|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.6.2007 19:28:47   
zmaj
duc, kako je s tvojimi?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
18.6.2007 19:36:11   
Anonimen
kaj pa vem, nom tle o tem pisov k jim spet ne bo prov, sm že enkrat neki druzga napisov k ni glih sm pasal pa sm bil.....tut č ni za sm ni nč narobe, glavn da jih to zanima, č pa mene neki zanima alpa da bom reku pa nov prov.

(odgovor članu zmaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
18.6.2007 19:37:37   
zmaj
Ali lahko na ZS vprašam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
18.6.2007 19:39:45   
nana 27
Ribica, samo, da je vse v redu user posted image  Zdaj pa pridno počivaj in vse dobro na pregledu!!!!!

(odgovor članu ribica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
18.6.2007 19:41:00   
Anonimen
Helenav, a že kaj veš kdaj bo ŠS v Izoliuser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4755
18.6.2007 19:44:03   
Anonimen
Ribica, samo, da je vse OK. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
18.6.2007 19:46:34   
Anonimen
loh

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
18.6.2007 19:49:20   
Anonimen
Duc, to ni isto. Resnično nas VSE skrbi za Karin in Robina. In vse te tukaj zelo spoštujemo, ker kapo dol, toliko kot je vajina družina dala skozi enih preizkušenj v zadnjem mesecu, ne vem če jih je še katera tukaj. In zdi se mi, da je tega še veliko več že od prej, glede na to da vama mama noče prit pomagat, tašča te ne mara.......In prav vse bi ti z veseljem pomagale če bi le kako lahko, tudi včeraj smo ti pomagale z nasveti za čaj in še ti bomo, če boš le vprašal.
Zato se le opogumi in povej kaj se je zgodilo s Karin, pa nič ne bomo obsojale. Saj vidiš, da skoz držimo pesti za nekoga, pa za izpite, pa lažne popadke itd.
Pa en user posted image zate in za tamale.

ps. počasi ti bom še slovnične napake odpustilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
18.6.2007 20:07:44   
zmaj
Jaz vam bom pa povedal, da bi bil duc eden najboljših športnikov v Sloveniji. Žal ni imel sreče, slabih trenutkov v njegovi preteklosti je bilo preveč, zato je zdaj zatežen.user posted image Duc kar zameri mi, samo premisli, ne moreš biti jezen na cel svet. Verjetno se sprašujete kako to vem, pred leti sem ga spoznal in si ga zapomnil, ker težko pozabiš človeka s takšnim imenom in nadarjenostjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
18.6.2007 20:53:49   
sandra85
lepo pozdravljene souser posted image  in fanta!

evo zaj pa sem prebrala teh 10 strani user posted image  ki sem jih zamudila...
pa bom kej dodala...

cuma za srečanje...lahko bi se pri meni doma na pikniku za moj roj dan dobile user posted image ...
ajsika83 in zmaj dobrodošla¨!!!
zmaj ma ta tvoj sosed je en pravi kreten!!! bogi kuža!!! mi imamo vikendico v dolini Vrat pod Triglavom in zelo radi hodimo poleti gor-se mal ohladit...pa smo šli še zadnji dan malo na izlet na Bled...
ribica sem vesela, da je šlo sam za lažen preplah user posted image user posted image user posted image hura!!!

user posted image DUC!!!!! res kapo dol!!! naj ti res zaj kdo socialno pošlje!!!!!!!!! OČKA IN STRIC LETA!!!!!!!!

duc povej nam, kako sta karin in robi!!! srčno upam, da bo vse OK in da prideta kmalu domov k punčkama user posted image

ti si pa slavna osebnost duc user posted image user posted image -nič se ne pohvališ! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
18.6.2007 20:55:50   
sandra85
če sem kej izpustila (če me je kera kej vprašala) prosim brez zamere-ampak sem imela res 10 strani za prebrat in sem bolj na hitrco brala...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
18.6.2007 21:22:30   
zmaj
Zdaj sem pa razočaran, ali vas resnično tako motim, ker nisem ženska? Če ne, mi povejte kje je razlog. Tista, ki drugje piše kakšen sem je pa tudi ena velika user posted image  Direkt mi pa ne upa povedati.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
18.6.2007 21:22:36   
sandra85
sm prpopala par slikic, da vidite, kje smo bliuser posted image ...geslo-vrata

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
18.6.2007 21:23:53   
sandra85
zmaj...zakaj si pa razočaran? sej pa je lepo da imamo 2 pobiča tle med čvekamiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
18.6.2007 21:30:02   
zmaj
Zato ker so ene tu prave hinavke. Na ZS-ju pa ne odgovorijo zakaj so take, zato tudi tu pišem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
18.6.2007 21:30:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zmaj

Zdaj sem pa razočaran, ali vas resnično tako motim, ker nisem ženska? Če ne, mi povejte kje je razlog. Tista, ki drugje piše kakšen sem je pa tudi ena velika user posted image  Direkt mi pa ne upa povedati.

Mirno ti še tukaj povem, da si siten, kot bi imel sindrom cuvade. Zadovoljen?
In zmerjat me ni treba, ker jaz tebe nisem. Če pa ne veš kaj sem napisala, si pa preberi na netu.

(odgovor članu zmaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4766
18.6.2007 21:35:56   
zmaj
Žabonka, do tebe bom tak, kot si ti do mene. Ti si pa začela, resnično-ti je bilo treba? Zakaj pa na ZS ne odgovoriš? Predobro vem kaj si napisala zato me pa moti, nimaš nobene pravice se na tak način norčevati. Pa ko pišeš o nekih sindromih, najprej preveri, da vsaj pravilno napišeš, če si že tako pametna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
18.6.2007 21:42:15   
sandra85
haloooo....ne se kregat......smo se zmenli sam pozitivno energijo delit!
zmenta se lepo prek ZS! nočem bit nesramna, ampak ne maram kreganja user posted image  sem zlo nežno bitjeuser posted image
zmaj, kako kej z psičkom? pa povej mi, kako se kej tvoja user posted image  počuti...kdaj ima kak pregled? kako user posted image  kej napreduje (kile, cm,.....) praviš da bo user posted image ...mi2 bova tut user posted image  imelauser posted image user posted image

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
18.6.2007 21:45:59   
zmaj
Ma je ena user posted image , jo na ZS lepo uprašam pa ne more odgovort, lahko je tule pametna. Res ne vem, če bi še kaj drugega pisal, zdaj vidim, da sem še jaz prej preveč duca zajebaval, očitno je imel prav, ko vas je imel dovolj, vi lahko vse pišete kar želite, midva pa ne smeva. Takoj sva očitno sitna, če poveva svoje mnenje.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
18.6.2007 21:48:16   
lemavrica
Ok a lohka nehate.
Če mene kdo kej vpraša sta ti in Duc ena navadna bleferja in bi blo najbolje če bi človek pol stran vzel kar napišeta pa bi do resnice prišel.
Al se normalno pogovarjaj al pa nehaj sodelvat na Septemberskem forumu.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
18.6.2007 21:59:52   
zmaj
Žabonka me je začela žalit. Vidim kakšne ste, ženske niste nikoli nič krive, bognedaj, da bi mi ona lepo odpisala na ZS. Tu bom pa pisal, dokler se mi ne opraviči. Enako lahko trdim zate lemavrica, da ti blefiraš, ne veš kdo sem kot tudi jaz ne vem kdo si ti. To velja tudi za vse ostale tu, le da obtužujete samo mene. Zakaj, če bi bil ženska verjetno tega ne bi napisala. Mene pač določene stvari zanimajo kar se otrok in tega tiče, zato tudi to spremljam, če kje kdo vpraša za mnenja tudi odgovorim, če mu je to sitno pa nisem kriv, kaj pa sprašujejo za mnenje, če ga ne znajo sprejeti. Raje to spremljam kot pa se opijam in se pretepam. Vas očitno taki ljudje motijo, pri takih predsodkih, da se lahko samo ženska zanima za družino vam pa ne morem pomagati.
Znate pa res hitro skupaj potegniti, čeprav nimate prav, nobena ne upa izstopiti.

< Sporočilo je popravil zmaj -- 18.6.2007 22:01:15 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
18.6.2007 22:03:57   
lemavrica
Dej Zmaj preberi si moje poste al pa Duco-ve poste pa še svoje pejt enkrat prebrat. Sej men je jasno da je v virtualnem svetu lahko vsak vse kar hoče bit ampak vse ima pa neko mejo. In če imaš malo razuma se boš strinjal z mano.

Žal so določene stvari ki so enostavno nerealne oz. vsaj slišat so tako.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
18.6.2007 22:08:39   
zmaj
Sem prebral veliko, pravim pa lahko le to, da si kolikor zmoreš biti. Če se potrudiš lahko dosežeš vse. Ne mislim pa vaju ali pa naju primerjat, ker vem da v tem času ženske gledate in doživljate stvari povsem drugače kot mi.

< Sporočilo je popravil zmaj -- 18.6.2007 22:11:10 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
18.6.2007 22:26:28   
dorotea
Lepo ribica, da je vse ok, drži se še naprej.
Druzga pa ne bom komentirala, ker ...bom lepo tiho, pa šla mojo pikico mal pobožat, pa en filmček pogledat...pol pa spat.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
18.6.2007 22:34:59   
lemavrica
Da ne bom čist OT in tud tko se mi ne da več ukvarjat z določenimi zadevami na temu forumu, ker itak niso moja stvar.

Se mi zdi da je v zadnjih 2 dneh moj user posted image  ful zrastu in da se mi je trebuh ful povečal. Se vidi da je samo še 10 tednov do konca. Tudi jaz upam da bomo po porodih imele še stike oz. da bo forum Septemberk živel naprej, sam prestavle se bomo na rubriko Dojenček. Sploh ne morem verjet da je šlo 7 mesecev tako hitro. Še tale dva meseca preživimo ( upam da res ne bo ful vroče poletje ) pa bo.
Guppy upam da ti bo kmalu bolje in da te tole bruhanje ne bo spremljalo do konca.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?