@lina
|
evo, še dobro da sem pritisnila ctrl+c preden sem poslala...sem dobila lepe pozdrave z "we are sorry..." Maxica, hvala za geslo, pogledala slike, sem se čist prilepila na ekran, pa še ni blo dost blizu Moci, jaz bi verjetno šla, kljub vsemu.... Vava - bogi Lukec, upam da se čimprej spravi v boljše tire... Gaya - ojej, boga, boga...še dobro, da razen bušk ni kaj hujšega... Pa čimprej si odpri okno v svet! *anč* - a ti pa kar longeto al kaj? si nisi mogla tega omislit pozimi, ko je bilo mrzlo? Kaj boš zdaj s tem v tej vročini? Hecam se...čimprej se pozdravi...mam pa izkušnje z izpahnjenimi koleni...jaz mam vezi razrahljane, pa včasih sploh ne rabim nič posebnega delat da mi koleno ven skoči, samo nenaden obrat, korak...že trkam, mi ni že par let, sem imela pa eno obdobje ko se mi je to ful dogajalo Lu - jej, jej, a nisi mogla moža že mal po telefonu napeljat, da bi ti bilo ful fajn priti v pospravljeno stanovanje? Si pa carica, jaz si tudi ne predstavljam sama z obema na morju Frrrr- tudi matjaž ima čisto rahlo vdrto fontanelo skoraj ves čas... Res je tudi pri nas problem pitje, ampak ima enako tudi takoj po dojenju...po moje tudi zato, ker je še malo velika... Pitje je pa res problem, mam doma 5 vrst cucljev na flašah, 3 vrste bejbi čajev, probal smo vodo, sokove..., pa še največ spravim vanj po kozarcu in to vodo...zadnjič ko je bila mis pri meni, mi je predlagala na slamico, celo potegnil je malo, sedaj pa tudi to ne več, samo grizlja vse po vrsti... Maxica, jaz sem kupila barilla rezančke za vjuho, ker so brez jajc, drugih slovenskih brez jajc nisem našla bom morala še enkrat pogledat, če nanica pravi da so... Za paradižnik pa jaz kar malo bremzam Muki, super za prijeten dan... Samo nekaj me zanima...a niso zunanji bazeni malo prehladni za te naše ? Vprašam, res ne vem na koliko stopinj je segreta? Danes je moj mali dobil diplomo za plavanje dojenčkov... Prva diploma že pri 8 mescih, ha Jureta je pa danes nekaj metalo, tolk je bil neubogljiv, da se mi je že , pa sama sem bila cel dan z obema... Ko nisem več vedela kaj bi, smo šli pa vsi trije v sobo, navili muziko na ves glas, jure je skakal in ploskal, jaz sem pela in plesala s tamalim v naročju, pa z juretom malo pod roko... in smo peli: ne grem na kolena...mi gremo pa na morje (Lu, tudi pri nas je ta hit, juretu je ful všeč), pojdi z menoj...in podobne... tako, zdaj grem pa tudi jaz v nočni šiht imejte se...in čuvajte sebe in svoje!
|