo je itak sam za šminkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
29.6.2007 8:52:01   
petarda
Paštetka....sanjala sem te ponoči...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
29.6.2007 9:23:18   
ada2
Adamu se je vlilo iz noska in ni šel v vrtec. se bova malo cartala dopoldne, popoldne bo pa ati prej domov prišel. Babica in dedi pa sta še v toplicah.

Bubi saj veš, da meni moraš vse 5x razložit, pa brez nekih ovinkarjenj, ...koliko je zdaj tvoj star? jaz sem se čisto izgubila v tej poplavi letnic in letuser posted image  

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
29.6.2007 9:23:50   
amy26
jutro

danes nakazujejo dohodnino, dobila več kot 500EURuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
29.6.2007 9:31:54   
*bubi*
Jaz pa še nič.... čakam in čekiram Klik user posted image

Mogoče pa bo, ko se vrnem. Upam. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
29.6.2007 9:57:37   
Naty_ka
Paštetka, glede zobkov: imamo spodnje 1,2,3,4 in zgornje 1,2,4. In en mali špiček zgornjih trojk je pogledal ven- pa tako trmi že ene tri tedne.user posted image

Ma kaj pa vem če so zobje. Mogoče so, mogoče ne...

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
29.6.2007 10:01:53   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Naty: tudi če bi hotela, ne bi mogla čakat do konca s presenečenjem user posted image  ali user posted image . Za drugič pa ti želim, da bi mali user posted image  vedno, ampak res vedno tak nogice skup tiščal, da se ne bo nič videlo user posted image user posted image user posted image  Uh, sem grda user posted image [/qoute]
.. to te bo drago stalo! V torek plačaš kavo! user posted image user posted image

No, jaz pa si želim, da bi moj user posted image  danes vsaj malo pokazal.... čeprav si že mislim, kaj bo..... in zaradi tega najraje ne bi izvedela..... pa zaradi vseh radovednežev, ki so me te dni napadali, sem že mislila, da mi bodo otroka ven vtrgali, da bi pogledali user posted image

Bubi, user posted image user posted image user posted image user posted image
Zate in za user posted image  da bo vse v redu.

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
29.6.2007 10:02:54   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Naty: tudi če bi hotela, ne bi mogla čakat do konca s presenečenjem user posted image  ali user posted image . Za drugič pa ti želim, da bi mali user posted image  vedno, ampak res vedno tak nogice skup tiščal, da se ne bo nič videlo user posted image user posted image user posted image  Uh, sem grda user posted image [/qoute]

.. to te bo drago stalo! V torek plačaš kavo! user posted image user posted image

No, jaz pa si želim, da bi moj user posted image  danes vsaj malo pokazal.... čeprav si že mislim, kaj bo..... in zaradi tega najraje ne bi izvedela..... pa zaradi vseh radovednežev, ki so me te dni napadali, sem že mislila, da mi bodo otroka ven vtrgali, da bi pogledali user posted image

Bubi, user posted image user posted image user posted image user posted image
Zate in za user posted image  da bo vse v redu.

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 29.6.2007 10:04:22 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
29.6.2007 10:04:51   
Naty_ka
Madona kakšen šmorn je sedaj gratal iz tega
kriza

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
29.6.2007 10:06:58   
Naty_ka
Hotela sem se pohvalaiti da vem delati te okvirčke, pa očitno to nebo držalo user posted image

No, vsaj tako ne kot sem si zamislila...user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 29.6.2007 10:08:07 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.