|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
11.6.2007 19:45:15   
Skyline
živjo pupkeuser posted image

evo mene iz Domžal, z nuhalne....uf ta vožnja utrujauser posted image

dr. Strahova je prečudovita bla z nama, vse nama je lepo razložila, srček lepo bije, veliki smo 63,2 mm, notranji organi lepo razviti, možgančki tudi, nosna kost vidna, tveganje pa 1:9352user posted image

sicer je rekla, da ni 100 %, ampak naj bi bila punča, ampak za sigurno bomo še videli poznejeuser posted image

srček sva tudi slišala, tako da nama je blo prav čarobno lepo user posted image , sm se pol prav z užitkom najedla rezancev z bolonjsko omakouser posted image

danes teden mam zopet kontrolo pri svoji G, iz zdravniške komisije sem dobila odločbo, da grem delat 21.6., bomo videli, kaj bo še rekla moja G...upam, da je vse ok, da bi šla lohk mal delatuser posted image

vsem čestitke za lepe rezultate, sm vesela za nas vseh....meni se trebušček že kar precej pozna, tko da ne morem več nobenemu prikrivati ničesar in prav uživam v tem, hihiuser posted image

bodite v cvetju in uživajteuser posted image

papa, sabina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
11.6.2007 19:46:46   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: raho

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

vnesla mi je 34, ker sem v 34. letu (novembra bom 34).

Mula enauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preberi si obvestilo o legicah! Nekje višje je

šele zdaj videla obvestilo o legicah. raho, ne rabiš nič zame kupvat, ker sem 4 dni na dopustu (od jutri user posted image ) in grem sama mal v "šoping". ampak, hvala za nasvet za "šoping"user posted image user posted image user posted image  a veš, da jaz vedno L kupim, ker me drugače vse veže, tudi sicer, ko nisem nosečauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
11.6.2007 19:49:35   
Anonimen
No, če jih ne boš dobila, javiuser posted image .

Skyline - čestitke za dobro opravljeno NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
11.6.2007 20:07:26   
Magi*
Skyline, čestitke tudi tebi za nuhalnouser posted image  a smo se mogoče mi srečali v ambulanti? si imela rdečo tuniko ali nekakšno majico (se ne spomnim točno, en par je bil pred mano in punca je imela zgoraj nekaj rdečega oblečenega)?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 904
11.6.2007 20:10:02   
Skyline
hehe, ne, jaz sm mela oblečeno zeleno majico in krilo, pregled sm pa mela okrog 14.30, tako da smo se po vsej verjetnosti zgrešile....škodaaaaaaauser posted image

se mi pa zdi, da se spomnim tega para, je bil za mano, ona je mela srednje dolge črne lase, malo valovite, smo celo par besed rekle, zelo prijazna pupauser posted image

lp, sabina

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
11.6.2007 20:20:56   
Magi*
hehe, potem smo se pa res zgrešili. ja, tista punca je imela kostanjeve srednje dolge lase, sem si jo zapomnila, njega pa sploh neuser posted image  jaz sem bila na vrsti za njima.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.6.2007 7:34:00   
lana38
Skyline!
user posted image  za NS. Jaz jo imam pa jutri in že komaj čakam, kaj bo. Prav rada bi spet videla svojega user posted image . Držite mi pesti, da bo dober rezultat.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.6.2007 9:46:55   
Anonimen
Evo, meni pa se od te otroške opreme meša. Črtomiru želiva urediti novo sobo (takšno, ki več ni tako baby pocukrana) - pravo, fantovsko. In sedaj iščeva posteljo s toboganom, ker si jo mali blazno želi. Pojma nimam, kje jo dobiti. Mislim, da v Sloveniji sploh ne bo šlo. Bo spet treba v Avstrijo. Še sreča, da jo imamo tako blizu. Vem, da je v Ikei nimajo. Torej spet grem iskat iglo v senu. Potem pa bi rad imel sobico z motivi Puja in prijateljev. To sem našla v Toys'r'us. Ampak problem je v tem, da bo ta obsedenost s Pujem trajala samo še kakšno leto. Ga hočem na vsak način pregovoriti vsaj na Miki Miško, pa ne gre.

Sicer so sobice od Kerin-Povirka blazno lepe, ampak sem preračunala, da soba pride 3000,00€ - pa kaj so čisto zmešani ali kaj?user posted image

Poletje je že tukaj, mi pa še vedno nimamo stopnic na novem stopnišču. Mizar nas vleče ko idiote. Čakamo ga in čakamo... Po novem več niti telefona ne dviguje. user posted image  Upam, da si ne želi, da ga srečam, ker če ga, ga bom fentnila. Vse je pripravljeno že 3 mesece.

No, sedaj sem se malo spljuvala in mi je bojše.user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
12.6.2007 11:04:47   
andreja2000
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že dva dni čisto zanič.Vse je še lepo in prav,če sem doma in vmes počivam,če pa grem že samo v trgovino,pa postanem čisto švoh in imam občutek kot da bom skupaj padla.Res ne vem kaj je to,morda nizek pritisk?
Je pa prav nerodno,ker sama več nikamor ne upam.

Vse vas lepo pozdravljam in vam pošilam user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.6.2007 11:10:17   
lana38
andreja2000, to je user posted image  utrujenost. Verjetno boš morala v tej user posted image  več počivati. Jaz sem zadnjič šla peš do G, pa sem komaj prišla do tja. Hodila sem skoraj pol ure, drugače pa je 10 min do tja. Torej sploh ni daleč, ampak moje mirovanje se prav pošteno pozna. Tvoj user posted image  si pač vzame od tebe kar rabi in to ti jelje energijo. Pusti se razvajati in pač več počivaj, če rabiš počitek.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.6.2007 12:01:29   
andreja2000
lana38 hvala,izgleda,da bo res tako in se bom morala pustit razvajat,konec koncev nisem več rosno mladauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.6.2007 13:34:10   
Skaana

Evo, meni pa se od te otroške opreme meša. Črtomiru želiva urediti novo sobo (takšno, ki več ni tako baby pocukrana) - pravo, fantovsko. In sedaj iščeva posteljo s toboganom, ker si jo mali blazno želi. Pojma nimam, kje jo dobiti. Mislim, da v Sloveniji sploh ne bo šlo. Bo spet treba v Avstrijo. Še sreča, da jo imamo tako blizu. Vem, da je v Ikei nimajo. Torej spet grem iskat iglo v senu. Potem pa bi rad imel sobico z motivi Puja in prijateljev. To sem našla v Toys'r'us. Ampak problem je v tem, da bo ta obsedenost s Pujem trajala samo še kakšno leto. Ga hočem na vsak način pregovoriti vsaj na Miki Miško, pa ne gre.

Sicer so sobice od Kerin-Povirka blazno lepe, ampak sem preračunala, da soba pride 3000,00€ - pa kaj so čisto zmešani ali kaj?user posted image

Poletje je že tukaj, mi pa še vedno nimamo stopnic na novem stopnišču. Mizar nas vleče ko idiote. Čakamo ga in čakamo... Po novem več niti telefona ne dviguje. user posted image  Upam, da si ne želi, da ga srečam, ker če ga, ga bom fentnila. Vse je pripravljeno že 3 mesece.

No, sedaj sem se malo spljuvala in mi je bojše.user posted image

Ti se kr spljuvaj user posted image . Jaz se ti javljam le toliko, da veš, da nisi edina. Jaz si tudi oglejujem takšne posteljice s tobogani za našo dveletnico - pa so cene astronomske. Tako da sem si rekla, da bomo pač dali mizarju nardit leseni tobogan, ki ga bo potem pritrdil na "poceni" posteljo. Veš, mojstri so pa tak - kolk jim pustiš, tolk si dovolijo. Jaz sem tud morala po našga estriharja domov.

Glede Puja pa ti predlagam, da slikce nalepi na kakšen karton ali leseno desko in jih naredi kot slikice - pa jih boš lahko potem le prenesla k micenemu v sobo, ko se bo Črtomir naveličal user posted image .

Pa lepo bodite vse souser posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.6.2007 15:07:20   
Anonimen
Skaana - jaz zdaj iščem najbolj ugodno varianto. Ti javim, ko jo najdem. V neckermanu so imeli eno tako posteljico za 65.000 (samo je bila v lanskem, v letošnjem pa nikjer ne najdem - našla sem na nemški spletni straniuser posted image ). Pri nas so vse okoli 500€. Grem pa pogledat še v Avstrijo - v Mömo in v XXXLutz. Ikea jih nima - 100%.

(odgovor članu Skaana)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
12.6.2007 19:36:33   
medika 13
Pozdravljene souser posted image !

Raho jaz sem pred nekaj meseci tako posteljo s toboganom videla v Moemax-u. Je fajn brat, ko nekatere že sobe opremljate user posted image . jaz sem malo gledala vozičke.

Drugače se že dva dni počutim čisto zanič user posted image , sem mislila da so slabosti že mimo pa so spet nazaj. No bo že. Komaj čakam nedelje, ko se z mojim user posted image odpravljava v naravo. Greva malo živce kulirat pred AC, ki jo imam 22. 6. v LJ.

Lana38 držim pesti za NS!!!

Božajte bušije in uživajte! user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
12.6.2007 19:42:39   
Anonimen
Medika, jaz urejam sobo za tavečjega. In si je gospodič izbral posteljo s toboganom (meni pa je ono pohištvo v Ikei - mislim, da je Momax, nisem pa ziher) tako všeč. Pa še Puja hoče na vsak način. Ma si bo, dokler bo soba porihtana še milijonkrat premislil. Saj ga poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, če sem odkrita, je meni postelja s toboganom tudi všeč.user posted image  

Lana, držim pesti za jutri.

Jaz sem pa danes dobila uradne rezultate NS+DHT po pošti. Tveganje je 1:1773 - za DS, za Trisomijo 13 in 18 pa 1: 12609.

Ja, kja čmo, če pa smo stariuser posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 12.6.2007 19:44:57 >

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
12.6.2007 19:45:55   
Vrtnica79
Andreja2000 ; tudi jaz sem zadnjih par dni čisto aut! Nevem kaj je to , si tudi jaz ne upam nikamor samauser posted image . Včeraj se mi je začelo vrtet celo doma v kopalnici( tam namreč ni okna ). Grozauser posted image . Pa še naprej je tako vreme napovedanouser posted image . Upam da zdržima. Ali hodiš še v službo? Jaz sem na bolniški prav zaradi vrtoglavic ker imamo v službi katastrofalen zrak pa nič klime ali zračenja! Uživajte in pobožajte svojeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 916
12.6.2007 19:50:17   
Anonimen
Zadnje dni je izjemno nizek pritisk. Že v ozračju. Kar posledično vpliva tudi na naš krvni tlak. Jaz imam že ene 3 tedne pritisk nekje okoli 80/50. Če zleze do 90/55 je že napredek. Pojejta nekaj slanega, spijta coca colo... In ogromno pijta.user posted image   Meni pomaga. tako, da lahko vsaj pol dneva normalno funkcioniram.

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
12.6.2007 19:54:57   
Vrtnica79
Tudi jaz spijem ogromno koka kole mi zdaj zelo paše! Ampak ni baje preveč priporočljiva vuser posted image user posted image . Kaj praviteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.6.2007 19:55:33   
andreja2000
Vrtnica79  jaz ne hodim v službo,pa si niti ne znam predstavljat,da bi ob vsem tem morala.
Danes se pretežno zadržujem doma in  še kar  gre s tem ,da vmes kar veliko počivam.
Lana38 že držim pestke za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.6.2007 19:58:48   
andreja2000
raho  jaz pijem res veliko,vendar le vodo,ker mi drugo ne paše.Slano mi pa spet ne paše,če prav mi je pred user posted image  zelo pasal čips in slane stvari.Ja,morda pa bom vseeno morala zaužiti kaj slanega.

Neposredna povezava do sporočila: 920
12.6.2007 20:14:15   
Anonimen
Pritisk dviguje tudi rdeče vino, vendar jaz ne morem vina niti povohati, kaj šele, da bi ga spravila po grlu. Pa ne več kot deci na dan!

Neposredna povezava do sporočila: 921
12.6.2007 22:15:34   
Magi*
čer!

meni pa tako diši vino. mmmmmmmm, pa ga ne smemuser posted image  no ja, nos not že pomolim, pa sem zadovoljna. sicer je pa meni dosti lažje, dokler sem v pogonu. čim se ustavim za 5 min, sem že vsa hin-rihtanauser posted image  od hrane bi pa samo sadne solate mljackala. danes sem si privoščila ogromno sadno solato s sladoledom in smetano. njami.

zdaj grem pa v mižale, ker sem bila čez dan leteča.

PS: sem si očala izbrala (majku mu, drago ko žafran), za sončna se pa nisem mogla odločit. samo 1 sama, samcata smo našli taka, v katera bi šla moja škifa dioptirja not. in to bi me stalo 600EURuser posted image  kot vedno se je izkazalo, da imajo mati ekskluziven okususer posted image  no ja, pa ozek obraz, pa velik preslabo vidi. tako bom nekaj časa še glodala stare špegle. čeprav razmišljam, da bi bilo mogoče bolje, če preživijo še enega bejbija, pa potem dam za noveuser posted image

lahko noč in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
13.6.2007 7:32:44   
kajča
ojla,

mi smo nazaj z dopusta user posted image user posted image . Smo bili na Rodosu, ker je bila na Hrvaškem slaba napoved, smo se kar na hitro odločili za Grčijo. Mali je ful užival, čeprav me je malo skrbelo kako bo 14 mesečnik prenesel 2,5 urno vožnjo z letalom, pa se je izkazalo, da super user posted image user posted image user posted image . Res smo užival na sončku in v vodi. Samo kilce so šle malo gor, če smo imeli pa ALL inclusive pa ful dobra je ta grška hrana.

Počutim se ok, hlače komaj še kakšne oblečem. Včeraj sem predavala na enem seminarju in sem imela ful problem, kaj oblečt, ker za v službo se ne rihtam preveč, sploh poleti. Komaj sem našla en malo bolj raztegljive črne hlače, zgornji del kostima pa seveda itak nisem mogla zapetuser posted image user posted image .

Aja, pa še čestitke vsem za uspešno opravljene NS, jaz komaj čakam naslednji pregled drug teden, da slišim srčka. Potem se bom pa že počasi naročila za morfologijo. Hitro gre ta nosečnost user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.6.2007 7:42:13   
Lanchy

iščeva posteljo s toboganom, ker si jo mali blazno želi. Pojma nimam, kje jo dobiti. Mislim, da v Sloveniji sploh ne bo šlo. 

V BTC hala A spodnja etaza, sem zadnjic videla otrosko sobico s toboganom in je bila okrog 1200 eurov...pojdi pogledat, morda kaj pametnega najdes...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
13.6.2007 8:34:33   
lana38
Tudi meni se zdi, da čas kar gre, čeprav je vsak dan isti. No, na začetku je bilo kar hudo tu samo v stanovanju. Zdaj sem se pa že malo navdila in kar gre.
Danes me čaka NS, ampak kje je še ura 15h. To se mi bo pa kar vleklo.
LP

lana38

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?