|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
13.6.2007 8:38:41   
Anonimen
Da malo osvežimo podatke...

V PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007

user posted image
SREČKE user posted image  po PDPju (36):

27.11. - Ajtak user posted image
02.12. - Lorch user posted image
03.12. - Kajča user posted image
              Vetrnica user posted image
04.12. - MT user posted image
05.12. - copatekuser posted image
              Medika13user posted image
06.12. - lilprincess user posted image
              Skaana user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image
              DANVARIuser posted image
09.12. - MojcaGuser posted image
10.12. - Anakarin user posted image
              Vrtnica79 user posted image
12.12. - Marakvauser posted image
14.12. - SašaLuser posted image
15.12. - Coolbabeuser posted image
              raho user posted image
17.12. - Nana22 user posted image
              loncicauser posted image
18.12. - ElaM user posted image
               Ayouser posted image
19.12. - Matja user posted image
20.12. - Pikica07 user posted image
              Magi*user posted image
23.12. - hokejistka user posted image
              pikica* user posted image
24.12. - skyline user posted image
25.12. - NELY00 user posted image
              NatašaCuser posted image
26.12. - soncek.djukelica user posted image user posted image
28.12. - t*e*j*k*a*user posted image
              smeško user posted image
29.12. - lana38user posted image
              Katja user posted image
30.12. - baukauser posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
13.6.2007 9:12:48   
Magi*
kajča, blagor tebi. jaz bi se tudi šla redit in razvajat v Grčijouser posted image

lana38, držim pesti, da bo vse v redu. takoj javi, ko opraviš, prav? še enkrat, držim pestiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.6.2007 10:51:16   
lana38
Seveda bom takoj javila. Če bo OK, bom morala to veselo novico deliti z vami. Ča pa bo slabo, pa vas bom rabila za tolažbo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.6.2007 10:56:07   
ElaM
Še ena se javlja, ki jo je danes zelo strah. Ob enih imam kontrolni uz, zaradi fiziološke kile. Tako zelo me je strah, da se ne da povedat. Upam na najboljše. Držite pesti še zame.user posted image
Lana 38, dobro opravi na NS.user posted image
Ostalim pa lp in pobožajte bušije.

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.6.2007 11:22:01   
Anonimen
Ela in Lana - držim pesti. Potem pa kar hitro javita, da me ne bo razneslouser posted image . držim pesti za najboljše možne rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo, za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
13.6.2007 11:38:28   
Magi*
ElaM, pestke tudi zate. vse bo v najlepšem reduuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.6.2007 12:28:31   
andreja2000
Lana38  že ves čas mislim nate,saj nisem vedela ob kolkih imaš NS,no sedaj vem in bom v mislih s tabo,pestke so pa že stisnjene.user posted image user posted image user posted image

raho tudi meni sedaj v user posted image  vino zeeeellooo smrdiii!

pozdrav vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.6.2007 12:30:14   
andreja2000
ElaM Tudi pestke zate,jih že mnočno stiskam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.6.2007 14:28:28   
Ulla
Še mene ste pozabile dodati, tudi jaz imam rok 28.12.2007. Vsem lepo nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 934
13.6.2007 14:36:58   
NatašaC
Zdaj, ko se bliža 12 teden, so se začele pojavljati težave. Zobje - čeljust me boli za znoret že 2 dni, glava me boli isto 2 dni, včeraj so me boleli še vsi sklepi, za jest mi pa itak čisto nič ne gre. Komaj se prislim, da zjutraj zaradi Tifola kaj pojem, pa mi je potem bolj slabo kot ne. Najrajši bi kar cel dan prespala, sam ne gre, ker Nino zahteva svoj čas in se je treba precej ukvarjat z njim. A mi ve katera povedat, kaj naj naredim, da me bodo nehali boleti ti presneti zobje? Pa glava? Apetita itak nimam nobenga, sam to sploh ni problem, ker moram tako ali tako pazit na težo, ker še po prvi nosečnosti nisem izgubila, kar sem pridobila.
Zaenkrat nisva z mojim dragim povedala še nikomur, bova pa ko bo prilika in me prav zanima, če bodo vsem oči ven skočile, ker tako hitro pričakujeva naslednjega otročička. To bo še zabavno. Si pa sama sploh ne upam iti domov na obisk, ker bo moja mama hitro kaj posumila, če bom taka kot sem zdaj, pa ji nočem sama povedat, tako da se bomo kar vsi trije en dan odpravili proti Primorski. Lep dan vsem!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 935
13.6.2007 14:37:32   
Anonimen
V PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007

user posted image
SREČKE user posted image  po PDPju (37):

27.11. - Ajtak user posted image
02.12. - Lorch user posted image
03.12. - Kajča user posted image
              Vetrnica user posted image
04.12. - MT user posted image
05.12. - copatekuser posted image
              Medika13user posted image
06.12. - lilprincess user posted image
              Skaana user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image
              DANVARIuser posted image
09.12. - MojcaGuser posted image
10.12. - Anakarin user posted image
              Vrtnica79 user posted image
12.12. - Marakvauser posted image
14.12. - SašaLuser posted image
15.12. - Coolbabeuser posted image
              raho user posted image
17.12. - Nana22 user posted image
              loncicauser posted image
18.12. - ElaM user posted image
               Ayouser posted image
19.12. - Matja user posted image
20.12. - Pikica07 user posted image
              Magi*user posted image
23.12. - hokejistka user posted image
              pikica* user posted image
24.12. - skyline user posted image
25.12. - NELY00 user posted image
              NatašaCuser posted image
26.12. - soncek.djukelica user posted image user posted image
28.12. - t*e*j*k*a*user posted image
              smeško user posted image
              Ulla user posted image
29.12. - lana38user posted image
              Katja user posted image
30.12. - baukauser posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image

Ulla - urejenouser posted image

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
13.6.2007 15:02:57   
ElaM
Prva se pokorno javlja.user posted image
Hvala za pestke, so očitno pomagale.user posted image  Vse je ok, kile ni več, vse je lepo zaprto. Se mi je tako naglas oddahnilo, da je še G rekla, da zdaj pa lahko začnem uživat.user posted image
Lana, tvoj trenutek je pa ravno zdaj, zato še enkrat srečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
13.6.2007 15:15:31   
pikica*
Tudi jaz sem imela danes NS, vendar so rezultati precej slabi (1:356), zato sem šla še na DHT. Zdaj nam ostane le še čakanje na rezultate. Moram pa priznati, da me je rezultat čisto sesuluser posted image . Še posebej zato, ker sem bila res prepričana, da bo vse ok. No, saj to še ne pomeni, da ne bo, vendar pa ni dober občutek, ko veš, da je rezultat slab.
Ostale, ki ste imele danes NS ali pa nanjo še čakate - držim pesti, da se za vas bolje izteče.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.6.2007 15:15:33   
andreja2000
ElaM  user posted image user posted image user posted image   Bravo,super in čestitke,sedaj pa le uživaj v user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 939
13.6.2007 15:18:28   
andreja2000
pikica* čisto razumem tvojo potrtost,a vedi,da zelo veliko število slabih rezultatov NS se kasneje izkaže za lažne in želim,da je tudi pri tebi tako.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 940
13.6.2007 17:05:45   
lana38
Jaz sem pa vesela, če se temu lahko tako reče. Izmerjena NS je 1,7 mm (bila bi naj od 1 do 2,5 mm), nosna kost je vidna. Tveganje je pa povečano, ker je med podatki moja starost (39 let) in že en user posted image  z DS, znaša pa 1:199 za trisomijo 21, za trisomijo 13+18 pa 1:1052. G mi je rekel, da če bi bila stara manj in ne bi imela že enega user posted image  z DS, bi bil rezultat tveganja dosti boljši. Mene osebno pa veseli tistih 1,7 mm in prisotnost nosne kosti. to je zelo dober podatek. Sama starost in user posted image  z DS bi pri meni pomenila tveganje 1:60. Ker pa je NS 1,7 mm in tudi NK prisotna se tveganje zmanjša na 1:199. user posted image  ima tudi vse organe, ki morajo biti v tej starosti vidni. Velik je 5,23 cm. Posnet imam tudi CD s 15 slikicami in 2 filmčka, kako user posted image  veselo miga in maha.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 941
13.6.2007 17:11:51   
andreja2000
Lana38user posted image user posted image user posted image  ,bravo,bravo,sem zelo vesela zate in dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 942
13.6.2007 18:25:54   
hokejistka
NS je končno za manouser posted image . Sem jo delala v Dravljah pri dr. Reševi. Najina pikica je velika 64 mm. Vidni vsi potrebni organi in nosna kost. Izmerjena NS pa je 1,2 mm. Tveganje za DS znaša 1:7158, za trisomijo 13 in 18 pa 1:102668.
Sem mislila, da bo rezultat tveganja nekoliko boljši, ker sem bolj mlada, ampak se za druge presejalne teste ne bom odločila. Tudi meni je posnela CD s slikicami (ene so tudi 3D) in dva filmčka.
Zdaj bova počasi povedala tudi prijateljem.

lana38 čestitam za dober rezultat! user posted image
pikica držimo pesti user posted image

elaM to je pa super novičkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
13.6.2007 19:02:36   
Anonimen
Vsem, ki ste uspešno opravile NS, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pikica* - koliko pa si stara, če ni skrivnost? Starost namreč lahko izjemno poslabša rezultate NS.

ElaM - tebe bi pa najraje po riti našeškala. Sem ti lepo rekla, da bo vse OK. Upam, da v teh dneh nisi bila preveč napsihirana.

Hokejistka - kakšne rezultate pa bi ti rada, saj pa imaš fantastičneuser posted image

NatašaC - poskusi namesto Tifola jemati Centramed Mami ali pa Multimam od Centruma. Morda ti bo malo manj slabo. Tudi mene so 2 tedna nazaj mučili grozljivi glavoboli - sem vzela enih par lekadolov v tistih dneh, predvsem takrat, ko je bilo nevzdržno. Drugače pa glede dlesni in zobovja - hmmm - poskusi si kupiti zobno ščetko z mehkimi ščetinami (npr. DrBest sensitiv) pa poskusi z ustno vodico ali pa kako drugo zobno pasto - mislim, da je Vademecumova narejena za utrjevanje dlesni. Če ne bo bolje pa se kar pojdi zobarju pokazat.

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
13.6.2007 19:43:55   
loncica
čav punce...

tako na hitro se vam javljam, saj se z zagonom pripravljam na poroko. Počutje se mi izboljšuje, slabosti skoraj ni več. Sem pa včeraj naredila napako, ker sem šla v spar ful lačna in žejna in še preden sem prišla do vode sem skoraj skup padla. Ni se za hecat.

Čestitke vsem za NS. Hokejistka jaz mam podobne rezultate 1:8000, pa sem tud mlada:22 let, pa sem zlo zadovoljna z rezultatom.

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.6.2007 19:48:13   
ElaM
Lana, čestitke, za dobro NS. user posted image
Hokejistka, ti imaš res več, kot super rezultat, tako da se res nikar ne obremenjuj.user posted image
Pikica*, držim pesti, da bo DHT, rezultat popravil.user posted image
Sicer pa meni pri NS nekaj ni jasno, prvič jo je tamala imela 1,6 in je bilo tveganje 1:8000 pa še nekaj, ta pikica jo pa ima 1,0, pa je tveganje 1:nekaj manj kot 5000. A se res +2 leti pri meni tako poznata?user posted image
Raho, s tabo se pa tudi strinjam, da bi včasih rabila eno brco v rit, zaradi tega mojega sekiranja. Pa se načeloma v življenju, ali če se gre samo zame niti ne obremenjujem, ko se pa gre za otroke, pa postanem prav obupna. Zadnje dneve sem se prav zadrževala, da nisem non stop tuhtala o tem in si v glavi delala najbolj črne scenarije. No, zdaj je za mano, prav lažje diham.user posted image
Punce lepo se imejte, papa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
13.6.2007 19:51:30   
Anonimen
Ooo, ja - dve leti naredita celo "štalo" pri rezultatih NS.

loncica - ta vikend je tvoj dan D?

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
13.6.2007 20:00:45   
loncica
Raho ja, v soboto je dan D. Pol pa še isti dan šibava za 1 teden na morje. Komaj čakam, sam mal me že živčki dajajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
13.6.2007 20:21:19   
Magi*
ElaM, veseli me, da je vse OK. zdaj pa res začni uživat! BTW, dve leti gor je čisto drugače, kot dve leti doluser posted image

pikica*, držim pesti zate. po vsej verjetnosti bo vse v najlepšem redu. jaz tudi čakam na izvide DHT.

lana38, me veseli, da je rezultat kljub vsemu dober. dete se lepo razvija, ampak statistika je pač statistika.

hokejistka in loncica, vaju bomo pa po čike v trgovino pošiljali, ko sta še tako mladi user posted image

NatašaC, ne vem, če te bo kaj potolažilo, ampak jaz imam že nekaj dni glavobole. grrr. jaz krivim vreme, ki je res prav čudno. glede zob vam pa vsem svetujem Curaprox ultrasoft ščetke, menda najboljše, kar premore to tržišče. dobite jih v Sanolaborju ali Mullerju. za dlesni je pa super Gengigel - dobi se v lekarni, sam ni prav poceni. traja pa dolgo in lahko ga uporabljamo tudi nosečnice. ker imam super občutljive zobke, ker sem svoje cajte nosila fiksni aparat, sem skoraj doktorirala iz tega področjauser posted image

zdaj pa adijo, grem tamalo spat spravit. sta z atijem ravno iz kopalnice prišla. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.6.2007 20:28:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Raho ja, v soboto je dan D. Pol pa še isti dan šibava za 1 teden na morje. Komaj čakam, sam mal me že živčki dajajo.

Draga moja - že vnaprej! Uživaj kolikor se da. To je samo tvoj dan. No, vajin. Ampak ženin nikoli ni toliko v ospredjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?