beba76
|
LAMPICA, TAKI MALI SE RES FULA NAVEŽEJO. Ups, črke! Mi je kolegica govorila, da se ji je že parkrat zgodila, da mala ni hotla k njej, ko je prišla po malo. Pa niti niso veliko tam, mala pa hodi drugače v vrtec. Samo tam ji je pač vse dovoljeno, ni ovir za nič in otroci majo to radi. Srčno upam, da se tebi to ne zgodi. Jaz mojih tašči ne dam, ker itak ne zna z otroki delat, samo nosila bi jih, pa take face dela zraven, ko jih oponaša, da je še mene strah. Je pri Galu tudi mela fiksno idejo, da ga bo pazila, pa sem ji jasno in glasno povedala, da ni on noben princ in če sta šla večja dva v vrtec, bo šel tudi on. Pol si je dva tedna hodila po čobi zaradi zamere, a je preživela. V glavnem si sploh ne predstavljam mojih otrok tam. Sicer jih pa zaj že en mesec ni vidla, pa nam nič ne fali. Tia jo je itak že pozabila in bo vik in krik, ko bo stara rinla vanjo, kot ma navado. Za znoret!! GODA, niso še nam rekli, da mamo lepega fantka, ker še nas niso nič kaj vidli, saj so čist frišno postriženi. Pa itak je zmerom nekak v roza, tak da jim bo menda potegnilo, da je pupika. Tašča bo pa itak komentirala, da kaka je zaj, kaj smo to naredli z njo.....ampak za to mam pa dve uhi.
|