|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  812 813 [814] 815 816   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.6.2007 11:13:34   
Pikicapokica6
user posted image user posted image user posted image No zdaj imam pa jaz samogovore. Ehjauser posted image  Po dolgem času se je zgodilo, da je mala zaspala še preden sem jo odpeljala ven, zato pa visim tukaj. Neč, grem pospravljat kuhno in delat kosilo.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 20326
15.6.2007 11:15:38   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

IZVIRNO SPOROČILO: MINEJA

Povejte po pravici - ali se je odnos z vašim deagim kaj spremenil odkar imate user posted image ???

En velik JA!! Posteljne aktivnosti so zdaj 1x na 14 dni (ponavadi sem preveč utrujena in tečna), več se kregava. Na splošno se je odnos med nama poslabšal. Upam, da bomo splavali.....

Tako nekak je blo pri nas tudi en cajt...joj kak je to utrujajoče, dojenček pol pa še en tavečji dojenčekuser posted image user posted image user posted image
Sej zdaj smo se pa že vsi poboljšali in se mamo super, pride pa tudi še kdaj tak dan!

Aja, posteljne aktivnosti....kaj je že to?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20327
15.6.2007 11:28:27   
štorkljica
Ej pa to vam moram napisat, včerajšnjo prigodo ker je totalno odštekana scena.
Bli smo lepo na kopanju in se meli odlično, Ajda je uživala 100/h, sploh ni hotla ven iz vode, pa midva sva se mela super, v glavnem noro. Ker pa smo plačali za samo 3 ure smo počasi mogli že iti. Mojadva sta še bla v bejbi bazenu jaz na ležalniku in mojemu pokažem da je cajt za odhod. On počasi začne Ajdi slačit obroč za kopanje(še v bazenčku) in jo dvigne ter vidim kako prihajata do mene. Nakar jo položi na ležalnik na brisačo in vidim da kak jo je dol dal je v momentu bila brisača cela vsrana. Kopalna plenica je popustila in takoj joj joj, gor in dol, mala se je vsrala, nakar jaz opazim, da ma moj drek še po celi desni roki in mu to povem pa pol to gledava in vidim (!) da je moj vsrani po celem sprednjem delu telesa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  po trebuhu, kopalkah in desnem stegnu user posted image user posted image user posted image user posted image  Ubožica je srala očitno od bazena do ležalnika in kak jo je moje nesel je drek mazal gor po sebi!! Jaz sem se skoraj vscala od smeha...mojemu pa ni blo glih tak smešno ker si je mogel dol it prat. Potem pa še izjava stoletja: "Jaz grem v bazen, pa saj ne bo nihče vido!!!!!"user posted image user posted image user posted image   Komaj sem ga prepričala da se je šel stušat in se ni celi podrekani vrgo not. Štala, no pol sem jaz Ajdo previla, moj se je stušo in vse je blo spet čistouser posted image
Ampak glavno da je blo mali OK in se je spucala tak kak treba, mojega pa ni nihče vido kak je bil celi "okrašeni"user posted image

Lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 20328
15.6.2007 11:41:45   
Anonimen
Štorkljica, hvala, ker sem se lahko do solz nasmejala tvoji prigodi...user posted image user posted image  sedaj sem pa boljše volje...thanx...user posted image

Mamica81 in Eva, čestitke za 8 mesecev...user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 20329
15.6.2007 11:44:14   
Pikicapokica6
štorkljica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se je edino enkrat v voziček posrala, drugače pa še nismo imeli takih dogodkovuser posted image . Voziček sem potem cel dan drgnila z vanishom.

Neposredna povezava do sporočila: 20330
15.6.2007 11:45:38   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Mamica81 in Eva, čestitke za 8 mesecev...user posted image

LP

Hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20331
15.6.2007 12:28:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MINEJA

- vzamete kaj hrane s seboj? - ali vse kupite tam?-  čisto vse?

Vse kupim pri najboljšem sosedu na morju -  v Zadruuser posted image user posted image user posted image
- imate tudi premalo prostora v avtu

Hvala bogu ne, imamo VEEEEEELIIIIIIIIKKKKK  AVTO!
- kaj pa vozičke? Boste vzele velike ali marele?

Marelo, ta velikega smo že prodali!

- ...

-

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 20332
15.6.2007 12:30:56   
psaša
Sem vam že napisala, da smo imeli v torek vročino, no v sredo so se pojavile po čelu pikice, kot neki mozoljčki. No včeraj je bilo že huje, je šlo do obrvi, okoli oči, po obrazu, malo jih je bilo že po telesu. Sva bila tudi včeraj pri zdravniku in je rekla, da je to nekaj virusnega in da bodo pikice izginule in da je to posledica vročine. Danes je pa sploh najhuje. Pikice ima že po telesu, spredaj in zadaj po hrbtu. Drugače je čisto dobre volje, apetit ima tudi normalen.

A mislit, da je to lahko kaj nalezljivo? Imamo danes namen iti na obisk k eni nosečki, pa sedaj malo dvomim, če je pametno iti?

< Sporočilo je popravil psaša -- 15.6.2007 12:31:45 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 20333
15.6.2007 12:31:00   
altati
štorkljica- si v živo predstavljam kako je izgledalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20334
15.6.2007 12:46:22   
mis
Naša je pa zdajle kar težko zaspala. Srbi jo tisto rdeče pod vratom. zdej pa res ne vem več kaj naj. Al se je že tako vnelo al kaj... Pa skoz mažem... Grem pokat...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20335
15.6.2007 12:50:19   
lucika
altati, tolk informativno, lahko na zs, kolk si dobla za traxxa? gledam na bolhi, pa eni rablene prodajajo drezje kot so na koncu nove prodajali...

jaz sem pa imela frizerja pri babici...pa sem malega kr tam pustla. jaz pa pakiram. po rr, haha... no, in pridem domov, pa ugotovim, da sem nehote pustila tudi psa:)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 20336
15.6.2007 12:55:50   
moci
štorkljica, jaz sem se skor polulala. zoja me gleda, če se mi je mal zrolalouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 20337
15.6.2007 12:57:07   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati, tolk informativno, lahko na zs, kolk si dobla za traxxa? gledam na bolhi, pa eni rablene prodajajo drezje kot so na koncu nove prodajali...

to pa mene tud zanimauser posted image

jaz sem pa imela frizerja pri babici...pa sem malega kr tam pustla. jaz pa pakiram. po rr, haha... no, in pridem domov, pa ugotovim, da sem nehote pustila tudi psa:)

joj, da ne boš tamalega doma pozabila, pa se na morju spomnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 20338
15.6.2007 12:58:53   
moci
midve sva s fizioterapije. me je malo pomirila, končno se popravlja zojino gibanje, razen sedenja. na tem bomo še intenzivno delali, pa bo. sem jo kar naravnost vprašala, če se ji zdi, da je z zojo kaj narobe. pa je odločno zanikalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20339
15.6.2007 13:00:38   
moci
aja. pa povedala, sem da je agresivka user posted image menda imajo otroci prirojen tak vzorec ščipanja in grizenja, ki je pri nekaterih bolj izrazit in kasneje mine. glavno je, da ne posvečamo pozornosti temu.
in rekla je še, da je vsaj ne bo nihče pretepaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20340
15.6.2007 13:11:08   
moci
ena me je spraševala, kako se zoja vsede:
z vseh 4h (med plezanjem) se lepo od strani spusti na rito. prav lepo user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20341
15.6.2007 14:14:57   
Evik
štorkljica-polepšala si mi dan , joj ko bi se še naš na našga usral - si že zelo zasluži

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

Neposredna povezava do sporočila: 20342
15.6.2007 14:44:57   
monica99
Dober dan!

Se vam spet malo javim. Se ne upam pogosto, ker itak ne napišem nič vzpodbudnega.
Pri nas ni nobenega reda. Uspavanje je vedno samo na joški. Čez dan nam včaaaasih uspe tudi v vozeku, rabi pa nasploh zelo malo spanja. Glede na to, da podnevi hudo malo spi, če bi seštela skup je to okrog eno uro, tudi zvečer ne zaspi. Spat hodimo pozno ponoči (velikokrat se že datum prestavi) nakar potem spanec potegne v dopoldanske ure. Seveda se vmes zbudi in zahteva joško.

GH - smo sprobavali, pa ni nič več dobro. Se kar obrne proti meni, se mi obriše v majico in že išče mamino ziziko. Kakšno sadje še poje, za zelenjavo in juhice pa niti ust ne odpre. Malo je bilo tudi vroče v teh dneh, mogoče je tudi to vzrok, ma kaj pa vem. Se pa vedno bolj doji.

Berem, kako se vaši user posted image  že plazijo. Pri nas se še ne. Ima pa eno malo hecno premikanje, medtem ko sedi, dvigne ritko in se z nogicami odriva naprej in poskakuje kot en mali kengurujček. Je tašča vsa ponosna, ker je njena hčerka tudi imela tak način premikanja...user posted image

user posted image  še nimam in je tudi ne pogrešam.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20343
15.6.2007 14:59:24   
altati
monica99 -  me veseli, da ste še eni neješči GH in zelooooo ješči dojenja...Moj Jaša je točno tak!

(odgovor članu monica99)
Neposredna povezava do sporočila: 20344
15.6.2007 15:34:31   
lucika
altati, a ti si to poješ (v podpisu), al ste se odločili in tudi ti pakiraš?

meni ravno dol teče, tak se matram. ampak mi je to fino matranje, pakiranje:) samo, ne spomnim se več, kdaj smo šli nazadnje z avtom na morje...takrat je bil en kufer, in je šlo zraven vse, kaj je šlo not. pa če sva šla za en teden, ali za dva, ni bilo razlike. zdaj pa samo nosim in nosim in nosim, pa kr ni konca. naš traxx je itak za čez cel kuferan; ne vem kam bomo ostalo dali, drugega vozička pa vseeno nočem zraven! nisem navajena tega ,res..,.mi je pa že zdaj, vnaprej žal,sa se nisva bolj opogumila in šla v tunizijo. kaj bi nam pa falilo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20345
15.6.2007 15:51:46   
frrrr
monica99, sej nismo zato tu, da bi same spodbudne besede brali... če nas kaj teži, je tut treba napisat, ker te zihr katera potolaži z dejstvom, da se tudi njej to dogaja.
naš Jaša je tut kr joškovisnik... ta teden mu mau bolj turim GH tako, da nekje 2 obroka dnevno sta že GH... ampak sledi pa še vedno joška, menjano še nimamo kaj user posted image ne poznam nobenega 30letnika, ki bi še na joški visel zato sem mnenja, da jih bo tut to enkrat minilo user posted image

(odgovor članu monica99)
Neposredna povezava do sporočila: 20346
15.6.2007 16:00:00   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Sem vam že napisala, da smo imeli v torek vročino, no v sredo so se pojavile po čelu pikice, kot neki mozoljčki. No včeraj je bilo že huje, je šlo do obrvi, okoli oči, po obrazu, malo jih je bilo že po telesu. Sva bila tudi včeraj pri zdravniku in je rekla, da je to nekaj virusnega in da bodo pikice izginule in da je to posledica vročine. Danes je pa sploh najhuje. Pikice ima že po telesu, spredaj in zadaj po hrbtu. Drugače je čisto dobre volje, apetit ima tudi normalen.

A mislite, da je to lahko kaj nalezljivo? Imamo danes namen iti na obisk k eni nosečki, pa sedaj malo dvomim, če je pametno iti?

Še enkrat sprašujem, če mislite, da je pametno iti na obisk? Altati?????
Ura odhoda se bliža, jaz pa ne vem kaj narediti.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 20347
15.6.2007 16:05:01   
frrrr
psaša, naš mali je zadnje dni okol vratu pa mau po hrbtu kr neki pikast - to je od vročine... ima tudi povišano telesno temperaturo, kar je lahko posledica pregretja (čeprav ga imam samo v plenički in bodiju na kratke rokave) ali pa prehlada (mi tudi smrka)... nam P rekla, da je tale prehlad virusen, ker so pljučka čista... predvidevam, da ste na istem... pomojem je bolje obisk prestavit, če se da... če pa se ne da, naj se ga pa izogiba user posted image  

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 20348
15.6.2007 16:08:18   
psaša
O Frrrr najlepša hvala. Ja po moje smo na istem.
Saj jaz sem tudi imela filing, da bolje da ne gremo. Samo je bolje, da sem se prepričala, ker kako ponavadi preveč kompliciramuser posted image . ( pravijo drugi user posted image )

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20349
15.6.2007 16:10:53   
lucika
psaša, ne hodite. tudi če ni nič, boš tej nosečki to težko razložila! jaz sem šla na en obisk v nosečnosti, pa so mi povedali, da so vsi prebolevali rota virus zadnje dni. sem komaj pojedla dol cmok v grlu, nič ni bilo, pa vseeno, brrrrr. pa ena kolegica je mela malega v bolnici, ko sta prisla pa domov, pa direkt k nam, ki smo meli tinimini dojenčka. pa pravi, da menda ni rota virus. halo, menda??? ni se za špilat. kaj pša če je kaj takega, da pol ona dobi? si ne boš odpustila.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  812 813 [814] 815 816   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  812 813 [814] 815 816   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.