Pikabu
|
En hiter pozdravček. Smo s potepanja po Bledu. Nanica in gaya, hvala, bilo je res prijetno. Nanica, te je kaj sonce? Jaz kar fino čutim po ramenih. Je Blaž spal v avtu? Naš Maks se je zbudil, ko sem ga prelagala v lupinico, ampak je nekje sredi vožnje zaspal nazaj. Sem si rekla, da ga bom doma kar poskušala dati naprej spat v posteljico. Ema je pa tudi zaspala in sem imela iste načrte. In res, pridemo domov, nesem Maksa v hišo, me je sicer pogledal, ga vzamem ven, nesem v posteljico in grem po Emo. V spalnici čista tišina. O, fino, Maks je zaspal nazaj. Nesem še Emo v sobo, se sicer tudi zbudi in ji rečem, naj gre samo toliko v posteljo, da se ohladi. Tudi Ema gre vsa umirjena lepo ležat. Jaz grem hitro pripravljat kosilo. Za Maksa dam bučke kuhat, za Emo špagete, za Maksa kasneje špagete še nalomim. Pa najprej pride Ema dor, da se je že ohladila in da ne več spala. OK, saj z njo ni težav. Pa grem vseeno pogledat, če je Maks res zaspal, pa ves čas je bila tišina. Odprem spalnico..... in..... Maks stoji v postelji, luč prižgana, on se zabava po svoje, ampak očitno tako tiho, da babyfon ni lovil. Pa smo skupaj skuhali do konca, oba sta bila lačna in sta pridno pojedla, zdaj se pa lepo igrata v Emini sobi. Zdaj pa čakamo, da pride ati domov, potem gremo pa pomagat seno spravljat. Zvečer pa ne vem, če se bom kaj oglasila, ker bomo verjetno prepozno prišli domov in mož ne bo šel na pevske.