|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
21.6.2007 22:36:15   
ada2
Meni je najbolj bedno...ker pri vsakem imenu se spomnim na kakega bedaka, ki ga ima in me pol mine ...Vika...mi je recimo všeč, pa kaj , ko se vedno spomnim na tisto...Potočnik

tako smo mi pri Adamu izbirali. sem hotela imeti Gašpera, pa je Andrej rekel, da ne, ker imajo sosedi vnuka Gašpera v Ljubljani, potem sem hotela Aljoša, pa je rekel, da je bil Aljoša en njegov poslovni partner, ki ga je nekaj napizdil in bi se vsakič, ko bi sina pogledal spomnil nanj, potem sem hotela Aleša, pa je spet nekoga poznal, ki mu ni bil všeč (moj najboljši prijatelj še iz OŠ pa je ravno Aleš)....

sem mislila, da nikoli ne bomo imena izbraliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
21.6.2007 22:36:59   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Amniocintezo so delali meni.

zakaj pa?

Ker S ni imel zaprte hrbtenice, na glavici so bile vidne lise, celo nosečnost sem imela preveč plodovnice in so sumili, da ima gensko napako. No, izvidi so bili potem negativni-vse je bilo na svojem mestu, med drugim je bilo na koncu napisano ****, tako da tudi če nebi hotela vedet za spol, bi/sem takrat izvedela.

In leta 2005, 16. junija so se zdravniki pogajali, če naj donosim otroka ali ne. In na podlagi teh izvidov so potem rekli, da bo kar bo in sem lahko ostala user posted image

Zdaj pa me res ni več.
Grem spat!

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
21.6.2007 22:37:44   
ada2
lahko noč Naty, pa naj ti mine glavobol.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
21.6.2007 22:40:07   
ada2

so potem rekli, da bo kar bo in sem lahko ostala user posted image

groza, ko tako razmišljam, kar tako se odločijouser posted image user posted image , eh, upam res, da grem čimprej ven iz tega zdravstva...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
21.6.2007 22:40:40   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kika, Mika, Tika, Šika, Lika, Sika

Ne hvala. user posted image user posted image user posted image  Tudi Minka in Hinka ne kupim. user posted image user posted image user posted image

kaj pa Rika?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
21.6.2007 22:42:19   
ada2
joj, a ve sploh veste koliko je ura?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi že zdavnaj morala spati.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
21.6.2007 22:42:50   
ada2
sicer se pa zdaj očitno že sama s sabo pogovarjam....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.6.2007 22:43:07   
ada2
lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.6.2007 22:45:19   
Urša
Bo kar Lina.
Grozno, Naty. Vidiš, kakšnega korenjaka imaš zdaj!user posted image
Lahko noč!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.6.2007 22:45:22   
ada2
aja, samo še to:
moj križ je boljši. sem danes bila že brez obkladkauser posted image

je pomagala samomasaža, pa ti obkladki.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
22.6.2007 1:05:34   
sharpy
Ciao user posted image

Če katera ne more spat, naj mi prosim pride delat družbo user posted image user posted image user posted image .  Sem Marka uspavala in sem se zdaj zbudila user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
22.6.2007 5:22:44   
Teni_
da ena novembrka že ima Niko in potem ne moreta biti dve, ker ne bomo vedeli o kateri se menimo ...in zdaj boste imeli še LINO

Še sedaj se pogovarjamo o dveh Nikiah, potem bi bile pa 3.user posted image

Aja, drugače pa dobro jutro. Jaz se počasi odpravljam delat. No, delam tudi čez vikend, v ponedeljek pa na srečo ne, ker dela druga smena.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
22.6.2007 7:26:52   
amy26
Dobro jutro

Naty_ka upam da si danes boljeuser posted image user posted image

Včeraj sva se z mojim spričkala pa se mi potem ni dalo biti več na rr, komentirala ne bom zakaj ker danes sva spet prijatlauser posted image . Problem je ker mora spotoma iz službe vzeti Aleksa iz varstva pa pol biti z nami doma in poslušati morebitno dretje od Aleksa če je tečen itd no brez veze da komentiram ker je škoda besed. Mogoče drugičuser posted image

Urša, jaz bi se na tvojem mestu tudi odločila za umetno oploditev če bi se odločila za tretjega otroka, pa super da Jaka ni podedoval te bolezniuser posted image

Petarda, pol bo Lina, kar lepo ime, no mogoče se je pa kaj prijelo, ti prav želim da bi se ti že v prvouser posted image  in da bo še ena user posted image  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
22.6.2007 7:36:37   
*bubi*
Urša, res ste lahko srečni, da se je pri Jakcu narava tako odločila. No, ta princip izbire punčke pa pri nas ne pride v poštev, bo očitno treba prej nogometno ekipo naštimat, potem pa eno navijačico za konec user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kika, Mika, Tika, Šika, Lika, Sikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa je Urša omanjala, da bodo imeli govedorejo doma? user posted image  

Mi pa še sploh nimamo imen izbranih. Nekaj, kar bi pasalo k bubi. Mislim P. user posted image  user posted image  se sploh noče o tem pogovarjat user posted image user posted image . On bi rad najprej za spol vedel, potem bo to vzel za 100% in bo ime izbral.

Mene pa Lina spominja na eno..... drugače je lepo ime in ko bosta Urša in petarda imeli vsaka svojo Lino, bom na tisto punco kar pozabila user posted image

Petarda!!!!!!!!! Čakamo!!!!!!!!!!!!!! Danes obvezno na čvek!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
22.6.2007 8:31:17   
Anonimen
Petarda, koliko črtic vidiš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
22.6.2007 10:40:11   
sharpy
P E T A A A R D A A A A A A A A A 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
22.6.2007 11:02:32   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, ta princip izbire punčke pa pri nas ne pride v poštev, bo očitno treba prej nogometno ekipo naštimat, potem pa eno navijačico za konec user posted image user posted image user posted image

Aja? Nam želiš kaj s tem povedat?user posted image

Drugače pa pozdravljene.
Sem glih prišla od zdravnika. Šla sem po bolniški list. Pa še user posted image  si je vzel fraj samo za mene, tako da sedaj uživava samoto. Sploh se ne spomnim kdaj sva bila sama doma brez user posted image
Nič, grem se cartat...user posted image

Se tipkamo pozneje...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
22.6.2007 11:07:21   
Anonimen
jaz sem pa zdaj zapravila 120 € user posted image user posted image . Kako se mi smeje. Pa to za sebe, končno user posted image user posted image . Sem si kar 3 oblekice kupila, da bom lepa user posted image user posted image .

Ada, kaj ti si že dobila kakšno pošto ali ne? user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
22.6.2007 12:40:54   
sharpy
Amy ti si spraševala za vaje za rit, če se ne motim.  Jaz delam izpadni korak, pa počepe, pa hoja po stopnicah je baje ful dobra za rit in noge, pa še kar nekaj jih je .... Paštetka prosim popravi me, če se motim user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
22.6.2007 12:44:46   
Anonimen
Ne, ne motiš se user posted image . samo jih je potrebno pravilno delati.

Enkrat sem odprla eno temo na telovadimo skupaj, kjer sem ves vaje opisala do potankosti. Grem islat, če najdem, ker se mi ne da ponovno pisati user posted image

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
22.6.2007 12:46:25   
Anonimen
evo TUKAJ , za naše manekenke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
22.6.2007 12:57:00   
sharpy
Hvala paštetka

A lahko rečemo, da imamo svojo osebno FIT svetovalko? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
22.6.2007 13:02:29   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Sem zdaj prebrala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Paštetka .... zlata si user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
22.6.2007 13:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Sem zdaj prebrala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Paštetka .... zlata si user posted image user posted image

še malo objemčkov in ploskančkov, pa bom dobila sladkorno user posted image

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
22.6.2007 13:07:02   
sharpy
Srečanje na obali !!!

A ga organiziramo,...se strinjate? 

Dajmo se zmenit za datum....   Paštetka pride 07.07.,  Nina bo tudi že od 02.07. v Istri...po moje bi bilo srečanje najboljše naredit ta vikend:
Sobota 07.07.  ali nedelja 08.07.

Čakam odgovore ali pa kake druge predloge user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Odhod iz porodnišnice.
пеперутка16

Mamice, kako oblečene ste zapustile porodnišnico?

V trenirki. (61%)

V kavbojkah in majici. (22%)

V obleki/krilu. (4%)

V bundi/plašču. (13%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!