|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
11.6.2007 14:59:20   
bumbum
Oh, sandra! user posted image user posted image user posted image Pa tako sem se veselila tvoje današnje novičke! Naslednjič BO uspelo!!! Drži se, punca naša!

(odgovor članu Sandra978)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.6.2007 15:46:23   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ
- 08.06. 3. UZ
- 09.06. STOP
- 11.06. IUI user posted image

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga) 

user posted image  Tia-na (1. IUI, LJ)
    - 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
    - 02.06. IVI user posted image
    - 16.06. TEST user posted image user posted image user posted image

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)

user posted image  Sandra978 user posted image  (2.IUI, LJ), čaka user posted image

user posted image  bumbum (1. IUI, MB)
  - 30.05. dočakala user posted image
  -  03.06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)
  -  04.06. 1. UZ

-  07.06. 2. UZ
  -  09.06. 3.UZ
  -  11.06. 4. UZ
  -  12.06. STOP
  -  14. 06. IUI user posted image

user posted image   tosja (1. IUI, MB) 
   -  05.06. dočakala user posted image
   -  08.06. 1. UZ
   -  09. 06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)
   -  14.06. 2. UZ

user posted image
  fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image   eve  (1.IUI,, PO, dr. Reš)
  -  04.06. začetek jemanja Klomifena (3.-5. dan 1/2 tab.)
  -  13.06. 1.UZ

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.06.

curkica - IUI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

bumbum - UZ user posted image

12.06.

bumbum - STOP  user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

- curkica in bumbum - to pomenita, da je vajina sluznica = ENDOMETRIJ user posted image  

- curkica držim pestke na rokah pa na nogah!!! user posted image  user posted image  user posted image
 14 dni uživaj, počivaj, nato pa user posted image  user posted image  user posted image

- bumbum - danes si imela UZ, jaz pa posvet user posted image  Kaj  se boš sama špiknila user posted image

- Sandra987 - žal mi je user posted image vendar si polna upanja, močna in greš ponovno v boj!!! user posted image  user posted image  user posted image  Torej skupaj čakamo user posted image

- eve - dobrodošla user posted image  user posted image  Kljub vsem procentom, ki so res, da majhni NIKOLI ampak res NIKOLI ne obupaj.
Tvoj podpis mi je tako všeč, da si ga moram kr mal sposodit user posted image , pa upam da ne boš huda user posted image

A vam nekaj povemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Danes sem noro SREČNA!!! user posted image  user posted image  user posted image  Danes sva imela posvet pri G innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
DANES sem bila dana na ČAKALNO LISTO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ta mesec še Klomifen, nato pa septembra začnem z ampulami - mislim, da je rekla da 3. postopki - za čas ko čakamo user posted image

NAVIJAČICA dajamaja, ki ima tudi status TREPETALKE user posted image
Hvala, ker misliš name user posted image user posted image user posted image  za vikend sem spet pobegnila od tega ponorelega sveta user posted image  user posted image  user posted image  na frišni luft! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.6.2007 15:54:01   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Drage punce, šele sedaj vidim kakšne muke so mi bile prišparane. Midva z mojim user posted image sva se namreč matrala leto in pol in sem se psihično pripravljala na dejstvo da bo potreba zdravniška pomoč, ko je ratalo. Mogoče malce za vzpodbudo, da rata tudi že ko obupaš.
Držim pestke vsem in misim na vas user posted image

user posted image  tvoj post mi sicer ne potegne - nisi vzpodbudna... user posted image
UPANJE pa je tisto, ki ga vse, ki se borimo, da zagledamo user posted image  user posted image  in dobimo user posted image user posted image user posted image user posted image  zelo dobro poznamo in ga imamo ...
VELIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Super, da je uspelo po naravni poti - vsak mesec je tud sam 25% verjetno, da bo ploden par spočel otroka! user posted image

Neplodnost ali zmanjšana plodnost je pogost pojav, saj eden od desetih parov ne uspe spočeti otroka v željenem obdobju !!! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Upanje je nekaj mehkega, ki se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed in nikoli ne obmolkne...
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 11.6.2007 15:56:47 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.6.2007 16:24:19   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
...da nas dvignem... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
11.6.2007 16:48:21   
bumbum
Hej, tosja! user posted image user posted image user posted image za čakalno listo!

A danes si bila na posvetu? Ob kolkih pa? Jaz sem mela Uz ob 11.20...no, naročena sem bla takrat. Malce pozneje sem pa šla noter.
Ne, ne bom se sama špiknila. Mam namreč fobijo pred iglami. Se jih bojim, kot hudiča.

Aja pa še to, UZ mi je delala ona tvoja "fajna" dr., ki ne zna slovensko.user posted image Sam je bla pa full prijazna. Upam samo, da tudi pri meni ne bo folikel prej počil kot je mišljeno...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.6.2007 17:55:56   
dajamaja
Ojla IVIjevke!

Sandra, zelo mi je žal, res smo upale s tabo user posted image . Si pa prvoborka in ne kloneš - tako je prav. Bomo pa naslednji mesec s tabo praznovale.

Eve zate res menim, da si prehitro delala test in še to popoldan. Prvi urin pokaže bolj prav. Sploh pa si delala test pred datumom, ki ti ga je G dal. Pa še user posted image  nimaš. Torej, črta pod vse - ne mi zdej obupat!user posted image

Curkica nič se ne javiš, mi pa držimo kvartalne pesti, kot Tosja pravi! Dej mal povej a je lepo čakat?

Bumbum je itak skočla na pivo - ampak na dan punkcije se pa le zadrž user posted image user posted image . Držim pesti!

In zdaj še šefico obdelam - Tosja, draga, to pa je lepa novica user posted image user posted image ! Če bo seveda sploh potrebna težka municija. Ob tako dobri volji bo še klomifen čudeže naredil. Garant!

En lep pozdrav od vaše navijačice  user posted image (ki sicer trenutno ni tako poskočna), torej ... en lep pozdravček od vaše navijačice, user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.6.2007 19:04:28   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

A danes si bila na posvetu? Ob kolkih pa? Jaz sem mela Uz ob 11.20...no, naročena sem bla takrat. Malce pozneje sem pa šla noter.

Danes so delali, kot da bi spali user posted image  na vrsti sem bila ob 11:30, pol pa sem še več kot pol ure čakala na napotnice user posted image  se je splačalo!!! user posted image  user posted image  user posted image

Aja pa še to, UZ mi je delala ona tvoja "fajna" dr., ki ne zna slovensko.user posted image Sam je bla pa full prijazna. Upam samo, da tudi pri meni ne bo folikel prej počil kot je mišljeno...

Ta zdravnica pa je meni user posted image  Delala pa je ona, ker je Vlaisavljević moral nekaj na oddelek. Ta je meni vse z user posted image
Kolk pa si imela danes velike? Pa endometrij? Sem radovednaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.6.2007 19:07:11   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
Tosja, draga, to pa je lepa novica user posted image user posted image ! Če bo seveda sploh potrebna težka municija. Ob tako dobri volji bo še klomifen čudeže naredil. Garant!

Hvala za lepe želje user posted image
En lep pozdrav od vaše navijačice  user posted image (ki sicer trenutno ni tako poskočna), torej ... en lep pozdravček od vaše navijačice, user posted image

user posted image  ti je oproščeno, da se ne naprezaš preveč user posted image  user posted image  user posted image  Mislim nate in že sedaj stiskam pestke, da bo tko k mora bit!!! user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.6.2007 19:19:25   
bumbum
Hej!

Tosja, pol sva se midve morali nekje videt user posted image . Jaz sem bla tista, ki je sedela čist pri vratih, če si kaj gledala.

Danes je bil folikel velik 19x18mm, endometrij pa zmagovalnih 5mm user posted image user posted image user posted image .

Ja ja, dajamaja! Na pivo sem skočla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.6.2007 7:31:53   
curkica
Dobro jutro, moje drage soborke!

Najprej naj izrazim sožalje sandri, res mi je žal da test ni pokazal user posted image , ampak močna greš naprej, ... gremo vse naprej, pa karkoli se že zgodi.

Ja, včeraj sem dala skozi še ta drugo inseminacijo. Že cel dopoldan, ko sva z mojim dala seme in sva mogla čakat do 13h, sem imela ful napet trebuh, kot da bom vsak cajt eksplodirala. Okol 14 ure sem komaj prišla na vrsto. Delala je ena črna dohtarca, ki govori hrvaško. No ja, pa saj se mi zdela tako slaba. Še bolj jo bom imela rada, če bo po 14 dneh pokazalo user posted image

U glavnem potekalo je vse ok, sluznica je bla 7mm, ovulacija je tud bla, je rekla, tako da je zdaj odvisno samo, kako se bosta "povohala" jajček in semenček. Joj, upam da bo!!!

Edino, kar mi je blo čudno, pri prejšnji IUI sem mogla še 15 min. odležat tam na mizi, tokrat mi je pa rekla sestra, da lahko vstanem, da ne bo nič ven steklo, ker so tokrat naredili malo drugače. Hm, a mogoče kera ve, kaj bi to pomenlo?

Torej, zdaj me čaka čakanje, čakanje, čakanje, ... Če ne bo nič, pa spet znova po 15. avgustu, kot mi je rekla sestra.

Fajn se imejte še naprej in čimveč user posted image  vsem skupaj!!!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.6.2007 7:42:22   
MARTINŠČICA

Edino, kar mi je blo čudno, pri prejšnji IUI sem mogla še 15 min. odležat tam na mizi, tokrat mi je pa rekla sestra, da lahko vstanem, da ne bo nič ven steklo, ker so tokrat naredili malo drugače. Hm, a mogoče kera ve, kaj bi to pomenlo?

Jaz sem imela 3 IUI, pa mi nikoli ni bilo treba nič ležat. Tako da nimam pojma, v čem je finta.

200% MAMI

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.6.2007 10:15:44   
dajamaja
Bravo, Bumbum. V četrtek pa še nazaj po user posted image
Bravo Curkica, si že trepetalka.
Po bosta pa  .... čakale in čakale   user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.6.2007 14:56:32   
curkica
Hojla, punce, imam še eno vprašanje!
Ravnokar sem na WC-ju opazila čuden rjavkast izcedek na hlačkah. Čisto malo ga je, pomešanega z belim tokom. Je imela katera podobno izkušnjo po IUI? Men je prov čudno, prvikrat se mi ni dogajalo nič takega!!!user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.6.2007 16:48:33   
bumbum
Bravo, curkica!user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa stiskam pesti!
Glede izcedka.....sem enkrat nekje prebrala, da nekatere lahko po IUI tudi malce krvavijo-morda je to to? Ne vem.

Ja, dajamaja! Tega se najmanj veselim-čakanja. Ma bo že. Da bi se le izplačalo!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.6.2007 18:51:51   
DaisyE
Naj se čakanje res izplača! V mislih sem z vami, ampak bom še malo izklopljena, ker paše. Zelo paše. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.6.2007 20:34:46   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ
- 08.06. 3. UZ
- 09.06. STOP
- 11.06. IUI user posted image

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga) 

user posted image  Tia-na (1. IUI, LJ)
    - 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
    - 02.06. IVI user posted image
    - 16.06. TEST user posted image user posted image user posted image

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)

user posted image  Sandra978 user posted image  (2.IUI, LJ), čaka user posted image

user posted image  bumbum (1. IUI, MB)
  - 30.05. dočakala user posted image
  -  03.06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)
  -  04.06. 1. UZ

-  07.06. 2. UZ
  -  09.06. 3.UZ
  -  11.06. 4. UZ
  -  12.06. STOP
  -  14. 06. IUI user posted image

user posted image   tosja (1. IUI, MB) 
   -  05.06. dočakala user posted image
   -  08.06. 1. UZ
   -  09. 06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)
   -  14.06. 2. UZ

user posted image
  fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image   eve  (1.IUI,, PO, dr. Reš)
  -  04.06. začetek jemanja Klomifena (3.-5. dan 1/2 tab.)
  -  13.06. 1.UZ

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.06.

bumbum - STOP  user posted image

13.06.

eve - UZ

14.06.

bumbum - IUI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

- curkica naj ti hitro mine teh 14 dni, da zagledaš user posted image  user posted image

- bumbum: danes pade stopka, v četrtek pa AKCIJAAAAAAAAAAAA user posted image

- eve: dobro opravi na prvem UZ user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 12.6.2007 20:37:26 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.6.2007 20:39:24   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Danes je bil folikel velik 19x18mm, endometrij pa zmagovalnih 5mm user posted image user posted image user posted image .

Kaj imam jaz nek čuden endometrij user posted image  user posted image  user posted image  14 mm user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.6.2007 20:39:26   
ija
user posted image  Super, tosja! Vesela zate, pa tudi za vse druge - ne obupajte, vsem nam bo enkrat uspelo user posted image user posted image user posted image
pozdravček, ija

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.6.2007 20:40:27   
tosja
user posted image  Hvala, ijčica - saj smo kr vse v enakem zosu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.6.2007 20:52:44   
bumbum
Uuu, tosja! Kar 14mm. Sem brala, ko je Pušenjak pisal, da ni dobro, da je ednometrij predebel ali pretanek. On pravi, da je najbolj ugoden, če je tam med 5 in 10mm. Vendar pa to ne pomeni, da se zarodek ne bi mogel vgnezditi, le malce bolj se mora potruditi pa dobro držati!

Pri meni je pa danes padla stopka, jap. Zdaj pa komaj čakam četrtek!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.6.2007 21:13:50   
tosja
bumbum: zgleda, da sem v začaranem krogu - še endometrij JE PREDEBEL!!! user posted image  user posted image  user posted image   A ni dovolj, da sem že jaz... user posted image
Ta mesec se mi zdi, da še folikli štrajkajo - le kaj me čaka v četrtek user posted image  zdaj bom en UNI zategnla, pol pa bomo vidli user posted image

curkica: mislim, da si ti spraševala kako je s vstajanjem po IUIuser posted image  tega še nisem doživela user posted image  sam iz "literature" sem izvedela, da pri
IUI vnesejo seme v  VOTLINO MATERNICEali JAJCEVOD
in to je verjetno imela zdravnica v mislih oz. jeziku, pa ji le-ta ne teče prevč...user posted image  Oprosti, ampak te zdravnice pa RES ne prenesem user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.6.2007 21:47:47   
bumbum
Ma ne tosja! Oprosti, ker sem to tako napisala. Nisem te hotla v slabo voljo spravit. Zagotovo boš v četrtek zadovoljna! Sicer smo pa vse v nekem začaranem krogu.....ene predebele, druge pretanke(sluznice in teleščkauser posted image ). Toda tudi nam bo enkrat uspelo!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.6.2007 21:54:34   
tosja
user posted image  nič me nisi v slabo voljo spravila, eeeeeeeeeeeeh user posted image

Moja želja je skor za Božička user posted image , da bi imela tolk foliklov, da bi morali delat IVF user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 273
12.6.2007 21:59:23   
HEL36
evo ene navijačka user posted image user posted image

tosja, saj nima veze kak je telešček, glavno da se user posted image   lepo drži, je vsaj ne bo zeblo čez zimo user posted image

bumbum, tut tebi da čez 14 dni zveš lepe novičkeuser posted image

prav tako vsem ostalim držim pesti in navijam za user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 274
13.6.2007 15:28:34   
dajamaja
Ojla, dekleta!

Bumbum jutri dobro opravi!! Držim pesti.
Tosja, eni smo pač bol kompaktni kot drugi, pol pa zgleda da to vleče na vse dele user posted image  Kaj pa foliklčke niso nič štel, pa zmerl al kaj? Ne vem, kako gre pri IVI, ko sem pr vas sam navijačica user posted image
Eve, upam, da si se lepo zmenila.
Curkcia, en dan lahko odkljukaš user posted image .

user posted image

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?