violinski
|
Dan! Joj, je pestro, ane! Tia, da ti ne povem, moja mama, ki tko kakšen dan kar sama meni zlika, je med zalivanjem spodrsnila na mokri zemlji in padla, in je zelo mogoče, da jo čaka operacija kolena, ker ima močno udarnino. Ma kriza, za sproti. Imam pa tudi jaz ta trenutek ene tri metre likanja, ki me čaka za ta teden. Moji otroci so tudi nagajivi, ampak ta teden čisto znosni. Na lulanje v kahlico niti pomislimo ne, no, seveda, Lana je kar se tega tiče ful pridna. Zdaj gre že sama in vse opravi od slačenja do brisanja in nazaj oblačenja, pa vodo potegne in roke umije, vse sama. Edino ko gre k**at, jo raje jaz obrišem, ker se je že nekajkrat preslabo obrisala in se ji je rita potem vnela. Da o hlačkah ne govorim. Ji pa brišem rito s Toddies ali Kandoo robčki, temi mokrimi, ki jih lahko v školjko vržeš. Ery, nič ti ne zavidam, mene kar stiska pri srcu, ko berem take težave, ki se dogajajo s starši in taščami. To se mi zdi ena tako delikatna zadeva. Grdo grdo. Jaz poznam svoje starše in točno vem, da so zlati in bi mi vse dali in povsod pomagali in vse, tašča prav tako, ne bi pa nikoli mogla živeti z njimi. In moj mož tudi tako misli. Tako za svoje kot za moje starše. Nanka pozdravi se!!! Tia, držimo pesti za službo, o ja, Nanka, tebi tudi, da bo le uspelo tako, kot si si zamislila!!!! Tia, kok je luštna Demi, se mi zdi, da jo bomo kar rezervirali za snaho. Jaz bom tudi ena taka grozna tašča, se mi zdi, ampak se bom brzdala. Pa vsaj medve se bova razumeli. Tina, tudi tebi ful držim pesti za službo. Mi je pa tko čudno, da kar ni razpisov. A misliš, da ni delovnih mest, al je to bolj tako, da gre vse interno???? Drugače je pa lepo brat, da Aljaž pridno spi. Za zizo pa tko - dokler mu paše, saj veš. Poglej kako smo pri nas 'smotani'. Aljoša ima namesto zize dudo, pa tut ne zaspi brez nje. O, ja, v vrtcu ja, pa v nedeljo, ko smo bili pri moji sestri in dudo doma pozabili je tudi težil par minut zanjo, potem pa brez težav zaspal. Ma kaj čmo. Jaz mislim, da smo starši tisti, ki pač hočemo 'mir pri hiši' in za njega naredimo vse, kar se da, da so otroci prijazni in prijetni. Pol pa 'plačujemo' za to. Pridem še kaj danes.
|