Anonimen
|
uh, kaka debata o brisačah navezgodaj... Dobro jutro punce in fanta! Duc, a si kaj rešil s puncama? No samo da povem, mi smo taglaven šus selitve opravili ta vikend. Sedaj še dva mala in smo! Upam da nam bo ratalo že danes prespat tam! Sporočim, ko bo! Drugače pa še vedno nimam ČISTO NIČ za dojenčka... se tolažim da bo še čas, če ga pa ne bo, bo pa možek okrog letal ! Moram definitivno najprej pošlihtat firmo, preden grem, pa stanovanje in cel sistem, šele potem bom dovolila tamalemu, da se rodi, tako da se pravzaprav ne sekiram.... Je rekel moj G da se z mano tudi on ne sekira, glede na predhodno nosečnost in porod (vse BP, rojena hči na dan roka, BP) in da naj kar pritiskam na gas, dokler sama čutim da lahko. No to je zame - ovna kot da bi rekel da zdaj pa lahko trogaš stokilske škatle po štengah.... Mislim malo pretiravam, ampak ko imam energijo, jo pač moram izkoristit, ne? Pri taprvi nosečnosto sem bolj ležala, počivala, nič kaj posebnega delala (pač "gospa"9, ampak sem potem tudi dosti rabla, da sem se spravila nazaj v formo, psihično in fizično! Objem,
|