|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
15.6.2007 11:05:45   
lana38
loncica, lepo se imej. Čestitali ti bomo pa potem, ko boš že poročena. Uživanj na poročnem potovanju.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 976
15.6.2007 11:22:59   
ElaM
Lončica, lep poročen dan, nepozaben medeni teden.user posted image
Aja, pa malo dežja mora biti, da bosta bogata z veliko otroki. Srečno.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 15.6.2007 11:23:24 >

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 977
15.6.2007 11:24:49   
Anonimen
Saj ne boste verjele, kaj se je pravkar zgodilo. Začutila sem prvo malo bolj "konkretno" brciko, ne samo nežnega prhutanja. Še vedno sem ful v šoku, ker se mi zdi prehitro. Očitno bomo imeli še enega nogometašauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
15.6.2007 11:27:19   
tanikaa
Rahojca kar faušna sem ti. To je tak blaženi občutek. Sicer pa....ČESTITAM in uživaj v teh trenutkih. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
15.6.2007 11:46:49   
ElaM
Raho, iiiiiiiiiiii.user posted image  Super.
Komaj čakam, da pridem za tabo, pri meni je občasno gomazenje, čeprav, ko pikico poslušam z Angelsoundom je pravi razbojnik, tako da mislim, da bo spet živahen tale moj buši.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 980
15.6.2007 11:50:31   
Anonimen
ElaM - ti tudi imaš angelsound? A se tebi tudi dogaja, da včasih zaradi tega, ker je user posted image  tako aktiven zelo slabo slišiš tiktakanje srčka, ful glasni pa so pretoki?user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
15.6.2007 11:54:44   
ElaM
Ja, enako, če zelo telovadi in so pretoki fejst močni, se srčka sploh ne sliši na čase, ali pa sem jaz malo gluha.user posted image
Če spi oz. miruje se srce super sliši, drugače pa res ne, se sliši samo pretakanje plodovnice.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 15.6.2007 11:55:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
15.6.2007 12:00:57   
andreja2000
loncica tudi jaz držim pesti,da gre jutri vse po planih in naj bo to res prav posebno lep dan,pa veliko užitka na poročnem potovanju.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
15.6.2007 12:07:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Ja, enako, če zelo telovadi in so pretoki fejst močni, se srčka sploh ne sliši na čase, ali pa sem jaz malo gluha.user posted image

Dvomim, ker potem sva že dve, ki sva malo gluhiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam je pa drugače ta AS prav luštkana zadevica, ne?

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
15.6.2007 12:14:08   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Sam je pa drugače ta AS prav luštkana zadevica, ne?

Ja, super je. jaz sem mnogo bolj pomirjena, kot prvič, ko sem se spraševala, če je vse ok. S pomočjo AS pa slišim, da je.

Punce, lep vikend. Šibam zdaj proti domu, sem si uredila 4 urni delavnik in je to prav super zadeva.user posted image  Že tako hodim domov napol živa, kaj bi šele bilo, če bi delala polni DČ.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
15.6.2007 12:29:27   
Ayo
Ojla punce,

jz sma na AS ze kar malo pozabila sedaj ste me pa nakurile in ne vem ce ga bomo kaj kmalu imeli tudi mi user posted image

Imam pa 2 vprasanji:

Najprej to, da me tam spodaj sedaj ze dva dni srbi, nimam pa izcedka al pa da bi smrdelo user posted image  ne vem kaj sem staknila in imava doma canasten kremo pa me zanima ce verjetno s tem se lahko mal namazem, kaj pravte?

Pa se to, veckrat slisim da imajo user posted image  problem s krci v nogah, mene je sedaj ze 3x ponoci tako zagrabilo v meca, da me se cez dan boli. A se to zacne ze tolk kmal, v 4. mesecu? user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 986
15.6.2007 12:38:59   
Anonimen
Ayo - če te res tako blazno srbi, se raje pojdi pokazat h G. Ne se na pamet zdravit v času user posted image . Jaz sem sicer znana kot samozdravilec in samodiagnostik, a vendar med nosečnostjo ne eksperimentiramuser posted image

Glede krčev v nogah pa - Magnezijeve tabelte (šumeče). Drugega ti ne vem svetovati. Je pa res, da so krči v nogah pri user posted image  zelo pogosti. Mene sedaj še ni noben zgrabil, vendar se spomnim iz prve user posted image , da je bilo izjemno neprijetno. magnezij je priporočljivo piti tudi, če ti otrdeva trebuh. Kljub temu ti svetujem, da se prej posvetuješ s tvojim G. Glede obojega vsaj po telefonu.user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
15.6.2007 12:49:30   
Ayo
Hvala raho user posted image  sej res magnezijeve tablete!!!! jih mam pri roki! user posted image  al je bols da jo vzamem pred spanjem (ker g mi je reku 1 na dan)?

no upam, da me tole srbenje mine, drgac bom pa v PO kr poklicala!

Punce super je, da je vikend! user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
15.6.2007 12:55:32   
Magi*
evo, kar majo vsi, mora imeti še mali Mujouser posted image  in tako sem šla jaz tudi nabavit AS, pa sem danes prvič slišala srčka. prej je vse nekaj se pretakalo, pa krulilo in grulilo, danes pa nekje v daljavi bitje pravega malega srčka. kot pri kakšni mali miškiuser posted image

sem ga pa kupla, ker gremo v Srbijo na dopust in tam ne verjamem, da bi glih g kakemu G šla na UZ preverit, če je vse OK. kaj pa vem, mogoče me pa presenetijo?

ayo, jaz jem Elevit premam (ali nekaj tazga). vitaminčki in mineralčki za nosečnice. vsebujejo vse od želea, kalcija, C vitamina, B vitamina, folne ... do magnezija. v prvi N sem pa pila pesin sirup, pa Donat, pa magnezijeve šumečke... skratka, tale varianta je bolj elegantna, pa sigurno dobiš vse, kar rabiš. je pa magnezij tisti, ki naj bi ublažil krče v nogah.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 989
15.6.2007 13:59:41   
Ayo
Ja Elevit mam pa tud jz doma, g mi ga je predpisal ze 1m nazaj, ampak mi je blo po teh tabletah se bolj slabo in mi je tud g rekel, da ce bo tko naj jih ne jem dokler slabosti ne popustijo. Tako da bom se malo pocakala z jemanjem, ker se se niso cisto poslovile. Kaj pa tifol, a ga se jeste? Men je reku do konca 4. meseca...

Se pa moj  user posted image  trenutno nahaja v UK pa sem mu ze poslala sms, da se mora vrniti z AS!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
15.6.2007 16:37:21   
Magi*
meni so folno kislino priporočili jesti celo nosečnost, ker je potreba tudi za mamico skozi cel čas N večja. no, pri meni je folna priporočljiva tudi zaradi sindroma nemirnih nog.

po elevitu je pa tudi meni bilo v začetku slabo, pa tudi prebavo mi je malo spremenilo. zdaj pa je vse v najlepšem redu.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 991
16.6.2007 16:53:45   
lana38
Dober dan!
Nobena se nič ne javi. Se vidi, da samo jaz prživljam čas med 4 stenami.user posted image Pa čakam, kaj bo novega na RR, pa cel dan nič, tako da moram nekaj napisati. Danes sem doživela že en pravi šok. Dobila sem plačilno listo za mesec maj po pošti in vidim cifro, da me je skoraj kap. Ne vem, če so mi pozabili, kaj obračunati, ampak znesek je 65% moje siceršnje plače, moral pa bi biti 80%. Pa še nekje sem prebrala, da če v tekočem letu, zaradi bolniške ali starševskega dopusta, delaš manj kot 6 mesecev, ti pripada samo 2 tedna dopusta. To pomeni, da bo šel dopust 2007 in 2008 po "gobe". Sem pa res jezna in žalostna, da bi se kar zjokala.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
17.6.2007 9:37:50   
hokejistka
No, pa se še jaz malo javim. Uživam zadnji dan pred službo. V petek sem zaključila bolniško in sedaj je čas, da se grem malo potit v službico. Celih pet tednov bom morala delat, potem pa na morje user posted image .

Danes je najina user posted image stara točno trinajst tednov in moj dragi že tri tedne vsako nedeljo pridno slika moj trebušček, ki je prav tako tri tedne popolnoma enake velikosti. Čudno.

Uživajte v sončku, dokler ga še imamo. Jaz se bom danes pustila malo razvajat, ker me čaka ubijalski teden v službi.
LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 993
18.6.2007 8:14:36   
ElaM
Babuške, živjo.user posted image
Ste čisto mrknile čez vikend. Kako ste se imele?
Jaz sem v soboto zapravljala, rabila sem ene nosečniške hlače, nič pametnega dobila, vendar ker v sili še user posted image  muhe žre, sem si ene le kupila. So pa imeli v LaVIe točno ene hlače, ki so mi bile kolikor toliko ok. Res izbira, da te kap, cene pa tudi.user posted image  Ne vem, a res mislijo, da imajo nosečnice vse najmanj 80 kil in so velike tam 1,80m.?Skratka iz trgovine sem odšla z dolgim nosom, v Kepici pa imajo  še manj. No, da sem malo popravia razpoloženje, sem si kupila v Orseyu 3 tunike, zaradi prenove trgovine imajo vso robo -50. Se splača, pa luškane zadeve sem si kupila. Dovolj o šopingu.user posted image
Punce, mene pa znaime, a ste že povedale, da ste user posted image  v službi? Jaz imam namen ta teden, ...
Zdaj pa moram še kaj naredit, lepo se imejte, pobožajte bušije.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 18.6.2007 8:15:36 >

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
18.6.2007 8:36:01   
lana38
Tudi jaz sem opazila, da sem čez vikend skoraj sama hodila čekirat sem gor, pa ni bilo nobene nikjer.
Vročina pa se je res začela. Zunaj je prav grozno. Zdaj mi celo pače, da ne rabim v službo. Tam je pa vroče cel dan, ker sonce pride okrog 12h in cel dan potem sije not. Potem se pa niti ponoči ne ohladi. Zjutraj, ko prideš v pisarno je kot v savni in čisto nič zraka. Če potem odpremo oknea, je kakšni 2 uri OK, potem pa spet groza.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 995
18.6.2007 9:48:18   
andreja2000
Hojla punce!

Se vam prav na hitro javljam iz knjižnjice,da vas vse lepo pozdravim.Doma nam namreč že par dni ne dela internet in sem kar žalostna,ko pa sem se že  tako navadila na vas.No,upam,da bo težava čim prej odpravljena.

Vsem želim lep sončen dan user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 996
18.6.2007 9:59:48   
Ayo
Ojla punce!

Pa ima prav lana38, smo bile res bolj lene ta vikend user posted image meni se res ni cisto nic dalo na racunalnik, pa tudi veliko stvari sem imela za pocet, sem si tudi privoscila 2 dolga sprehoda, se danes tako fit pocutim user posted image  user posted image

ElaM, tudi jaz bom v sluzbi povedala ta teden, v sredo sem se ze zmenila, da grem s sefom na kosilo…

Hokejistka, tudi pri meni izgleda, kot da trebuscek nikamor ne raste, zaenkrat se kar nosim obicajne hlace, bi pa ze rada zacela nosecniske, ker imam dvoje nove, teh obicajnih si letos nisem kupovala novih, zato sedaj hodim naokrog vedno z istimi user posted image

Koliko ste se pa kaj zredile? Jaz za 2kg…

Lep zacetek tedna zelim!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 997
18.6.2007 10:17:18   
kajča
ojla

jaz sem v službi že zdavnaj povedala in niso bili preveč veseli, ker sem ravnokar prišla iz porodniške, pa sej mi je vseeno user posted image user posted image , važn je, da bomo imeli še nega pikca lai pikico.

Počutim se ok, malo me je začelo že tiščati v trebuhu, aja, pa zadnjič ponoči me je krč v meče zgrabil in to tako, da me še danes noga boli, moral magnezij začet jest.

Nosečniških hlač pa še nisem oblekla, čeprav se moja garderoba hitro krči in izkoriščam še zadnje stvari, ki so mi še prav in se zjutraj komaj odločim kaj bom oblekla, ker bom verjetno zadnjič letos. Ja kilce mi gredo pa tudi gor, do ene 14 t mi niso šle potem pa ful hitr. No pa tudi v na dopustu v Grčiji smo ful jedl in rezultat je cca. +3,5 kg do 16t.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 998
18.6.2007 10:31:58   
Anonimen
Moji v službi že vejo enih 8 tednov. Enako vsi ostali, ker trebuha že vsaj 6 tednov ne morem skrivati. Sem takšna kot da bi pojedla melonouser posted image user posted image user posted image user posted image . Sama že od 10. tedna nosim nosečniške stvari, ker nobenih svojih hlač ne zapnem v pasu.

Zredila pa sem se 700 gramov. S tem, da zelo pazim pri teži, ker je prvič bilo 33 kg viška na koncu in nisem bila prav nič pohvaljena.user posted image

Mi smo sedaj 2 dni preživeli na aviomitingu v Rakičanu in smo se imeli noro dobro. Mož in oče sta namreč člana kluba, oba pa tudi letita in sta zato pomagala pri organizaciji. To je tudir azlog, da se nisem nič oglasila.user posted image

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
18.6.2007 11:09:33   
lana38
Tudi jaz že od 10t ne morem nič spraviti gor od običajnih stvari, ampak meni se to na tehtnici kar pozna. Do 10t sem se zrdila že 3 kg, zdaj pa raje niti ne hodim gor, ker me je groza. Tudi jaz izgledam, kot da bi pojedla celo lubenico.user posted image  Pa bo že, samo da bo vse kot mora biti.

andreja2000, jaz sem pa mislila, kaj je, da se nič ne oglasiš. Kako pa kaj vrtoglavice, a je bolje?
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?