|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.6.2007 11:33:30   
Anonimen
Uh, kako lepo slišat, da se en očka tako razveseli svojega otročička. A je že izven inkubatorja?
Lepo obe pozdravi. Pa Karin tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5026
26.6.2007 11:59:57   
helenav
OJLA SRČEK...žal ne bom mogla prej v materinsko, ker še delam in imam kar nekaj stvari za dokončat do 12.julija...tako, da mi 13. julij ful ustreza, ker sem doma.....

za tri dni pa tudi mene sedaj ne pravi več noben niakomr....se bom zadovoljila z Strunjanom zvečer in Izolo dopoldne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
26.6.2007 12:24:00   
buškica
ojla, sonosecke in fantje!

Evo sem se prijavila v materinsko šolo v Lj 2.7., a gre še katera. prejšni mesec mi ni uspelo, sedaj pa bom očitlo uspela še to narediti.
Stanovanje je prebeljeno, cunjice so oprane in zlikane, samo še torbo za porodnišnico pripravim in vse je na red. V petek sem imela pregled pri svojem g in mi je predpisal še bolj mirovanje, kajti naša pupa je še vedno prenizko. Tako da sedaj kar počivam. Vsi okoli mene pa so pridni in delajo. Včeraj me je tako čudno špikalov tebuhu in vseskozi sem imela občutek da mi bo naša pupa ven padla, danes je bolje.

Pridne bodite in se slišimo.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
26.6.2007 12:35:30   
nana 27
Končno sem uspela malo prebrat za nazaj..tale vročina je tako huda, da si sploh ne predstavljam, da bi bili brez klime.Punce, upam, da bo danes boljši dan in da ne boste tolikokrat osamljene doma user posted image  Zdaj malo bolj občutimo te zadeve, ker nas že malo omejujejo trebuščki. še malo pa bomo spet v akciji in bo veliko bolje. Če katero zanimajo kaj popusti...v Oddeji pod Emporiumom v LJ bodo zaprli trgovino in imajo popuste na posteljnino, tako da uapm, da kateri ta informacija prav pride.  Vsem srečno pri izpitih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
26.6.2007 12:58:03   
taja83
ojla!
Ja Nana mene zanima ta informacija. bom šla verjetno mal v Lj pogledat. A mogoče veš kok časa je že to, in do kdaj traja?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5030
26.6.2007 13:08:57   
guppy
Držim pesti za izpite!!!!

buškica, ooo, ti si pa pridna, če imaš že vse zlikano!! Ti kar počivaj, torbo pa le imej na "dohvat ruke" :)).

Jaz se bom verjetno šele danes lotila tega opravila. Me je pa kolegica pravkar razveselila z nekaj novimi oblekicami za lumpija, da bi kar skakala od veselja user posted image

žabonka, za kramo te pa čisto razumem. Ko sva selila recimo moje obleke sem, sem že tako dosti dala na stran. Ko pa sem tukaj stvari zlagala v omaro, je šlo še 1/4 nazaj v škatlo... Res nabiramo toliko razne krame, spominčkov in bedarij, da kar ne moreš verjet...

Tukaj pri nas pa zdaj tako fajn piha, da me mika, da bi bila kar zunaj. O, kok bi se prilegel kak vrtni bazen user posted image

Pozdravček od sonosečke in kobacajčkov.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
26.6.2007 13:15:24   
nana 27
Taja, ne vem do kdaj traja user posted image  ampak baje imajo ogromno kompletov za posteljice 120x60, nekaj za zibko pa napenjalne rjuhe. Možek je danes nakupoval tam in je kupil zelo lep kompletek za zibko (baldahin, obroba, podlaga, prevleka za podlago, kovterček in prevleko za kovterček pa še eno rjuho za posteljico). Še samo kompletek za zibko je 70EUR. Mislim, da imajo 30% popust.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5032
26.6.2007 13:22:25   
nana 27
Aja, 70EURov je cena brez popusta.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
26.6.2007 14:08:49   
andreja32
Evo, da se malce pofločkam.

danes sem imela G, načekala sem se do amena, naredila mi je UZ.Vse je ok , pa še enkrat imamo potrjeno, da se nam septembra pridružiuser posted image .Drugače nam je uspelo za user posted image  pripravit sobo, cotke so v glavnem pripravljene, še vedno pa mi manjka voziček, ter otroška kozmetika.
punce, sem pa non stop do amena utrujena.To se mi v prejšnih user posted image  ni dogajalo.Sploh se ne morem naspati.Vročino že tako težko prenašam, zdej pa samo boga prosim za malo ohladitve.Saj vem da je poletje .Se hodim hladit na vrt v bazen.

Danes sem pestovala sosedovega cukerčka starega 10 dni.kaj je to luštenuser posted image .

moram it kuhat,....lepo se imejte

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5034
26.6.2007 14:22:21   
LINA31
Hojla,
no sem le uspela priti do zdravnika in sem od danes dalje le še po 4 ure v službi, po 4 ure pa na bolniški. Moram priznati, da full paše. Čeprav očitno je bil tak konec tedna, da smo vse zmatrane...user posted image

Jaz imam že od včeraj glavobol, ki nikakor noče izginit. Grem sama sebi naživce...nevem a je pritisk ali vreme. Joj.user posted image

Cukršek in ostale "osamljenke" naj vam povem, da sem tudi jaz ena izmed tistih, ki imamo v zadnjem času občutek, da smo tako zelo sameuser posted image . Midva z mojim dragijem sva imela v soboto prav orenk prepir. Sem bila čist znervirana. Itak, da ga imam rada z vsem srčkom in mu popolnoma zaupam, samo jaz rabim malo več pozornosti in nežnosti zdaj, on bi pa še s kolegi mal ven na drink... joj me je čist v slabo voljo spravil...jaz pa njega še bolj, ker mi je potem itak očital, da ga omejujem in da sem ljubosumna....user posted image user posted image
Saj zdaj sva cool, ampak tolk sovražim te prepire, samo utrujajo me, pa itak nič dobrega se ne izrodi.

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5035
26.6.2007 14:51:11   
Anonimen
Ojla punce!

No da se tudi jaz malo potipkam.
Kolikor sem uspela prebrat vas vse daje tale vročina. Tudi mene. Včeraj sem brez pretiravanja spala cel dan. Ko sem vstala sem se šla malo spočinat po zajtrku, potem sem skuhala kosilo in sem bila čisto hin in sem spet kake 3 urce zadrnjohala. Potem pa sem bila do 8h zvečer v stanju kibernacije.....polzavestna. Zvečer sem normalno zaspala in spala cel dan. Danes pa mi spet diši po pančkanju.

Resda sem imela prejšnji teden grozljivo naporen, zaključevanje in baranjanje za ocene....grozno je to. Naslednji teden imamo popravne izpite.
V soboto sem končno kupila omaro na katero bom dala previjalno desko. Ampak me je skoraj kap, ko so mi v Ikei povedali, da take pa žal ne delajo več.....svet se mi je sesul.......vse imam v tem stilu, oni pa ne delajo več. No pa sem vzela tako bolj dolgo in sedaj imam 8 predalov in 160 cm dolgo previjalno mizo.......grozno velika krava je.
Sem pa že naštimala previjalno podlogo (v vrečki seveda) in kupila še rožice za na steno. Komaj čakam, da začnem vlačit cunje iz podstrešja. Ampak to pride šele avgusta.

A ste kaj otečene? Jaz prstanov ne morem več nositi user posted image .
Če mogoče katero zanima: moja sodelavka bi rada za kakih 40-50 evrov prodala Hauckov voziček....športni.. Pravi, da ima velika kolesa, je super za po snegu, ročaj se obrača na obe strani, več pa trenutno ne vem. Voziček je star kakšno leto in pol.
Če katero zanima mi naj piše ZS, jaz pa se lahko še kaj pozanimam.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5036
26.6.2007 14:52:52   
Anonimen
Jaz sem tudi čisto hin. Selitev, preurejanje pisarn, vročina...

preveč dela, preveč stresa.

Danes imam hud glavobol (pritisk!!!). Komaj delam.

Za user posted image nimam ničesar pripravljenega. In tudi nobene pomoči od babic..... Ena je predaleč, druga je zaj....

Bo že.

Pride dan, ko se ti zdi da ne boš mogel, in dan ko lahko vse... Danes je zame da ko ni. Mogoče bo jutri bolše.

Duc!!!

Bravo za kengurujčkanje in za uspešno povezovanje s hčerko!

< Sporočilo je popravil misska -- 26.6.2007 14:57:25 >

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5037
26.6.2007 15:48:39   
nana 27
O Nefretiti, si ti videla, da smo te pogrešale? Samo, da je zdaj gužva za tabo. Izraz "stanje kibernacije" mi je pa zelo všeč user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
26.6.2007 16:34:12   
sandra85
srček...mene je pa fulll sram povedat,ampak sva oba z mojim kar pozablauser posted image ...še 1 dan prej mi je rekel, da si bo zrihtal, da pride ob 11h v službo, da greva lahko skupaj, pol pride učeri domov in sem ga normalno prašala, kdaj gre jutri(danes) v službo in je rekel da imajo predavanje za haccp in da mora bit že ob 8h v službi....in ni,ok....pol se pa js ponoči zbudim in se spomnemuser posted image ...sem zbudila mojega in sm mu povedala-se je sam nasmejal in nazaj zaspal-itaj je že blo prepozno...brez njega pa mi ni blo za it-vsaj prvič...
tko da nisem bila ne za tabo, ne pred tabouser posted image
v četrtek praviš da je naslednjič? kaj se lahko hodi od 2. predavanja naprej?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
26.6.2007 16:38:47   
Anonimen
tok mlada pa tok pozabljiva, kaj šele bouser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5040
26.6.2007 16:46:49   
sandra85
no prvo sem mogla srčku odpisat, zaj pa sem vse prebrala.......
user posted image  za vse, ki ste danes opravljale izpite-sej vem da ste itak naredile...(srček ti pa si itak piflarkauser posted image , ki si zadnji izpit z 10 naredila)

ducuser posted image  priden očka!!!
ja, že tko sem bila vedno sklerozna, zaj pa sam da dihat ne pozabimuser posted image ...bom začela pit antisklerozin tableteuser posted image

se vidi da ste prišle nekatere dopustnice-se takoj nabere za bratuser posted image
nefretiti, ja tebe pa smo pogrešali...pa tut dosti drugih, ki se že dolgo niso oglasle...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5041
26.6.2007 16:56:29   
Anonimen
ja valda da sm pridn, en more bit če že vi tko zabušavateuser posted image  sandra a si dobila fotko? ja boš mogla kr pit začet, če pozabš pa upam da bo kdo za umet dihanje uletuuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5042
26.6.2007 17:04:17   
sandra85
zaj sem šla šele maile brat...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5043
26.6.2007 17:41:26   
Anonimen
no sj, edini sm k sm aktivnuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5044
26.6.2007 18:05:49   
lemavrica
Ojla,

sem nazaj iz izpita in sem ga naredila. Hvala vsem da ste držale pesti.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5045
26.6.2007 18:30:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ojla,

sem nazaj iz izpita in sem ga naredila. Hvala vsem da ste držale pesti.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5046
26.6.2007 18:31:10   
Anonimen
Sandra, tebi pa res spomin ne dela od včeraj do danesuser posted image user posted image .
Naslednja predavanja so v:
četrtek 8.30-nega otroka
ponedeljek 8.30-porod (ob 13h ogled porodnišnice, ni v okviru ŠS)
sreda 8.30-poporodno obdobje, prehrana, kontracepcija
petek 8.30-dojenje
ponedeljek 9.00-zobozdravstvo (ob 13h predavanje o EA, ni v okviru ŠS)
Itak da ni panike če prideš prvič v četrtek, ker danes nismo nič pametnega delali, dobili smo list kako predihavat popadke, pol ure je nekaj govorila in smo šli domov. Jako zanimivo. V četrtek in ponedeljek prideva verjetno oba, v Izoli potrdilo ni potrebno, bile smo tri user posted image  same in trije pari, pa se je vidlo da je moškim strašansko dolgočasno. No, saj je blo meni tudi. Verjetno bo drugič bolj zanimivo.

Lemavrica, čestitke za izpituser posted image . Jaz mislim da sem danes angleščino naredila, za Etiko pa nebi ravno dala roke v ogenj.

Neposredna povezava do sporočila: 5047
26.6.2007 18:31:42   
Anonimen
lemavrica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5048
26.6.2007 18:34:42   
lemavrica
Srček sej jest sem tud imela Angleščino. Upam da si naredila.
Joj kok je to dober občutek ko je eden manj, sploh ker sem pred tem kar pošteno zanemarjala fax.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5049
26.6.2007 18:52:17   
guppy
Punce, ki hodite v ŠS v Lj. porodnišnico - user posted image  a boste imele organiziran ogled porodnišnice? Če slučajno bo, bi prosila, da me o tem obvestite, da se prijavim.

... jaz sem se pa nalikala tehle otroških cunjic in sem se začela spraševati kako hudiča bom to zmogla ob dveh otrocih??? Huuuuhhh... user posted image  Kako uspevate z likanjem, mamice? A vse likate ali imate kakšno olajševalno pravilo??

Tale moj lumpi se je pa danes odločil, da bo nogico pritisnil naravnost ob rebra. Au!

Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?