|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 22:04:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
   RE: avguštine
26.6.2007 22:27:31   
beba76
Sem se nabrala...Vsakič, ko sem prišla na konec strani, se mi zdi, da se mi je pokazala  novauser posted image
Ne morem, da ne bi pohvalila vaših slikic user posted image user posted image user posted image user posted image čudovite so!

Naša se je začela na nek način plazit. Sicer ne po štirih ampak da eno nogo pod rito, drugo nekam po strani naprej in pol se ji nekak uspe premikat. Sicer bolj v krogu, ampak nekam pride počasi. Ni pa ne vam kak portpežljiva in kar hitro obupa in začne tulit user posted image

Mi smo se nakopali in nasončili, otroke smo mazali, kot je treba, nase seveda ob tem pozabili in nas je vse ožgalo za znoret. Mam zdaj, ko sem naga bele kopalke na sebi user posted image user posted image user posted image

Tia je v vodi uživala, kot še nikdar. Nič ni bila mrzla, komaj je čakala, da spet namoči rito. Ko smo pa šli ven iz vode, pa vik in krik.

Pa postrigli smo jo na 1 cm - a si jo predstavljate po tem, kako čupo je mela prej?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
26.6.2007 22:52:34   
beba76
Taka je bila prej...

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
26.6.2007 22:54:11   
beba76
Kaj Shrani.si ne dela??????

Sem vam hotela našo fantiko s kratkimi laski pokazati, pa očitno ne bo nič...user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
26.6.2007 22:58:28   
beba76
Ups, saj dela, samo sem ga malo zaj...

In taka je zdaj...

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
26.6.2007 23:05:29   
beba76
Evo, ta je od "prej" upam, da tokrat manjša...user posted image

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
27.6.2007 11:41:04   
lampica
Beba vaša je že prava punca z lepimi gostimi lasmi. Naš ima pa take kratke pa ne kaj goste. 

Me pa zanima kdaj lahk otroku začneš strižit lase? eden mi je reku naj ga postrižem, da mu bodo začel lepše rastit. Pa ne vem kaj naj nardim.

Bambina naš je ponoči oblečen v pižamo z dolgimi rokavi, spodaj pa ima včasih še body, včasih pa nič. Potem pa še obveno v vrečo, ki je pa čist tanka.Sem jo kr sama nardila. Mor abit v njej ker potem kr naprej vstaja. zdi se mi, če ima kratke rokave ima ponoči mrzle roke. to pa mi ni najbolj všeč. Pokrit pa tak ne ostane ko se kr naprej premetava.
Že akle čez dan, ko plez apo tleh ima čist mrzle noge in roke. Takda g adam kar bolj v dolge tanke hlačke.

Zadnje dni pa neakj kašlja. kašelj je pa tak mislim da suh. Pol ko pakašlja se pa še skor zadavi zraven. Pa ne vem od kod spet to.

Danes se pa lažje diha. pr nam je kr mraz. Trenutno tud pada.

Nič grem malo avte iskat.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
27.6.2007 17:06:28   
beba76
Lampica, iz kje pa si, da mate mraz?user posted image

Pri nas pravijo, da ne stičt otroka pred enim letom, ker mu pamet odrežešuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj bo pol z našo, ko smo jo pa že tretjič postrigli - tokrat res na kratkouser posted image Če ji je pa blo tak vroče....

Naša je čez noč v bodiju s kratkimi rokavi in tanki spalni vreči. Ampak naša je med vročimi - tudi danes, ko je mraz, ji ni hladno user posted image user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
27.6.2007 21:42:21   
goda13
user posted image  kje ste vse?

No, jaz sem ob sedmih prišla že iz službe. Mi je pa kar pasalo it mal delatuser posted image . Smo pa vsi trije prehlajeni in kašljamouser posted image . Upam, da nam bo morje nardilo dobro

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
27.6.2007 21:55:37   
beba76
Goda, ti si pa pridna! Meni pa ni in ni za delo, se že bojim septembra.

Pa hitro na morje, da se pozdravite. No, naši so na morju vsi začeli kašljat user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
27.6.2007 21:57:49   
goda13
Beba tut men je blo ful čudno it sam sm bla sam 2 ure. V petek grem pa za 8 al pa 9. To pa ne vem kako bouser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
27.6.2007 22:41:08   
beba76
Kje pa je  Kimi ta čas?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
28.6.2007 10:58:06   
lampica
Ojla!

Ja Beba smo bolj iz visokih ali kako naj rečem gorskih krajev. Vedno je bolj mrzlo kot kje drugje. No edino gorenjci tam čist v repu Sloveije nas nesejo. Saj dans ni nič bolje. Sicer se je pokazalo sonce, sam veter piha in moraš bit kr bolj oblečen ko tponavadi.

Goda, moje sestre so vse bolane in na antibiotikih, svak isto. Ne vem kaj je to. Možno da je krivo tudi malo vreme, ko je tak butasto. Se mi pa zdi,d a se je naš smrkolin tud malo prehladil.

Včeraj je pogruntal, da lahko pride na drugo stran kinderpeta tudi tako, da zležeš pod njim. sedaj pa ni nič več varno pred njim. Spet bo treba neko drugo pregrado pogruntat.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
28.6.2007 11:01:09   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Kje pa je  Kimi ta čas?

Pri mojih domauser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
28.6.2007 11:01:59   
lampica
Oj goda a nis v službi?user posted image

Jz se sam spomnem pa mi je kr slabo!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.6.2007 11:05:26   
goda13
Oj lampica! Dons sm doma, grem jutri za cel danuser posted image . Dons pa pakiram, ker drugače mi nebo zneslo, ker v soboto zjutraj že gremo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.6.2007 11:06:43   
goda13
Midva s tamalim imava borbe za zaspat že eno uro. Stoji v posteljici z zaprtimi očmi in tuliuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.6.2007 11:08:18   
lampica
Revež!

Naš spi že eno uro. Jz ga dam kr v posteljo, pol pa prst v usta in zaspi počasi. Še prej mi pa sleče rjuho iz jogija in se v njo zavije.user posted image

A greste na morje. Upam, da boste imeli vremem in uživali.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.6.2007 11:09:55   
lampica
Je pa res, da tako zaspi samo doma. Če smo kje drugje, ga moram vedno uspavat na rokah. Ne vem kako bo ko bo v varstvu. Upam,da mi ga ne bo preveč razvadla, ker potem bo pa kriza.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.6.2007 11:11:43   
goda13
Ja, gremo v Umag za en teden. Že komaj čakam. Sam bo noro danes, ker imam vse za spakitrat, pa za pospravit, user posted image . Še sreča, da greva jutri s taščo, da bo moj lahko vse v avto spravil, da v soboto nebomo imeli več nobenih skrbi sam še gremo

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.6.2007 11:12:32   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: lampica

Je pa res, da tako zaspi samo doma. Če smo kje drugje, ga moram vedno uspavat na rokah. Ne vem kako bo ko bo v varstvu. Upam,da mi ga ne bo preveč razvadla, ker potem bo pa kriza.

Naš pa pri nas doma čist brez problema zaspi v navadni postelji. Se mora pokazat kako priden jeuser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.6.2007 11:13:42   
lampica
Mi smo tud prejšnji dan vse v avto znosil, da ni blo treba zjutri še kaj delat. Pol si pa čist potn, predn vse notr znosiš.

Vas dolgo ne bo?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.6.2007 11:13:59   
beba76
Pol maš pa fajn varstvo in si brez skrbi user posted image

Naša mala tudi kašlja, odkar smo prišli z morja, Gal pa je že tam začel. Smo menda prehitro šli domov. Zdaj pa že kooomaj čakam avgust, ko gremo "zares" - za dva tednauser posted image Sva se lih včeraj z mojim sfajtala, ker hoče čoln zraven vzet, meni pa ni, ker sta mala dva še premala. Pol pa gre še vsak dan 2x gledat, če je vse v redu, pa pol ga parkira tri dni, ko pridemo nazaj, pa....user posted image Aja, sem seveda edina pri hiši, ki sem proti temu user posted image . Velka dva komaj čakata, da se bosta vozila zadaj v tubi (šluh, ki se pripne na čoln), Gal se bo tudi z ladjo user posted image user posted image user posted image peljal, Tia pa še ne govori. Naj jim popustim???

Tia se nekaj trudi po riti hodit, pa ji ne ratuje najboljuser posted image Je tečna ko 100user posted image , ker bi vse rada, pa ji enostavno še ne gre. Pol pa samo tečnari in stoka. Jaooooouser posted image , kdaj bo tega konec? Sem ji zadnjič rekla, da če do avgusta, ko gremo na dopust, ne bo vedal hodit (to itak ne bo), ali pa se plazit, bo ostala domauser posted image user posted image user posted image user posted image - menda se zdaj zato tak trudiuser posted image

Zaj pa čakam, da se zbudi, da grema na kolo za zdravo telo. Se je treba malo razmigat, ni kaj!

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.6.2007 11:14:35   
goda13
Sam en teden. Bomo šli pol še v septembru, ker gre mama v toplice, pa nebomo imeli varstva

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.6.2007 11:17:49   
lampica
Beba, tud mi smo hotl včeri prpelat še moževo kolo, da bomo končno namontiral sedež.Pa je preveč deževalo. Upam, da nam vsaj za vikend uspe. Sicer bom pa tak jz prej v službo šla kot pa na kolo. Očitno.
Glede čolna, jz kr ne vem kaj bi nardila. Moški itak preveč komplicirajo glede takih stvari. Je pa res, da je verjetno en kup dela s čolnom. Sam je pa pol se tud fajn pelat. Če v tem uživaš.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.