|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 12:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 12:15:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 12:19:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4053
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.6.2007 14:01:10   
Anonimen
o helu čvekice,

mi pa slovesno sporočamo, da smo dobili sedmi zobek. ah, sem kar vesela, ker vem, da bomo sedaj par dni spet spali....dokler ne pride kaj novega ...itak...

čeveljčki - mi jih imamo že cel kup. Doma smo sicer v glavnem bosi, oziroma imamo ene take debele štumfke, če pa gremo ven, pa obvezno čeveljčke, ker itak hoče skoz hodit.

drugače pa so pri nas zeloooo moderni tile čeveljčki. So pa ful lahki, mehki, tako da že razmišljamo o nakupu. Pa še sam jih lahko okrasiš....skratka....šoping je v planu....

http://www.crocs.com/home.jsp

Neposredna povezava do sporočila: 4054
13.6.2007 14:49:02   
Tanyka

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

11    user posted image          

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
13.6.2007 14:49:20   
Tanyka
HELLO

Lina-a niso ti čeveljčki za v vodouser posted image user posted image user posted image Ne vem, samo vprašamuser posted image

Grem, ker kuhamuser posted image

Lp

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
13.6.2007 18:31:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

HELLO

Lina-a niso ti čeveljčki za v vodouser posted image user posted image user posted image Ne vem, samo vprašamuser posted image

Grem, ker kuhamuser posted image

Lp

ma ne vem, lahko da so tudi...oziroma verjetno so, ker so iz takega lahkega materiala. Vidim pa ljudi na ulicah, otroke v parkih, ...da jih nosijo, tko da....

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
13.6.2007 21:29:37   
adrijana.sara
MI SMO PRIPRAVLJENI NA VROČINO!user posted image  

user posted image            

user posted image          

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 13.6.2007 21:32:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
13.6.2007 22:04:24   
princes
user posted image

Kok je dobra Sara, prava dama..user posted image

Ne Lina a se ti zezaš??

No mi smo ji danes kupili ene sandalčke v cicibanu, so ji zmerili nogico, vse, prav prijazni..user posted image Prav lepo hodi v njih..user posted image Je že prešibala enih metrov..user posted image

Ja sem tudi jaz že razmišljala o posteljici, da bo samo ven padla, ko bo ugotovila, da se lahko postavi..Tko, da hvala za opozorilo, take stvari takoj pozabiš, dokler do česa ne pride..user posted image

Lia je pa kar začela hodit ob 22h spat..user posted image
Moj je šel na eno kavico, jaz pa končno malo sama, malo tišine, prav paše...user posted image

V petek gremo pa mi v posvetovalnico, pa še eno cepljenje imamo, me prav zanima, kolk je velika in težka, nekam manj poje zadnje čase..user posted image No že ve, če ponoči spi je že dost sita..user posted image

Zdej grem pa malo Elle prebrat..

user posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
13.6.2007 23:10:05   
ajne
hojla,
samo na hitro, lina, crocsi so tudi pri nas hit. moja tavelika jih ima že nekaj časa in ti povem, da tole je pa en boljših nakupov. njej se v vseh čevljih noga vedno poti, v teh pa niti najmanj. in lahko z njimi brodi po vodi ali pleza po skali. skratka so super. je pa res, da so taki, da so ti ali všeč ali pa ne. vmesne varjante ni, vsaj jaz poznam le popolne zagovornike in popolne nasprotnike. jih je pa cela evropa polna (v vsaki štacuni po franciji, švici in italiji jih imajo, pa ponaredkov tudi eno malo morje). meni so totalno kjut (sam samo za tamale, jest ne vem če bi si jih omislila... nimam kaj zraven za oblečt user posted image user posted image ) baje pa imajo v SLO licenco za prodajo lekarne... no ja. vem da jih imajo v hervisu (originale)...

a ja, a vaši čmrlji že vsi nekaj hodijo ali kaj? ajda samo stoji in niti slučajno ji ne pade na pamet, da bi kaj nogice premaknila. se potegne gor in obstoji... no ja, še vso so shodili, bo tud ona, ne?

sara je pa res prava frajla!!! kok fino ploska user posted image user posted image ...

zdej pa hitro v mižule...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
13.6.2007 23:26:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: princes

user posted image  

Ne Lina a se ti zezaš??

princes glede česa misliš ?

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
13.6.2007 23:29:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajne

hojla,
samo na hitro, lina, crocsi so tudi pri nas hit.
zdej pa hitro v mižule...

joj, sem pa res zadaj...jest jih prej sploh nisem nikjer še videla....se opravičujem ...res....

je pa res, da meni so tudi všeč otroški modeli....zase res ne vem kaj naj bi zraven oblekla, tko da dalin, bi ble za skupaj....

sem pa zadnjič eno na ulici videla, ko je imela na sebi črni hlačni kostim, spodaj pa te rdeče čevlje, z belimi štumfi........tko da jest še zdaleč nisem kmetica kle....hehehhe...

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
14.6.2007 9:28:06   
adrijana.sara
user posted image VSE NAJBOLJŠE LANA!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
14.6.2007 10:34:43   
yennika
Babike,sem včeraj zvečer napisala tako doooolg post pa mi je user posted image  vse zbrisal.Sem bla jezna ko šus.Pa še napisalo mi je we are sorry.HALOOOOO!!!user posted image

Lina, ja te čeveljce imajo res tudi pri nas že kar leeep čas, sem si jih že ogledovala za malega v hervisu, pa ni bilo tako majhnih številk.user posted image Sploh ne vem če se jih da kje dobit.Mi imamo namreč 18-19.

Se pol kaj javim, zdaj je mali znorel v stajici.user posted image čao

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4064
14.6.2007 11:09:07   
yennika
No sem že nazaj.Sem mislila, da se je začel piz...., ker se je naveličal stajice, pa je bil le zaspan.Zdaj že spančka.Jupi!

Saj ne vem kaj sem že včeraj vse pisala.....

Sončica glede hoje po prstkih.Saj ne vem, če sem vam prala, da nas je zaradi tega, ker je Klemen pri 6 mesecih stal kot baletka dala v posvetovalnici v razvojno.Pa verjetno spet ne bi toliko komplicirali, če ne bi midva smrdela po zdravstvu.user posted image Skratka, pediatrinja se je samo nasmejala, ko sma prišla na pregled, namreč ni še videla otrka, ki bi pri 6 mesecih hodil.user posted image Z malim ni bilo nič narobe, pač ni še vedel kako je treba postaviti nogico.Odsvetovala nam je hojico-čeprav smo jo pridno uporabljali in jo še vednouser posted image , kakega razgibavanja ni, pač potrebno je veliko gibanja na tleh, otroka ne forsirat k hoji, ko pa bo sam pripravljen se bo itak dvignil in postavil na nogice.In res se je...
Sma pa imela zadnjič kontrolo in je maega samo gledala....tako da sončica ne se preveč obremenjevat s tem.
Moj knedl ima samo ene cicibanove čeveljce in v njih res lepo hodi.Ostalo smo v copatih-tistih za šminko , bosi ali v nogavičkah.Poleti bomo tudi pri te ostali.Ne vem kaj ve mislita, ampak meni se zdi, da je v ortopetskem čevlju kot bi bil v mavcuuser posted image , pa pravijo, da se noga potem v obliki čevlja razvija.Pa kaj pa vem, nova doktrina pravi, da naj bojo otroci čimveč bosi.Vsaka naredi pa pač potem po svoje.
Aja pa še to, ko govoriš o uspavanju v stolču, meni je v nedeljo dobesedno zaspal v stolčuuser posted image sem ga posnelauser posted image .Sma se mu tako smejala, bogi pokec mali, je bil tako zaspan pol pa še sit čez.user posted image Kot v videosmešnicah je blo.Pa sem ga potem nesla v posteljco in je spal dalje še kako urco.

Lina, čestitke za še en zobek.Ma mi smo pa kar pri dveh enkar sodaj ostali.Pa bo že, vsaka stvar rabi svoj čas, kajne.Meseka lahko kljub temu veselo papamo.

Sara je prava lepotička.user posted image
Mi smo včeraj kupili senčnik šotor , predvsem za na plažo, ga bomo danes stestirali.Je pa tak veliki, skoraj 3 metre širok.Na sliki zgleda prav fajn.

Princes, mi smo pa včeraj namerno orestavili uro spanja za eno uro.Domov hodimo po novem okoli 21ih, če pa je zvečer najbolše zunaj, ko se malo ohladi.Pa je potem po kopanju in večerji res samo padel v posteljo.user posted image

Posvetovalnico imava midva naslednjo sredo, pa potem poročam o naših novih merah.Ne vem, vsak mi reče, da je Klemen pravi velikan.user posted image Tanyka, a mi nisi ti tud rekla tega na srečanju.user posted image Ma sma se lovile po avtobusni.user posted image

Kaj pravite za srečanje?Zdaj je na vrsti MB al kako?

Čao

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 23:23:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
15.6.2007 8:32:03   
incabinca
Dan!

Pa kje ste vse???!!

No midva sva že kar ekaj časa pokonci, sva danes spala celo do pol sedmih. :) In potem sva se že nekaj čez sedem sprehajala z vozičkom, ker je Lovro na vsak način hotel ven. Sploh noče biti več notr. Samo da vidi, da ne greva k vratom, ki peljejo ven se že joka user posted image user posted image user posted image No, pa saj je fajn, saj sva itak veliko zunaj.
Včeraj smo naštimali v tisto školjko malo mivke. Lovro v njej UŽIVA. Ful uživa, da po njej koplje, da mu polzi iz rok.... Pa ful mi je čudn to, da mivke ne nese v usta, ker drugače itak vsako stvar v usta nese. No ja... tudi prav :D

Drugače pa imava midva zdaj nov voziček - marelo. Lovro ful uživa v njem, danes se mi je prvič zgodilo, da ni hotel ven iz vozička. 
Doma so me pa itak sam prav čudn gledali, ko sem z novim vozičkom domov prišla...
Aja, kupila sem pa tega http://www.hauckuk.com/en/detail.asp?PLID=4&BID=2&KID=1&HID=11&UID=42&DID=23&ARTNR=361054

Drugače pa se midva zdaj učiva NE. Vsakič ko kaj delam na računalnik, ga hoče Lovro ugašat. In mu pač jaz rečem ne. In najprej me ne jemlje resno in še naprej poskuša. Potem me poskuša omehčat z nasmškom (tistim najbolj sladkim), ko pa vidi da to ne gre, me hoče okol prenest in se naredi kakor da bo šel stran od računalnika in ko vidi da jat stran pogledam on hito nazaj. No in ko mu še naprej ne dovolim se itak začne jokat in v tla z glavo butat user posted image user posted image user posted image Ko pa vidi da še to ne bo pomagalo, gre pač stran. Jao....

Ok, dovolj sem se razpisala.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 4067
15.6.2007 9:49:47   
matejcica
ALEKSEJ; VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
15.6.2007 20:02:44   
adrijana.sara
VSE NAJBOLJŠE ALEKSEJ in dobrodošel tudi ti v klubu 9. mesecev.
user posted image

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 15.6.2007 20:03:36 >

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
16.6.2007 20:09:40   
yennika
Čer!

ja madonca, kje pa ste vse mamike, ste kar poniknile!!!Packe!user posted image Pa saj je tudi prav tako, da se čez vikend posvečamo familijam.
Jaz sem danes slamnata že od 5ih zjutraj.Moja boljša, psssst slabša polovica je šla na morje.Ja prav ste prebrale, šel je na sindikalne športne igre v Simonov zaliv, kjer imamo zdravstveni delavci vsako leto srečanje.Jaz sem pa le mama in sem se jim z največjim veseljem odpovedala.Drugo leto grem pa jaz in bo ati varuška.user posted image Če verjemete.Me sploh ne vleče kam daleč stran od mojeka pobalina.
Sma bila pa cel dan na pikniku pri botrci in botrčku.Je blo kar luštno.No, razen na koncu je vse padlo v vodo, smo imeli manjšo-večjo nesrečo, tako da sem bila skoraj kot v službi, sem se špilala medicinsko sestro na dediju.Me je kar dobro namučil, šment sem bila huda.user posted image In še vedno sem.Ga bo treba po nagi riti, dedci še vedno mislijo, da so najstniki!!!Saj veste hormoni in to!
Mali se je pa tako utrudil, ker so si ga podajali kot žogo, da je samo padel v posteljo.Jaz pa zdaj malo uživam, tak čist na izi....paše!

Neposredna povezava do sporočila: 4070
17.6.2007 22:45:48   
adrijana.sara
Večer!

Joj, joj... kar iz prve strani smo zginile. Bom hitro popravila.

Preživeli smo lep vikend, vreme je super, Sara je angelček in KONČNO smo dobili 4.ZOBEK, pa celo brez težav.

user posted image

Se beremo kaj jutri. Grem vodoravno, sem že čisto fuč.

Lahko noč, pa javite se kaj!!!!!!!!!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
18.6.2007 8:11:25   
princes
user posted image

Kako lepo jutro..user posted image

Pa kje ste vse, se že vse kopate v morju al kaj?

Mi imamo nove mere, 8430 g in 73,5 cm...user posted image
Smo veseli in zdravi..In imamo tri zobke, četrti je na poti..user posted image

Vikend preživeli zapravljivo, jaz nevem a ve tud samo zapravljate, pismo teli evri kar letijo..
pol na koncu meseca se pa sprašujemo kam damo..user posted image Aja že ni več al kaj, ja kako pa to..user posted image

Lina tele čeveljčke sem mislila, očitno sem res čisto out z modo, ampak teli mi pa tud mal ne potegnejo..user posted image
naš deda ma takele za v hlev..user posted image Jah okusi so različni, če se dobro nosijo, the best, ampak zame, hvala lepa, če so nevem kolk in..user posted image
Sem jih pa zdej že na ene parih zasledila..user posted image

Ok grem se zdej s sončico ukvarjat..

A mate ve kaj časa za pospravljanje, al sem jaz tolk lena, ampak enostavno ne utegnem, saj če bi kdo tkole na obisk prišel, ja groza, ga sploh noter ne bi upala spustit..Sploh ne opazim, pol pa enkrat mal okol pogledam, pa res gora umazanije..user posted image user posted image

lep dan..

Neposredna povezava do sporočila: 4072
   [Brisano sporočilo]
18.6.2007 15:00:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
18.6.2007 22:11:27   
ajne
hojla,

hmmm... bližje ko so dopusti, bolj sameva tale naša tema...

se pozna tudi, da so naši malčki že pravi korenjaki in da dnevi niso več le previjanje, dojenje in spanje...

pri nas je pestro. danes sem iz spodnjega štuka umaknila še zadnje rože, odnesla male igrače v sobo od tavelike in so spodaj ostale samo ajdine. umaknila sem tudi že vse iz polic, ki jih ajda lahko doseže, ker... jooooj... mi je presadila že benjamina, zamijo in pojedla ene dva lista bananovca. en fikus, ki je toooolk velik in visok, se ji še upira, sam mu je pa tudi že vso zemljo do korenin ven postrgala. kriza. odšraufala je že oba gumba na DVDju, sem ju kar dol pustila in zdaj uporabljamo samo daljinca. daljince pa sem poskrila v varno območje. aja, pa še vrata smo na stopnišče včeraj montirali, k se je možu zadnjič že prekucnila na stopnice. bemti. vse kablovje smo tudi umaknili, kar se le da, tko da je danes moj, k je prišel domov rekel, da se boji, da bo enega lepega dne v spodnjem štuku našel samo še slike na stenah in kuhinjske omare, k jih ne morem premaknit. ostalo bo vse šlo. pa ne vem, če nima kar prav. danes se je spravila celo na straniščno metlico. jooooj... da ne govorim o zunanjih izzivih... trava, rožice, kamenje, ma vse... noro. sem malo že pozabila, kako to zgleda, tko da sem zdejle že en teden čist fuč, k sem cel čas gledala, kje ajdica kaj dol vleče ali v usta baše. danes sem komaj uspela rešiti mojo dohodninsko odločbo, ji je že visela iz ust... madona.
puzanje je izpopolnila do perfekcije, tako da kake hude želje po hoji pri nas ni. sicer vstane, ampak to je pa tudi vse. je pa tako hitra, da jo komaj dohajam. jo prestavim stran od edinega ostalega fikusa v  dnevni sobi, pa je čez sekundo spet pri njemu. hudo...

jutri imava posvetovalnico, pa bova videli tudi nove mere.

sončica, k si ravno mene "izkušeno popotnico" user posted image user posted image  za nasvet vprašala. kar se mene tiče je pri pakiranju tako. najprej vse naložim na posteljo, kar bi vzela s seboj. potem naredim prvo redčenje, in vzamem stran vse, kar je res nepotrebno (vedno se kaj takega znajde med pripravljenimi zadevami). potem sledi končna čistka, ki je pa čisto pavšalna, vse dam na tretjine in eno tretjino pustim doma, ostalo vzamem s seboj, pa še potem imam vedno preveč stvari s seboj. glede hrane pa je pri nas tako, da se ajdica še vedno 4X na dan/noč doji (zvečer, ponoči, zjutraj in enkrat čez dan), tako da adaptiranega mleka ne vozim s seboj. imam pa s seboj vedno mlečne kašice (ene tri okuse - za večerjo), za zajtrk je pri nas kaka skutka - kupim sproti - ali celo kak kos kruha z marmelado ali brez vsega user posted image ; sadje kupujem sproti in ji kuham kompote (vedno vzamem s seboj tudi polento, gres in ajdovo kašo) tudi ko smo na poti, kosilo pa je tako kot mi - sem sedaj malo prilagodila jedilnik za nas, da ne kuham ravno a la carte, za vsakega posebej. popoldne navadno pride na vrsto kaka kašica (alete, hip, frutek - te za prvo silo vzamem s seboj - npr za en teden sem vzela s seboj 7 kašic, pa sem potem v italiji kupila še dve - zelo odvisno od tega kam potuješ - če greš na morje na počitnice, potem jih prakitčno ne rabiš, če potuješ okoli kot smo mi, pa je že fino da imaš kaj takega, da lahko daš v ruzak, ko greš okoli) in zvečer kot sem že rekla, milupine ali alete kašice (tudi čokolino, ker ga je tavelika, pa da ne vlačim ravno pol merkatorja s seboj). sveže ali kuhano sadje dopoldne včasih nadomestim s sadno kašico. za čokolino, gres in podobne finte uporabljam že kravje mleko, ker ni bilo do sedaj nobenih težav. če bi mi zmanjkalo mleka za dojenje, bi ga kupila na licu mesta, ker vedno kamorkoli greš, je kje kaka lekarna, kjer dobiš adaptirano mleko. zelo verjetno pa bi najprej poskusila kar s KML.

uf cela ekspertiza je ratala iz tega, pa nisem imela tega namena. sredi julija grem s tamalima na kmečki turizem na koroško, takrat bom gotovo s seboj vzela samo mlečne kašice in za vsak dan eno sadno. ostalo bo jedla kot mi.

drugače pa jaz ne grem nikamor brez osnovne lekarne (paracetamol - calpol ali svečke, operil, fiziološka, sulfasol, sterimar, zloženci, daktarin gel, praška pasta, bepanten, bepanten plus in calgel ter še kako reč proti driski - navadno linex) in termometra. to je poleg dokumentov, telefona in kartic edino, česar ne smem pozabiti doma.

zdaj sem napisala pa že cel roman. grem raje v posteljo, sem še vedno nekaj prehlajena in na desno uho sploh nič ne slišim. to je pa tko glup občutek, da se ne da povedat!

tko, upam, da se bo še katera lotila pisanja, da bo še kaj za brat takole ob večerih...

a ste res že vse na počitnicah??? a ne bo nič s srečanjem v VOLČJEM POTOKU??? škoda...

princes, midve se pa slišiva za sprehod... ta teden sem spet v glavnem solo in imam tako zabite dneve, da ne morem. če ti kak dan v naslednjem tednu ustreza, sporoči...

lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4074
18.6.2007 23:14:22   
adrijana.sara
OPOZORILO!

V stanovanju umaknite vse sobne rastline, da otroci ne morejo do njih. So lahko zelo nevarne, posebej pa pazite na FIKUSE. So zelo sturpeni in lahko povzročijo tudi smrt pri otrocih.

Kolegica je slišala, da so fikusi strupeni in je odlašala z odmikom, saj mali še ni bil mobilen. Pa je en dan vseeno prišel do njega iz stolčka za hranjenje in našla ga je z listom v ustih. Klicala je zdravnico, takoj je morala it na pregled in so ga en dan zadržali v bolnišnici na opazovanju. Zdi se mi, da sproži neko alergično reakcijo, otekanje grla in lahko povzroči zadušitev. Nekaj takega - sem že malo pozabila kaj mi je takrat razložila. Bom pa ob naslednjem snidenju še enkrat vprašala. Na srečo očitno ni zaužil soka v listu, saj takraš ni imel še nobenega zoba.

Pediatrinja je rekla, da so bolj kot ne vse sobne rastline strupene in naj imajo otroci preprečen dostop do njih.

To je izkušnja moje kolegice. Posredujem, kar mi je bilo povedano. Lahko pa še katera kaj pove na to temo, če ste kaj obveščene. Sem že rekla, da bom enkrat malo pobrskala po netu o tem, pa še nisem uspela.

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.