|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
10.6.2007 21:36:03   
ZALA ADL
Samo na hitro. Smo prišli od babice, jutri zjutraj pa na morje. Me še čaka pakiranje, sploh ne vem kam bom vse dala..... Se vrneva naslednjo nedeljo, tako da bo to vse za danes, pa uživajte! 

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
11.6.2007 7:35:19   
adrijana.sara
user posted image  DOBRO JUTRO VSEM!

Na sončeku sem si privoščila kavico, Sara se pa pridno igra na dekici. Vreme je zdajle super, upam, da bo pri tem ostalo. Sem že malo naveličana tega dežja in biti v hiši, Sara pa tudi.
Zala ADL uživajte na morju, vam prav zavidam. Jaz bi se vam takoj pridružila. 

Očitno vsi uživate na sončku, tako da samevam na RR.

Miška bo imela kmalu lahko noč, ker je spet uspela vstati že ob 6h oz. premetavati ob 5.30h. Mami bi pa še vsaj kake pol urice zadremala, pa se ne dauser posted image

Lepo preživite dan in javite se kaj!

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 11.6.2007 7:55:26 >

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
11.6.2007 7:50:41   
Tanyka
user posted image

Ne, ne mi še nismo zunaj.Maladva sta se ravno prebudila, jaz pa še malo rr čekiramuser posted image .
Morem  potem še neke papirje porihtat za v vrtec, tako, da ju grem sedaj oblečt in gremo počasi od domauser posted image .

Lia,Tilen, Urban-Vse najboljše

user posted image  

Lep dan

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 11.6.2007 7:52:15 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
11.6.2007 7:51:23   
Tanyka

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

11    user posted image         

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
11.6.2007 9:48:32   
ajne
hojla čveke...

mi smo nazaj. bilo je super, tako da če še katera familija razmišlja o potovanju z avtodomom, toplo priporočam. mi gremo definitivno kmalu spet. smo se pa seveda vsi po vrsti prehladili, jest mam tko zamašen nos, da komi diham, ker smo za moje pojme delali malo prehitre in prevelike temperaturne preskoke (na Aguille du Midi je bilo 0, na Gardi pa 30 stopinj). Ampak važno je, da smo se imeli super in da smo imeli celo lepo vreme (česar doma očitno ni bilo).

Ajdica je postala mičkeno razvajena, se bom morala mal potrudit, da naju spet vpeljem v stari ritem. sicer pa sedaj celo mi že pomahamo in sem in tja celo zaploskamo. govorimo pa razen ajdščine še ne... aja no, edino am am pa reče. je pa tudi ajda začela manj jest, tko da ne poje več tolk. no, za moje pojme je čist normalno. ravnokar nama kuham sirove štruklje, ki jih pri nas obožujemo vsi, od najmanjšega do največjega.

sva pa že z jutranjega teka (sicer eno krajšo turo, k z vozičkom res težje laufam), ampak se pa super počutim...

tko, lep dan želim in se beremo!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
11.6.2007 10:02:51   
Dajanax
Jutro!

Moja špelca marelca že spi jutranjo kitico, jaz pa sem itak že od osmih za računalnikom. Le kaj so včasih ženske delale doma brez računalnikauser posted image user posted image

Ajne zdaj si pa še mene zrajcala da bi koooončno izkoristili že nekaj časa ponujen najem avtodoma. Kje ste to potovali??? Koliko časa in koliko km ste naredili??

Zala adl lepo se imejte na morju, jaz tudi že na morje mislim. Prvič odrinemo čez 14 dni. Vmes pa moram še na en solo šoping za kopalkami. Bom po nakupu verjetno spet hujšat začela user posted image

Lep dan!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 13:06:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
11.6.2007 14:32:37   
princes
Pozdravčki..

Ja mi smo praznovali 9 mesecev včeraj..user posted image
Tnyka, hvala za čestitke..user posted image
Ma še trije meseci, pa bo eno leto..user posted image

Ajne holja back, me veseli da ste uživali..pa hitro se pozdravite, potem pa greva na obljubljeno tortico..user posted image

Midva sva se spet malo podila za prikolicami, naju je spet prijelo, da bi imela že letos v Valcaneli, zdej pa ni nobene pametne..user posted image Sva pomoje malo prepozna, pa še cene so kar malo narasle..user posted image
Tko, da sploh nimava pojma, kaj bomo z morjem letos..user posted image

Midve sva bili danes na Zbiljah na kofetku, sedaj pa Lia spi, jaz pa valda mal pospravit..user posted image Pol pa že očka pride...user posted image

Lep dan..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
11.6.2007 15:13:59   
Anonimen
helu čvekice,

pa ne nas sedaj z morjem rajcat....

ajne.....wb...

mi smo imeli ponoči debatni krožek...je mali razlagal na dolgo in široko, se premetaval, brcal, ...skratka, mislim da bo mogla še ena velika kahla kofeta pasti...

drugače pa nič novega...čakamo na nove zobke, ker se spet slinimo....kolko zob imamo sploh ? 16 ?

kako pa je kaj v posvetovalnicah ?Ali imajo naši ljubi P spet kakšne fore ? A sedaj lahko jedo in pijejo že vse ?

Puzamo še ne, pa tudi mislim, da tega ne bomo dočakali tako kmalu. Verjetno bo prej shodil....ker to pa nam gre 100 na uro.  Če ga primem za rokice, letimo tako hitro, pa še take velike korake dela, da je en dva tri, na drugem koncu. Kakšnih pet sekund stoji tudi čisto sam, brez opore...

Obožujemo pa tobogane. Tukaj imajo take čisto majhe, tako da ga lahko brez problemov spustim. Pa potem, če vidi da se drugi otroci spuščajo v drugih pozah, seveda takoj oponaša....ne sem nič zamuditi...

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
12.6.2007 8:24:47   
alenka11
Ojla

Kje pa ste vse???? Moram nekaj napisat, da bomo septemberke vsaj na prvi strani.

Pri nas je nekaj oblačno in malo je že padal dež. Zgleda da bo danes slabo vreme cel dan. Bo vsaj čas za RR.

Pri nas ni nič novega. Aja pediatra imava v četrtek in me je kar malo strah kako bo v laboratoriju. Bomo že preživeli. Komaj čakam, da vidim nove mere.

Danes pa Tomaž praznuje     user posted image         user posted image .

Toliko za zdaj. Oglasite se kaj!!!!!

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
12.6.2007 9:04:04   
Tanyka
Oj oj

Pri nas je tudi bolj kislo vremeuser posted image .Mali sedaj spi, Lara pa mi trobi na uho tu zravenuser posted image user posted image .
Si išče mojo pozornostuser posted image user posted image user posted image , tako, da bom čist kratkauser posted image user posted image .

Tomaž- vse najboljše

user posted image

No pa napišite še ostale kajuser posted image user posted image user posted image

Čao čao user posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
   [Brisano sporočilo]
12.6.2007 10:46:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
12.6.2007 15:40:31   
Anonimen
helu drage moje čvekice,

no pa smo tam. Po vseh pripetijah, je tudi mene danes zagrabilo v ledvicah, grlu, nosu, ...tko da bom izgleda tudi potrebna posebne nege....Ha, ja to pa ja.....Našim malčkim je čisto vseeno kajne ?

smo spet imeli burno noč. Se je kar neki premetaval, cvilil, pa žejen, lačen...a zdej pa spi ko top.

Je pa spal pri naju in ko sem se tako po takem cviljenju zbudila je mali na postelji klečal, miže. Sem se tako ustrašila, da smo se vsi potem zbudili... Pa ne vem, ampak ali so vaši ponoči tudi tako veliko žejni ? Naš je pripravljen spiti tudi do tri deci - čez noč...ne vem, al pa sem ga tako razvadla....grgrgrg...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4038
12.6.2007 15:44:12   
Anonimen
sončica - pohvala Beniju....pa uaua, ima dobro sobico...lepo ni kej !

ena je zadnjič nekaj spraševala glede dud. Pri nas jih sploh ne ''šmirglamo'''. Ko je lačen, hoče jesti, ko je žejen, hoče piti, ko ima dost ležanja, hoče vstati, pa naj tisto dudo rinem kakor hočem. Tko, da se je sploh nismo niti navadili. Sem mu jo pa zvečer, če je slučajno po čudežu zaspal z dudo, kar vzela. Smo pa med tistimi, kateri brez nanice pa ne moremo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.6.2007 16:21:23   
matejcica
Hvala vsem za čestitke! Hvala! Res sem vesela, da ste se spomnile...user posted image user posted image user posted image
Zjutraj sva bila pri pediatru in sploh ne sprašujte, kako je bilo. Nič ni naredil od tistega, kar bi moral!user posted image
Niti približno ga ni zanimala tista rozina na mizi, ki naj bi jo s pincetnim prijemom primil!!!Še manj tisti dve kocki, s katerima naj bi udarjal skupaj. Da ne izgubljam o tem, da sploh ni hotel seseti, da bi pokazal, kako samostojno sedi. Razen stal je kot vojak-trdno. In je pediater ugotovil, da bo verjetno vsak čas shodil! Aleluja!!!Komaj čakam!!! In le kaj si je ob vsem tem mislil? Da je totalno zaostal otrok!!!user posted image user posted image user posted image Vsekakor bo po moje prej hodil, kot pa imel zobe! Še vedno so usteca prazna!!!user posted image user posted image user posted image
Drugače sva ok, pridno papa "naše"kosilo, in še vedno ziza pri mamici!!!
Lep dan!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
12.6.2007 20:37:59   
incabinca
Hojla drage moje!

*Lina* - Lovro tudi neomejene količine čaja spije ponoči... se ne sekiram kaj preveč, bo že minilo.

SOncIca - zdaj ko si pa Kamničanka se pa lahko zmenimo za kak sprehod! :)

Aja, a nismo nekaj govorile, da bomo imele še eno srečanje v juniju/juliju?  Ste kaj za akcijo?

Pri Lovru nič novega, razen mogoče to, da zdaj non stop ploska. :)  Pa že prej je bil velik smeško in zdaj postaja še večji. Je tolk smešen ko na tleh sedi pa v omaro gleda pa se ji smeji. :)
Sva bila pa včeraj v Škofja Loki, sem najdla zgubljno sošolko iz srednje šole, ima 8 mesecev starega sinkota. Ful fajn!

Joj, danes sem malo premišljevala kaj vse moram s sabo na morje vzet... Najboljš da si že kar zdele začnem seznam delat, da se bom do morja ravno vse spomnila :)

Oglaste se kaj!

papa

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.6.2007 22:08:35   
adrijana.sara
Dober večer vsem!

No, se je danes le vreme nekak uredilo, da sma bile lahko na zraku. Zdaj pa spi kot top, že od osmih. Jaz sem se pa končno lotila likanja in pospravljanja bodoče Sarine sobe. Jo bo potrebno počasi uredit in razmišljam o tem, da bi jo mogoče potem kar preselila, dokler se še ne zaveda čisto. Potem bo vedno težja. Kdaj mislite ve dat otroke v svoje sobica?

Lina o tistmu plazanju ponoči sem že jaz enkrat pisala. Kar napol v spanju se plazi in vstaja. Mi smo rešili problem tako, da zdaj spi v prenosini posteljici, ker je ponoči vstajala in padala po stranicah. Potem pa jok... V prenosni se pa nima kje udarit in težje se vstane, čeprav ji podnevi dobro uspeva. Tako malo potuje in čez čas pade nazaj v spanec. Je dosti boljše kot prej.
Glede pitja sem ji pa samo dvakrat ponoč dala za pit, ko so prihajali zobki in je nočem navadit na to. Pa brez problema zdrži.

Soncica en dobronameren nasvet. Tudi za druge. Spustite posteljice na nižji položaj. Sara mi je že dvakrat čez poletela, enkrat za igračo in enkrat, ko je skakala. Sem bila na srečo zraven in sem jo ujela. Drugače bi tako na posteljo priletela, pa vseeno. To se kar na enkrat zgodi, sem tudi jaz mislila, da ni možno.
Drugače pa super soba!

Mi smo se pa danes naučili uspešne tehnike, kako vstati ob stolu in sedežni. Na nižjih stvareh ji je že prej uspevalo, zdaj pa še to. In kadarkoli jo kje pustim, že stojimo. Za par sekund že tudi obstoji, je zmožna zaploskat.

Kam hitijo naše bibe male? Mi je danes hotela skozi vhodna vrata pobegnit.

Da boste imele še ve kaj prostora za napisat, bom nehala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4042
12.6.2007 22:16:22   
adrijana.sara
user posted image
Slavljenčki vse najboljše!  Lia, Tilen, Urban, Tomaž (čeprav nekaterim z zamudo)

Neposredna povezava do sporočila: 4043
12.6.2007 23:48:03   
Anonimen
adrijana sara - ja, se spomnim da si enkrat pisala o tistem plazenju. itak sem bila prepričana, da mi sploh ne bomo plazili, ampak kot izgleda, zaročenega kruha se največ poje. danes mi je namreč v parku spuzal čisto na drugo stran....

Neposredna povezava do sporočila: 4044
13.6.2007 8:22:32   
princes
Dobro jutro..

A lahko prosim še enkrat kakšno za link od smajlov..user posted image

Midve sva vstali ob 7h..
Zdej pa že hodiva naokoli, pa se igrava..user posted image Plazimo se mi samo rikverc, o vstajanju pa ni še duha ne sluha..
Jaz jo kar ne morem dat iz najine sobice v svojo, mam kar boljši občutek, da je pri nama..Bom že ko se mi bo zdelo, da mora..user posted image

Zdej kupujemo ene čeveljčke zanjo..Včeraj sva bili v benettonu, sem ji kupila ful lepe majčke, da se bo že zdej vsa svetla v kamenčkah, kot mami..user posted image Ja morva skupaj pasat..user posted image Ajne kje si ti une kupila v Italiji, gremo v soboto..??
Sem gledala pri nas v geox-u, pa majo samo 20 št., so še preveliki..user posted image

Zdej greva pa do kolegice na kavico, popoldan pa plavat..user posted image
Pa bo spet dan okoli, saj sploh ne sledim kerga smo....user posted image Zadnjič sem mojga vprašala, če smo 2007 al 08...Haaallooo...user posted image

ok šibava, ve pa uživajte..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
13.6.2007 8:37:39   
incabinca
Hojla!

Midva sva danes pokonci že od šestih. To je zdaj že klasika. Ok, ampak sem še vseeno bolj zadovoljna da gre zgodaj spat, zgodnje vstajanje dela edino meni probleme, ampak bo že. :)
Včeraj sem bila ful neki smotana sem šla popoldan kar z Lovrom spat, sva šla spat ob pol enih, jaz sem vstala ob pol štirih, on je pa spal dalj kot do pol petih, pa še bi, če ga jaz ne bi zbudila...

Čaj ponoči... Lovro se mi je ful razvadil, do enih lepo spi, potem se pa vsaki dve uri zbudi za čaj... se pravi okoli enih, treh in petih... pa sploh ne vem kako naj ga tega odvadim?!? Sej ne vem, mogoče je pa res žejen? Ne vem...

Princes  jaz sem se tudi zadnjič enkrat spraševala katerega leta smo :)

Midva z Lovrom greva tudi velikokrat do Snovika mal plavat. Uživa sto na uro.  A katera hodi plavat v Atlantis? Bi se lahko kdaj kaj zmenile. No, sicer bo pa itak kmali mooooorje :) Juhu!
Pa upam, da bo še kaj lepega vremena, morva it z Lovrom obvezno v ZOO, mali je totalno nor na živali.

Midva z Lovrom bova pa po moje zdele šibnila na en sprehodek do Kamnika, popoldan bomo pa do Kopra skočili, gresta naše dva nekaj za picerijo gledat, pa greva z Lovrom kar zraven.

No, sem se dovolj razpisala, oglasite se kaj!

Lep dan!!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
13.6.2007 8:41:11   
incabinca
Aja, kar se pa čeveljčkov tiče... jaz jih še ne mislim kupovat, dokler Lovro ne shodi se mi itak zdi nepotrebno. Imava sicer ene dvoje za okras :), ampak jih ima Lovro raje v ustih kot na nogah, jih takoj dol potegne. Še dobro da bo poletje, bomo itak bosi. :)

Princes se pa strinjam s tabo glede Benetona, ful imajo fajn cunjice.

Neposredna povezava do sporočila: 4047
13.6.2007 9:56:53   
adrijana.sara
Dan!

Midve sma bile v posvetovalnici in imamo 8,6 kg, ter 73 cm. Sem bila pa prepričana, da smo že čez 9 kg. Saj ji nič ne manjka, je glih prav, pa vsak gram se pozna, ko jo moram okoli tovorit.user posted image     
user posted image

Vprašala sem, kako je s svežo zelenjavo. In sploh ni več zadržkov, lahko je vse po vrsti, izogibat se je dobro samo stvari, ko napihujejo.

Sem bila pa danes že razkurjena. V čakalnico je prišla mamica z otrokom, ki je imel koze. Pa je kar normalno čakala med nami. Malo preden sma bili na vrsti, se je pa z eno pogovarjala in jo je ona vprašala, kaj je narobe s fantkom. Pa hladnokrvno odgovori, da ima koze. Naju takoj za tem pokličejo noter in sem jim rekla, da imajo zunaj otroka s kozami. So šli po mamico in jo odpeljali v izolirno sobo, pa seveda pošteno okregali. POSVETOVALNICA IN KOZE? Tudi, če ni vedela kje je ta soba, bi lahko vprašala, ali pa takoj noter šla... Zdaj pa upajmo, da se je ni nič prijelo.
Je še mamica povedala, da sta skoz pri miru sedela - kot da to pomaga!

Jaz še tudi čez poletje nimam namena čevljev kupovati. Potem jeseni, bo že tako hodla, za zdaj ima pa te mehka. Samo, da malo nogico zaščitijo. Ima pa malo nogico in tako ne bi dobila številke. Dvomim, da ima 18.

Kaže, da bo danes vroče, tako da se v senčko skrite!user posted image

Pa še link za smeškote: http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Neposredna povezava do sporočila: 4048
13.6.2007 10:51:16   
ajne
hojla,

mi še vedno vsi mal kašljamo in smrkamo, ampak gre hitro na bolje. ajdica ima spet mal vnete učke, tko da se mal bolj notri drživa.

dajanax, naše potovanje je bilo iz LJ direkt v Chamonix (preko Mont Blanc tunela, tam potem na Aguille du Midi in Mer de Glace) potem iz Chamonixa v Interlaken in Grindelwald (Kleine Scheidegg) od tam preko Luzerna na Gardo (Gardaland) in potem domov. V Chamonixu je meka za šoping (ampak bolj ko ne športnih znamk - to je celo precej ceneje kot pri nas, ampak kepica sladoleda pa stane 2 eura). Smo bili tri dni v Chamonixu, dva dni v Grindelwaldu in dva dni na Gardi. ostalo je bila pač vožnja (2 dni). Vendar če si s camprejem, se seveda med vožnjo brez problema ustaviš, si skuhaš, mal podremaš in si še kaj pogledaš, tako da tudi ta dva dneva nista bila le gola vožnja. skratka, če imate možnost, bi jo jaz pograbila, k je res fino.

princes, ajdine geox so iz livigna. ampak sem ziher, da se jih tudi drugje po I dobi. pri nas pa tudi jaz nisem videla teh čist ta mičkenih številk.

tko, cel dopoldne je trajal, da sem tole naklofala. zdaj grem jest, potem pa vseeno malo na sončka...

čau

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
13.6.2007 10:54:01   
ajne
aja pa da ne bo dvoma o čeveljčkih. tudi ajdine so mehke, v bistvu copatki. jih tudi jaz ne mislim kupovat vsaj do jeseni. če shodi prej, bo pač bosa. tko kot je bila tavelika.

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.