|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  819 820 [821] 822 823   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.6.2007 11:25:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

no, me veseli, da bi šla tudi z mano na bled. a se pol kar zmenimo za kakšen dan?

na ZS, ok?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20501
18.6.2007 11:25:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

drugače imamo pa pri nas spet družinske težave. tiste, ki veste kako je z mojim očetom - zdaj je v bolnici in je (spet) kar hudo. jaz pa sploh ne vem, če naj ga obiščem ali raje še ne. zadnjič, ko je bil v bolnici sem si rekla nikoli več ga ne obiščem... zdaj pa ... verjetno ga bom vseeno

ja, daj ga, da ti kdaj v življenju ne bo žal....jaz bi ga......kljub vsemu!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20502
18.6.2007 11:27:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Altati se ti javim. Danes sicer začenjam z ločevalno dieto. Cilj - 4 kg v mesecu in pol. Ampak za kremšnito na Bledu se pa splača tudi kakšen dan grešiti in imeti potem nekaj slabe vesti, a ne.

vava, vsekakor!V petek gremo mi na morje! Vrnemo se 2.7., potem te pa vsekakor pokličem in ti Z A T E Ž I M!!!!! In se me ne rešiš, doklerse ne vidimouser posted image user posted image user posted image !
Pa napiši še kaj, vzemi si vsak dan 3 minutke za nas, ok?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 20503
18.6.2007 11:29:08   
altati
Dobila  sem dohodnino in sem bogatejša za kar lepo štirimestno številko Eur-ovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20504
18.6.2007 12:03:48   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Dobila  sem dohodnino in sem bogatejša za kar lepo štirimestno številko Eur-ovuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hudo. a med letom nimaš otrok v olajšavi?
ker bom jaz tudi tako naredila.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20505
18.6.2007 12:20:30   
moci
sem vidi povedala davčno, pa pravi, da odločba zame še ni izdanauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20506
18.6.2007 12:24:20   
gaya
Babe moje, javlja se zgubljena duša user posted image , sicer še vedno ne iz svojega računalnika(kadar jst zakuham šmorn, ga onrkuser posted image ), apak sam tolk, da vas pozdravim.

Rada vas mam, ampak tolk pa spet ne, da bi šla zdaj mali roman načvekabega brat odkar me je internetni škrat napadel, samo to, da čestitam vsem našim oktobrčkom za obmesečnice, za zobke, za plezalne usoeheuser posted image ,.....

Pri nas je vse po starem. Uživamo sto na uro, vsake tolk časa dobimo visoke obiske user posted image  ion življenje teče dalje.

Konec meseca gremo na morje, pol k pa pridemo nazaj pa upam, da bom že mela okno v svet zrihtano.

Tolk za enkrat, pa ppridne bodite user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20507
18.6.2007 12:54:58   
nanica
moci, jaz bi tudi šla. bodi močna, saj naši otroci vse čutijo. odkar razmišjam, da bi šla rada zvečer ven, se blaž zbuja na pol ure, dokler ne pridem spat

tudi meni je davčna vida povedala isto, danes pa v nabiralniku, ampak presenečenje. dobim sicer ubogo trimestno številko, pričakovala pa sem doplačilo. se še veselim, ampak za nov avtosedež še ne bo dovolj

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 20508
18.6.2007 13:01:17   
pikapolona2

no, me veseli, da bi šla tudi z mano na bled. a se pol kar zmenimo za kakšen dan?

preden se zmenita še meni povejta na ZS...gremo še midve...sam bolj zgodej ker vročina je tu!

na ZS, ok?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20509
18.6.2007 13:02:56   
pikapolona2
a Vida ti tud pove za odločbo...hmmm...zanimivo grem probat.....

a ste jo že kdaj kej drugega spraševali...enkrat sva se midva zezala pa sva jo vse izprašala od otrok fantov jo povabila na kavo....ona pa kr odgovarja...user posted image user posted image user posted image midva sva crkvala zraven od smeha kakšne odgovore nama je dajala

P

Vroče je!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20510
18.6.2007 13:07:39   
altati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hudo. a med letom nimaš otrok v olajšavi?
ker bom jaz tudi tako naredila.

imam, imam, pa sem kljub vsemu dobila...samo nisem imela vseh!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20511
18.6.2007 13:08:11   
altati

sem vidi povedala davčno, pa pravi, da odločba zame še ni izdanauser posted image user posted image

meni je tudi lepa Vida rekla zjutraj, da je zame še ni, pa jo je čez pol ure poštar prinesel....Lepa Vida lažeuser posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20512
18.6.2007 13:10:27   
nanica
o, baba naša, gaya, si še tu? smo te že pogrešale, ampak se ne spomnim, na kateri strani, pa najbrž ne boš brala vsega nazaj. daj napiši kaj, kako gaja, kaj počneta in kaj že vse zna

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20513
18.6.2007 14:03:02   
altati
Našo Gayo, ki se je malo prej javila je zbil avto!
Ko je šla čez prehod za pešce jo je ena voznica spregledala!
Hvala bogu je bila prez male Gaje!!!
Je vsa potolčena, vse jo boli, ker je z glavo udarila v tla, sumijo pretres možganov!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20514
18.6.2007 14:04:03   
pikapolona2

9999,99EUR????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20515
18.6.2007 14:04:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

9999,99EUR????

Bilo bi prelepo, če bi bilo resuser posted image user posted image user posted image ......

Neposredna povezava do sporočila: 20516
18.6.2007 14:05:56   
moci

Našo Gayo, ki se je malo prej javila je zbil avto!
Ko je šla čez prehod za pešce jo je ena voznica spregledala!
Hvala bogu je bila prez male Gaje!!!
Je vsa potolčena, vse jo boli, ker je z glavo udarila v tla, sumijo pretres možganov!

o grozno. upam, da je vse vredu. razen kakšne mordriceuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20517
18.6.2007 14:23:00   
nanica
joj, a še ne bo dosti slabih novic. altati, če se boš še kaj slišala z njo, naj jemlje homeop. arniko, da bo lažje okrevala. če je nima, pa naj tudi pove, bomo zritali

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20518
18.6.2007 14:24:14   
altati

joj, a še ne bo dosti slabih novic. altati, če se boš še kaj slišala z njo, naj jemlje homeop. arniko, da bo lažje okrevala. če je nima, pa naj tudi pove, bomo zritali

ji bom takoj sporočila in ti povem, ok?

sva govorili in se TOPLOOOOO priporoča!

< Sporočilo je popravil altati -- 18.6.2007 14:26:09 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20519
18.6.2007 14:35:35   
pikapolona2
Nanica si ti jedla to arniko po porodu? Jst sm in sm bla v 14 dneh kot nova res......sam za odpiranje in mehčanje materničnega vratu  mi je pa tudi homeopatinja nekaj dala...pa mi ni nič pomagalo sm bla zaprta ko user posted image .
Ampak kje je že to?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20520
18.6.2007 14:43:36   
pikapolona2
Po dolgem času sm si kupila knjigo nov roman od
Michala Viewegha sem njegov velik fen...upam da mi jo uspe prebrat še pred dopustom :-))

Pa ve vam znese kaj prebat?

Neposredna povezava do sporočila: 20521
18.6.2007 14:47:06   
altati

Tii vsak teden preberem kakšnih 1o knjig, če to štejeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20522
18.6.2007 14:48:09   
pikapolona2

Tii vsak teden preberem kakšnih 1o knjig, če to štejeuser posted image

me zezaš a neuser posted image

slikanice n kartonke ne štejejo

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20523
18.6.2007 14:49:06   
pikapolona2
the angel...kuku

Neposredna povezava do sporočila: 20524
18.6.2007 14:53:04   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikapolona, kje ste se pa vi to potepali, da nisem nič vedela???????? user posted image
Mi sicer nimamo Bleda, da bi šle en giro okrog user posted image , mamo pa kave, bi se lahko kaj dobili, ti paconka user posted image .

muki sej sm tam nekje pred 800 stranjo omenila...da gremo...pa nisi nič trznila...jah definitivno še pridemo......ker je res dobr...sam za delj časa, da bomo še  šli kaj pogledat ker razen Murske na hitro in Moravskih...aja pa Bogojino ...nism vidla nič kej več razen iz avta pokrajino ki je pa res lepaaa in tako drugačna od gorenjske...vidiš res dalečuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  819 820 [821] 822 823   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  819 820 [821] 822 823   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?