|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
17.6.2007 22:49:38   
zmaj
guppy, naslednjič lahko direkt poveš če te kaj moti, ne z nekimi neumnimi razlogi. Če te tako moti kaj pišem v postih me lahko blokiraš. Ne morem pa pomagati. Če ne preneseš nobene šale ne morem pomagati. Izjava o julijkah je pa letela na prejšnji post, ki ni bil moj. Očitno si tam opazila samo mojega. Nič sorry, jaz lahko tudi nekoga skritiziram potem pa napišem sori, ki nič ne pomeni. Ena beseda ne upraviči grdega obnašanja.

< Sporočilo je popravil zmaj -- 17.6.2007 22:51:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
17.6.2007 22:50:17   
Anonimen
skuhaj planinski, samo v dobro prekzhano vodo samo pomoči vrečko in ven, da se čisto rahlo obarva, potem pa ohladi. Nič cukra.

Sadni čaji ne, ker so premočni in imajo dodane arome... Ni primerno za otročke.

Ali pa kar samo prekuhano ohlajeno vodo. S tem ne moreš falit! Če sta žejni bo pomagalo, če ne, je treba delat mleko.

Drži se SUPER ATA IN STRIC! Saj ti bo uspelo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
17.6.2007 23:03:01   
zmaj
lahko noč, vas ne bom več oviral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
17.6.2007 23:05:38   
Anonimen
hvala

(odgovor članu zmaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
17.6.2007 23:08:05   
lemavrica
Čer,

boga Guppy, upam da bo jutri bolje.

Mene je pa dones tud zmanjkalo popoldne. Prvo mi je začel res orenk otrdevt trebuh pa še bolelo me je zraven pol po kosilu me je pa čist zmanjkalo in sem šla za ene 4 ures spat. Zdele je malo bolje ampak me še zmeri neki tišči. Upam da user posted image  nimam kakih idej po predčasnem prihodu.
Včeraj sva šla malo nakupovat, flaške, dude in še ene par malenkosti. V naslednji rundi pa še ostalo kar nama manjka.

Zdej grem pa počasi nazaj v posteljo. Lahko noč in čim manj težav s krči in ostalimi nevšečnostmi.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
17.6.2007 23:26:47   
nana 27
Duc, bogi...ne vem, kako ti uspeva. Tale tvoja mami je pa tud malo čudna, da noče pomagat. Če boš še dolgo imel punčki pri sebi, jima raje daj umetno mleko za nedonošenčke. Ga dobiš v lekarni ali naj ti ga pa na dom pripeljejo - naročiš preko spletne strani www.lekarnar.com (če ni gor na strani, pa jih pokliči) ali pa naj ti pripeljejo iz Mercatorja (Aptamil Prematil ali Beba Start Pre H.A). Obe vrsti mleka se da kupiti tudi v DM-ju. Navodila za mešanje so gor. Drugače pa glede čajev velja vse, kar so ti druge napisale.  http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/zacetna_mleka_za_dojencke_od_rojstva_naprej/aptamil_prematil/ Guppy in Leamavrica, naj vajini pikci ostanejo še lep čas v trebuščku! Guppy, si kaj takega jedla ali misliš, da tvojemu želodcu kronično primnajkuje prostora? Zmaj, seveda lahko svojo nosečko razvajaš...zmasiraš ali pa samo čvekaš z njo. Meni je tudi čudno, kako da si ves čas sam, ona pa dela. Verjetno bi jo kaj crkljal, če bi bila ona več doma. Bosta tudi po porodu živela na različnih naslovih, ali si opremljata svoje gnezdece?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
18.6.2007 6:42:05   
Anonimen
Dobro jutro vsem!

guppy - a spet bruhaš..ojej, upam, da ne bo trajalo do konca nosečnosti. Še meni se tu pa tam zgodi, ko kaj napačnega pojem, tako, da vem, da ni fajnuser posted image . Upam no, da ti bo bolje. Sama sem si oni dan nardila kakav po dolgem dolgem času pa sem po treh požirkih bla pri školkiuser posted image
Ja tole z otrdevanjem pa se mi zdi, da je čist normalno, če je prevečkrat pa več ni, tako, da se treba pazit pa čim več počivat. Že pri sebi opažam, da se ful hitro utrudim, vročina me ubija pa non stop sem zaspana.
Včeraj sem si prala glavo pa očitno SPET nisem dobro obrisala ušes in imam spet eno čist zamašeno, ker je not spet voda. Čist vsakič se mi to zgodi. Zdaj pa čakam in čakam, da se mi odpre uho in da bom spet kaj slišala, je pa ful neprijetno. Mam že od nekdaj s tem probleme.
Grem jaz jest nekaj, pol pa se zrihtat pa na avtobus in v materinsko šolo. Lepo se imejte, počivajte, pazite nase, Duc ti pa na otročke - si pa res priden. Zmaj ti pa se ne razburjaj preveč.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4682
18.6.2007 7:26:03   
lumpa6
dobro jutro souser posted image , in fanta

zmaj star je 4 leta

še ta teden pol pa morje, komaj že čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
18.6.2007 8:36:44   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Punce, ta teden se nam obeta res huda vročina. Ne pozabit VELIKO pit in pa počivat, počivat, počivat! Da ne bomo spet vse trdeuser posted image

Vikend je minil mirno. Moj mami je bila v Tosami in kupila tetra plenice, pa povijalne plenice in sterilne zložence.

Guppy, boga - tole bruhanje je mogoče posledica tudi premajhnega želodca ker ti tvoja user posted image  preveč na želodec pritiskata.

Lemavrica - počivaj. Meni tudi magnesol pomaga proti krčem.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4684
18.6.2007 8:40:45   
lemavrica
Žabonka - sej včeraj sem pol cel dan počivala, upam da bo danes vse ok. A mi lahko prosim poveš koliko je cena tetra plenic in ostalega kar si nakupila v Tosami. Sigurno je kaj ceneje kot v BC?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
18.6.2007 8:58:01   
Anonimen
Lemavrica, žal za cene ne vem, ker je to mami kupila in noče nič €. Verjetno lahko pokličeš v njihovo trgovino in vprašaš za cene. Sem prepričana, da je ceneje kot BC, saj je to industrijska trgovina. Jaz bom šla tudi posteljnino gledat v Odejo in pa brisače in podobno v Svilanit. Ko vse skupaj sešteješ, kar nekaj € prišparaš. Pa Leclerc ima kar naprej neke akcije za dojenčke, tako da se splača tudi tam malo pogledat.

Jaz sem zaradi otrdevanja že 2 teden na bolniški, ker moram počivat. In res pomaga. Saj še vedno parkrat na dan trebuh otrdi, samo ni tako kot prej, ko tudi hodit nisem mogla, tako me je šponalo.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
18.6.2007 9:00:34   
lemavrica
Za Svilanit ti lohka povem da kaj ceneje ne boš dobila, ker nimajo industrijskih cen, vsaj za prvo klaso ne. V Kamniku boš edino kaj v II.kvaliteti dobila ceneje. Odvisno kaj rabiš.

Meni je pa včeraj prvič tko zlo otrdeval, sicer je bilo vse bolj ko ne po neumnosti, samo vsaj vem za vnaprej da se ne smem pri nobeni stvari več naprezati.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 18.6.2007 9:03:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
18.6.2007 9:05:08   
zmaj
Svilanit ima v Kamniku v svoji trgovini višje cene kot drugje.

nana27, skupaj sva samo parkrat na teden, ne bova skupaj živela, vsaj na začetku še ne.

Neposredna povezava do sporočila: 4688
18.6.2007 9:08:10   
lemavrica
Ne višjih cen sigurno nima. To pa 100% vem. Ima iste cene kot drugje po svojih trgovinah.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
18.6.2007 9:13:54   
Anonimen
Ne rabim nič posebnega - nekaj krpic za umivanje in kakšno večjo brisačo. Nič posebnega. Pa tudi ni nujno, da je I. kvaliteteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
18.6.2007 9:15:55   
nana 27
Glede posteljnine je mogoče dobro povprašat za akcijo v Odeji. Jaz sem tako pred dvema letoma kupila dve prevleki oz kompleta (okrasna obroba, prevleka za kovter, baldahin) za ceno ene pa seveda še napenjalne rjuhe za zraven. Razprodaja je bila se mi zdi julija. Svilanit ima pa res v svoji trgovini kar drage brisače. Pred dvema letoma, ko sem jih iskala, sem najceneše in zelo kvalitetne (mehke in res ogromne) kupila v tovarniški trgovini od Tosame. Zraven pa sem dobila še v isti barvi in materialu brisačko za umivanje, ki jo daš na roke. Je dobro prej tja poklicat, če jih imajo, ker jih zelo hitro prodajo.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
18.6.2007 9:18:06   
zmaj
Če kupiš Svilanitove izdelke v Šparu ali pa kje drugje je cena skoraj prepolovljena.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
18.6.2007 9:22:45   
lemavrica
Zmaj ja vendar so to Svilanitovi izdelki narejeni posebej za Špar oz. Mercator, isto kot npr. Mercator mleko ki ga tud proizvajajo Ljubljanske mlekarne pa je cenejše kot "original" alpsko mleko. Vsa redna Svilanitova ponudba pa v Kamniku ni nič dražja kot drugje.
Nana je pa res da Svilanit ni ravno najcenejši ponudnik brisač s tem se pa popolnoma strinjam.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
18.6.2007 9:28:16   
nora
Žabonka, kje je trgovina Tosama? A je v Domžalah? 

Neposredna povezava do sporočila: 4694
18.6.2007 9:29:24   
zmaj
lemavrica, niso vedno drugače narejeni. Cenejše je zato, ker te velike blagovne znamke kupijo toliko več izdelkov, dobijo jih po bolj ugodnih cenah, zato je kasneje tudi cena nižja. Mislim pa da vsak preden kupi, pogleda če je izdelek vredu. Pri mleku se pa ne strinjam s teboj, mislim da ni posebej narejeno, samo embalaža je drugačnauser posted image

Tosama je v Domžalah.

Neposredna povezava do sporočila: 4695
18.6.2007 9:34:14   
lemavrica
Zmaj brisače za Špar in Mercator niso nič drugače delane, to vem, samo kupc ima na voljo samo reciva 5 določenih desenov, medtem ko v redni prodaji lahko izbira iz širše kolekcije. Pa seveda je logično da je količina večja in s tem posledično nižja nabavna cena za velikega odjemalca.

Tosamina ind.prodajalna je na Viru pri Domžalah, zraven tovarne.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
18.6.2007 9:34:29   
nana 27
Te brisače, ki se jih da kupiti v Tosami (Vir pri Domžalah), kjer kupiš tudi tetra plenice, povijalne, pralne plenice (racmane imajo sigurno), vložke, mrežaste hlačke (super za doma, če si šivan)..niso Svilanitove. Nimam v spominu, ampak mislim, da so bile iz ene hrvaške predilnice. Material je dober pa še velike so oz. gromozanske in to res pride prav pa še zavihek ima za glavico.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
18.6.2007 9:38:17   
lemavrica
Bom šla sigurno pogledat za tele brisače, ker se mi zdi nesmiselno dat celo premoženje za eno ali dve brisači, medtem ko razlike v kvaliteti sigurno skoraj ni. sej moram it en dan v nabavo v Tosamo, da zaključim s tem delom nakupov za user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
18.6.2007 9:41:13   
Anonimen
uh, kaka debata o brisačah navezgodaj...

Dobro jutro punce in fanta!

Duc, a si kaj rešil s puncama?

No samo da povem, mi smo taglaven šus selitve opravili ta vikend. Sedaj še dva mala in smo! Upam da nam bo ratalo že danes prespat tam!

Sporočim, ko bo!

Drugače pa še vedno nimam ČISTO NIČ za dojenčka... se tolažim da bo še čas, če ga pa ne bo, bo pa možek okrog letal user posted image ! Moram definitivno najprej pošlihtat firmo, preden grem, pa stanovanje in cel sistem, šele potem bom dovolila tamalemu, da se rodi, tako da se pravzaprav ne sekiram.... Je rekel moj G da se z mano tudi on ne sekira, glede na predhodno nosečnost in porod (vse BP, rojena hči na dan roka, BP) in da naj kar pritiskam na gas, dokler sama čutim da lahko. No to je zame - ovna kot da bi rekel da zdaj pa lahko trogaš stokilske škatle po štengah.... Mislim malo pretiravam, ampak ko imam energijo, jo pač moram izkoristit, ne?

Pri taprvi nosečnosto sem bolj ležala, počivala, nič kaj posebnega delala (pač "gospa"9, ampak sem potem tudi dosti rabla, da sem se spravila nazaj v formo, psihično in fizično!

Objem,

Neposredna povezava do sporočila: 4699
18.6.2007 9:41:25   
nora
Hvala punce za infouser posted image jaz bom tudi sla pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?