|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
18.6.2007 9:34:27   
ajna12
Seveda jo bom. Upam da mi bo uspelo, da vidimuser posted image !

Veš kaj jaz tudi nisem funkcionirala, če nisem spala dolgo, zdaj pa kar preživim s polovičnim časom spanja že 5 let. Tako, da boš tudi ti preživela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
18.6.2007 9:35:09   
Anonimen
romanca, kje si mi ti???  user posted image user posted image

pa rožice in maye tud že dolg nisem zasledila..user posted image user posted image Sicer so pa tko važne k se sprehajajo... jima zadnjič maham, trobim,.. kar nisem iz avta ven padla, pa nič...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
18.6.2007 9:35:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12

Seveda jo bom. Upam da mi bo uspelo, da vidimuser posted image !

Veš kaj jaz tudi nisem funkcionirala, če nisem spala dolgo, zdaj pa kar preživim s polovičnim časom spanja že 5 let. Tako, da boš tudi ti preživela.

noben me ne bo nasral....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
18.6.2007 10:10:48   
Miss Piggy
Zdej moram pa še tle:

LUNCA, ČESTITKE!!!! Pa veliko cartanja s svojim Ažbetom in njegovim očkom!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš, sem včeraj kar ta pravi čas navijalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
18.6.2007 13:53:59   
Anonimen
ja kje ste zdej babe?? Bom kr sama tle gor visela???user posted image user posted image

matr, še dobr d mam delo.. No, sej delam predstavitev v pps-ju za zagovor.. me tolk zajebuser posted image user posted image user posted image user posted image , d bom znorela...user posted image user posted image user posted image še dobr d sm se zdele spravla, ne glih zadn dan..user posted image

drugače pa upam da grem dons mal prej domov, ker so nama začel zidat user posted image user posted image user posted image user posted image in me ful firbec matra... user posted image user posted image

eh, dejte no kej napisat, d mi ne bo dolgcajt...user posted image user posted image Drugač bom prešaltala na druge forume...user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
18.6.2007 13:54:07   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

pa rožice in maye tud že dolg nisem zasledila..user posted image user posted image Sicer so pa tko važne k se sprehajajo... jima zadnjič maham, trobim,.. kar nisem iz avta ven padla, pa nič...user posted image user posted image

a res?user posted image user posted image user posted image se bom potrudila bolj avte gledatuser posted image

Ja preberem vas še vsake toliko, za kaj drugega pa zmanjka časauser posted image

lunca: user posted image user posted image user posted image čestitke

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
18.6.2007 13:59:28   
Miss Piggy
Jaz sem pa glih hotla vprašat, če vas je vse vročina pobralauser posted image .

Jaz mam mal pavze zdele, pijem panaše, da se mal ohladim. Tamaldva spita, oči je v službi popoldan - pol ko se shladi gremo pa mal ven.
Sem mal študirala, da bi šla kak dan mal lunco pogledat, sam ne vem če bi blo provuser posted image .

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
18.6.2007 14:10:48   
cofek
BRAVO LUNCA IN DOBRODOŠEL AŽBE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak tole je blo pa res ekspres - kot rudi karel pravkar doma v enem kosu, zdaj pa že v porodnišnici zuser posted image ....
me veseli, da sta oba OK in zdrava.

uživaj v teh sladkih trenutkih - ah,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2658
18.6.2007 14:17:23   
Anonimen
maya, kako pa kej karin?? Napredujete??user posted image za malo karin..

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
18.6.2007 14:38:27   
maya2
biba12: ja frajla se še zmeraj nosi po svetuuser posted image , je pa zgovorna..... čist po mamiuser posted image user posted image non stop nekaj čveka
kako daleč je hiška? (sorry če si napisala, ampak ne utegnem vsega prebratuser posted image )

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
18.6.2007 14:47:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

biba12: ja frajla se še zmeraj nosi po svetuuser posted image , je pa zgovorna..... čist po mamiuser posted image user posted image non stop nekaj čveka
kako daleč je hiška? (sorry če si napisala, ampak ne utegnem vsega prebratuser posted image )

lp

punca te hoče izkoristit dokler se da...user posted image user posted image user posted image Sej prav user posted image user posted image .. Hiška? Danes so začel delat.. In sicer danes bojo vse zakoličl, pol pa začnejo že kopat za temelje... tko da upam da bojo ta teden vsaj temelji že narejeni... Končno.. user posted image user posted image Sem že mislila, da ne bom dočakala..user posted image

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
18.6.2007 14:53:09   
brina_3
user posted image user posted image Lunca čestitkeuser posted image user posted image
pa ti le ne bo potrebno na amino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
18.6.2007 16:17:52   
tea
Lunca- iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image , malemu Ažbeju pa želim prisrčno dobrodošlico! Pa se mu je res mudilo, junaku! Ti si pa tako ta glavna, da opraviš v 2 urah.
Hoti- danes mi zopet ne bo uspelo pridit na LLL, ker sem sama z obema fantoma, pa še priprave za na morje so se že začele.Mam kar seznam, kaj moram vsak dan naredituser posted image
Cofek- se mi zdi, da si mi ti rekla, da lahko daš otroški avtosedež na sovoznikov zic? Samo lupinico. Sem preverila pri policistih. Te raje opozarjam, da ne bi imela kakih sitnosti, tudi če nisi bila ti. Me neki spomina daje, odakar sem rodila, pa ne vem več točno kdo mi kaj poveuser posted image
pri nas- Jaško ga ravno kida tamle v posteljiuser posted image , drugače pa je res priden fantek. Je včeraj spal do 9.35, ker je vedel, da se mora mami po koncertu naspat. Aja, na Il Divo je blo pa fenomenalnouser posted image  najboljši rojstni dan doslej!
Nič grem previt usraneta, da ne bo imel rdeče riteuser posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
18.6.2007 17:49:24   
Bubamaraa
Lunca čestitke ob rojstvu sina Ažbeja....

user posted image

drgač sem pa utrujena, da se mi meša....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
18.6.2007 19:55:49   
ajna12
Jaz sem pa dopoldan šla pogledat malega Ažbeta in lunco.user posted image je ful luškan, skoraj črne laske, pa tudi kar precej jih je.user posted image user posted image
Lunca se tudi super drži, bravo punca!user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
18.6.2007 20:58:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tea

Cofek- se mi zdi, da si mi ti rekla, da lahko daš otroški avtosedež na sovoznikov zic? Samo lupinico. Sem preverila pri policistih. Te raje opozarjam, da ne bi imela kakih sitnosti, tudi če nisi bila ti. Me neki spomina daje, odakar sem rodila, pa ne vem več točno kdo mi kaj poveuser posted image

Tole pa ne bo držalo. Lahko se otrok vozi na sovoznikovem avtosedežu, bom probala najti odgovor policije, nekje na netu je objavljeno.

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
18.6.2007 21:12:46   
Miss Piggy
Mislim, da je lahko, sam mora bit kontra obrnjen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
18.6.2007 21:41:29   
Bubamaraa
Ja lahko je, samo v primeru, da ima avto airbage morajo obvezno biti izključeni.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2668
18.6.2007 21:58:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Mislim, da je lahko, sam mora bit kontra obrnjen.

Ne, sej drugi avtosedež ni okrog obrnjen. Sam airbagi morajo biti na off.

Neposredna povezava do sporočila: 2669
18.6.2007 22:00:02   
Bubamaraa
Hotka kva dogaja???? user posted image

Čebelca dons sem pa tvojga v Ljubljani videla...sem se s trolo mimo peljala, ko je bil glih na terasi....user posted image

in kako ste kaj babe????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.6.2007 22:00:22   
Anonimen
Evo, TUKAJ je ta tema.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.6.2007 22:01:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
Čebelca dons sem pa tvojga v Ljubljani videla...sem se s trolo mimo peljala, ko je bil glih na terasi....user posted image

A to ji pa ne boš povedala, da mu je ena huda bejba v naročju sedela? user posted image

Pr nas pa dogaja, dogaja ja. Moj user posted image  pa čebelca skupi vozičkata zadnje čase. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
   [Brisano sporočilo]
18.6.2007 22:04:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.6.2007 22:06:12   
Bubamaraa
Ja sam ta huda bejba sem bila jaz... sem kar s trole dol skočila, ko sem ga zagledala....user posted image user posted image user posted image

Pazi se Hotka čbelce...da te ne piči...tvojga dragega pa še bolj....bzzzzz
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.6.2007 22:17:09   
rozicaa
Jupiiiiiiiiiiii user posted image ......

Čestitke naši mladi mamici lunci2 za malega Ažbeta..... user posted image user posted image .......... da bi mali princ pridno zrastel v velikega korenjaka in bil mamici in očku v veselje in ponos.... user posted image

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.