ninocka
|
Dober dan na tak dezeven dan! Jst mam danes zobarja, ne vem, ce mi bo sploh lahko kaj delala, me pa en zob obcasno boli/skeli. Verjetno je kaksna manjsa luknjica. Najprej pozdravljena Dajica Drzim pesti za dobre rezultate AC in zate mamuska. nzn nbz (prispevek mojega malega ) Sploh ne vem kje naj zacnem, ko tolk cvekate... Napisem tisto, kar mi pade v glavo in kar se spomnem...: Kile - trenutno sem se zmeraj na -4 kg (19 teden). Redim se tud samo se v trebuh. Vceraj sem si sla merit obseg in ga imam ze fenomenalnih 100 cm (v prvi nosecnosti sem mela tak obseg v 6/7 mesec). Moj pravi, da sem taka, kot bi pojedla ene veliko lubenico. Spelka, sem pogledala slikco tvojega trebuscka - je prav lep, ampak v primerjavi z mojim majhen (v prvi nosecnosti je bil tud moj v teh tednih tak). Sem prav mojga poklical in mu pokazala slikico in rekla, lej taka bi mogla bit jst, ne pa s to zogo No, sej mi je vseeno, samo, da je otrok zdrav Hrana - trenutno se zmeraj nic sladkega in slanega, razen Munchmellow (v 3 minutah pojem skatlo), drugace sem pa obsedena z lubenico (malprej sem jo pojedla skor kilo in sem sla ze 3x lulat ), pa skuta s cukrom in sosedov kruh (mljask). Po cem drugem pa nimam lih nekega hudega pozelenja. Srecanje - jst sem tud za to da se dobimo. Lahko se dobimo tud na brunarci v Bizoviku (tam, kje bil tud RR piknik). Placa za parkirat je ful, tiste, ki ze imate otrocke, jih lahko pripeljete s sabo, ker je se otrosko igrisce, pa se ful lep plac je. ME smo se lani skoz tam dobivale in je blo idealno za nase otrocke (mir, svez zrak, blizina gozda, prijazen lastnik, pa se poceni pijaca ). No, sej na koncu smo tam srecevale se avgustovke, pa februarcice, ... Gibi - cutim vsak dan, kaksen dan bol, kaksen dan manj. So pa to se res tiste, prijetne, nebolece brcike Morfologijo imam 26.6. Za spol bom vprasala, upam, da se bo videl. Imena - a ze kaj zbirate? Men ni nic vsec, pa se gledat moram, da bo nekako v stilu nasga prvorojenca. Res upam, da se bo videl spol, ker bom takoj zmanjsali izbiro za 50% 3D/4D ultrazvok - a bo kera sla? Jst moram jutri poklicat in se narocit. V prvi nosecnosti tega se ni blo oz. se je lih razvijalo, tko da naju obadva z lubijem firbec matra, kako se vidi in sva rekla, da ga greva narest. Baje se najboljs vid lih zdaj v teh tednih. Tko na hitrco, upam, da sem vecino stvari pokrila. Zdej se grem pa z mojim lumpkom igrat. Jst mam ta teden dopust, tamal in moj sta pa obadva na bolniski - moj zarad poskodb misic, tamal ima pa bronhiolitis. Je pa tolk zdolgocasen, prav pogresa vrtec in res komaj cakam, da bo zdrav, da bo lahko sel. Jst sem mislila narest generalno cistko bajte, pa ne bo slo, ker mi mali skoz hoce pomagat in dela se vecji nered Uzivite, klepetulje , se beremo