|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
21.6.2007 22:09:59   
ada2
Imam občutek, da prihajajo boljši časi zate

iz tvojih ust v božja ušesa.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
21.6.2007 22:11:11   
Urša
A ime imate že zbrano? V bistvu je kar fora vedet spol tvojega še nespočetega otroka

user posted image user posted image user posted image  Ja, za zdaj še velja tisto kot naj bi bil Jaka, če bi bil punčka-LINA. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
21.6.2007 22:11:56   
ada2
vau Urša, to je pa zanimivo. res dobro, da Jaka ni tega podedoval.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
21.6.2007 22:12:00   
petarda
aja...drugače pa za spol drugega otroka...jaz sem vedno mislila, da bomo vprašali....potem pa sem prebrala zgodbo od Amy, ko se je Ela rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....takrat sem pa začela razmišljat, da bi se MOGOČE tudi mi pustili presenetiti...ker sem jokala zraven, kolk je bilo lepo brat, kako presenečenje je bilo...user posted image user posted image user posted image user posted image ....

....samo....jaz RES ne vem, če bi zdržala, da nebi vprašala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
21.6.2007 22:13:33   
Urša
Ada, čestitke mami!user posted image  Je pa res še mlada! Catjo kaj slišiš? Se vredu drži? Jaz se ful velikokrat spomnim na njenega Jakca.user posted image  Lepo jo pozdravi!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
21.6.2007 22:13:46   
ada2
Ja, za zdaj še velja tisto kot naj bi bil Jaka, če bi bil punčka-LINA.

jaz sem pa mislila, da bi bilo kaj, kar se konča na KA, da bi imeli vsi trije isti zlog za končnico. no, bodo pa imeli isto črko na koncu, pa vsi 3-je isto število črk v imenuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
21.6.2007 22:14:37   
petarda
-takrat namreč z eno iglo pregledajo kromosome in lahko določijo, če je otrok to podedoval, da imaš še čas za splav, samo jaz sploh slišat nisem hotla!

z amniocentezo...al kak se že reče, ne?user posted image ....Meni bi bilo tudi grooozno za slišat....in vse kar sledi...user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
21.6.2007 22:17:17   
Urša
jaz sem pa mislila, da bi bilo kaj, kar se konča na KA,

Predlagaj. Mogoče se pa še premislimo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
21.6.2007 22:19:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

A ime imate že zbrano? V bistvu je kar fora vedet spol tvojega še nespočetega otroka

user posted image user posted image user posted image  Ja, za zdaj še velja tisto kot naj bi bil Jaka, če bi bil punčka-LINA. user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jaz ne morem verjet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa midve sva ziher kaki sorodni duši.user posted image  Jaz sem vedno govorila, da moja punčka bo Nika, ker je bil moj oči NIKOLA, pa sem hotela, da ima nekaj po njem...in upala, da ime vpliva še mal na karakteruser posted image ... No in par mesecev nazaj....sem razmišljala...kaj, če bi dala punčki ime po moji mami...ona je PAVLINA in bi potem dala punčki ime LINA.... Ampak moj lubi je že čist navdušen nad Nika in si noče premislit, jaz se pa tudi ne morem odločit kero mi je lepše....user posted image ...Noooo....in ko argumentiram zakaj naj bi bila LINA...zraven vsega naštetega še dodam, da ena novembrka že ima Niko in potem ne moreta biti dve, ker ne bomo vedeli o kateri se menimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in zdaj boste imeli še LINOuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Ampak res...to mi je zadnje čase FUUUUUL lepo ime za punčko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
21.6.2007 22:19:57   
ada2
Ada, čestitke mami! Je pa res še mlada! Catjo kaj slišiš? Se vredu drži? Jaz se ful velikokrat spomnim na njenega Jakca. Lepo jo pozdravi!

mama glih ni mlada, ampak svojih let ne kaže.

sCatjo pa se nisem nič slišala, imam pa resne namene se oglasiti pri njej v kratkem. ampak ta mesec sem bila res tako zasedena, da bi verjetno še dihat pozabila, če ne bi hodila na tečaj učenja sproščanja, kjer so nas posebej učili tehnike dihanja in tako mi gre od takrat po glavi le to dihanjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
21.6.2007 22:22:16   
petarda

Predlagaj. Mogoče se pa še premislimo. user posted image user posted image user posted image

Vikauser posted image ...sam meni ni všečuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
21.6.2007 22:23:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Vikauser posted image ...sam meni ni všečuser posted image

Pika...user posted image ....sam mi tudi niuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
21.6.2007 22:23:33   
ada2
aja, petarda koliko časa je minilo od tistega, ko sta s tvojim lubijem 1x v polno?

a bo že čas za test delat?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
21.6.2007 22:24:38   
ada2
Hinka user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
21.6.2007 22:25:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, petarda koliko časa je minilo od tistega, ko sta s tvojim lubijem 1x v polno?

a bo že čas za test delat?

Jutri se bo pokazalo, če bo potrebauser posted image ....Mislim, da ne bo nič iz tega...se bo treba še matrat user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
21.6.2007 22:26:46   
petarda

Jaz imam sodelavko Minkouser posted image user posted image user posted image  Sam mislim, da pridejo v poštev samo štiri črkeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
21.6.2007 22:26:59   
ada2
ej petarda in Urša, vajinih telefonskih še nimam user posted image user posted image user posted image

vama mojo na ZS pošljem zdaj, pa upam, da vidve vajino nazajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
21.6.2007 22:28:36   
petarda
Kika, Mika, Tika, Šika, Lika, Sikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
21.6.2007 22:29:15   
ada2

Jaz imam sodelavko Minkouser posted image user posted image user posted image  Sam mislim, da pridejo v poštev samo štiri črkeuser posted image

jaz imam tudi sodelavko MInko in Hinko tudiuser posted image

aja, samo 4 črke morajo biti, potem pa....Rika. je bila mislim, da tista punčka pri Gozdarjevi hiši ali kaj je že bila tista avstrijska nadaljevanka.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
21.6.2007 22:30:05   
Urša
A res Petarda! Noro, sej se spomnim takrat, ko si mi napisala, da bi imeli Niko (BTW, mene nič ne moti, če bi jo imelauser posted image user posted image user posted image ), jaz pa sem napisala, da smo za fantka nihali med Jaka in Luka. Res naklučja! pa ni bilo samo to!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
21.6.2007 22:30:38   
Naty_ka

-takrat namreč z eno iglo pregledajo kromosome in lahko določijo, če je otrok to podedoval, da imaš še čas za splav, samo jaz sploh slišat nisem hotla!

z amniocentezo...al kak se že reče, ne?user posted image ....Meni bi bilo tudi grooozno za slišat....in vse kar sledi...user posted image

Amniocintezo so delali meni. Pa ni tak grozno kot zgleda. Jaz sem edino imela strah da bo S brcnil v iglo, ko sem jo imela zapičeno v tebuh.
Drugače pa bolji majn kot če ti jemljejo kri. Malo je čuden občutek, ko vleče ven plodovnico in se mi je zdelo, da mi cel trebuh vleče gor-kot da bi bil vakum. Bolelo pa skoraj ni.
Strah pa me je bilo tako, da bi se skoraj sesedla ko so mi povedali kaj bojo delali. Brrr...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
21.6.2007 22:32:09   
petarda
Rika...zanimivouser posted image

Meni je najbolj bedno...ker pri vsakem imenu se spomnim na kakega bedaka, ki ga ima in me pol mineuser posted image ...Vika...mi je recimo všeč, pa kaj user posted image , ko se vedno spomnim na tisto...Potočnikuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
21.6.2007 22:32:35   
Naty_ka
Mene je zopet začela bolet glava. Sem vzela tableto in grem kar spat.

Lahko noč vsem skupaj.

Se tipkamo jutri.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
21.6.2007 22:32:44   
ada2
Amniocintezo so delali meni.

zakaj pa?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
21.6.2007 22:34:29   
Urša
Kika, Mika, Tika, Šika, Lika, Sika

Ne hvala. user posted image user posted image user posted image  Tudi Minka in Hinka ne kupim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!