Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Evo, meni pa se od te otroške opreme meša. Črtomiru želiva urediti novo sobo (takšno, ki več ni tako baby pocukrana) - pravo, fantovsko. In sedaj iščeva posteljo s toboganom, ker si jo mali blazno želi. Pojma nimam, kje jo dobiti. Mislim, da v Sloveniji sploh ne bo šlo. Bo spet treba v Avstrijo. Še sreča, da jo imamo tako blizu. Vem, da je v Ikei nimajo. Torej spet grem iskat iglo v senu. Potem pa bi rad imel sobico z motivi Puja in prijateljev. To sem našla v Toys'r'us. Ampak problem je v tem, da bo ta obsedenost s Pujem trajala samo še kakšno leto. Ga hočem na vsak način pregovoriti vsaj na Miki Miško, pa ne gre. Sicer so sobice od Kerin-Povirka blazno lepe, ampak sem preračunala, da soba pride 3000,00€ - pa kaj so čisto zmešani ali kaj? Poletje je že tukaj, mi pa še vedno nimamo stopnic na novem stopnišču. Mizar nas vleče ko idiote. Čakamo ga in čakamo... Po novem več niti telefona ne dviguje. Upam, da si ne želi, da ga srečam, ker če ga, ga bom fentnila. Vse je pripravljeno že 3 mesece. No, sedaj sem se malo spljuvala in mi je bojše. Ti se kr spljuvaj . Jaz se ti javljam le toliko, da veš, da nisi edina. Jaz si tudi oglejujem takšne posteljice s tobogani za našo dveletnico - pa so cene astronomske. Tako da sem si rekla, da bomo pač dali mizarju nardit leseni tobogan, ki ga bo potem pritrdil na "poceni" posteljo. Veš, mojstri so pa tak - kolk jim pustiš, tolk si dovolijo. Jaz sem tud morala po našga estriharja domov. Glede Puja pa ti predlagam, da slikce nalepi na kakšen karton ali leseno desko in jih naredi kot slikice - pa jih boš lahko potem le prenesla k micenemu v sobo, ko se bo Črtomir naveličal . Pa lepo bodite vse so .