|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  813 814 [815] 816 817   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.6.2007 16:15:58   
psaša
lucika tudi tebi hvala. Sem se hotla še pri vas pozanimat, ker sem dobila inf.od ene druge mamice, da ni problema, da lahko gremo. Sam meni se je čudno zdelo, ker je P rekla, da je virusno, pa mi to dvoje potem ni šlo skupaj.

Punce najlepša hvala.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 20351
15.6.2007 16:35:51   
Anonimen
Psaša, saj boste šli drugič...ziher bo še nekaj časa user posted image ...no čeprav je bilo pri nas tako, da smo bili mi bolni, potem od mojega brat in cela familija...ko smo se pa končno vsi pozdravili, sva hotela iti pa s škratom še zadnjič user posted image  pogledat, je pa že imela popadke in so se ravno odpravljali v porodnišnico...user posted image

LP

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 20352
15.6.2007 16:48:12   
Anonimen
Frrrr naše najnovejše mere so: (en dan pred 8. mesecem)

9300g, 77cm in 48cm o.g

Pa če mi prosim pošlješ mere oktoberčkov...thanx

LP

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 20353
15.6.2007 17:16:32   
*anč*
eva in mamica81 čestitke za 8 mesecev!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 20354
15.6.2007 17:17:43   
*anč*
na mojga tristana se pa nobena ne spomni user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20355
15.6.2007 17:22:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

na mojga tristana se pa nobena ne spomni user posted image

Ooo, oprosti...

Tristan, čestitke za 9 mesecev...in mamici ter atiju tudi...

user posted image

LP

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20356
15.6.2007 17:26:00   
beki24
*anč* in Tristan čestitke za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamica81 in Eva čestitke za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20357
15.6.2007 17:31:06   
Anonimen
Beki24, lep avatar...user posted image

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 20358
15.6.2007 18:17:43   
*anč*
barby,beki  tristan se zahvaljuje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20359
15.6.2007 18:23:04   
frrrr
barby, mere povzete user posted image Val... dobiš tabelco... samo še za Tristana naredim nov mesec... zvečer.

anč in Tristan - čestitke za 9 mesecev
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20360
15.6.2007 18:24:27   
frrrr
to vam morm povedat... včeraj smo pogledali filmček malega, ki se levčku smeje in je mali gledal zraven, pa se sam sebi smejal user posted image no, danes smo ponovili in ga posneli kako se sam sebi smeje... smo morali kr ponavljat filmček user posted image ker je hotel kr gledat

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20361
15.6.2007 18:44:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati, a ti si to poješ (v podpisu), al ste se odločili in tudi ti pakiraš?

danes teden takle čas bom sedela na terasi in občudovala morje....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 20362
15.6.2007 18:46:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Sem vam že napisala, da smo imeli v torek vročino, no v sredo so se pojavile po čelu pikice, kot neki mozoljčki. No včeraj je bilo že huje, je šlo do obrvi, okoli oči, po obrazu, malo jih je bilo že po telesu. Sva bila tudi včeraj pri zdravniku in je rekla, da je to nekaj virusnega in da bodo pikice izginule in da je to posledica vročine. Danes je pa sploh najhuje. Pikice ima že po telesu, spredaj in zadaj po hrbtu. Drugače je čisto dobre volje, apetit ima tudi normalen.

A mislite, da je to lahko kaj nalezljivo? Imamo danes namen iti na obisk k eni nosečki, pa sedaj malo dvomim, če je pametno iti?

Še enkrat sprašujem, če mislite, da je pametno iti na obisk? Altati?????
Ura odhoda se bliža, jaz pa ne vem kaj narediti.

ej, sorry, ni me bilo na RR...jaz ne vem, vprašala bi jo, kaj ona misli in naj se ona odloči.... pomoje  ne bi bila ravno veselauser posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 15.6.2007 18:48:06 >

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 20363
15.6.2007 19:14:52   
Maxica
Pestro je danes pri nas, zato vas malo zanemarjam, nerada sicer. Mož dela, otroka tečkota, mama živčna, dež lije že celo popoldne kot iz škafa, prekladamo se iz enega kota stanovanja v drugega, ma, kaj bi se hvalila.user posted image
Tristan in Anč, čestitke za devetkouser posted image ,
ter Mamica81 in Eva, čestitke za osmico.user posted image
Psaša, jaz bolnih otrok nikoli ne vozim okrog. Ne samo zaradi drugih, tudi zaradi otrok samih. Raje potrpim kakšen dan več, pa da sta potem v redu. Saj bo še prilika, se boste že še dobile.user posted image  Pa nič ne kompliciraš, vsaj ne bolj, kot jaz.user posted image
Piskot, uživajte na morju.user posted image Lucika, vi tudi.user posted image
Štorkljica, super za sranje.user posted image
Pri nas je pa zjutraj Lan vstal v stajici. Sploh nisem videla, kako mu je to uspelo, ampak smo ga samo našli, kako se lepo drži za ograjo in stoji.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20364
15.6.2007 19:15:14   
Maxica
Aja, ostale pa samo omenjam.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20365
15.6.2007 19:33:47   
nanica
maxica, hvala za omembo

anč in tristan, čestitamo, smo šele zdaj prišli za računalnik, na vaju pa že prej mislili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lucika, lepo se imejte na morju, uživajte in se crkljajte. moje zs si dobila, a ne?

a mislite, da bo jutri kaj od vremena? mi bi se šli namočit!!!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20366
15.6.2007 19:34:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

počutim se popolnoma zanemarjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20367
15.6.2007 19:36:53   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati, a ti si to poješ (v podpisu), al ste se odločili in tudi ti pakiraš?

danes teden takle čas bom sedela na terasi in občudovala morje....
mi pa še ne user posted image bom en dan kasneje user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20368
15.6.2007 19:37:04   
Maxica
ALTATIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20369
15.6.2007 19:40:29   
frrrr

počutim se popolnoma zanemarjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image js tut user posted image kaj bo šele muki rekla user posted image

pa user posted image za Lanove močne noge user posted image
pri nas zdej tut že izvaja finte in stoji kr dolgo... je mož vprašal, če bi mu ob sedežni mau več prostora naredili, da bi se tam postavljal user posted image se mi zdi mau prehitro user posted image nej še na mehkem padce potrenira, pa nogice mau utrdi... zdej se mu tresejo kot šiba na vodi user posted image ampak postavit se hoče pa na vsak način user posted image js mu pol kr druge igrače turim, da mau pozabi user posted image
ga bom drug teden okol po stanovanju z rokami visoko v zrak gonla user posted image zdej nej še mau trenira sam user posted image   user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20370
15.6.2007 19:45:17   
altati

ALTATIuser posted image user posted image user posted image

MOJA MAXI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20371
15.6.2007 19:46:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ga bom drug teden okol po stanovanju z rokami visoko v zrak gonla user posted image zdej nej še mau trenira sam user posted image   user posted image

Jaz pa tebe po Ljubljani, okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20372
15.6.2007 20:05:11   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Jaz pa tebe po Ljubljani, okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa nisi tolk večja od mene user posted image user posted image user posted image
včeraj sva si z možem DVD od Vzajemne pogledala, pa kr vse prav delava user posted image user posted image user posted image matr sva pametna user posted image no, morm rečt, da brez vas ne bi bla tolk in bi verjetno pritiskom pametnih tet podlegla, pa kakšno hojico vbodla, pa ne bi tolk pazla, da vse sam pogrunta in ga ne na noge postavljala... vglavnem HVALA za VSE nasvete!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20373
15.6.2007 20:09:49   
frrrr
Jaša spi... mami pa takoj na RR user posted image danes smo imeli skoraj pol urno kopanje, potem sta z očkom uspavanko pela in mami samo joško prinesla, pa padel user posted image  user posted image

morm  ga še mau pohvalit - zjutraj, ko je bil ravno naspan, sem ga po sobi spraševala kje je sonce (plišasto, ki poje uspavanke), pa kje je slon, zajec, ura, kača, ati -> vse je prav sledil z očmi, pa ni bilo po vrsti, ampak zeeeelo mešano in je moral glavo vsaj za 90 stopinj obrnit, da je lahko stvar pogledal user posted image te svoje prijatelje vsak večer z očkom pospremita spat... gresta do vsakega posebej in mu zaželita lahko noč user posted image in mali si je vse prijatelje zapomnil poimensko user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 20374
15.6.2007 20:20:45   
frrrr
kaj boste počele čez vikend? 

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 20375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  813 814 [815] 816 817   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  813 814 [815] 816 817   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.