|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.6.2007 9:41:47   
zmaj
Logično, da nimajo v Tosami Svilanitovih izdelkovuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
18.6.2007 9:56:52   
Anonimen
nana27 aptamil jima skos dajem, sam mi je čudno da sta kr skos tok lačni. zato sem jima dal pol učer še čaj. vrjetn k je tok vroče morta še kej za odžejat met.

(odgovor članu zmaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
18.6.2007 10:01:37   
nana 27
Zmaj, a veš, da imajo ogromno drugih zadev, ki tudi niso njihova proizvodnja? Pajacke za otroke in celo italijanske vložke user posted image  Duc, verjetno ju je pa res žeja dajala. Koliko pa popijeta mleka na obrok in kako pogosto jesta? Sta pridno spali ponoči? Še dobro, da imata punčki tako skrbnega strica user posted image

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
18.6.2007 10:10:19   
zmaj
nana 27, verjamem ampak dvomim, da Svilanitoveuser posted image  Bom nehal, da ne bom ponovno kreganuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
18.6.2007 10:13:54   
Anonimen
spijeta okol 60ml. Elyse je spala od polnoči pa do devetih,Hope pa od polnoči pa do pol desetih sam ona se je ponoč zbudila k je bla lačna.ful velik spita.podnev jesta na ene tri ure.

dorotea ZS sem ti poslal.

(odgovor članu zmaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
18.6.2007 10:18:36   
nana 27
Zmaj user posted image , ja verjetno imaš prav.   Duc, super. Kaj pa je z Majo in dojenčico? Se kaj slišita?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
18.6.2007 10:29:42   
Anonimen
Majo še zmer ful boli, Nike je pa učer že eno uro sama dihala pol se je pa zmatrala pa ni mogla več. dons gremo k njima sam je smotan k nimam od Hope pa Elyse lupinc za dons bo soseda posodla za naprej pa ne vem kako bo, najbol da še to kupm.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
18.6.2007 10:36:54   
ašun
Duc20 a nimaš ključa od stanovanja od Karin? Pojdi tja iskat, kaj rabijo dvojčici. Ne moreš vsega kupovati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
18.6.2007 10:43:42   
Anonimen
mam kluč sam tega ne morm iskat, je blo vse v avtu...

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
18.6.2007 10:49:04   
zmaj
Duc oprosti če preveč sprašujem samo me zanima kakšen avto je bil in koliko je poškodovan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
18.6.2007 10:51:36   
dorotea
Punce in fanta, vas samo pozdravim, ker zdaj mi pa res že voda v grlo teče...v sredo imam še ta zadnji izpit do septembra...in sem preveč zabušavala. Upam, da bo vseeno šlo!
Naša Anika je že doma in jo vsi crtamo.
Duc drži se s tamalimi in ostale bodte pridne , pa ne preveč noret pri selitvah. Misska tud jaz še vedno nimam nič za dojenčka...bomo že..jaz ovnica pa sem prav brez moči te dni...pritisk 85/59, pa še nizko železo...bom res mogla it po tablete.
pozdrav!

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
18.6.2007 11:07:36   
zvezda71
Pozdravljeni, spet se malo oglašam. Berem, da se vam skoz dogaja, še posebaj supermanu ducu. Pri nas nič novega, smo bolj na easy si lahko privoščim sem nosečauser posted image user posted image .Psu pa se itak nikamor ne da mu je čist prevroče. Jaz še tudi nimam nič za dete pa mi sploh ne potegne, da bi šla kaj kupovat, baje bom septembra kot sneta laufala okrog. Aja v soboto gremo malo v ZG čekirat vozičke, baje se kar splača pa še mwst. dobiš nazaj. Bom poročala.
Nosečke drage zapomnite si, počasi se daleč pride, bodite na easy, Rima tud niso v 1 dnevu postavili, vse počaka, najboljvažno pa je, da naša deteta počakajo na "lepem"v nas čimdlje.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
18.6.2007 11:12:09   
cuma
Jutro!

Ste že bili zgovorni danes .. user posted image !

Jaz sem pravkar spravila spat mojo princesko. Zdaj pa malica, potem pa nekaj hišnih opravil ... takih bolj tihih. Na začetku, ko je bila Ema še čisto mičkena (par mesecev) in je spala v zibelki sredi dnevne sobe, sem lahko celo sesala zraven nje, pa se ni zbudila, zdaj pa jo vsak šum prebudi user posted image .

dorotea: veš, da bo šlo! Ti samo stisni zobe teh par dni, pa bo! Mi pa bomo držali pesti zate! Železo pa le nabavi ... da boš bolj pri močeh!

misska: user posted image  za selitev! Tudi jaz komaj čakam, da bomo tam. Še dober teden, pa bo!

nana27: Kako je tvoj dečko? Je zdrav? Si še v skrbeh za jesen? Saj sem jaz tudi ... s tem, da bo Ema doma. Bova jamrali skupaj user posted image !

duc: user posted image  zate! user posted image  za Nike, da je sama dihala! Saj bo!!! Tvoja draga bo pa tudi kmalu bolje! Kako pa je karin? Kdaj prideta z Robijem domov?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
18.6.2007 11:13:56   
taja83
ojla souser posted image in fanta!
Duc svaka čast tebi!!! prav smiliš se mi, verjamem da ti ni lahko. res Maja, tvoja hčerka, nečakinji, Nik ter seveda Karin in Robi so lahko srečni da te imajo. že jst ne vem kako bi zmogla, če bi kar naenkrat bila sama z dvema dojenčicama poleg tega da bi imela še svojega v bolnici, ti pa sploh še zato ker si fant in tako mlad. res pohvale. Želim ti da bi ti vse čimbolj lahko steklo in da bi Karin ter Robi čimprej okrevala. mi je pa tud čudno iz kakšne familije ti izhajaš, da ti tvoja mami noče pomagat oz. se ji ne da!!! Halooooo! pošiljam ti eno user posted image za srečo.

Zmaj dobrodošel med nami

ja punce drugač pa vidim, da vas je nekaj k ste ta vikend imele probleme. tud pri nas je blo tko, sam problem je bil z mojimi starši, k še skupi živimo in so kar oni o eni stvari odločili brez moje vednosti in pol se je mami sem seveda jaz znorela smo se skregali tko da se je una pol grdo držala pol je pa še moj znoru k je drugač ful miren in se ful prilagaja saj ve da sva pod drugo streho in sva šla. dva dni sva hodla vn jest in sva sam spat hodla domov, no zdej so se pa doma umirili. midva pa komaj čakava da greva na svoje, da si čimprej zrihtava. js sm bla tko živčna da sm vsakič ko sem se spomnla da morm it domov mi je kar slabo ratalao. nisem navajena da se tko spičimo ker se drugače zelo dobro razumemo, razen tistih malih prepirčkov k so pa itak povsod. no zdej sem prou vesela da se je vse umirilo. morm pa se pohvalt, da sem prou srečna da mam takšnega partnerja, k čeprav ve da sem trmasta je končno videl da nisem vedno jaz kriva za prepir. ah pa sej ne vem kaj vam utrujam s tem.

drugače mam pa jaz zadnje čase toliko energije, kar skoz neki delam tko da mi že moj govori naj malo počivam.
aja pa ne vem katera je spraševala, če česa naše pikice ne marajo. ja midva sva ugotovila, da ne bomo imeli operne oz. opernega pevca. sva včeraj neki gledala po tv in je eden začel pet. prej je bil v trebuhu mir pol je pa tak začel delat kot že dolgo ne in se še ne vem kok časa ni pomiril. sva se tko smejala user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
18.6.2007 11:26:40   
Anonimen
Guppy, managementa znanja pa nismo nikoli imeli, to je eden od predmetov na podiplomcu, če izbereš smer management v izobraževanju. Kar smiliš se mi, ko skoz toliko bruhaš, spomnim se kako me je to utrudilo v prvih mesecih, sedaj pa si z tem trebuhom sploh ne morem predstavljat nad školjko visetuser posted image . Upam, da se stanje kmalu izboljša....

Duc, dober si, da vse to folgaš z 4 otroci doma, medtem ko imaš Majo in Nike v porodnišnici. Ali ju uspeš kaj hodit obiskovat? Zate je to najbrž velik podvig, saj sploh nimaš kam dati vseh štirih v avto, glede na to, da rabijo 3 lupinice in še en otroški sedež. Če imaš tak čudno mamo, ali lahko prosiš za pomoč svojo taščo ali pa od Karin taščouser posted image . Sploh si ne morem predstavljati da res ni nikogar ki bi ti pomagaluser posted image . Če bi bila jaz iz Kaminka, bi ti ziher prišla pomagat. Kaj pa Maja, potrebuje kaj? Prihaja kdo k njej na obisk? Če ne bi jo lahko šla jaz kaj pogledat ali pa ji kaj nesla, če kaj potrebuje, saj iz Strunjana nimam daleč do tja.....

Mala, ful lep aviat imaš. Piši mi na ZS ko prideš iz ŠS, da malo poročašuser posted image .

user posted image  Kje ste kupile povijalne plenice? Tiste frotiraste? V Tosamo ziher ne grem za 5 plenicuser posted image . Ali imajo tudi kakšne lepše s potiskom ali pa v barvah, ali samo navadne bele? Kakšna je cena na kos?

user posted image  Ker imam sigurno enih 50 bombažnih plenic v dveh velikostih in debelinah, sem razmišljala, da bi iz enih par naredila manjše krpice za ritko umivat in za slino brisat (ne z istimiuser posted image ) in da bi si iz njih naredila sama rokavičke za kopanje. Ker 50 plenic pa ziher ne rabim. Kaj ve mislite, bo to ok? Da ne zapravljam za brezveze....

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 4715
18.6.2007 11:34:40   
Anonimen
Mogoče katero zanima - bila sem na CSD. Dobila sem kar nekaj obrazcev za izpolnit. Na kratko: vse se začne urejat šele 60 dni pred PDP - vsaj pri nas je tako:
  • potrdilo o zadnjih 12-ih bruto plačah lahko prineseš 60 dni pred PDP;
  • obrazec o izbiri paketa oz.denarja tudi 60 dni pred PDP. Če izbereš denar, ti ga nakažejo naslednji mesec med 13. in 15. - v mojem primeru je to avgusta
  • zapisnik o priznanju očetovstva - 60 dni pred PDP, razen, če se te socialna delavka ne usmili prej. Dajo ti kopijo zapisnika, ki ga vzameš s seboj v porodnišnico, da lahko tam matičarke pripravijo papirje za izdajo rojstnega lista otroka. Rojstni list dobiš po pošti domov.
  • Izračunajo ti nastop porodniške - jaz nastopim 10. 8.
  • dobiš še:
    • potrdilo o zaposlitvi (izpolni delodajalec),
    • vlogo za uveljavitev pravice do porodniškega dopusta (izpolnimo same),
    • vlogo za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila (izpolnimo same),
    • vloga za uveljavitev pravice za nego in varstvo otroka (izpolnimo same) (to pošlješ po pošti na CSD po rostvu otroka, ker moraš v obrazec vpisati otrokov EMŠO) 

To je to. Upam, da sem si vse prav zapomnila in napisala. Eh, birokracija...

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
18.6.2007 11:50:37   
nana 27
Cuma, user posted image  Veš, da bova lahko skupaj kakšno rekli. No, jaz sem pa mislila, da sem jaz čudna s temi "strahovi". Drugače pa je Miha doma zaradi izpuščajev, ki jih je spraskal in zaradi tega ne sme v vrtec. Pa Ema? Je pridna in zdrava? Srček, povijalne dobiš tudi v Baby Centru. S potiskom plenice pa se da dobit v Rutarju. Mogoče še kje v vašem koncu. Pozanimaj se pri Primorkah, da ne boš hodila v Ljubljano. To, da zrežeš plenice je super ideja. Smo tudi mi to prakticirali. sicer boš pa sproti videla, kako bo šlo in kaj vama bo z dojenčkom ustrezalo. Se itak ves čas učiš in na koncu vidiš, da ful preveč kompliciramo. Duc, od Karin Robi je iz Amerike, če se prav spomnim? Kaj pa njegovi starši pravijo na to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
18.6.2007 12:13:55   
Anonimen
srček, danes gremo k njima, na srečo mam velik avto, edin problem je k ne morm vozt, ns bo sestra pelala, ona je drugač skos pr karin pa pr robiju sam dons bo sm pršla. moja tašča me ne prenese. Maja ma skos obiske, sta pa zdj v feldbachu.
nana27, je iz tm, on ne pozna svojih staršev, je bil v sirotnišnci.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4718
18.6.2007 12:21:20   
Anonimen
Žabonka, pridna da nas tako seznanjašuser posted image . Jaz sem zadnjič tudi čisto znorela, ko sem ugotovila da dobim denar od paketa šele avgusta (itak ga bomo vse dobila takratuser posted image ) in bom po trgovinah hodila še v 9 mesecuuser posted image .
Koliko vem, nam poročenim ni nič treba očetovstva hodit prej podpisovat, samo poročni listi moramo imeti s seboj v porodnišnici in že oni vpišejo očeta. A je takouser posted image .
Kaj pa je to vloga za uveljavitev pravice za nego in varstvo otroka? Zakaj se to rabi? Jaz sem namreč študentka in itak doma še dve leti, dobila bom samo starševski dodatek, ker nisem bila do sedaj še nikoli zaposlena.....za to pravico do nege in varstva pa prvič slišim.....al pa zame to ne pride v poštev in zato nič ne vemuser posted image . Joj, koliko papirologije za enega user posted image  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
18.6.2007 12:28:11   
lemavrica
wiiiii sem naredila pisni del izpita ( unga k sem ga imela prejšnji teden ), zdej pa samo še ustni del  naslednji teden. Punce hvala ker ste držale pesti. Pa očitno gre v dvoje lažje user posted image .

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 18.6.2007 12:32:42 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
18.6.2007 12:29:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Koliko vem, nam poročenim ni nič treba očetovstva hodit prej podpisovat, samo poročni listi moramo imeti s seboj v porodnišnici in že oni vpišejo očeta. A je takouser posted image .

Ja. Tole papirno kolobocijo moramo urejati samo koruzniki. Vsi, ki ste poročeni, ste svojo kolobocijo dali skozi, ko ste urejali papirje za porokouser posted image  Vsak enkrat pride na vrstouser posted image

Kaj pa je to vloga za uveljavitev pravice za nego in varstvo otroka? Zakaj se to rabi?

Mislim, da ta papir izpolnimo samo tiste, ki smo zaposlene. Čeprav si tudi ti upravičena do nekega denarnega nadomestila vsak mesec - za katerega pa ne vem kako se mu reče. Najboljše je, da povprašaš na tvoj CSD ali pa malo po netu pobrskaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
18.6.2007 12:31:37   
Anonimen
Lemavrica, BRAVOuser posted image user posted image user posted image  Sedaj si "dvojno pametna" - izkorsti touser posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
18.6.2007 12:40:52   
Anonimen
Žabonka, papirje ki sem jih morala urediti pred poroko, sem uredila v eni uri z enim obiskom na občini. Dokumente po poroki sem uredila v dveh urah vse od osebne, potnega lista, drugo prebivališče, prometna, vozniška, zavarovanje, banka......Torej nič v primerjavi z prihodom enegauser posted image . Ta pa zahteva vso našo pozornostuser posted image  
Mene najbolj skrbi kako bom po porodi vse to urejala po porodu, ker bo moj delal od 8-17 in dokler pride domov iz Italije je ura mimogrede 18. Očetovski dopust ne vem če imajo tam, pa še zaposlil se bo sredi naslednjega meseca in mu je nerodno kar takoj prosit za dopust, denar pa tudi nujno rabiva. V hiši imam samo še taščo, ki dela dve službi in je ni nikoli doma, še za vikende ne. Vsaj tako bo do oktobra, potem bo spet začela delat normalni urnik v eni službi, s tem da gresta s tastom 3.10. za 14 dni na dopust. Tako bom dejansko res čisto sama za vse, in si sploh ne predstavljam kako iti sama z user posted image  na banko, CSD, občino, trgovino......še sploh ko na začetku ne smeš ven z user posted image . Pa za vsako stvar moram z avtom iti. Moja družina bi mi z največjim veseljem pomagala, pa so vsi na štajerskem. Mama je sicer rekla da pride z veseljem za en teden pomagat, ker si toliko prostega lahko vzame v službi, samo je to samo 1 teden. Kaj pa ostalo......Eh, saj bomo že, če Duc folga z 4 otroci, bom jaz tudi čudeže delala samo z enimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
18.6.2007 12:44:36   
zmaj
srček, zakaj pa ne bi smela iti ven z otrokom takoj, saj če ga dobro oblečeš nima biti kaj narobe ali pačuser posted image

duc- mene pa še vedno zanima za avtouser posted image

< Sporočilo je popravil zmaj -- 18.6.2007 12:51:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
18.6.2007 13:05:41   
Anonimen
Srček, saj greš lahko takoj ven z novorojenčkom! Ne se sedaj sekirat da ne boš zmogla! Vse se zmore, če pač nimaš pomoči, pač nimaš; jaz je tudi nimam, pa mam hkrati še šoloobveznega otroka + izvenšolske dejavnosti vsak dan, firmo in moža več ali manj na službenih potovanjih.... Samo še kak pes mi fali user posted image

Vse se da!!!

Duc fino da si preživel jokalno krizo s tamalima - jaz res mislim da je žeja... sej tudi mi pijemo ko žolne zaradi vročine!

(odgovor članu zmaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?