|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
16.6.2007 16:50:07   
lunca2
Brina hvala!user posted image Kje pa si jih vidla ?A pa so za kej ?

Midva sma bla mal na izletu v Podčetrku zdele sma pa mal zadremala ku je bla nevihta, zdej je pa spet sonce in boma šla mal v Trbovlje.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
16.6.2007 20:25:15   
Angellina
buuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
16.6.2007 22:23:25   
ta.nja
Ojla!

Mi prišli iz toplic.
Imeli se svetovno  user posted image .
Seveda bomo še šli.
Anej zelo užival v vodi.
Slikce in podrobnosti še sledijo.
Zmatrana da ne morem veliko pisati.

Lp Tanja

Anejko bejko

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.6.2007 22:33:47   
cofek
heloo bejbe! user posted image

se me še spomniteuser posted image ? berem vas še - ste ful pridne, za pisat pa ni časa, pa kofetkate takrat ko ne morem prit, tko da...

no, pri nas še vse po starem - laufamo za Ažbetom, vpijemo AAAAJS, pol pa Ažbe dvigne prstek in pravi "ti-ti"user posted image - pol pa bodi resen, pa malce trme se je že pojavilo, pa zobki nam nagajajo - v glavnem nič novega
na morje še ne vemo kdaj gremo (čist točno), pa šotor še čakamo - ja, najbrž bomo kampirali - ne vem kaj mi je bilo, ko sem to izjavila  user posted image

vidim da Ažbe iz Hrastnika user posted image še veselo brca v trebuhu - lunca saj bo user posted image ..., nekatere zaključujete šolanje - lepo, držim pesti...pa nekaj se jih je vrnilo nazaj na delo - a ni res, da tedni pol kar letijo mimouser posted image , pa nobenega časa ni več...

nič uživajte še naprej, se kaj vidimo v parku
lunca čim lažji porod pa brez panike...
lp,t

Neposredna povezava do sporočila: 2629
16.6.2007 22:54:09   
brina_3
lunca2 natikače sem kupila v Žilnik trgovini nasproti slaščičarne kozina.Originalne od kopitarne imajo pa v trgovini zraven Infota.
Men so čist uredu,pa tut moja mami jih je imela že prejšno leto pa so isti kot od kopitarne v bistvuuser posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
17.6.2007 8:58:22   
lunca2
Dobro jutro!

Mi smo se zbudili pred slabe pol urce. Sma prišla kar pozno domov, ampak sma se imela lepo. Danes pa gremo v Klek na družinsko pizzo. NJAMI

Brina hvala za ifnormacijo. Sam to te morm še uprašat kake barve pa majo kej (natikači ki niso original od kopitarne) ?
Cofek ja naš Ažbe še noče in noče ven.Pa tko lepo ga prosim nej se že rodi ker že oba z user posted image komaj čakava. Še 5 dni do PDP. user posted image Zelo bi rada da se rodi pred sredo da ne bom pol še bol živčna.

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
17.6.2007 15:04:35   
Angellina
Že večkrat sem opazila, da nas bere richardo... Kar pogumno se javi, saj ne grizemo. Si moški ali ženska?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
17.6.2007 15:16:24   
brina_3
Lunca2: barve so bile še modra,rdeča in bela

Richrado je verjetnotakšna oseba,kot jaz,ki sem vas nekaj časa samo pridno bralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2633
17.6.2007 17:53:52   
Bubamaraa
Punce živjo...

vglavnem mi smo klavarno zaključili naš paket v toplicah... vse je bilo super in tudi Danaja je bila zelo vesela in veselo čofala in plavala v bazenu...user posted image user posted image user posted image

včeraj sva midva z lubijem šla k naši rr-jevki iz MS na piknik... sej veste, da govorim o Tanikii... in bilo je super... res je tolk uredi punca in vsa njena družina..o d njenega kretenčka, pubrtnetnika, staršev skratka to so takšni ljudje, da vam ne morem povedat... take gostoljubnosti jaz še nisem doživela.... potem je prišlo še par rr-jevk z družinami, tko, da sem skor spoznala vse....in so res super punce....user posted image user posted image user posted image ..Hothien tebi morm vrniti pozdrave od Muki, ki se zahvaljuje za pozdravčke in tudi pravi, da si prov fajn fejst punca....user posted image

zdej grem pa večerjo naredit....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
17.6.2007 19:07:48   
lunca2
Zdravo dekleta!

OOO romana ste že nazaj.

Midva sva tud pršla iz Trbovelj, zdej sm se pa kr stuširala in umila glavo. Madonca mi je vroče. Zdele sem mela 2x rahle popadke v roku pol ure. Bom spremljala da vidm al se bojo še pojavljal al ne več.user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
17.6.2007 20:34:14   
ajna12
LUNCA, kako je s tvojimi popadki? Saj veš, mi nestrpno čakamo user posted image !

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
17.6.2007 20:54:53   
Miss Piggy
Ojla punce!

Da se še jaz na hitro javim. Mi smo se mel tud lepo ta vikend. V soboto smo bili v Lj. v Zajčji dobravi, kjer je od user posted image podjetje priredilo piknik za vse uslužbence. Mel smo se superuser posted image user posted image user posted image .
Danes smo pa mal u Hrastnik pokukal(mi ni blo treba kuhatuser posted image ), pa en giro po Trbovljah naredil (brez vozička), pol smo si pa sladoled privoščili- zasluženouser posted image .

Romana, super, da ste se mel lepouser posted image , upam, da nam ne pobegneš v Prekmurje!user posted image

Angellina, pa si se le spomnila na nasuser posted image ! Temlule richardu sem pa jaz že pred časom predlagala, naj se javi, pa ne ferma...user posted image

Milly se nč ne oglas! Kje si punca!!!???user posted image

Hoti pa čbelca so itak u L.-ju....user posted image aja, zdele jae pa res mal pozn, verjeno nista.

Ajna, zate še vedno ne vem, kaj si za enauser posted image .

Žažiiiiiii! Še zdej nisi kište popravla? Al maš že vojačka doma?

To bo zaenkrat vse!

Čau!

.....aja, pa še tole.... GO LUNCA, GO LUNCA, GO LUNCA, GO LUNCA, GO LUNCA, GO LUNCA,...

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
17.6.2007 22:24:02   
Miss Piggy
Hmmmm...tole je pa že mal sumljivo Lunca!!! Si šla rodit?

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
18.6.2007 6:33:01   
ajna12
Ha, ha. Pa sem prehitela bibo!user posted image user posted image user posted image
Včeraj zvečer dobila ta sms:

ZDRAVO! IME MI JE AŽBE, RODIL SEM SE OB 23.17, VELIK SEM 53 CM IN TEHTAM 3500 GRAMOV.SEM ZDRAV FANTEK.
BRAVO LUNCA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2639
18.6.2007 6:39:08   
lunca2
Lep nenaspanuser posted image pozdravček od Ažbetovega očeta!
Ja res je,Vesno sem včeraj okrog 20h peljal v Trboveljsko porodnišnico kjer sva ob 23.17 dobila najinega prvorojenca Ažbeta ki tehta 3.5kg in meri 53cm.
Mali je pravi cukrčekuser posted image ,tako da že nestrpno čakam da ga danes zopet vidim!Vesna se zaenkrat dobro počuti,porod je bil naraven,rodila pa je v cca. dveh urah.

LP,Uroš

Neposredna povezava do sporočila: 2640
18.6.2007 6:41:53   
ajna12
ZDRAVO!
ČESTITKE MLADI OČKA, OSEBNO PA KDAJ DRUGIČ. lUNCA JE SUPER, JE SUPER PUNCA, DA JI JE USPELO RODIT V DVEH URAH. KAPO DOL.
ŠE ENKRAT VSE NAJ DRUŽINICI.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
18.6.2007 6:55:11   
Angellina
Čestitke mladi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca en velik objem zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lupčka tut user posted image , pa rožce seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
18.6.2007 7:06:19   
F*S*M
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi je zdelo včeraj zvečer da sta šla, ker je ni bilo več priključene na RR, sam sem mislila da bo datum 18, no sej ni važno bravo za korenjaka

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 2643
18.6.2007 7:43:50   
pikicaa
user posted image user posted image user posted image  LUNCA user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ZA KORENJAKA IN, DA BI SE ČIMPREJ CARTALI DOMA.

user posted image

< Sporočilo je popravil pikicaa -- 18.6.2007 7:46:15 >

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
18.6.2007 7:47:45   
Anonimen
Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image Muser posted image !!!! Tole je blo pa ekspresno!!!!user posted image

Matr, pa ste me prehitele.. Očitno prepozno hodim na šiht!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
18.6.2007 7:50:45   
Anonimen
Jutro!

Še tukaj čestitke za Ažbeta! user posted image  To je bil pa res brzinski porod, tako bi si pa vsaka želela rodit, a ne? user posted image
Joj, sem kr vsa čustvena postala, ko se takole spomnim svojega poroda. user posted image  Čeprav sem takrat rekla da ne, pa bi kr še šla. user posted image  Ni lepšega kot ko ti dajo otroka prvič na trebuh in samo jokaš od sreče. Jaz nisem samo jokala, jaz sem tulila takrat. Ah... user posted image

A gre katera danes na LLL? Tea? Kapesanta? No, sej se vidmo, jaz grem! user posted image

Zdele pa kofetkam, Ela je danes spala v svoji posteljici in sicer od pol devetih do štirih. user posted image  Pa še to sem jo jaz zbudila, ker sem jo mal čez nogice pokrila. user posted image  Potem pa je spala pri meni, ker sem jo dojila, pa bi skor s postelje padla (jaz, ne Ela), ker sem kr kinkala zraven. Potem pa je bla pri meni, ob pol šestih pa je že čula, ko je šel oči v službo, sam je bla dokaj tiho do sedmih, potem pa sva le morali vstati. user posted image
Še malo bom na RR, potem pa na sončka, dokler še ni tako vroče! user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
18.6.2007 8:51:55   
ajna12
Ja, biba imaš 2 možnosti:
1. začni delati ob 6., da boš bolj na tekočemuser posted image
2. imej dojenčka oz. lahko tudi že 2.5 let starega, pa boš vstajala tud ob 6.user posted image

Zdaj se pa odloč!
Jaz pa, če bo posreči, bom opoldan skočila malo pogledat Ažbeta in lunco, kako se imata, bom videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
18.6.2007 9:12:43   
mily
Lunca čestitke ob rojstvu Ažbeta user posted image . KOnčno sta ga dočakala, fanta malega. Želim vam čimveč lepih družinskih trenutkov.

Hoti a si že šla? MIdve z Niko sva se šele prejle komi zbudiliuser posted image . Jo mam danes doma, ker smo bli včeri v Portorožu in smo prišli precej pozno domov, pa je bla čist zmatrana in je potem nisem hotla budit za vrtec

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
18.6.2007 9:20:09   
ta.nja
Lunca čestitam user posted image user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
18.6.2007 9:30:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12

Ja, biba imaš 2 možnosti:
1. začni delati ob 6., da boš bolj na tekočemuser posted image
2. imej dojenčka oz. lahko tudi že 2.5 let starega, pa boš vstajala tud ob 6.user posted image

Zdaj se pa odloč!
Jaz pa, če bo posreči, bom opoldan skočila malo pogledat Ažbeta in lunco, kako se imata, bom videla.

1. delat začnem js cca. ob 10.. le v pisarni sem ob 7.30  user posted image
2. hvala, ne bi...user posted image user posted image js če ne spim 10 - 12 ur, se ne zbudim sploh...user posted image user posted image

Če boš pa šla do Lunce, jo pa lepo pozdravi.. user posted image

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.