frrrr
|
čau babnce, ne morem brez vas hvala za vse spodbudne besede! je hudo, bo pa verjetno še hujše... nekatere stvari je težko takoj dojet... sicer nisem ob prijateljici, vendar mislim vsak trenutek nanjo, pa po telefonu sva veliko na liniji... včasih sva kr tiho, le na liniji sva ne bom preveč morila... vidim, da je kr nekaj nesreč... gaya, *anč* - čimprej se pocajtajta! naj vama vajina sončka dasta energijo za hitro okrevanje! vava - sem vesela za hitro okrevanje Luke... upam, da bo naslednjič šel v bolnišnico po svojega bratca ali sestrico in ne več kadarkoli zaradi sebe! aja, pa mi smo tudi še škrbasti... pošljem tabelco mer otročkov zvečer... barby upam, da nisi jezna, ker še vedno nisem moci - le obišči očeta... boš imela čisto vest... z obiskom boš prenesla žogico (vse slabe stvari) nanj... če jih je on zakuhal, mora tut on s tem živet oz. jih rešit, ti pa nase misli pri tem Lu - naredi red doma! mož za kazen stanovanje počisti, vi pa spet na morje fajn, da ste uživali... te pa občudujem, ker js namreč sama z Jašo ne grem na morje, čakam na taščo... z dvema otročkoma in psom pa niti pod točko razno ne grem na dopust, ker to ni dopust! Maxica - sem vesela za lep krst! pa fotke bi pogledala, čeprav od daleč pikapolona - lepo, da ste uživali... bi te pa js tut požrla, če bi se na mojem koncu sukala in nič poklicala muki, opravičeno si huda muki - kako vaša babica? kaže kaj na okrevanje? naš dedek še vedno ne hodi... prej šetkal na veliko, zdej je pa tolk časa ležal in tolk malo je, da nima moči drugače smo pa danes izvedeli, da ga za en mesec sprejmejo v dom, dokler okreva... v bolnici namreč ne more bit večno.. smo se že zdej morali bockat, da ga niso že prejšnjo sredo dali domov zdej mora še moči nabrat, da bo lahko hodil in bo čisto druga pesem. aja, to vam še moram povedat... se je kakšen mesec nazaj dedek zafrkaval, da bo šel rezervirat sobo v dom, ker smo se vsi preselili iz Raven na Koroškem in bi nam bil potem bližje... brat, mama&ata, teta&stric, sestrična - vsi bodo zdej v radiju 5 km od njega vse, ki vas nisem omenila, vas sedaj omenjam in vas lepo pozdravljam! radi se mejte!
|