|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  815 816 [817] 818 819   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.6.2007 7:50:47   
Maxica
Ja, pa seveda ne morem mimo krasnih fotkic. Frrr, a imate quatro legice? Ga zanimajo? Pa Arabela, vaša Katarinca je res luštna punčka, jaz jo zmeraj občudujem, ker je en mesec starejša, pa si potem mislim, aha, čez en mesec bo pa naš Lan že tak dečko.user posted image  Pa tisti kodrček mali zraven je tudi cortek.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20401
16.6.2007 8:18:58   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

eva in mamica81 čestitke za 8 mesecev!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image   Pa tudi vam čestitke za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil MAMICA81 -- 16.6.2007 8:21:26 >

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20402
16.6.2007 8:24:48   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Čestitke za 8mesecev:

MAMICA81 in EVA

user posted image

Hvala za tako lepo slikicouser posted image  in čestitkouser posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20403
16.6.2007 8:31:22   
Pikicapokica6
Pa seveda, da ne pozabim:

Tasha23 in Gael ter Barby84 in Val - čestitke za 8 mesecev!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ta vikend ostanemo doma. Ati je mogu dons v službo nujno zaključit nek projekt, tako, da bova verjetno same doma ves dan.

Mene pa zanima, kje največ kupujete cunjice za vaše malčke?

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 20404
16.6.2007 8:53:03   
Maxica
Mamica, jaz največ nabavljam v H&M, kaj tudi v Baby Centru, če je pa kaj lepšega treba, pa Osh Kosh, Okaidi ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 20405
16.6.2007 9:08:27   
frrrr
čestitke barby+Val in tasha+Gael za 8 mesecev!

Maxica, na legicah piše Lego, nč quatro user posted image še nisem ekspert za to in ne vem kaj sprašuješ, vprašaj me čez 2 leti user posted image so mu bile kr všeč ja... najprej je pol ure škatlo premetaval in ropotal z njo, potem smo mu pa še odprli in pokazali kaj je noter user posted image mu je pa najbolj všeč ena plastična muca, ki je del legic... je že celo prelizal, presesesal, pogrizel... user posted image

filmčki... skrajšala in v slabšo kakovost spedenala kr z Windows MovieMakerjem... uploadala film v ta program, potem sem naredila splitting, ga zanesla v spodnje okence (potegnila z miško) in shranila na računalnik... klikaš next... to je blo to

lepo deževno soboto! user posted image dans je mau lenobno, mi verjetno ne bomo delali user posted image kaj novega nej raje povem, a ne user posted image sem šla pa v Spar slikice iskat, ki so jih že razvili (prejšnjič potrebovali 10 dni, zdej pa 2 user posted image ) in jih bom v albume popedenala... 300 slik ni tk hitr pošlihtanih, imam za cel dan dela user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20406
16.6.2007 9:12:07   
frrrr
oblačila - največ sem jih nabavla preko forumov (rabljene), nekaj malega v H&M (trenirka, bodyji, nogavičke, kape), nekaj je bilo daril, nekaj v Intersparu (bodyji, vetrovka, trakec za ušesa), kopalke v DMu, nekaj imamo sposojeno, nekaj dobili rabljenih (od sestrične, mukice user posted image ) - to je to

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20407
16.6.2007 9:40:05   
moci
dobro jutro,
čestitke včerajšnjima tristanu in eviuser posted image

in gaelu in valu user posted image

nanica, a bomo kar sami imeli piknik user posted image a gremo v belo krajino, tam ni nobene user posted image

frrrr, sem opazila, da se vam ful tla svetijo user posted image pa lep jaša. itakuser posted image

psaša, me mika, da pridem k vam, ampak midve sva itak spet sami user posted image user posted image

nanica, kaj se hvališ z morjem, eni smo brez načrtov user posted image user posted image user posted image

arabela, sočustvujem. ni fino cel dan sama bit, ane? jaz sem včasih prav jeznauser posted image
tzt - jaz imam v ponedeljek izpit, pa še prebrala nisem do koncauser posted image sem pa nadrla vse okrog sebe, ker so tako obljubljali kako bodo pomagali, zdaj pa nikjer nikogar.

cunjice - jaz vsake toliko časa izropam h&m, nekaj smo dobili tudi na posodo in bomo vrnili flekastouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20408
16.6.2007 9:40:39   
moci
pa zaradi mene tudi če sneži, samo da mi ni vroče user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20409
16.6.2007 9:49:21   
Anonimen
Val se vsem najlepše zahvaljuje za čestitke user posted image ...sedaj ravno spi kot polhec...
Punce, predvsem gorenjke, a kaj veste o nevarnih gosenicah, ki se potikajo v vaših gozdovih? Baje so nevarne, zato se jih pazite...izgledajo pa takole:

user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 20410
16.6.2007 9:50:17   
Anonimen
Mi tudi kupujemo v H&M, večino dobimo iz C&A (ker moja sis tam dela), nekaj kupim v Pikipoki ali BC...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20411
16.6.2007 10:15:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, sem opazila, da se vam ful tla svetijo user posted image pa lep jaša. itakuser posted image

hvala. tla se pa svetijo zaradi fleša user posted image mami nč nima tu zraven user posted image

drgač sm pa pozabla pohvalit otročke Arabele in MINEJE - oba sta cotkana!!! se mi zdi, da se tut mau iskre krešejo user posted image jima je mau nerodno kot bi jo pri kakšnem čudnem pomenku dobila user posted image lepe otročke imate v Maribori user posted image user posted image
Katarinca pa tut vidno uživa v svoji poletni osvežitvi user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20412
16.6.2007 13:58:11   
Arabela
Danes pa sem bla pridna... bajtico sem tako že čez teden porihtala, pa vse oprala in zlikala, danes pa sem še pokosila (smo imeli že pravo džunglo), pa končno sem opravila vse obveznosti za šolo...user posted image user posted image ... no ostane še par izpitov...user posted image user posted image

Ati je v službi..user posted image ... mala pri babici..user posted image , kamor šibam tudi jaz... na piknik... čevapčiči prihajam...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20413
16.6.2007 14:00:50   
Arabela
Čestitke za 8mesecev:

VAL in BARBY84

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20414
16.6.2007 14:02:00   
Arabela
Čestitke za 8mesecev:

GAEL in TASHA

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20415
16.6.2007 15:21:58   
Evik
hojla punce  - naš se je pa danes postavil na dekci zunaj in kar naenkrat  SAMOSTOJNO STAL... in to kar nekaj časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20416
16.6.2007 16:31:21   
Maxica
Bravo, Evik, predvsem pa seveda bravo Matjaž, on je res car.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 20417
16.6.2007 18:49:47   
frrrr
bravo Matjaž! user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 20418
16.6.2007 18:50:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

morm  ga še mau pohvalit - zjutraj, ko je bil ravno naspan, sem ga po sobi spraševala kje je sonce (plišasto, ki poje uspavanke), pa kje je slon, zajec, ura, kača, ati -> vse je prav sledil z očmi, pa ni bilo po vrsti, ampak zeeeelo mešano in je moral glavo vsaj za 90 stopinj obrnit, da je lahko stvar pogledal user posted image te svoje prijatelje vsak večer z očkom pospremita spat... gresta do vsakega posebej in mu zaželita lahko noč user posted image in mali si je vse prijatelje zapomnil poimensko user posted image

naš Jaša pa pozna sončka, pa rožico, zvončke in uro (ki jih tudi z očkom vsak dan neštetokrat pregledata). In jih isto sledi s pogledom, ko ga vprašaš za posameznega....se več ne zmedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa zdaj da lubčka (tako, da tleskne z ustnicami) in se mu fullll dopade.Jih kar povprek talauser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20419
16.6.2007 18:52:18   
frrrr
kakšen lep dan se je naredil user posted image samo mogla sem vam zaželet lepo deževno sobotot, pa je sonce posijalo user posted image

danes naš mali pridno papcal user posted image spal pa popoldne samo pol urce tako, da predvidevam hiter skok v posteljo user posted image no, opoldanski spanec je pa potegnil na 2 uri, ker mu je očka družbo delal user posted image
čisto potiho povem, da že cel teden vstaja po 7. uri in je mami zeeeelo srečna user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20420
16.6.2007 18:52:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kaj boste počele čez vikend? 

danes udarili piknik pri mojih starših, s svakom, ki je trenutno samohranilec z dvema otrokoma (moja sesta je službeno v Grčiji), zdajle smo še malo šopingirali (za morje, čolniček za Jaša, pa mami si je kupila nike kratke hlačke in majčko, možek pa samo kratke hlačke), jutri pa nameravamo v kakšen bližnji hrib zlesti...aja, pa kmetica sem bila danes!!!! Moja mami ima gibs in sem sama lezla po vrtičku, kopala krompir, trgala grah, pulila korenje, pa bučke, pa peteršilj, solato, zeleno itd.......samo bio zelenjavouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20421
16.6.2007 18:53:26   
altati
Maxica- lep krst vam želim! zaslužite si gauser posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20422
16.6.2007 18:55:26   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

naš Jaša pa pozna sončka, pa rožico, zvončke in uro (ki jih tudi z očkom vsak dan neštetokrat pregledata). In jih isto sledi s pogledom, ko ga vprašaš za posameznega....se več ne zmedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa zdaj da lubčka (tako, da tleskne z ustnicami) in se mu fullll dopade.Jih kar povprek talauser posted image user posted image
bravo Jaša! user posted image

naš mali pa nosove je user posted image no, sej ostale pusti pri miru, mojega in moževega pa veselo poslini, ko le ima možnost user posted image user posted image usta odpre že, ko se bliža nosu in potem se pripopa na nos user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20423
16.6.2007 18:59:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Mene pa zanima, kje največ kupujete cunjice za vaše malčke?

H&m, C&A, Benetton, Osh Kosh, S.Oliver

Za punci načeloma 90% v Benetton-u, za fantke me pa Benetton velikokrat razočarauser posted image , imajo preveč mrtve barve....saj včasih najdem kaj...
Ima pa za fantke fulll luštne stvari C&A!

Neposredna povezava do sporočila: 20424
16.6.2007 19:00:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica- lep krst vam želim! zaslužite si gauser posted image !
js sm padla v slikice user posted image

Maxica, tut js vam želim jutri lep krst! user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  815 816 [817] 818 819   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  815 816 [817] 818 819   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.