|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  818 819 [820] 821 822   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.6.2007 7:28:22   
Maxica
En par fotk sem dala v album, tako da če katera želi, na zs dobite geslo. Sam res se ne vidi ravno ful dobro, tako da se ne boste potem pritoževale.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20476
18.6.2007 7:44:50   
nanica
Dobro jutro, druuugaaaaa

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20477
18.6.2007 7:52:38   
pikapolona2
tretjaaaaa

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20478
18.6.2007 7:55:45   
Pikabu
četrta....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20479
18.6.2007 7:56:57   
Pikabu
Mi hitimo ven, da ne bo postalo prevroče.

Lep dan vsem. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20480
18.6.2007 8:00:54   
pikapolona2
evo nas nazaj z mini dopusta.....Muki lepe kraje imate pr vas....men je blo tko všeč vse da še sigurno pridemo......sploh pa je bilo užitek gledat ta malo v bazenu kako fino rita in miga v vodiuser posted image user posted image user posted image . Miting smo pa tud mi mal hotli it pogledat sam je včeraj preveč nabijalo sonce pa sva z brino rajši navijale da gremo še enkrat v bazen!

Prebrala sem kolikor toliko za nazaj......zdej se morm pa kaj spomnat da pokomentiram......

Frrr kr srh me je spreletel ko sem prebrala kaj se je zgodilo tvoji prijateljici....bodi z njo in ob njej!

Vava.....pozdravte tegale lustnega fanta ....supare da ste že iz bolnice

MAmica daj vetra temu tvojmu...če ne ga pa mal k nam pošlji....tudi pri nas ati ful pomaga.....zdej pa sploh ko sm ob popoldnevih že začela delat in ima on na skrbi tamalo........spraševala si kako se razumemo s svojim zdej po rojstvu....men se zdi da še boljše....oz čist drgač kot je omenila Pikabu.....je fajn pa jst sm mal manj mulasta in nism takoj užaljena kot mogoče včasih prej

hmmmm...evo moj spomin ušel...vse ostale omenjam pa se strinjam z vsem kar ste pisale....

mejmo se radi!user posted image
PPPPPP

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20481
18.6.2007 8:01:31   
Pikabu
Še čestitke: se opravičujem nekaterim, ker mi ni zneslo ali pa sem pozabila, zato še za nazaj:

Za 9 mesecev:
user posted image anč in Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za 8 mesecev:
user posted image Tasha in Gael user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Barby in Val user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image mis in Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image clody in Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image monica99 in Lucija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20482
18.6.2007 8:03:28   
pikapolona2
joj za tele obmesečnice sm jst čist aut...mi morte oprostit...ampak vse pozdravljam in vam čestitam za naprej in nazaj...Brina vam pa slinaste poljubce pošilja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20483
18.6.2007 8:19:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, a jaz pa nisem dobra za en giro na bledu. zdaj bom pa jaz vsa surlasta user posted image user posted image user posted image

si nanica, si!
ampak Vava in Luka imata pa poseben status pri meni, saj smo bili cimri v porodnišnici.....če hočeš na Bled, samo sporoči in gremo! V Zako račke gledat...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20484
18.6.2007 8:22:55   
altati
Dobro jutro, jaz sem pa peta...smo spali dolgo, dolgo....zdajle pa že ena ritka smrdi, jo moram previt, potem je pa najbolje, da jo kar ven mahnemo.....dokler še ni prevroče.....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20485
18.6.2007 8:27:41   
muki1
Šesta user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20486
18.6.2007 8:30:20   
muki1
Pikapolona, kje ste se pa vi to potepali, da nisem nič vedela???????? user posted image
Mi sicer nimamo Bleda, da bi šle en giro okrog user posted image , mamo pa kave, bi se lahko kaj dobili, ti paconka user posted image . No, pa kdaj drugič - vabim. Glavno, da ste uživali v naših krajih. Sem v soboto spoznala eno punco, ki je tudi na RR, drugače je iz Zasavja in je tudi vsa očarana nad lepotami Prekmurja in gostoljubnimi domačini.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20487
18.6.2007 8:32:08   
altati
muki- pa še to povej kako fejst je Romana, glede na to, da je iz Zasavjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20488
18.6.2007 8:46:12   
altati
ja, pa da ne pozabim -  na svet je pokukal 2. zobek! sem že mislila, da bomo enozobiuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20489
18.6.2007 8:58:55   
Anonimen
Zadnja?!

Spali ok...sedaj pa gremo ven...user posted image

Čestitke vsem zobkom, mesečnikom in mesečnicam ter vsem ostalim...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 20490
18.6.2007 9:10:02   
moci
dobro jutro še od mene. midve sva že s sprehoda. postaja ša že vroooooče.user posted image
tako grozne noči kot danes mi še nismo imeli. jok, jok, jok in še enkrat jok. ko je slučajno spala me je pa brcala ali zrinila v vogal, da sem spala na trepalnicah. zdaj sem mrtvauser posted image mislim, da nam grozi zobek no.2user posted image
včeraj smo našli eno luštkano sprehajalno potko v gozdu, lepo prehodno in mehko kot preproga. je bil res lep sprehod, ampak en user posted image me je pičil v mišico na nogi in zdaj imam takšno kot jure robičuser posted image sem vzela flonidan, ker oteklina še raste in si dala obkladke. nimam pa navodil od flonidana, zaupam mami, ki je rekla, da ga lahkouser posted image

jaša, čestitke za prestane bolečine ob drugem zobku, boš razložil zoji kako se to po moško prenašauser posted image

maxica, men se zdi, da ste lepi na krstu, kolikor se vidiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20491
18.6.2007 9:11:26   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki- pa še to povej kako fejst je Romana, glede na to, da je iz Zasavjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa je res fejst...kot vse Zasavke, ki sem ji do zdaj spoznala user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20492
18.6.2007 9:15:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem vzela flonidan, ker oteklina še raste in si dala obkladke. nimam pa navodil od flonidana, zaupam mami, ki je rekla, da ga lahkouser posted image

lahko ga ja, klub dojenju!
Flonidan = claritine (samo da je flonidan generik) in sta dovoljena v nosečnosti in ob dojenju

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20493
18.6.2007 9:15:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ja pa je res fejst...kot vse Zasavke, ki sem ji do zdaj spoznala user posted image .

no vidiš, ta del mi je manjkaluser posted image user posted image user posted image
zdaj sem pa zadovoljna in zadovoljenauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20494
18.6.2007 9:18:02   
altati
Oglasila se mi je Piskot, ki sporoča, da nam greje morje, da je Martin v čolničku na suhem, da so pozabili Fredov obroč in da vas VSE LEPO POZDRAVLJA!!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20495
18.6.2007 9:22:20   
nanica
altati, to je pa res poseben aranžma, nisem vedela user posted image

no, me veseli, da bi šla tudi z mano na bled. a se pol kar zmenimo za kakšen dan?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20496
18.6.2007 9:25:13   
moci
drugače imamo pa pri nas spet družinske težave. tiste, ki veste kako je z mojim očetom - zdaj je v bolnici in je (spet) kar hudo. jaz pa sploh ne vem, če naj ga obiščem ali raje še ne. zadnjič, ko je bil v bolnici sem si rekla nikoli več ga ne obiščem... zdaj pa ... verjetno ga bom vseeno

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20497
18.6.2007 9:59:42   
Arabela
mi imamo danes pregled... me prav zanimajo naše mere..

Ampak z nohteki na nogah je spet slabo... se je že malo zagnojilo... sumim da mogoče niso nohtki vraščeni ampak gljivice...user posted image ,.. kamilice in bepanthen plus očitno ne pomagajo.user posted image
.

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20498
18.6.2007 10:43:04   
vava
no prav se pa še mao javim, da ne bo barby 84 zadnja.
Mi smo še kar brez zobkov (a smo tudi tukaj ta zadnji?!). Luka še ne plazi, sedi pa čisto samostojno, samo vsede se ne sam. In brblja, poje in pleše - samo da zasliši glasbo se nasmehne in se začne zvijati, dvigati in spuščati ramena in glavo. Prav simpatičen je.
Dojiti sem nehala, ko smo bili v bolnici. Že prej je pil samo še vsakič zjutraj in včasih zvečer, potem pa je moral biti eno jutro na tešče, zvečer in naslednje jutro pa tako nisem spravila nič vanj, ker je bil čisto bogi po narkozi. Tako so moje mlekarne počasi vsahnile, Luka pa še popije Aptamil. Sicer zdaj že precej lepo je. Najraje ima juhe in male skutice, pa tudi krompir, špinačo, postrv, borovnice in skorjo kruha.
Vidim, da nekateri vaši škrati že stojijo, čestitam! Mislim, da smo mi izgubili kar nekaj energije in časa z vsemi našimi kolobocijami okoili zdravnikov, ampak bomo že nadoknadili in vas ujeli.
Altati se ti javim. Danes sicer začenjam z ločevalno dieto. Cilj - 4 kg v mesecu in pol. Ampak za kremšnito na Bledu se pa splača tudi kakšen dan grešiti in imeti potem nekaj slabe vesti, a ne.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20499
18.6.2007 11:19:44   
Anonimen
Vava, še prehitro bo shodil in ujel vse vrstnike in potem boš prosila naj se malo umiri in te počaka...user posted image  lepo te je brati...user posted image

Clody in Nejc user posted image  za 8 mesecev...

LP

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 20500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  818 819 [820] 821 822   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  818 819 [820] 821 822   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?