|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
28.6.2007 20:15:28   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
28.6.2007 20:21:21   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
28.6.2007 20:45:34   
NinaŠ
Ojoj, kaj je pa M počel?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
28.6.2007 20:46:33   
NinaŠ
Ampak je tapravi desc - ubogi leži kot bi bil že na smrtni postelji user posted image , sam ne mi rečt, da še vsake toliko pojamra zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
28.6.2007 20:47:29   
petarda
Revček M....paštetka...kaj je bilo?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
28.6.2007 20:50:11   
NinaŠ
Bubi tudi mene je presenetilo, ko omenjaš A leta user posted image . Sem ga pravtako imela za starejšega. Pa saj je še pravi mulc user posted image , no še mlajši od mojega brata, ki ga imam še vedno za "tamalga". Sicer se pa vidi, da sem jaz že neznansko stara..... user posted image user posted image user posted image , joj s kakšno mladino se družim user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
28.6.2007 20:58:15   
Urša
Vidim, da je postala tukaj prava novembrska čvekalnica! user posted image
Za Tino, da se hitro reši teh nadlog! user posted image  Pa čimprej k pulmologu, obvezno!
Teni, srečno pri pripravah! Zelo lepo vabilo imata! user posted image
Sharpy, super, da je z M vse v najlepšem redu! user posted image  Upam, da ti postane služba všeč oziroma da dobiš čimprej kakšno primerno zase, pa ti, Naty tudi! Jaka je tudi dobil datum za operacijo čez 9 mesecev, tako da je to normalno, zgleda.
Kaj je bilo z M? Sta se igrala zdravnike ali se je kaj zgodilo?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
28.6.2007 20:59:02   
Urša
Jaz sem tukaj pri starejših!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
28.6.2007 21:06:45   
petarda
Se mi zdi, da je od bubi možek najmlajši očka novembrčkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...Je bil pa res še rosno mlad, ko je dobil ženo in bubijauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
28.6.2007 21:09:28   
Anonimen
Z M sva se  čupkala v novi bani, pa je on začel malo raziskovati, ko sem si jaz zunaj lase sušila in je prst potisnil v rožico kamor odteka voda v primeru, da je prepolna bana.

Malo je jokal toliko, da mi je nakazal, kam je prst porinil drugače pa mu je ful tekla kri, ker se je porezal ravno na 1. vzgibu kazalčka. Sem mu najprej samo prsteka zavila, pa je skoz dol vlačil in ker kri ni nehala tečt sem mu morala zaviti.

Saj mu je itak uspelo zdaj dol vzeti, vendar hvala bogu več ne teče kri pa tudi spat je ravno šel, tak da ne bo pipal rane. Je pa celi čas hodil po stanovanju in kazal, kje mu je mami očke pa noseka narisala user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
28.6.2007 21:12:59   
petarda
sam..da je vse v redu...ker povit je pa fuuuuuuuluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
28.6.2007 21:15:23   
petarda
Paštetka sem ti poslala na ZS številko od moje sestrične. Je vse dogovorjeno z njo...bo z veseljem pazila na M...Pokliči jo dan ali dva prej, da si bo vedla zorganizirat časuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
28.6.2007 21:16:20   
NinaŠ
...ker povit je pa fuuuuuuuluser posted image user posted image user posted image

ja in to zelo strokovno user posted image . Mislim jaz bi to povila tako, da bi bilo očitno, da je en laik povijal user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
28.6.2007 21:18:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  

kako če mu pa drugače povit, da si ne bi dol strgal? čez zapestje pa je.

Ej, a ste pozabile, da sem bila 5 let reševalec iz vode in sem vsako leto povijala na izpitu user posted image . res je da tako malih prstkov ne, je pa bila res umetnost user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
28.6.2007 21:18:39   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
28.6.2007 21:22:26   
petarda
A kakšno slikico nove kopalnice pa ne bomo videli user posted image

Al ste menjali samo tuš za banjo?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
28.6.2007 21:23:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Paštetka sem ti poslala na ZS številko od moje sestrične. Je vse dogovorjeno z njo...bo z veseljem pazila na M...Pokliči jo dan ali dva prej, da si bo vedla zorganizirat časuser posted image

hvala user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
28.6.2007 21:24:45   
Anonimen
samo tuš za banjo je menjan. Bom jutri slikala, ker se mi danes več ne da. pa bašem se s svinjsko kračo. Pismo, je dobra, najbolj koža. Njami

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
28.6.2007 21:57:53   
Naty_ka
Alo.
Meni je otrok pripravil še eno presenečenje: danes noče iti spat user posted image  V vseh 19 mesecih mi tega ni naredil niti enkrat. Pa to ne moreš verjeti. Vsak dan sem ga komaj držala pokonci nekje do osmih, da nes pa je čisto buden. Pa je spal samo v vrtcu user posted image  Pa včeraj ponoči je rogovili in ni nič utrujen.

Meni več nič ni jasno user posted image  Kaj se dogaja pri nas user posted image  Kdo mi je zamenjal otrokauser posted image
Kako dolgo bo to trajalouser posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
28.6.2007 22:17:33   
Teni_
Hvala za pohvale glede vabil.

Aja, jaz sem pa pri mlajših tukaj - letnik 83, moj pa 81.user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
28.6.2007 22:18:22   
petarda
Zato, ker si jamrala kako zgodaj hodi spat, pol pa ponoči vpijeuser posted image user posted image user posted image ...zdaj bo šel pa ob desetih spat in spal do osmih zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
28.6.2007 22:21:42   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Alo.
Meni je otrok pripravil še eno presenečenje: danes noče iti spat user posted image  V vseh 19 mesecih mi tega ni naredil niti enkrat. Pa to ne moreš verjeti. Vsak dan sem ga komaj držala pokonci nekje do osmih, da nes pa je čisto buden. Pa je spal samo v vrtcu user posted image  Pa včeraj ponoči je rogovili in ni nič utrujen.

Meni več nič ni jasno user posted image  Kaj se dogaja pri nas user posted image  Kdo mi je zamenjal otrokauser posted image

pa saj ni res!!!!!!!!!!!
Adam je danes tudi komaj zdaj šel spat, prej sploh ni hotel.... pa še zdaj sva ga z Nušo prepričale, da je šel poslušat en Nušin cd- pravljice. no, spi pa še ne, ga še čujem ko nekaj čeblja....

kaj je zdaj to z njima, mislim S in A????

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
28.6.2007 22:26:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Alo.

pa saj ni res!!!!!!!!!!!
Adam je danes tudi komaj zdaj šel spat, prej sploh ni hotel.... pa še zdaj sva ga z Nušo prepričale, da je šel poslušat en Nušin cd- pravljice. no, spi pa še ne, ga še čujem ko nekaj čeblja....

kaj je zdaj to z njima, mislim S in A????

....mislim..spooky user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
28.6.2007 22:28:35   
petarda
vas zapuščam...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
28.6.2007 22:29:32   
Teni_
Lahko noč, petarda.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.