beba76
|
Pol maš pa fajn varstvo in si brez skrbi Naša mala tudi kašlja, odkar smo prišli z morja, Gal pa je že tam začel. Smo menda prehitro šli domov. Zdaj pa že kooomaj čakam avgust, ko gremo "zares" - za dva tedna Sva se lih včeraj z mojim sfajtala, ker hoče čoln zraven vzet, meni pa ni, ker sta mala dva še premala. Pol pa gre še vsak dan 2x gledat, če je vse v redu, pa pol ga parkira tri dni, ko pridemo nazaj, pa.... Aja, sem seveda edina pri hiši, ki sem proti temu . Velka dva komaj čakata, da se bosta vozila zadaj v tubi (šluh, ki se pripne na čoln), Gal se bo tudi z ladjo peljal, Tia pa še ne govori. Naj jim popustim??? Tia se nekaj trudi po riti hodit, pa ji ne ratuje najbolj Je tečna ko 100 , ker bi vse rada, pa ji enostavno še ne gre. Pol pa samo tečnari in stoka. Jaooooo , kdaj bo tega konec? Sem ji zadnjič rekla, da če do avgusta, ko gremo na dopust, ne bo vedal hodit (to itak ne bo), ali pa se plazit, bo ostala doma - menda se zdaj zato tak trudi Zaj pa čakam, da se zbudi, da grema na kolo za zdravo telo. Se je treba malo razmigat, ni kaj!
|