|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
11.6.2007 21:40:35   
zirafa76
pozdravcek se od mene....user posted image
pozdravljena Dajica...ja, bos postala kar odvisna od teh forumovuser posted image user posted image ...
mi pa smo ful aktivni zadnje dni, pa brcata, se najbolj se odzoveta, ko si masiram trebuhuser posted image user posted image   user posted image

smo pa bili danes na pregledu in sta se stiskala ter cartala z glavicam cist skupajuser posted image user posted image   joj kaksna nepozabna slikca...

MISLIM DA ME BO POBRALO OD LJUBEZNI.............user posted image user posted image  

NEMRAK, drug teden je super...predno pobegnem na morje....e se bereva in zmenima  za sladoled.....moja razvada...po moje ti bo lazje predno gres delat, ko pol clovek kar caka komaj, da se odvlece domov...user posted image user posted image    pa ce je se katera tu blizu kar....

pozdravcek vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.6.2007 22:43:51   
Mamathea
Pozdravljene
Vsem 3, ki čakate na rezultate AC povem, da že dolgo fržim pesti za vas in prosim angelčka, da naj vas varuje. Vse bo ok, mora biti.
Vsem ostalim pa želim čimmanj bolečin, tudi meni je zelo čudno, ko ležim na hrbtu, najbolj mi paše spanje na desnem boku. Joj, kaj šele bo, če že sedaj komaj spim? Eh pa bo že nekako šlo,samo da bo pikec/pikica zdrav-a.
Komaj čakam prgled 3.7, ko mi bo G delala ultrazvok, saj je že dolgo tega, ko sem nazadnje videla babyja. Gibov na žalost še ne čutim, sicer pa je to moja 1. nosečnost in je to seveda čisto normalno (vstopam v 17. teden), pa tudi ravno pri suhih nisem najboj. Joj kako se jaz redim, to ni normalno, se mi zdi, da se zredim že, ko pojem eno jabolko. Zredila sem se že za 5 kg in kar strah me je tehtnice. Gibam se dosti, vozim se s kolesom, hodim vsak dan, pa vendar vseeno se redim. Sladkarije mi sploh ne dišijo, pač pa kruh in slane stvari, npr. bobi palčke.... Treba se bo malo pazit. Za srečanje sem tudi jaz, v Lj, kdaj in kje pa določite ve. Mogoče bi bilo res najbolje v Čolnarni v Tivoliju, kjer se bomo lahko dobile tudi takrat, ko bomo že veselo sprehajale naše otročke.
Čimveč ljubezni do vaših bušijev in veliko dobre volje. Imejte se radi.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.6.2007 6:24:09   
tintin
Mamathea, welcome to the club - glede rejenja....jaz sem sicer tik pred polovico nosečnosti (čez par dni napolnim 20t.) in imam 4 kg plusa...sem v nedeljo stopila na tehtnico in me je skoraj kap...user posted image Pa nič takega ne jem, pazim glede sladkarij in maščobe in kruha...pa tudi ne zdi se mi, da bi se ful zredila. Ja, prsi imam večje za 3 cifre in malo trebuha, to je pa vse....sem že razmišljala, da mogoče ne zadržujem vode...Spijem od 2 - 3 litre na dan, ampak lulam pa ne zelo veliko....pa tudi otekla ravno nisem...pojma nimam. Vsi sicer pravijo, da 4kg do 20t. ni preveč, ampak mene je kar malo strah naraščanja teže...Sem bila pa prej med bolj suhimi, saj sem imela na 178 višine okoli 65 kil...
Ampak samo da bo user posted image zdrav, pa bo tudi mama potrpela...user posted image
Lepo bodite. Jaz sem zadnje dni bolj utrujena, opravila sem še zadnji izpit na podiplomskem študiju in sicer z 10. Tako da moji možgani malo počivajo, kmalu pa se moram lotit magistrske...
Lp vsemuser posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.6.2007 8:18:46   
potepinka
Lep pozdrav!

tintinuser posted image user posted image user posted image za opravljen izpit-pridna

Danes sem jaz tak crkjena zgleda vreme,mojuser posted image  pa ful aktiven zgleda da vreme nič ne vpliva nanj,da bi spal.Joj ko se spovnem 1user posted image  je bila hči skoz tako aktiva v trebuščku,potem kot otrok prava nagajivka ful živa kot bi imela 2 otročka.
Pa saj ni važno v glavnem da je zdrava in da bouser posted image tudi zdrav bomo že pregurali to živahnost

Lp

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.6.2007 8:23:24   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Mamuška  kako pa nardijo transfuzijo????? Joj upam da ne bo treba, že zdej ful držim pesti.

Uf, veš kaj bi jaz dala, da ne bi bilo treba tega posega! Ampak še vedno bolje to, kot da je otrok življenjsko ogrožen ali da me dajo rodit v kakem 26. tednu. Tega si pa res NE želim.  Transfuzijo menda delajo podobno ko AC, le da morajo prit naravnost v popkovino in čim bližje otroku.  Vseh detajlov niti še ne vem, ker me je enostavno strah o tem razmišljat. Zaenkrat lahko samo upam, da se hemolitična bolezen čim dlje ne razvije in da čimdlje pridem brez vseh invazivnih posegov. Vendar pa titri na žalost rastejo, tako da prav veliko izbire očitno ne bo user posted image .

Jaz se s kilažo kar držim, zdaj teče 17. teden in še nimam plusa pri kilaži in bilo bi idelano, če ga tudi do konca ne bi bilo. Imam že itak ohoho kil peveč. Še vedno me bolj ali manj daje želodec in slabost, precej bolje je,  če redno jemljem rupurut, potem mi jemanj slabo in tudi napenja me manj. Naš pika ali pikec je zadnje dni bolj lena, se sicer "pofočka" kdaj pa kdaj, kakih hudih vragolij pa ne izvaja. Poleg tega sem pa fasala še en trapast prehlad, da sem čist podrta. V sobro smo jo ubrali v Peričnik, pa nas je nazaj grede dež namočil, tole je pa očitno rezultat, grrrrr.  Pri nas tudi danes spet lije kot iz škafa, tako da pomojem niti po kruh ne bova šla, ga bova kar spekla.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.6.2007 9:08:36   
nemrak
user posted image user posted image ,
mamuška, verjemi v najboljše!!!!!
Bom pa držala user posted image  , da bo vse v redu.
Zate in za tvojega user posted image !!!!!

Kako je medicina napredovala user posted image .

TANTRA, sonček5 še malo pa bodo izvidi.
Komaj čakam, da dobimo vse tri pismo. user posted image
Ja, danes je pa res tako čuden dan. Pri nas je vsaj nehalo deževati.

zirafa76, super, da se bova spoznali. user posted image
Komaj čakam, da poklepetava.

Pridne bodite!!!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.6.2007 9:23:13   
sonček5
Pozdravljeni novi nosečki
Danes je tako turoben dan da bi karspala, pa tudi bebica je nekam pri miru, zato sem jo šla poslušat iz Angelsaundom. Pa se mi kar nekam izmuzne oz. se obrne, kot bi vedela da jo poslušam. Sicerpa je vse vredu, le čakanje je strašno mučno. Nemrak in Tantra tudi vidve poskusita mislit na kaj drugega oz. na to da bo pri vseh treh vse v redu. Ko dobimo izvide pa se lahko nekje dobimo in skupaj proslavimo.
Zaspan pozdravček Sonček

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.6.2007 9:38:20   
TANTRA
Pozdravljene so user posted image ...

pri nas je danes eževno, mene boli glava...namreč hči je prehlajena in mi je dala malo bacilov.... Upam, da bo kmalu bolje....

Moj user posted image  je kar živahen... Precej nizko nosim, tako da moram kar dosti počivat...
Opažam pa, da se sedaj že ne morem kar tako obrnit... Me kar kaj špikne..Se sploh ne spomnim da sem pri prvih dveh user posted image  tako močno doživljala vse skupaj.......
Trebuh pa je kar vsak teden večji....Imam pa od zadnjega pregleda 2 kg več  (pri 14 tednih) ....
Ampak punce ne sekiram se...Res ne... Pri obeh prejšnjih nosečnostih sem se zredila okoli 20 kg..Še danes mi ni jasno kako...Ampak izkazalo se je, da sem polna vode, napihnjena...
Saj čisto normalno jem tako da kolikor bo pa bo..Važno, da je otroček ok....
Sem po obeh nosečnostih shujšala nazaj, oz. sem bila še bolj suha kot prej...Dojenje mi je ful pobralo zaloge....
So me sicer malo kregali v bolnišnici ampak tako pač je....Smo si različne in vsaka nosi svoj ceh....
Saj če pomislim kakšen trebuh imam, pa težke dojke ni nič čudnega...Moj pravi, da se redim samo v trebuh....
Nemrak, konece tedna bova že vedeli ali imava user posted image  ali user posted image ..Boš videla en dva tri bo.... ..
Lep dan punce, pobožajte bušije ..

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.6.2007 10:01:23   
murencek
Pozdravljene!
Naj vas malo potolažim. Tudi jaz sem šla 4 kg gor. Pa tud isto jem kot prej. No, razen tega, da imam vsak dan napad in moram nujno pojesti Piran kornet. Drugače pa drugega sladkega sploh ne jem (razen Benkota v mleku).
Teče mi 20t, user posted image  pa sploh ne čutim. Samo prejšnji teden me je 1x požgečkal - tko d ne vem, al je bil on al ne user posted image . No, potem me je kolegica s šole za starše potolažila, da je svojega prvega user posted image  1.-č začutila v 21.t. No, tko da ima moj še čas.
V pon imam morfologijo, tko da bom videla svojega user posted image . Komaj čakam!
Drugače pa se mije trebuh kar nenadoma napihnil in mi je že zdaj odveč! Pa sem komaj na polovici! Upam, da se bo moj podnajemnik dobro držal in da bo na koncu kar skočil venuser posted image !
Lepo bodte in se beremo!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.6.2007 10:09:58   
tintin
Tantra in Murencek: jaz sem tudi popolnoma ista v ostale dele telesa kot prej...samo v prsa in trebuh me je napihnilo...Tudi jaz se ne mislim sekirat...bolj  pazit skoraj ne morem. Pijem samo vodo in zjutraj belo kavo (narejeno z vodo in kapljo mleka in pol žličke cukra), sladkarij pa niti ne jem...še sladoled sem si od začetka nosečnosti samo ene 3-krat privoščila...No, v nedeljo sem bila pa kar malo obremenjena s to težo...sploh ker sem pred leti shujšala za 25 kg in si res ne želim biti spet med močnejšimi...Ampak bomo že, mogoče me je pa sama vodauser posted image
Mene pa user posted image že kar konkretno brca....tudi očka ga je že prvič začutiluser posted image
V četrtek imam pregled in čez 2 tedna morfologijo. Za vse, ki čakate na rezultate AC držim pesti!!!!!user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.6.2007 10:20:31   
nemrak
user posted image user posted image ,
ko se že pogovarjate o teži. Jaz sem šla do 18t gor 2kg. Pa se nič ne pazim. Vsak dan mora pasti vsaj en sladoled. Je pa res, da mi sladko ne paše preveč. Prej slano.
Pride pa obdobje, ko  bo večini teža v enem mesecu  nenormalno poskočila. Sem pozabila kdaj približno je to. Imam sodelavko, ki se je v enem mesecu zredila 4 kg, pa ni pretiravala s hrano. user posted image
Pa se sploh ne sekiram. Bom že kasneje dobila dol.

Kako spite?? Jaz še vedno na trebuhu. Mi je rekel G, da me bo že začelo motiti in se bom obrnila. Zauser posted image , pa to nič hudega.
Jaz imam pa morfologijo že 22.6, ker grem potem že na morje.
Komaj čakam, da zopet vidim user posted image .

Pridne bodite!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.6.2007 10:57:54   
Špelka
 Uh - grrrr user posted image ! Mela že napisan cel roman, pa mi ga ni hotlo poslat. No, pa samo povzetek - dobre želje za tiste, ki čakate na rezultate od AC, dobrodošlica Dojici, čestitke Tintin ter lep pozdravček vsem ostalim souser posted image !

Pa še malo o sebi: počutje danes je fenomenalno, malo me skrbi, ker mi trebušček nič kaj ne raste in me na cajte kr skrbi, če je notri vse v redu... user posted image  Kar se pa kilc tiče, sem jih pa do 16 t jaz pridelala ene 4 kg, samo mi teža iz dneva v dan kar dosti niha.

To je to, upam da bo zdaj objavilo sporočilo...

Lep pozdravček vsem!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.6.2007 11:45:56   
zirafa76
pozdrav vsem...user posted image
joj, kako se sekirate glede teze....jaz sem pridelala ze 8 kg v 19 tednih...je pa res, da nosim user posted image user posted image  in da sem v prvih treh mesecih naredila plus 4....user posted image user posted image user posted image user posted image
Kot Tintin imam enake mere, cm vec v visino ampak je zdravnica rekla, da se ji ne zdi da sem se kaj dost spremenila...sigurno pa kg so v mojih balonih, vsaka tehta po dve kile...user posted image

sem pa takoj v prvem mesecu opazla izgubo pasa..baje je to za dvojcke znacilno..ce pomislim, da se pri dvojckih normalno zredis med 18 do 25 kg..user posted image zaradi vecje kolicine krvi in plodovnice kot pri enem...sem pa visoka in sele sedaj vidim, da sem bila prej kar suha..pa se ful dobro pocutim, mora biti pa v hladilniku sladoled ter cokolada.....

AH TI KG......user posted image user posted image user posted image
UZIVAJTE IN NE SE SEKIRAT PREVEC.........user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.6.2007 11:52:46   
Dajica
Lep pozdravcek vsem user posted image !
Res ne morem brez tega foruma, vceraj prvic aktivna tukaj, danes spet...user posted image

Pa da se jaz malo vec povem o sebi. Torek otrocka pricakujemo 27.11. Naslednji pregled, morfologija, bo 10.julija in ze komaj cakam, da spet vidim to malo bitjece v meni. Od prvega pregleda, pa do vceraj, ko sem imela drugi pregled (zdaj sem v 16.tednu), sem se zredila za 1.3kg. Do sedaj so bili neprijetni obcutki napihnjenosti, pa vetrovi, pa slabosti, utrujenost, zdaj pa se veliko bolje pocutim.
Prejsnji teden sem en vecer opazila, da sm malo zakrvavela. Res sem se ustrasila, saj ni bilo po spolnih odnosih, ker me je G opozorila, da je mozno, da takrat malo zakrvavis. Moj fant je klical na urgenco (ker je bilo ze kar pozno zvecer) in je zdravnica rekla, naj se oglasiva tam. Naredila je UZ in rekla, da je otrocek zdrav in zelo aktiven. Je rekla, da se to lahko zgodi, ker se maternica siri in kaksna manjsa zilica poci. Ce bi prislo do splava, bi bila krvavitev zelooo vecja.Oba sva bila vesela, da ni bilo nic narobe.
Najbolj mi je vsec, ko mi fant da poljubcek na trebuscek, tam kjer naj bi bil otrocek, ko polozi svojo glavo gor in se pogovarja z njim, ko mu rece, kje si mali, cakamo te.. Res, takrat se pocutim tako srecno, ko vidim, da tudi on komaj caka na otrocka in se skupaj veseliva...

To bi bilo zaenkrat vse, da se ne bom prevec razpisala.
Aha, pa zanimam me ali ste ve zelele oz. zelite vedeti spol otroka? Midva si zeliva. Nekaj so nama ze namignili, ampak se nikoli ni dobro videlo, je bil otrocek v neprimernem polozaju, da bi se videlo, tako da na naslednjem pregledu je rekla, da bomo bolje pogledali.

Objemcek prav vsem user posted image in pozdravcek do naslednjic user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.6.2007 12:00:29   
zirafa76
SE ENKRAT POZDRAV...user posted image user posted image

Mene pa zanima kako je z dopusti novemberk????greste na morje ali kam dlje????
Sicer imam rizicno nosecnost vendar moj g. pravi, da lahko grem brez problemov, samo pretiravam naj ne na soncu...grem pa na Pag zadnji teden junija....user posted image

sem nekje vidla zavarovanja, da nekje sploh ne krijejo nosecnic???user posted image user posted image  groza............

pozdrav

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.6.2007 13:09:12   
Dajica
Zivjo zirafa 76!

Tudi midva nisva vedela kako bo z morjem letos, pa sva vceraj vprasala G glede tega. Je rekla, da ni problemov, da naj kar greva in si tam spocijeva, da pa ni priporocljivo iti v kaksne exoticne kraje, tudi glede avijona ni problema. Dopust imava v juliju, takrat bom v 20. tednu nosecnosti. Odlocava se med Turcijo ali Spanijo. V Turciji sem ze bila in mi je bilo zelo vsec. Trenutno se isceva, kam bi sla.

Ne vem pa kako je, ce med nosecnostjo ni vse v redu, ce je rizicna, raje se podrobno pozanimaj pri svoji G. Ce pa ti je rekel, da lahko gres, potem pa le, pa drzi se sencke in veliko tekocine. UZIVAJ!

lp

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.6.2007 14:17:05   
zirafa76
ja, jaz mislim, da je boljse kam blizje....v primeru, da do cesa pride se se vedno lahko peljes domov...daljsa potovanja pa drugic...midva sva sicer zaradi narave dela ful prepotovala, ostala nama je se Afrika ter Avstralija...tako da sva zadnjih pet let res bil skoz zunaj...
sam rabim morje ....lezalnik ter sebe....no, pa mojgauser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.6.2007 14:56:25   
sonček5
Pozdravljene
Jaz sem se dosedaj zredila za 3kg, čeprav imama občutek da sem vsako jutro širša (predvsem v trebuh). Punce se vam je že kdaj zgodilo da ste takoj po obroku bruhale. Meni se je to danes. Za kosilo sem imela telečja jetrca in pire krompir ter fižolovo solato. Jaz namreč obožujem jetrca tako pražene. Potem pa sem pregriznila tisto mrenico se mi je kar vzdignilo in sem vse kar sem pojedla zbruhala. Mislm saj sploh nisem mogla dojet in kosila nisem mogla pojest do konca. Kaj takega pa še ne. Danes gremo v cirkus in že komaj čakam. A je katera od vas že bla. Več vam sporočim jutri.
Tantra - oglasi se kaj na ZS da se dogovoriva za srečanje
Pozdrav Sonček

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.6.2007 14:57:25   
sonchek
Pozdravljena Dajica!!!!
...uh se nas kr kopiči...lepo,lepo...bo zelo pestro novembra...

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  52-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image   

3.11.07 

user posted image  naja08,31, LJ, NS user posted image
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  anonimna 7

5.11.07 
user posted image  nemrak, NS+AC user posted image   
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška, NS user posted image  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5,

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,   

user posted image  DEBELUŠKA30, 

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.6.2007 15:14:11   
Laubica
Sonček5 moram ti povedat da jaz od izkušnje z kurjimi jetri pri prvi nosečnosti jih ne upam jest.Takrat sem takoj ene 10 min. po kosilu dobila po celem telesu izpuščaje -koprivnico.Mi je g.rekla da v nosečnosti ni ravno najboljše jest kakšne drobovine ker je tam ogromno svinjarijeuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.6.2007 15:51:48   
ninocka
Dober dan na tak dezeven dan!

Jst mam danes zobarja, ne vem, ce mi bo sploh lahko kaj delala, me pa en zob obcasno boli/skeli. Verjetno je kaksna manjsa luknjica.

Najprej pozdravljena Dajica user posted image user posted image
Drzim pesti za dobre rezultate AC in zate mamuska. nzn nbz (prispevek mojega malega user posted image )

Sploh ne vem kje naj zacnem, ko tolk cvekate...user posted image Napisem tisto, kar mi pade v glavo in kar se spomnem...:
Kile - trenutno sem se zmeraj na -4 kg (19 teden). Redim se tud samo se v trebuh. Vceraj sem si sla merit obseg in ga imam ze fenomenalnih 100 cm user posted image user posted image user posted image user posted image (v prvi nosecnosti sem mela tak obseg v 6/7 mesec). Moj pravi, da sem taka, kot bi pojedla ene veliko lubenico. Spelka, sem pogledala slikco tvojega trebuscka - je prav lep, ampak v primerjavi z mojim majhen (v prvi nosecnosti je bil tud moj v teh tednih tak). Sem prav mojga poklical in mu pokazala slikico in rekla, lej taka bi mogla bit jst, ne pa s to zogo user posted image user posted image user posted image No, sej mi je vseeno, samo, da je otrok zdravuser posted image
Hrana - trenutno se zmeraj nic sladkega in slanega, razen Munchmellow (v 3 minutah pojem skatlo), drugace sem pa obsedena z lubenico (malprej sem jo pojedla skor kilo in sem sla ze 3x lulat user posted image ), pa skuta s cukrom in sosedov kruh (mljask). Po cem drugem pa nimam lih nekega hudega pozelenja.
Srecanje - jst sem tud za to da se dobimo. Lahko se dobimo tud na brunarci v Bizoviku (tam, kje bil tud RR piknik). Placa za parkirat je ful, tiste, ki ze imate otrocke, jih lahko pripeljete  s sabo, ker je se otrosko igrisce, pa se ful lep plac je. ME smo se lani skoz tam dobivale in je blo idealno za nase otrocke (mir, svez zrak, blizina gozda, prijazen lastnik, pa se poceni pijaca user posted image ). No, sej na koncu smo tam srecevale se avgustovke, pa februarcice, ... user posted image
Gibi - cutim vsak dan, kaksen dan bol, kaksen dan manj. So pa to se res tiste, prijetne, nebolece brcike user posted image
Morfologijo imam 26.6. Za spol bom vprasala, upam, da se bo videl.
Imena - a ze kaj zbirate? Men ni nic vsec, pa se gledat moram, da bo nekako v stilu nasga prvorojenca. Res upam, da se bo videl spol, ker bom takoj zmanjsali izbiro za 50% user posted image
3D/4D ultrazvok - a bo kera sla? Jst moram jutri poklicat in se narocit. V prvi nosecnosti tega se ni blo oz. se je lih razvijalo, tko da naju obadva z lubijem firbec matra, kako se vidi in sva rekla, da ga greva narest. Baje se najboljs vid lih zdaj v teh tednih.

Tko na hitrco, upam, da sem vecino stvari pokrila. Zdej se grem pa z mojim lumpkom igrat. Jst mam ta teden dopust, tamal in moj sta pa obadva na bolniski - moj zarad poskodb misic, tamal ima pa bronhiolitis. Je pa tolk zdolgocasen, prav pogresa vrtec in res komaj cakam, da bo zdrav, da bo lahko sel.
Jst sem mislila narest generalno cistko bajte, pa ne bo slo, ker mi mali skoz hoce pomagat in dela se vecji nered user posted image

Uzivite, klepetulje user posted image , se beremo

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.6.2007 21:00:13   
scubadiver
Ojla punce,
jaz sem imela danes pregled. kot sem predvidevela brez UZ user posted image
Sem bla kar žalostna da ne bom videla mojega pikca.  smo samo poslušali srček in premike. vse ok. Imam pa precej visok pritisk. 135/90 kar jim ni bilo prav nič všeč. Upam da se ne bo še kaj višal user posted image Si bom verjetno kar kupila aparat v lekarni in doma kontrolirala. za vsak slučaj.
ostale imaste vse bolj normalen pritisk?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.6.2007 8:49:49   
Špelka
Scubadiver - jaz sem imela tokrat pritisk 130/70, amo mi kar precej niha. V 9. tednu, ko sem bla v bolnici, je bil tudi 135/90, pa nisoo kaj preveč komplicirali. No, na enenm prejšnjem pregledu pa je bil 102/80 user posted image . Čudno. Tko da ne se preveč sekirat, ker vsaj pri meni pritisk kar precej niha.

Ninocka - hvala za komentar, sem se malo pomirila. No, upam samo, da je vse v redu z malim/o, pol mi je pa čisto vseeno, kako velik trebušček imam.

Srečanje - ali je katera za srečanje v Kranju? Sem namreč videla, da je kar nekaj Gorenjk? Mogoče ne sedaj, ampka kdaj kasneje? user posted image

Imena - midva imava za punčko že nek širši izbor - trenutno nama je najbolj všeč Vita ali Neža, za fantka jje stvar težja, samo nekaj v stilu Val, Matic ali kej tacga. Za bolj konkretno izbiro pa čakava na naslednji UZ, da vprašava za spol. Pa itak je še fuuull časa.... Bo že!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 13.6.2007 8:54:27 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.6.2007 8:50:00   
Laubica
Moj pritisk je zdaj nazadnje bil 105/70 ,pa se ne spoznam na to -nič mi ni nihče rekel ,menda je kar v redu user posted image Sem pa ponavadi jaz bolj pri nizkih.
Tudi meni ni nobeno ime všeč ,no za punčko že imamo za fanta pa se nikakor ne moreva z možem isto strinjat -tisto kaj bi jaz on nebi in obratnouser posted image sin pa ima tko take ideje iz njegovih risank da te kapuser posted image
Gibe pa jaz tudi kar v sak dan čutim da sem pomirjena
Moram vam povedat da z katero koli mojo znanko ki je zdaj od januarja do danes rodila -so VSE imele najdaljši porod 3 ure ,običajno pa mi govorijo 1uro .Tako da se z možem samo gledava in čudiva ,ko se spomnim na prvi dogliiiiiii porod -no in zdaj sem se odločila da moj porod bo-kratek,hiter in enostavenuser posted image user posted image user posted image to si skozi govorim in tako razmišljamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.6.2007 8:54:38   
potepinka
Dobro jutro!

scubadiver-jaz pa imam pritisk ful nizek 90/60,to ga že imam tak skozi tudi ko nisem bila noseča.

ninocka-Jaz bom tudi šla na 3D k dr.Ocvirk na Dobrno,je bila kolegica pa je to ful dobra stvar ta filmček ko ti ga posname.

kile-do 16t sem pridobila +1kg,samo tedaj so bile slabosti in bruhanje,tak da mislim da bo zdaj več.Samo se sploh ne sekiram.Bom zdaj vuser posted image uživala in jedla kokr mi bo pasalo.Bomo po porodu hujšali.

No mene včeraj in danes ful glava boli tak da bom danes mogla vzeti lekadol,ker  glavoboli ne nehajo.

Grem nekaj po hiši naredit.Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

VZGOJITELJICE/UČITELJICE
nataly33

Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 127

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!