|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
15.6.2007 15:40:58   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

no dej mal povej, kr drgač ne bom mogla spat...user posted image user posted image

Sma že dve ku ne bomo mogle spat.user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
15.6.2007 15:51:52   
ajna12
Kateri letnik, a ne veš, da se žensk ne sprašuje po letniku? Hm, no naj malo izdam, prva številka je na žalost že 3...user posted image

BIBA, ja poznamo dobro, včasih družimo, večkrat vidimo! Saj vem, da si firbčna, pa da ne boš preveč spala, kar tuhtaj maloHa,ha,ha!

LUNCA, ja sem iz enega dela Hrastnika, kamor ti zahajaš zelo redko, na žalost preredko!

slikce pa zato ni, da vas bo malo dajal firbec
Jaz sem trenutno še 10 min v službi, potem pa šibam domov.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
15.6.2007 15:54:32   
Anonimen
bemti.. sem bla že zihr d vem kdo si, pol pa napišeš, da si v službi... in mi podreš tisto kar sem mislna..user posted image user posted image

a maš kej user posted image ? dej mal namign... a te že dolg poznam?? pa kolk dobr??user posted image

matr... tole je huj k ne vem kaj...user posted image user posted image

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
15.6.2007 15:56:28   
Anonimen
če se ne motim smo mogoče celo mal v žlahti????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
15.6.2007 15:58:13   
lunca2
Tud men se biba dozdeva da smo v žlahti z ajno ? Se prav da smo vse tri v žlahti.user posted image

Ko je rekla da zelo poredko hodim v tisti del Hrastnika se mi je malce posvetilo katera bi lahko bila.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 15.6.2007 15:59:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
15.6.2007 15:58:18   
Anonimen
ha ha ha.. js pa vem kdo si ti....user posted image user posted image user posted image user posted image  matr, sploh nisem tok blond, kukr sm vidit...user posted image

lunca, sej jo ti tud kr fajn poznaš....user posted image user posted image  ampak kr tuhti še mal... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
15.6.2007 15:59:53   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Tud men se biba dozdeva da smo v žlahti z ajno ? Se prav da smo vse tri v žlahti.user posted image

Ko je rekla da zelo poredko hodim v tisti del Hrastnika se mi je malce posvetilo katera bi lahko bila.

Pa dve hčerkici ima an? user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
15.6.2007 15:59:54   
ajna12
user posted image , user posted image

Biba, kaj te moti, a misliš da nekateri pa nič ne delamo popoldan? Saj veš, da je treba kaj zaslužit!!

Če, smo v žlahti? Kaj je to? Ja, ne vem kako bi ti rekla, če smo MALO v žlahti???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne, MALO pa nismo!!!!

Uživaj v razmišljanju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
15.6.2007 16:00:50   
Anonimen
ja ja... user posted image  eni hčerkici js vedno rečem, d ji hudički sekajo iz očk...user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
15.6.2007 16:02:24   
lunca2
Madonca sama žlahta je tle gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
15.6.2007 16:04:35   
ajna12
No, no, user posted image user posted image user posted image !!!

Ampak sem vama že povedala, da vama obema res privoščim, da boste imele vedve tud otroke, ki jima bodo dvojni hudički ven skakali.  user posted image , user posted image    Bosta vsaj videli kako to je!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
15.6.2007 16:04:37   
Anonimen
ja, ja... lunca, a si jih ti povedala???user posted image  Al je pa dons poštudirala, k sm mela slikco mojga user posted image  objavleno....

ROMANA26: a ste šli pol al ne??? Upam da je Danaja ok..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
15.6.2007 16:05:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12

No, no, user posted image user posted image user posted image !!!

Ampak sem vama že povedala, da vama obema res privoščim, da boste imele vedve tud otroke, ki jima bodo dvojni hudički ven skakali.  user posted image , user posted image    Bosta vsaj videli kako to je!!

ha ha.. js pa že ne... js bom mela čist pridne...user posted image user posted image user posted image

Pa sej so ja pridne... Sej prav, d mal skačejo, ne pa d bi kr sedele tam... Prou luškane so...user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 15.6.2007 16:06:36 >

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
15.6.2007 16:06:55   
lunca2
Biba Jz ji nisem neč povedala.

No jz bom hmal mela enga user posted image še 7 dni me loči do PDP. Upam pa da bo kej prej. Če pa bo user posted image pa ne vem, upam da bo priden pu mjen user posted image user posted image user posted image .

Sam tvoji sta res cartkani veš ajna. Mal pa morta nagajat da vesta z user posted image da ju imata.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 15.6.2007 16:08:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
15.6.2007 16:07:10   
ajna12
user posted image

Ne, ni povedala lunca, sem vaju že prej brala. Lunco sem ugotovila po Ažbetu, tebe Biba pa po tem, ko je lunca govorila od poroke v žlahti in si se nekaj razpizdvala zakaj nič ne veš!!
Vidiš, kako se izdate!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
15.6.2007 16:11:21   
Anonimen
pa res...user posted image user posted image user posted image  ma, sej vseen.. itak ni panike... js sm itak že tolk cajta tle gor, d sm že skor inventar...user posted image user posted image   tko d ni nč čudnga, če me kdo prepozna..user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 15.6.2007 16:12:11 >

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
15.6.2007 16:12:19   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

pa res...user posted image user posted image user posted image  ma, sej vseen.. itak ni panike... js sm itak že tolk cajta tle gor, d sm že skor inventar...user posted image user posted image   tko d ni nč čudnga, če me kdo prepozna..user posted image

Tuk si že stara da si kr inventar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
15.6.2007 16:19:13   
Anonimen
Tuk si že stara da si kr inventar

te bom trešla...user posted image user posted image user posted image  Si pa mal starejša k js...user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
15.6.2007 16:22:23   
Anonimen
nč, js grem mal uživat, dokler sm še sama...user posted image user posted image  Zvečer enkrat pride user posted image  z morja, pa bo konc veselja.user posted image user posted image

grem mal ležat, pa mal zabušavat s knjigo v roki....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
15.6.2007 16:41:17   
lunca2
Sej vem da sem 1 leto starejša ampak si sama napisala da si inventar user posted image user posted image user posted image user posted image .

No le pejt mal zabušavat dokler še lahko uživaš sama. Pa sej ne zdršiš dolg sama je ja fajn ko pride user posted image domov. Če bi bla predolg sama bi ti blo dolgčas.user posted image A ni tko ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
15.6.2007 16:48:41   
Anonimen
Če bi bla predolg sama bi ti blo dolgčas. A ni tko ?

ni res... men čist paše d sm sama...user posted image  sploh zdej, odkar hodm na šiht.. kr vedno pridem domov in direkt nekam letima, pa pridema zvečer domov.. In mi prou paše, d sm en dan doma, d mi ni treba nikamor.. D se uležem na teraso, berem knjigo.. mal češnje vmes jem... Zdele bom mal TV pogledala...  pol si grem pa glavo umit... Joj, res mi je lušn...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
15.6.2007 17:05:43   
lunca2
Sej ti verjamem da paše bit kak dan sam. Ti dam čist prav.user posted image   A maš domače češnje? NJAMI!
Jz se grem pa oblečt pa zrihtat grema pol v Trbovle na user posted image .

Se oglasm kej zvečer! Pridne bodte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.6.2007 22:22:32   
brina_3
čeeer čvekeuser posted image
vmes ste tako zagreto čvekale,da vas sploh nism mogla prebrat zardi vsega učenjauser posted image
Tistih 49% pri angleščini sem popraula ..user posted image user posted image
Hoti pa čebelco  vidimo skoraj vedno ko se psrehajam po Trbovljah kje se pa ostale skrivate?
užiwajteeeuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.6.2007 8:42:25   
lunca2
Jz sm se tud včer sprehajala po Trbovljah ampak bolj zvečer. Sma šla na user posted image u burger bar pol pa na sladoled in na sprehod. DOns pa še ne vem kaj boma.

Kaj bote pa kej ve počele ? Ene že uživajo v toplicah.user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
16.6.2007 11:06:29   
brina_3
Js sm se pa učer učila...dons gremo pa s puncam na boulinguser posted image
Lunca2 zadnič si spraševala za natikače.Tisti ki so nek ponaredek od kopitarne sevnice stanejo 28€
lep sončen dan

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.