|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
19.6.2007 12:50:17   
skuštrana
Mehurčica in metkica1, kar pogumno, če si želita rodit vaginalno. Ravno teden nazaj je rodila moja prijateljica, ki je prvič imela carski rez, sedaj je pa brez problema rodila vaginalno. In je rekla, da ni primerjeve, da je vaginalni porod tisto pravo. Je pa njej tudi g full govorila, da to ne bo šlo, da bo morala imet dogovorjen carki..Sicer je dobila napotnico, ampak samo za vsak slučaj..No, in potem, ko ji je uspelo vaginalno je bila takoo zeloo ponosna sama nase, aja, pa še zdravniki so si zelo zadovoljno meli roke,. ker jim je uspelo user posted image user posted image Je pa rodila v Celju.

Mehurčica, če te je res tako zelo strah poroda ti jaz priporočam predavanja v Šmarju pri Jelšah, bi ti prilepila link pa mi tale komp ne dela. Vtipkaj v google Ondina pa ti bo ven vrglo STRAN "PODJETJA", KI SE S TEM ukvarja.

Živa, čestitkeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.6.2007 13:26:36   
metkica1
Jaz bi rodila vaginalno. Pa kaj ko se nič ne odpiram. Imela sem od 12 do 21.00h umetne popadke pa sem se v vseh teh urah odprla le 3 cm, tudi dol se mi ni nič spustila. Ob 21.15 sem bila hvala bogu rešena vseh muk in so me odpeljali eno nadstropje više in naredili CR.
No sedaj v drugo se bom oz . sem se že nekaj pogovarjala z ginekologinjo, da imam vse možnosti da mi ga naredijo. Upam in to močno.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.6.2007 13:43:10   
skuštrana
No sedaj v drugo se bom oz . sem se že nekaj pogovarjala z ginekologinjo, da imam vse možnosti da mi ga naredijo. Upam in to močno.

Ja, seveda imaš vse možnosti. Ta moja prijateljica (no, njena g jo je full nagovarjala na CR, ampak ona ni hotela) je dobila kak teden pred PDP napotnico in potem se je morala it dogovorit v porodnišnico kako in kaj. Je pa rodila par dni pred rokom, drugače bi ji na rok oz. dan po roku naredili carski rez. Tako so bili dogovorjeni, tako da, če si želiš carski rez potem ga moraš dobit.  Tako je vsaj pri nas v celju. Kje pa nameravaš rodit?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.6.2007 13:46:17   
metkica1
V Celju bom rodila, tudi ti verjetno a, ne?
Saj si Celjanka, če se ne motim, jaz sem sicer z okolice vendar blizu Celja.

Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.6.2007 13:52:23   
skuštrana
No, potem pa verjetno ne bi smelo bit problemov z dogovorjenim carskim rezom.
Ja, jaz sem iz Celja, pravzaprav iz Laškega, ampak trenutno v Celju, kje bom pa rodila pa še ne vem, ker je moj mož Hrvat in se zna narest da bomo takrat na Reki, tako da možno, da bom rodila dol...Pa še v vodi želim rodit v Ce pa te možnosti žal nimajo. Bomo videli, pravim jaz user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.6.2007 14:07:40   
metkica1
Ha-ha. Tudi jaz po rodu Laščanka. Pa sva se našli. Kdaj grema na kofe?

Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.6.2007 14:11:30   
*bubi*
Pozdravljene!

Pa se končno spet malo javljam.

Klaudia, tudi pri nas je zaenkrat user posted image , mogoče se bo na ponovni morfologiji kaj videlo. Naročena sem pri 23t, se mi zdi še ravno zadnji trenutek. Ko je začela sestra po telefonu nekaj o sredini julija govorit (ne da bi sploh vprašala, koliko sem user posted image ), mi je kar zakuhalo. Jaz vsekakor upam, da bo vse OK in da je bil kriv le slabši UZ.

Bubi je ravnokar prebolel eno trebušno virozo, je bil ful bogi, malenkost sem tudi sama skasirala.... Ampak zgleda, da smo se pobrali, jutri ni izbire, bo kar lepo treba v službo.

Jaz sem bila 1. v MŠ v ZD Šiška in se mi je zdelo čisto OK. Malo bolj skrajšana oblika, pa nimam občutka, da sem kaj veliko zamudila. Itak sem kar nekaj knjig in revij prebrala, tako da.... Ati je moral bit prisoten na 1. srečanju (porod) in je dobil potrdilo. Mogoče je to rešitev za tvojega, kasija.
Zdaj verjetno ne bom šla, za atija pa moram še preverit, če mu v MB velja 2 leti staro potrdilo iz LJ. Če ga sploh še ima user posted image  Za mamico pa itak ne morejo zahtevat, da gre v materinsko šolo. Si kar predstavljam - niste bili? Ja potem pa tukaj ne morete rodit user posted image

Živa, čestitke za izpit user posted image
Lana, tebi pa še malo moči, da se naučiš in da opraviš strokovnega. user posted image  Mene to še čaka, trenutno odloženo za nedoločen čas user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.6.2007 14:15:17   
skuštrana
Ma, ja, metkica1 , zezaš user posted image
No, kako je tale svet (forumuser posted image ) majhen...Pa bova res mogle na en kofe? Kje pa si seaj doma? Jaz sem skoraj v centru Celja.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.6.2007 14:16:23   
metkica1
Jaz pa na Frankolovem, delam pa v Celju.

Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.6.2007 14:19:14   
skuštrana
Na Frankolovem imam pa jaz teto. In sestrično user posted image , ki je tudi na Ringaraji..Mogoče jo poznaš? Uči matematiko na gimnaziji v Konjicah.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.6.2007 14:23:03   
metkica1
Skuštrana imaš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.6.2007 14:28:02   
mama06
Pozdarvljene,

Metkica1 ti si pa doma v kraju "radarjev"user posted image .

No danes sem imela morfologijo, težki smo 480g in imam čez 4/5T še enkrat UZ, ker ni mogel videti obraza in desne srčne osi, ostalo je OKuser posted image . Namreč zjutraj ob 6:30 je naš mali neumorno brcal in migal, nakar se je odločil spati spanje pravičnega in ob 10-ih zjutraj spal obrnjen navzdol. Kljub trudenju zdravnika, da ga zbudi, se ni pustil motiti. Sedaj se moram še enkrat naročit in upam, da bo UZ bolj pozno, saj dopoldne naš vedno spi, vsaj kar ugotavljam, kdaj sem imela UZ in koliko je bila takrat urauser posted image .

Lepo se imejte in uživajte!!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.6.2007 19:48:07   
*Lana*
bubi, zdaj samo komaj čakam, da že mine jutrišnji dan, pa če nardim al ne. ne bo se svet podrl, če mi ne uspe.

danes je bila spet peklenska vročina, vmes je bilo fajn, ko nas je mal nevihta shladila.

zdaj sem ravno izpod tuša, pa mi je spet vroče, kaj bo le poleti?

pridne bodte, se vam javim jutr zvečer .

lp

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.6.2007 20:31:06   
Pandica
 user posted image

Joj, danes pa je še zdaj vroče za crknit. Sem malo prej prišla iz sprehoda z mojim user posted image pa ne vem kateri od naju zdaj bolj sopiha, ali on ali jaz user posted image

*Lana* držimo pesti za ju3, pa nam le javi kako si opravila.

Mama06 čestitke za dobre rezultate pri morfologiji. Samo, da je vse vredu.

Lepo bodite vse user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.6.2007 20:39:35   
Jenny Anny
Pozdravljene.
No da se končno še jaz mal javim po dolgem času, saj preberem še, sam napisat se mi pa ponavadi ne da, pa sem sklenila, da bo te "lenobe" konec in da si moram tud čas zase vzet, ne sam drugim pomagat.....

Jaz sem imela morfologijo že konec prejšnjega meseca, pa se ni nič videlo, smo se šli skrivalnice, drugače je pa vse OK.

Čestitke vsem za user posted image  in user posted image , pa seveda tud za user posted image . Punce kar vodijo za enkrat.

Povejte mi, po kakšnem ključu izbirate imena, jaz ne vem kako se bom odločila, kakšen dan so mi všeč vsa po vrsti, kakšen dan pa nobeno, to bo prava drama, ampak počasi bo treba izbrat.

Lana držim pesti in upajmo na najboljše, če pa slučajno ne opraviš v tem roku, bo pa še kakšen, ne se sekirat.

Lepo se imejte in uživajte sedaj ko se je malo shladilo.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.6.2007 20:40:24   
Daschi
Ojla!

No, jutri pa še jaz, končno morfologijauser posted image .
Dnevi mi trenutno prehitro minevajo, kar je po eni strani čisto ok, po drugi bi pa potrebovala še ene par dodatnih ur dnevno. Počasi postajam štorasta, po majici se že veselo polivam, pa tudi robove v hiši počasi pričenjam tolčiuser posted image .
vroče mi je, ampak zmerno, tako da gre. danes me je celo zeblo, ko sem delala za računalnikom in imela vklopljen ventilatoruser posted image .

Možek je že na dopustu in je prav finouser posted image .
V soboto odidemo na morje, otroci komaj čakajo, midva pa tudi.
Do takrat pa se še kaj oglasim in vas, seveda obvezno, preberem!

lepo se imejte vse (Neža, drži se!!!!) in držite pesti jutri zame, da bo morfologija BP!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
   [Brisano sporočilo]
19.6.2007 21:11:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.6.2007 21:46:09   
živa
Hojla, drage sonosečke,

hvala za čestitke za izpit. Danes sem ves dan bolj lenarila kot kaj delala, popoldne sem se malo naspala in zvečer malo razmigala, zdaj pa čakam, da nagajivček izven trebuha zaspi (baby-phone še vedno nekaj "škripa"). 

Carski rez: sem imela v prvo, elektivnega, in ga bom definitivno morala imeti tudi v drugo. Tudi jaz sem imela željo, da bi rodila vaginalno, pa bi bilo malo pretvegano zame. Zato sem se dogovorila za CR v spinalni analgeziji in ne v splošni narkozi, pa še moj ljubi je bil poleg pri CR user posted image . Hura za postojnsko porodnišnico user posted image user posted image user posted image ! Vsem, ki boste v drugo imele že vnaprej napovedan CR ali pa se boste zanjo odločile (če boste ravno imele izbiro), res toplo priporočam CR v spinalni analgeziji, ker takoj vidiš otročka in ga lahko polubčkašuser posted image .

Končno je moj ljubi prišel domov in grem lahko v miru pod tuš user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.6.2007 22:33:17   
mišk
Men se pa zdi, da me peče zgaga. Zdi se mi pa zato, ker me še nikol ni, pa mislim, da je to to.user posted image
Ja, pa zadnič, ko sem pucala hladilnik me je ful presekal v križu. Mensezdi...
Ker po mojem je bil križ, ampak me še nikol ni bolel prej.user posted image
Zgleda, da me bo nosečnost razsvetlila z nekaterimi občutki (tudi neprijetnimi), katerih prej nisem nikoli doživela oziroma spoznala!user posted image
Ve mate tud kake take težavice?
Drugač pa ta vročina danes je bla za znoret! Kaj bo šele jutri, k napovedujejo do 35 stopinj?!?user posted image
No, jutri grem v porodnišnico obiskat eno prjatlco , ki je včeraj rodila. Še v soboto ponoči smo tapale naokrog po gostilnah, pa je govorila, da ima lažne popadke, pa zgleda da so bli že kar pravi, haha!user posted image
Dobra je, bila je prava poskočna nosečnica do konca, za kar upam, da bomo vse me oktoberke tudi!!user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.6.2007 8:57:23   
metkica1
Pozdravljene sonosečke!
Upam , da preguramo še danes to vročino, o groza. Super, da sem še danes doma, jutri pa v službo, konec bolniške, kozike so se pozdravile.
Ha-ha drugi teden pa imam dopust, jupi...
A mislite, da se lahko grem s tamalo  kopat na bazen, voda ni termalna, je zelo hladna, no Celjski bazen, če katera pozna ali raje ni dobro? Ne kompiliciram, ne vem no.

Bom pa počasi tudi jaz diplomirala, vendar glede vozičkov, že sanjam jih ponoči. Ne vem kaj naj kupim? Favoriti so Quinny buzz, speedi in jane slalom pro. Rabimo tudi košaro? Kaj boste ve kupile?

Lana veliko sreče danes!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
20.6.2007 9:26:39   
Klaudia
Jst sm pa dons tako vesela user posted image  user posted image  user posted image !

Dobila sem izvid od AC, in je normalen izvid in 100% punčka. Poleg tega me je pa še nehal bolet (tist nagravžn krč)... me samo še občasno malo špikne.

Danes ko bo taka vročina se bom kr v klet skrila. Sam škoda k ni kej počet dol user posted image ...

zivepo - kaj se sekiraš kaj si drugi mislijo? Če je ime vama všeč sploh ni problema. Drugi se bodo že navadli na ime... še vedno se se. Tudi sestra je dala ime svojemu sinu Ruben... pa je po treh letih že vsem všeč user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
   [Brisano sporočilo]
20.6.2007 9:30:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.6.2007 9:53:52   
kasija78
Najprej: Klaudia user posted image  user posted image  user posted image !!! Super, da je vse v redu. To ti je moralo odlegnit! Zdaj pa sobo barvat v roza user posted image .

Mišk - user posted image  Ja, prav nasmejala sem se sama sebi, ko sem brala tvoj opis raznih tegob, tako zelo sem se v njih prepoznala. Moj največji trenutni doprinos k tegobam nosečnosti je potenje. Ker se sicer sploh ne potim, mi je vse to zelo novo in sploh nisem vedela, kaj s tem početi. Sem se pa uspela prehladiti, seveda. Vsa rutina okrog menjave majčk, ne pitja premrzle vode, ipd. mi je do sedaj bila uganka. Se pa hitro učim user posted image .

Pozdrav vsem,   kasija

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.6.2007 9:58:01   
metkica1
  user posted image user posted image user posted image Klaudia super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.6.2007 10:11:30   
oktoberka
klaudija super za izvide! Sem ful vesela zate in za tvojo Lio! user posted image
Mene pa neki zanima. Js bi ful rajs sla v MŠ v zd siska, kot v porodnisnico, ker je baje fuuul guzva tam. ampak problem je, ker sem junijski rok ravno zamudila, naslednji je pa sele v zacetku septembra. Pa me zanima, kaj ve mislite, ali je to mal prepozno za te stvari, ali ne? Dejte mi mal pomagat, ker se res ne vem odloct. Pa se do klinicnega je ful guzva po mestu, pa parking, pa julijska vrocina.....user posted image
Moj moz bo definitivno sel z mano na priprave. Me ze prov priganja kdaj bova slauser posted image

Drugace pa tudi mene ta vrocina ubija. Lacna sem tud skoz. Kriz me neznosno boli, tako da sem do konca na bolniski. Vsaj neki no.user posted image

Danes imava spet morfologijo, tisto samoplacnisko, drugo mnenje. Ful se ze veselim da vidm pikico!! Upam da bo dons dala noge narazen in nam pokazala svoje user posted image user posted image user posted image

Tako, grem se ucit naprej.
Pridne bodite in cuvajte trebuscke.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?