|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  821 822 [823] 824 825   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.6.2007 20:42:15   
nanica
altati in maxica, modre bariline škatle so testenine brez jajc, oranžne pa z jajci. drugače imajo v trgovinah grande slovenske testenine (žito) brez jajc, pa še biološko pridelane sestavine so. ampak blaž jih ne bi spravil dol, ker se ustraši vsega, kar še ni spasirano. no, mogoče pa bi, res je, da še nisem probala.

za paradižnik so nam rekli, da pred enim letom raje ne, grah pa smo že probali in je njami
čebula tudi ni priporočena do enega leta, ampak po mojem mnenju je najbolje, da poskusiš in vidiš, kako otroku paše, saj povprečja nastajajo tako, da eni prej in eni kasneje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20551
18.6.2007 20:50:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati in maxica, modre bariline škatle so testenine brez jajc, oranžne pa z jajci. drugače imajo v trgovinah grande slovenske testenine (žito) brez jajc, pa še biološko pridelane sestavine so. ampak blaž jih ne bi spravil dol, ker se ustraši vsega, kar še ni spasirano. no, mogoče pa bi, res je, da še nisem probala.

aha, mi imamo vedno modre Barilla, za oranžne pa niti slišala še nisem oz. jih tudi opazila še nisem....

za paradižnik so nam rekli, da pred enim letom raje ne, grah pa smo že probali in je njami

paradižnik je zelo alergen, ampak če pri Maxici ni alergij v družini, po moje lahko poskusi....

čebula tudi ni priporočena do enega leta, ampak po mojem mnenju je najbolje, da poskusiš in vidiš, kako otroku paše, saj povprečja nastajajo tako, da eni prej in eni kasneje

točno tako!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20552
18.6.2007 21:28:59   
Anonimen
O boga Gaya...pocajtaj se...unega norca pa toži...dobro, da male ni bilo zraven...user posted image

*anč* tudi ti se hitro pocajtaj...user posted image

Nesreče pa res nikoli ne počivajo...user posted image

Frrrr, nisem nič jezna...vem, da si zaposlena...saj se mi ne mudi, bom še nekaj časa na porodniški...user posted image  take it easy

Val je pred spanjem spet ful bruhal in mislim, da bomo morali prenehat dojit user posted image ...mislim pa, da bo tudi zelo huda noč...tako, da vas kar zapuščam...user posted image

LP

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 20553
18.6.2007 21:33:12   
nanica
anč, boga, kako pa tristana rihtaš? a imaš koga, ki ti pomaga?
daj mi pošlji tvojo številko, so mi vse zbrisali, ko so mi telefon reševali

moci, dobili sva eno ponudbo za julijauser posted image , ti pišem na zs

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20554
18.6.2007 21:40:12   
pikapolona2
Evo mene ...še mal pa grem v mižule.......smo na vrtu napihnali bazenček pa mali šotorček za senco......pa veliko drevo je zraven.......zdej se pa sam mal voda pogreje in otvorimo kopalno sezono za dojenčke...se nam ktera dopoldne pridruži?

Pika

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20555
18.6.2007 21:44:21   
vava
Luka bruha že cel dan. Kadarkoli kaj poje ali popije čez nekaj časa začne kašljati in potem bruha. Sem govorila s Tanč iz MONa, kar po telefonu in pravi, da verjetno zaradi tubusa, ki ga je imel med operacijo in nadraži požiralnik user posted image  Naj bi minilo v 10 dneh. Mi je pa vseeno odleglo, da ni kaj drugega. Tako se mi smili revček. Lačen je in prav z veseljem steguje roke proti hrani ali flaški. Pa mu ne upam dati veliko. In potem ko kašlja samo upam, da ne bo bruhnil. Zdaj je z 2x po 10 žličkami frutka v sebi zaspal. Ni dehidriran in ni povezano z glavico, saj mu ni slabo ampak se mu dvigne, ker tako močno kašlja.
No taki so naši dnevi zadnje čase.
Punce pazite nase.
Gaya, *Anč* hitro okrevajta.
Dopustnice uživajte!
Altati boš kaj razkrila novo pričesko?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20556
18.6.2007 21:57:27   
moci
anč, mene tudi zanima, kako pedenaš malega. uboga. verjetno bo okrevanje kar počasno, kaj. srečno.

pikapolona, uživajte v začetku kopalne sezone user posted image

vava, joj, ubogi luka. in uboga mami. jaz res močno držim pesti, da se vam vse najlepše izteče

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 20557
18.6.2007 22:45:48   
muki1
Gaya.....mislim nate in te SMS-am user posted image .
Paradižnika jaz še ne dajem, še nisem upala.....
Moci....naredi tako, kot ti srce veleva. Jaz bi verjetno šla.

Frrrr, tudi Iva ima tak čisto rahlo vdrto fontanelo, če dobro pomislim, pa mi do zdaj še pediatrinja nikoli ni nič rekla in jo je v teh osmih mesecih že ničkolikokrat temeljito pregledala. Mislim, da to ni nič narobe.
Babica pa je od pljučnice okrevala, ampak je še vedno uboga umirajoča dušica.....Ne moremo nič, čisto nič. Zdravniki pravijo, da lahko še nekaj časa živi, lahko kar čez noč premine v spanju, lahko ji je usoden že požirek vode..... danes sta jo obiskala moja starša in je bila celo toliko pri sebi, da je po Neži povprašala user posted image , za Ivo pa ni vedela, da jo imamo........

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20558
18.6.2007 22:51:06   
muki1
Za nami je danes en krasen dan. Sem zjutraj šla z Nežo v službo, ji malo razkazat nove prostore in nekaj na hitro postorit. Potem sva šli še v MS in sva šli v Műller, kjer si je moja smrklja kupila Lipp-Gloss user posted image , z okusom banane.
Sva se nekaj pogovarjali in je rekla, da bi enkrat lahko šli v Moravce ( Moravske Toplice) in ker je bil tak tečen soparen dan, smo se spakirali, čim je mož prišel iz službe. Smo imeli prekrasen popoldan, res. Obe smrkolinki sta veselo čofotali v vodi, Neža je že zaplavala malo po pasje( z rokavčki ), vozili sva se po onem velikem toboganu, mala je norela od veselja, mami pa tudi...potem smo se še malo poigrali na otroškem igrišču, ki je zelo lepo...skratka, super dan! Ampak cene pa imajo navrte do lune. Bomo kar premislili, preden se gremo spet tja kopat user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20559
18.6.2007 22:56:16   
muki1
Lu, dobrodošla in nasvidenje user posted image . To pakiranje in pranje je pa res tečno opravilo, ampak jaz bi za mmmmmorje vse potrpela.

*Anč*....tudi tebi želim hitro okrevanje.

Barby84, zgleda da sem spregledala o vašem bruhanju...zakaj bi se zaradi bruhanja prenehala dojiti, tega ne razumem user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20560
18.6.2007 22:56:38   
frrrr
vava, upam da Luka čimprej neha bruhat in ne bo božček lačen user posted image

moci, me je pikapolona prej glede plazenja spraševala... ti si pa neki o zglancanih tleh govorila... si to iz slik z legicami ali iz filmčka sklepala? filček Jaša se plazi ni naš, smo pa trenutno nekje v tej fazi

muki, tudi tebi hvala za info o fontaneli Ive... nam tut P še nikoli ni kaj rekla, ampak mene pa le mau skrbi, ker fant ne zna pit user posted image
je pa hudo, da te doleti na stara leta bolezen in si kot rožica, te spomin zapušča,... user posted image
moj drugi dedek me od mojega 12. leta dalje ni poznal - me je srečal na cesti in sem ga ogovorila z ´zdravo, deda´, on pa meni ´o, pozdravljeno dekle...´user posted image vglavnem zadnjih 12 let svojega življenja je živel v svojih 40ih letih... dlje njegov spomin ni segal, saj niti tete (svoje hčerke) na cesti ni poznal user posted image

js morm it, ker nč pozitivnega ne napišem user posted image

*anč*, ko si pozdraviš nogo, bi lahk kakšno odbojko kdaj udarili dol...
za jesenski piknik treba upoštevat, da je odbojkarsko igrišče, očki pa otročke čuvali user posted image
moci, nanica - zabeležita želje user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 20561
18.6.2007 22:59:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Barby84, zgleda da sem spregledala o vašem bruhanju...zakaj bi se zaradi bruhanja prenehala dojiti, tega ne razumem user posted image
to se spomnem, da je pri Pikabu P rekla, naj začne rižolino dodajat, če bljuva. zakaj prenehat dojit, pa js tut ne štekam user posted image   kolk se pa še kaj dojita?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20562
18.6.2007 23:46:39   
@lina
evo, še dobro da sem pritisnila ctrl+c preden sem poslala...sem dobila lepe pozdrave z "we are sorry..."

Maxica, hvala za geslo, pogledala slike, sem se čist prilepila na ekran, pa še ni blo dost blizu user posted image

Moci, jaz bi verjetno šla, kljub vsemu....

Vava - bogi Lukec, upam da se čimprej spravi v boljše tire...

Gaya - ojej, boga, boga...še dobro, da razen bušk ni kaj hujšega... Pa čimprej si odpri okno v svet!

*anč* - a ti pa kar longeto al kaj? si nisi mogla tega omislit pozimi, ko je bilo mrzlo? Kaj boš zdaj s tem v tej vročini?user posted image  Hecam se...čimprej se pozdravi...mam pa izkušnje z izpahnjenimi koleni...jaz mam vezi razrahljane, pa včasih sploh ne rabim nič posebnega delat da mi koleno ven skoči, samo nenaden obrat, korak...že trkam, mi ni že par let, sem imela pa eno obdobje ko se mi je to ful dogajalouser posted image

Lu - jej, jej, a nisi mogla moža že mal po telefonu napeljat, da bi ti bilo ful fajn priti v pospravljeno stanovanje? Si pa carica, jaz si tudi ne predstavljam sama z obema na morjuuser posted image

Frrrr- tudi matjaž ima čisto rahlo vdrto fontanelo skoraj ves čas... Res je tudi pri nas problem pitje, ampak ima enako tudi takoj po dojenju...po moje tudi zato, ker je še malo velika... Pitje je pa res problem, mam doma 5 vrst cucljev na flašah, 3 vrste bejbi čajev, probal smo vodo, sokove..., pa še največ spravim vanj po kozarcu in to vodo...zadnjič ko je bila mis pri meni, mi je predlagala na slamico, celo potegnil je malo, sedaj pa tudi to ne več, samo grizlja vse po vrsti...

Maxica, jaz sem kupila barilla rezančke za vjuho, ker so brez jajc, drugih slovenskih brez jajc nisem našla user posted image  bom morala še enkrat pogledat, če nanica pravi da so... Za paradižnik pa jaz kar malo bremzam user posted image

Muki, super za prijeten dan... Samo nekaj me zanima...a niso zunanji bazeni malo prehladni za te naše user posted image ? Vprašam, res ne vem na koliko stopinj je segreta?

Danes je moj mali dobil diplomo za plavanje dojenčkov... Prva diploma že pri 8 mescih, hauser posted image
Jureta je pa danes nekaj metalo, tolk je bil neubogljiv, da se mi je že user posted image , pa sama sem bila cel dan z obema... Ko nisem več vedela kaj bi, smo šli pa vsi trije v sobo, navili muziko na ves glas, jure je skakal in ploskal, jaz sem pela in plesala s tamalim v naročju, pa z juretom malo pod roko... in smo peli: ne grem na kolena...mi gremo pa na morje (Lu, tudi pri nas je ta hit, juretu je ful všeč), pojdi z menoj...in podobne...user posted image

tako, zdaj grem pa tudi jaz v nočni šiht user posted image  imejte se...in čuvajte sebe in svoje!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20563
19.6.2007 7:12:39   
altati
Vava -  upam, da bruhanje hitro mine...je res hudo gledat tako male user posted image , ki bruhajo...Imam še v spominu od Tieuser posted image ..Bom razkrila Jaševo frizurco, samo slikice moram snet iz fotoaparata...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 20564
19.6.2007 7:50:48   
pikapolona2
jutro user posted image ...user posted image ..... user posted image .

a jekakšna lunadanes...mi smo skor skoz bedeli.....user posted image  je dogajalouser posted image .

Zdejle pa si žeočke mane.......

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20565
19.6.2007 7:57:39   
Maxica
Dobro jutro. Ne bom več komentirala mojega spanja, zeh zeh, Lan se je v glavnem naspal.user posted image  Sem si pa včeraj zvečer stiskala mleko (Lan ga čez dan kar po flaški pije, dojiva se v bistvu samo ponoči) in mi iz desne dojke, ki je ponavadi skoz polna, ni priteklo niti 10ml.user posted image  Se zdaj nalivam s sezamovim napitkom, upam, da bo. Sicer kar ne vem, kaj narediti. Rada bi še dojila, vsaj tja do enega leta, saj Lan še vedno nič drugega mlečnega ne je, zato upam, da bo...
Nanica, hvala za informacije glede testenin, čeprav priznam, da oranžnih Barill tudi sama še nisem videla, pa smo kar precej tudi v Italiji nabavljali.user posted image  No, saj ni bistveno, važno, da so brez jajc ta modri.user posted image  
Saj zdaj kar mal oklevam še s to omako, glede na to, da je noter res toliko sestavin, ki jih Lan še ni okusil. Bom šla lepo po vrsti. Makarončke mu bom skuhala (hvala, @lina, za namiguser posted image ), pa magari eno zelenjavno omakco za čez naredila, potem pa dalje.user posted image
Maxu sem tudi ful časa vse pasirala, Lan pa kar pogumno grizlja (smo še vedno brez zobkov, sevedauser posted image ) tudi večje koščke. Zadnjič je grizljal riževe oblate, pa zagledam, da je ful velik kos dal v usta. Vsa panična seveda bezam vanj, pa ni hotel odpreti ust. Pa se mu je zgleda kar fino stopilo, nato je pa še pogrizljal, pa je bilo.user posted image
Barby, upam, da je bila noč lepo prespana. Res, zakaj se bosta morala nehati dojiti, zakaj bruha???user posted image
Vava, ubogi Luka, močno držim pesti, da se mu to poštima čimprej in da bo lahko začel spet normalno jesti. Ubožec.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20566
19.6.2007 7:59:24   
Maxica
Čestitke Katarini in Arabeli že za tretjo četrtino svečke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20567
19.6.2007 8:02:33   
Arabela
Dobro jutro!

Mi smo đe kar solidno spali, sem pa šla kar z malo ob 22ih spat, me je kar vrglo... zdaj pa mala še cuma... se mi zdi da odkar zna spati na trebuhu mnogo bolj mirno spi... le obrat na hrbet ji še malo dela probleme..

Včeraj bili na pregledu.... Mere: 9215kg in 72,5cm... obseg glavice 46cm,,user posted image user posted image  pa mala je bila ful pridna, ful dobre volje, se je pogovarjala z vsemi v ordinaciji...
Le za nohteke so prognoza najverejtneje gljivice... sva dobili LAmisil za mazat, pa kontrola v petek.. če ne bo boljše pa k dertamtologu... joj upam da bo boljše...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20568
19.6.2007 8:03:31   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Čestitke Katarini in Arabeli že za tretjo četrtino svečke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maxica hvala, ampak me kar strese ko pomislim da čas tako hitro gre.. še malo pa bo cela svečka..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20569
19.6.2007 8:05:57   
nanica
Katarina in Arabela, tudi mi čestitamo in pozdravljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim pa želimo dobro utro. smo se lepo naspali in smo dobre volje. danes nas čaka telovadba user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20570
19.6.2007 8:09:09   
Arabela
Kar se pitja tiče je naša prava žlemparka... spije min. 6dcl na dan, karkoli ji daš.. čaj, vodo, sok.... hvalabogu, ker prvih 7mesecev ni hotela nič..

Paradižnik smo mi že jedli... popražila na  maslu skupaj z bučko in nato dodala sirček... odpirala usta kot vrabček... drugače pa ga ima najraje surovega (odstranim semena), tako da ga cuza in grize in ostane samo olupek... pa kumarice tudi obožuje....
Testenine pa papamo Bariline.... zvezdice v piščančji juhici so njami...

JE pa res da pri nas ni v družini nič alergij in je doslej šlo z uvajanjem hrane vse ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20571
19.6.2007 8:16:03   
beki24
Jutro

Katarina in  Arabela čestitke za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20572
19.6.2007 8:21:48   
Lu
Jutro!

Z malim že pokonci.

Čestitke Arabeli in Katarini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pri nas pestro. Imam še en kup dela. Jutri naj bi šli na morje. Kdaj bom praznovala svoj roj. dan sploh ne vem. Zdaj čakam Majo da se zbudi in ju peljem kar k babi. Jih ful pogrešata in zdaj jih bosta imela. Jaz pa na hitro v H&M po ene japonkice za Majo, pa še malo fasunge nabavit.

Glede GH. Moj je tudi nor na makarone.Sem jih Maji skuhala na morju, pa je tako gledal, da sem mu dala ene 5 kom za probat. Se mu ni nič zatikalo user posted image Pa lahko se tudi pohvalim, da mi ni potrebno več pasirat user posted image user posted image user posted image

Maxica res ste lepi. Pa a pravilno držiš Lana?user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri gremo cepit Tiana. Upam, da ne bo pehuda. Pop. pa že na morje.
Je pa pri nas zdej tko. Ko me mali vidi, pa saj to je že nekaj časa,ampak zdaj je še huje, začne user posted image da je kaj, če ga ne vzamem v naročje.

Zdaj moram pa nehat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20573
19.6.2007 8:30:14   
Anonimen
Jutro...mi spali ok...1x bujenje, ampak je trajalo 1 uro, da je trdno zaspal nazaj...bruhal pa hvalabogu ni več...

Glede bruhanja...zdaj se je to že parkrat zgodilo in vedno po večernem dojenju...dojiva se zjutraj, zvečer in ponoči...nazadnje ko je bruhal (pred cca. 3 tedni) je P rekla, da če se bo ponavljalo, bo najbrž treba prenehat z dojenjem...ampak pomojem se samo prehitro preveč naje...ker ful hiti...sem ponoči malo razmišljala o tem in mislim, da je res to vzrok...bomo videli...se bomo pa še naprej normalno dojili...upam, da še en čas...

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 20574
19.6.2007 8:31:47   
Anonimen
Čestitke za 9 mesecev Arabela in Katarina user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  821 822 [823] 824 825   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  821 822 [823] 824 825   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?