|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
28.6.2007 11:19:22   
lampica
goda a tvojga bo pazla tvoja mama?  To ej kr boljš ko pa tašča.

Beba kako si to mislila, da imam fajn varstvo? Al ej bilo to namenjeno GOdi?user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.6.2007 11:21:04   
beba76
Uh, kak čvekata!

GODA, uživajte koliko gre, pa pazi, da ne vzameš preveč nepotrebne prtljage! mi smo zdaj od petka do ponedeljka porabili skoraj nič, ker smo bili zmerom v kopalkah. Jaz sem umazala eno obleko , ene kratke hlače in majico na naramnice, Tia 3 bodyje, Gal 2 majici, Vasja in Nastja pa po dve majici in ene kratke hlače. Aja, pa moj je bil še tam - eno majico in ene hlače. Smo zmagovalci, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In avgusta, ko gremo, bom spakirala toliko kot sem zdaj (zdaj smo imeli še pa še preveč zraven), ker mamo tam pralni stroj in bomo pač prali. Lansko leto smo ga tudi imeli in ne morem ti povedati, kak fajn je blo, ko sem prišla domov in sem mela za prati samo brisače in kopalke od zadnjega dne.user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.6.2007 11:21:45   
goda13
Se veš baba kako je, ko se dec nekaj odločiuser posted image . Pa še če je večina za, pol nimaš kajuser posted image .

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.6.2007 11:24:43   
goda13
Jaz ga tašči ne pustim za nič na svetu.Pa še nobenga časa nima, ker cele dneve dela. Z mojo mamo pa se pa ful zastopita, pa s očetom tut

Imam že spakirano, kar je cunj. Jaz nič ne kompliciram, ker vem, da bomo skos v kopalkah. Midva zmeraj neseva za štirinajst dni sam eno potovalko, pa še tisto je skoraj vse čisto ko prideva nazaj. No letos sta dve potovalki. No se je druzga dost ( prenosna postelja, voziček)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.6.2007 11:24:54   
lampica
Beba, tud mi smo zamazali ful malo cunj. Sem bila kar presenečena. Smo bli  res sko zna bazenu. To pomeni, da sem imela sabo itak pol cunj preveč Samo za malega nikol ne veš, kak bo priden. Naš je imel še dva dni drisko in je bilo vse premočeno. Pa kljub temu.

Gledam spet malo diete. Se bo treba lotit spet kake. Sem na dopsutu dobila nekaj gor. Groza pa še ti šlaufi.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.6.2007 11:27:23   
lampica
Goda saj jaz ga tud nebi. Samo kaj čem ko pa mi nepreostane drugega. Časa ima ona res na pretek. V jasli ga ne morem dat, ker na ma finančno ne bo skupaj prišlo, ker mislima hiško delat. Saj veš, krediti! Sicer pa upam, da ne bo potrebno dolgo. Če bomo naročili še kakegga bom itak šla v bolniško in tako bo otrok z mano. vsaj upam, da nam uspe.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.6.2007 11:29:20   
goda13
user posted image  za hiško. Midva tut razmišljava v tej smeri, pa čeprav imava pri njegovem očetu cel štuk narjen pred dvemi leti. Ja, smo ratal zahtevni. Naš bo šel v vrtec ko bo star 3 leta. Tut tamale dve od sestre, sta šle pri treh, prej jih je imela pa moja mami

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.6.2007 11:31:16   
beba76
LAMPICA, tisto o varstvu je blo za Godo. A sem kaj zbluzila?user posted image Mi smo že včeraj kolesarili, pa je blo kar malo hladno. Zdaj bom pa malo fajn oblekla in gremo. Se mora mama malo razmigat, da ne zleze preveč v širinouser posted image Kdo pa bo tvoje dete pazil, ko greš v službo? Tašač? Jaz ne bi....no, moja ni ziher za to. A bomo spet hujšali? Jaz sem bla na dopustu kar v redu, samo zadnji dan se mi je kljub temu nekam trebuh povčal user posted image . Ker doma nimam zajtrka, tam sem ga pa mogla imet in to ornk user posted image . Mogoče še kako na hitro usekam pred avgustom, ko gremo.
S čolnom je res kar dela - jaz pravim, da brez veze komplicira, pa menda ni tako. Je že potrebno kaj pogledat in porihtat. Pelat se pa je fajn, ja.

GODA,  hvala za tolažbo! Torej nimam kaj drugega, kot da popustim?user posted image Saj to sem že itak vedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol bi pa za pakiranje jaz tebe mogla poklicat, ne pa da ti nasvete dajemuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.6.2007 11:32:40   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Pol bi pa za pakiranje jaz tebe mogla poklicat, ne pa da ti nasvete dajemuser posted image

user posted image  kaj češ, sm praktična, če bo pa kaj zmanjkalo, bomo pa kar dol kupiliuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.6.2007 11:32:58   
lampica
Midva sva sicer za sebe, samo imava najeto stanovanje. To pa tud ne bo šlo v nedogled. Jz bi sicer rada šla iz teh kraejv samomoj se kar ne more pregenat. Iamva parcelo zaarano, tak da ne vem če bo kaj. Edina možnost bi bila, da bi dobil službo čist v drugem kraju inse mnama nebi splačalo delat kaj tukaj kjer sva. Ampak se ne smem prehitro veselit, ker potem kar nič ni.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.6.2007 11:34:17   
beba76
Naša gre pa v vrtec s septembrom. Jaz sem ena tistih, ki so mnenja, da otroci spadajo v vrtec, kjer majo sebi primerno družbo in vzgojo, kot se šika. Pa ne mi zamerit, prosimuser posted image

A sta vidle, kako smo iz Tie naredili fantka? Si je kaj podobna? Meni se ne zdi...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.6.2007 11:34:56   
goda13
Lampica vem kako je to. Tut mojga ne moreš spravt iz tega kraja. Jaz bi pa šla kam drugam. Tukaj se sploh ne počutim, ker je tak čuden narod tukajuser posted image , pa je samo 20 km od mojega kraja.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.6.2007 11:35:51   
beba76
LAMPICA, a parcelo mata pa kje drugje al v istem kraju, kot živita?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
28.6.2007 11:36:29   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Naša gre pa v vrtec s septembrom. Jaz sem ena tistih, ki so mnenja, da otroci spadajo v vrtec, kjer majo sebi primerno družbo in vzgojo, kot se šika. Pa ne mi zamerit, prosimuser posted image

A sta vidle, kako smo iz Tie naredili fantka? Si je kaj podobna? Meni se ne zdi...

Nič ti ne zamerimo. Vsaka glava ima svoje razmišljanje. Jaz ga že zato ne dam, ker hodi tudi sosedova punčka, pa so mal čudni, pa nočem, da mi pol kar naprej tukaj visijo.

Tia je pa čisti fantekuser posted image . A ti je že kdo rekel, da imaš lepega fantkauser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
28.6.2007 11:36:56   
lampica
Beba, tašča bo tista srečnica ko bo pazila mojega malega. Mislim, da če bi rekla da ji ga ne dam, bi bila tako grozno užaljena. Ker že čaka samo to. Sicer imam malega vpisanega v jasli. Ga eš nisem šla izpisat. Bom počakal ado zadnjega. Saj pravim, da upam, da se nam posreči načrt z naslednjo nosečnostjo, pol bo pa tak zraven mene. Če se ne bo preveč navezal na njo p ane bo hotu bit z mano. Ojojoj, sam to mi še manjka.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
28.6.2007 11:38:10   
beba76
GODA, a ti pri tvojem živiš? Mi smo pr meni in če bi blo možno, bi takoj kam šla. Mi ni ne vem kak pomembno, kje sem, samo da mam nekaj svojega, nekaj, čemu se lahko reče, da grem DOMOV. Tu pa živimo skupaj z bratom (mi zgoraj, on spodaj, ločen vhod in vse), pa to le ni to. Nismo čist sami. Zato je pa želja po zidanju vse večja....

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
28.6.2007 11:40:29   
lampica
Beba Tia je res čisti fantek, od prej si pa ni nič podobna. Tud ti nič ne zamerim glede vrtca in se čist strinjam s teboj. Samo jz ga tud zdaj nočem dat notr, ker še sam ne hodi in ne je. NE vem saj da bi ga tam. Samo to leto naj bo tako potem bomo pa vidl.
Parcelo imava v istem kraju. Saj je ful lep ain tak na samem. Sam ko se pa ti papirji vlečejo že lep cajt in zgleda da letos sploh ne bomo kaj delal. me kar živčno nardi.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
28.6.2007 11:41:46   
goda13
Beba sej zato, tudi midva razmišljava, da bi šla na svoje, pa čeprav imamo čist ločen vhod in se nam ni treba videt če se nočemo. Pa še z uno s kero živi oče od mojga se ne zastopimo preveč. Sam mi bo pa ful škoda, ker smo na krasni lokaciji, pa stanovanje je tut špica

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
28.6.2007 11:43:29   
lampica
Midva bi tud mogla pri njihovih bit. Ampak jz nisem pustila. Lažje bi bili pr mojih ker imajo res veliko bajto, pa še za sebe. Sam ker ima on službo tukaj sem se jz mogla preselit gor, ker se jz lažej vozim 110 km daleč v službo kot pa on pride k mojim živet in menjat službo.
Mislim, damu je včasih kar malo žal. Ker tudi v službi ni več tako rožanto kot je bilo.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
28.6.2007 11:44:30   
goda13
Lampica, kje si bla pa prej doma

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
28.6.2007 11:45:21   
beba76
LAMPICA, TAKI MALI SE RES FULA NAVEŽEJO. Ups, črke! Mi je kolegica govorila, da se ji je že parkrat zgodila, da mala ni hotla k njej, ko je prišla po malo. Pa niti niso veliko tam, mala pa hodi drugače v vrtec. Samo tam ji je pač vse dovoljeno, ni ovir za nič in otroci majo to radi. Srčno upam, da se tebi to ne zgodi.
Jaz mojih tašči ne dam, ker itak ne zna z otroki delat, samo nosila bi jih, pa take face dela zraven, ko jih oponaša, da je še mene strah. Je pri Galu tudi mela fiksno idejo, da ga bo pazila, pa sem ji jasno in glasno povedala, da ni on noben princ in če sta šla večja dva v vrtec, bo šel tudi on. Pol si je dva tedna hodila po čobi zaradi zamere, a je preživela. V glavnem si sploh ne predstavljam mojih otrok tam. Sicer jih pa zaj že en mesec ni vidla, pa nam nič ne fali. Tia jo je itak že pozabila in bo vik in krik, ko bo stara rinla vanjo, kot ma navado. Za znoret!!

GODA, niso še nam rekli, da mamo lepega fantka, ker še nas niso nič kaj vidli, saj so čist frišno postriženi. Pa itak je zmerom nekak v roza, tak da jim bo menda potegnilo, da je pupika. Tašča bo pa itak komentirala, da kaka je zaj, kaj smo to naredli z njo.....ampak za to mam pa dve uhi.user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
28.6.2007 11:45:24   
lampica
Goda a je Kimi že zaspal? Naš se ravno prebuja in ugotavlja, da je verjetno mama na računalniku. Točno ve, da sem zadaj, ker sliši tipkovnico.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
28.6.2007 11:46:45   
goda13
Naš je zmeraj v modrem, pa v modrem vozičku, pa še kdo reče, če je punčka user posted image  Pa mislim, da se mu vidi, da je fantek al kaj

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
28.6.2007 11:47:24   
goda13
Ja, je omagal pred enimi desetimi minutami. Na kolenih je spal, zdaj sem ga šla pa obrnituser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
28.6.2007 11:47:50   
beba76
Jaz se žal moram poslovit, ker se je Tia zbudla in je menda malo lačna glede na to, da je nazadnje jedla ob 8. Vidve pak ar pridno delajta!

papa

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.