|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
7.6.2007 14:17:29   
yennika
Hej!

Se vpisujem oziroma Klemna vpisujem v klub bolančkov-prvič v življenju in tudi v klub sitnobic, razvajenčkov,pa vseeno pravih cukrčkov.user posted image

Včeraj je Klemen dobil po celem telesu izpuščaje.Pa smo šli popoldan k dežurnemu-BTW pediatra nimamo tukaj, ker nam je ušla v CE, tako se menjavajo splošni dohtarji.user posted image In ni imel pojma kaj naj bi z malim bilo.Pa sem mu rekla, da se mi zdi da je peta otroška...je rekel, da bi res lahko bila in tako nas je za vsak slučaj, ker sva oba z dragim v zdravstvu, napotil v bolnico k pediatru.V glavnem tam smo dali celo ceremonijo čez, od preiskave krvi, ekg-ja....mali se je drl kot zverina.Na koncu so bili vsi testi in vse preiskave b.p-hvala bogu.No, menda imamo verjetno virusno otroško bolezen-ne vem pa katero, ker dr še sam ni vedel.user posted image Res sem bila žalostna, že njegov pristop me je prizemljil in sem skoraj jokala z malim vred.Pa se mi je drugače zdel ded čist ok, no koliko smo pač bili skupaj, na malici v dežurstvu ponavadi.Sem spoznala , da je pravi user posted image .V glavnem, da ni kaj hujšega z knedlom.

Sma pa bila danes naročena k zobarju, ki sem ga seveda odpovedala.Čakalna doba je okoli 3 mesece, tako pridema na vrsto šele v sredini septembra, ko bom že v službi.Me je prijazna sestra vprašala, če ima mali že kaj zob, pa sem povedala da ja.Je rekla pol pa le fajn umivat in masirat dlesni.user posted image Kaj takega.user posted image
Drugače pa Lina, mi smo dobili v posvetovalnici pri 6 mesecih vabilo na prvi preventivni zobni pregled.Ne, ne, to ni šala!user posted image Za kondome pa, nehaj no, čez kakih 18-20 let.Moj otrok že ne bo seksal prej.user posted image user posted image user posted image Čeprav za nas, ki imamo pobčeke je malo lažje...

Rozika- dobrodošla nazaj.Tvoja mala je pa že prava carica marica.Pa tvoj v.d. fant-mi je ful znan.user posted image Hecam se, malo se mi pa zdi da je podoben unmu boksarju, kaj je že Zavecuser posted image Le javi se še kaj!

Incabinca- kaj ti spet iščeš dedcauser posted image  Kaj pa stara ljubav?user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.6.2007 14:17:59   
yennika
VAUUU, nova stran!user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
8.6.2007 1:38:05   
Anonimen
helu čvekice...

joj, dones ste pa toliko napisale, da sem komaj sfolgala prebrat...kje pa ste vse ?

Rozika...tale tvoj prijatelj je pa res kr khmkhk...vreden ogleda ni kej !

Yennika - pri nas v posvetovalnici do sedaj ni  bilo ne duha ne sluha o kakšnih zobarjih, tko da ne vem...mi je pa enkrat rekla v lekarni, ko sem kupovala calgel, da naj potem kmalu začnemo uporaljat tudi zobno pasto, vendar moramo paziti, da bo brez fluora...zdej pa ne vem, če sem si prav zapomnila...a je možno ?

Pa še glede izpuščajev...mislim, da so vsi otroci na nekaj v določenem trenutku alergični...pri nas je bilo recimo enkrat, ko sem zamenjala mehčalec...imel jih je dva tri dni, potem so izginile, mehčalec pa sem še vedno enakega uporabljala...takrat sva šla tudi k zdravniku in sva dobila fenistil kapljice...zdaj mu pač vsake toliko časa kakšno dam, sploh zvečer pred spanjem, da vsaj spi in ga preveč ne srbi...ah, kaj čmo...moramo biti kr same najboljši zdravnik kajne ?

nč, lepo se imejte, kaj lepega napišite, da bom jutri lahko ob veliki kahli kave uživala.....

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
8.6.2007 9:56:44   
princes
Pa je res ful za prebrat..user posted image user posted image

No tale vreme mi gre že tolk na živce..A misli kaj sončka bit..user posted image
včeraj smo šli na pizzo, in je začelo ful deževati, dobro da se je zlilo, ravno ko smo pojedli..user posted image

Jaz Lii zobke zaenkrat spucam, samo z ščetko in vodo..user posted image

Rozi, vidim  da si se super imela, držim pesti za tegale frajerja..user posted image
Tvoja lepotička, je tud že super punca...user posted image

A jim papriko že dajete za jest??
Lia je ful slabo začela jest, par žličk poje pa ma dost..user posted image Sploh ne vem več, kaj naj ji ponudim, da bo jedla..user posted image
Midve sva zjutraj in zvečer še kar na mleku..A ve ste že vse na polnih obrokih??

Grem zdej še hitro malo pospravit, ko ravno spi..Kar skoz morem nekaj delat, tud pet minut si že težko zase vzamem..user posted image Pol se pa še moj gre, kok se mam fletno ko sem doma, on misli da samo na kavču sedim, pa TV z Lio gledam..user posted image
A vaši že kaj gledajo TV, Lia skoz buli noter..user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
8.6.2007 10:02:52   
rose22
Babe sam tolk za informacijo.Tale tipson je ful kjut,ful the best,bi ga kar oženla,ampak je med nama samo prijateljstvo.Ni čustev.Ne iz moje strani,ne iz njegove.No iz moje je mal večja naklonjenost kot iz njegove,ampak niso tista prava čustva.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
8.6.2007 12:10:59   
tevža
hojla!

nama so prestavili posvetovalnico za 2 meseca (težave s kadrom, pa še dopusti user posted image ), a sem prosila, da ga mi ga vsaj na "novo premerijo"; matevž je pravi mali velikan 76 cm in 10600g.
drugače ga pa te dni lahko tudi jaz vpišem v klub "izsiljevalčkov". mislm, da je čas, ko mali testira do kam bo lahko šel. ali bova popustila ali ne.....skratka te dni se učimo poslušnosti, potrpežljivosti in še česa user posted image

ja, tudi jaz imam že malo dovolj tega dežja. sicer imamo danes sonček, a popoldne bo lahko že drugače. napovedan je lep vikend, a kaj ko bo naslednji teden spet slabo user posted image .

yennika, princes -  zadnjič sem klicala prijatelja, ki je otroški zobozdravnik in ga vprašala glede higiene zobk. rekel mi je, da naj mu 2x/dan umivam s svojim prstom, ki ga uvijem v mokro pleničko. nič ščetk in zobne paste. pa čim manj sokov in sladkanih čajev, še bolje pa če pije samo vodo.

in danes sem spet postala ženska user posted image user posted image - dobila sem user posted image . jah, enkrat se je moglo zgoditi....

evo, imam obisk....

pa-pa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
8.6.2007 13:53:45   
yennika
Ojla,

Tevža, ja tvoj Matevž je pa res ta pravi korenjak.Mi smo posvetovalnico izpustili, bi jo mogla imet v sredo, pa sem prestavila zaradi pete bolezni.user posted image Tak, da po naši vagi ima Klemen okoli 9,5 kil.Zmerit ga bom pa danes probala.
Jaz mu zobke umivam ž odkar ima zobeke, prvega je dobil pred 6 mesecem.Sprva sem umicala z silikonskim naprstnikom, ki je kao ščetka, zdaj pa si kar sam umiva z svojo ščetko.user posted image Mu pa očitno zelo paše, ker ima zelo nabrekle dlesni.

Evo, tukaj je že nevihta, soparno pa kot user posted image .

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
8.6.2007 15:32:11   
adrijana.sara
O, danes ste pa skoraj malo preveč zgovorneuser posted image user posted image user posted image

Pri nas ni nič posebnega. Posvetovalnico imama v sredo, komaj čakam. Glede zobozdravnika sem pa spraševala zato, ker sem slišala, da imajo nekateri pri devetih mesecih, drugi pri enem letu...
Sma pa že par dni na alpskem mleku, pa je vse ok. Nobene reakcije in nobenega packanja.

user posted image  ZA MATEVŽA. Lepo napreduje. Je res pravi luškan fant.

Drugač se pa midve tudi pridružujema klubo - kako daleč lahko grem. Samo ni vsak dan enako. Npr. včeraj je bila zlata, sama se je igrala, ni me zasledovala, sam smeh jo je bil...danes je pa pravi zasledovalec in za pet minut me ne izpusti izpred oči. Je pa postala prav prisrčna cartljivka in bi me kar lupčka - potem pa naj bom stroga, NEMOGOČE!

Še kar čakamo tretji zobek, se že belo vidi, pokukat pa noče ven.

Princes ti si vprašala, če jim dajemo papriko za jest. Jaz ji surove zelenjave še sploh nisem dajala. Samo kuhano. Še sama ne vem zakaj, mi ni niti na pamet prišlo. A že lahko jedo surovo zelenjavo?

Javite se kaj, pri nas je bila prava nevihta, tako da sma spet notri obtičali. Še dobro, da sma se prej odpravile po nakupih. Zdaj se mi že ne bi dalo it.

PA,PA

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
8.6.2007 16:27:52   
Dajanax
Ženske vseh dežel združimo se!!
Preberte si tole:

"Res je, imam celulit. Ker se cenim. Poletje bo vsak čas tu. In z njim tudi doba razgaljenih teles. Na mojo veliko žalost bo na ulicah bolj malo razgaljenih moških, kajti poulični nudizem je, kot kaže, popolna domena žensk. Saj ne, da imam kaj proti razgaljenim ženskam, le zdi se mi, da se vsi ti popki, gola stegna in migajoči joški ne ponujajo na ogled zaradi kakšne posebne osvobojenosti ženskega spola, ampak prej zaradi nekakšnega čudnega prepričanja, da je ta novodobni ekshibicionizem sestavni, če že ne bistveni del ženskosti. Da se torej žensko telo ponuja "kadarkoli, kjerkoli". Razgaljena ženska je postala najbolj izkoriščan predmet v modernem kapitalizmu. Bolj od razgaljenega ženskega telesa je vsestransko uporabna samo še kakšna krava. Meso, mleko, usnje, kostna moka, Milka in kar je še tega.

Z žensko goloto danes manipulirajo na tako rekoč neomejeno število načinov, od grobo fizičnih do prefinjeno, subtilno psiholoških. In denar priteka sam od sebe.
Preden je globalna industrija ženske slekla in jih pripeljala na ulice s prekratkimi krili, pretesnimi čevlji in premajhnimi modrci, jih je morala temu ustrezno mentalno obdelati. Najprej so ženske prepričali, da je napredno, prav in primerno, da ima prav vsak mimoidoči prost pogled na njihove joške. Potem so jim dopovedali, da noge niso zahojo, marveč za stopicanje in natikanje na hodulje, ki so spredaj zašiljene, zadaj pa najmanj deset centimetrov nad zemljo. Nakar so ženskam nadeli krpice, ki naj potrdijo, da imamo ljudje veliko skupnega z opicami,tudi te si namreč ne prikrivajo spolovil. Zlasti pri sedenju je mednožje pri obeh vrstah povsem razvidno.

Da podobnost ne bi bila preveč očitna, je bilo treba žensko samico prepričati še v potrebnost britja. Vsake kocine na vsakem delu telesa. Obrite pazduhe so za žensko menda še posebno pomembne. Ves čas pa je bil poseben poudarek namenjen njenemu prehranjevanju. Ali bolje: prepovedi hranjenja. Ženska ne sme jesti. Če pa že jé, mora pojesti nekaj lahkega, "light". Pije pa lahko ustekleničeno vodo. Kajti v nasprotnem primeru bo plačala visoko ceno svoje požrešnosti. Postala bo debela!! Celulitična!!In že je tu vojna napoved vsakršni maščobi. Ženske maščobne celice so nekaj odvratnega in izdajalskega, saj razkrivajo slabotno, nestabilno in labilno psiho, ki se nagiba k lenobi in nedisciplini. Treba jo je izsesati, uničiti, vanjo globinsko prodirati, mazila in kreme pa je najbolje kombinirati z masažo, ki temelji na principu drgnjenja, gnetenja, ščipanja.

Ženske naj sovražijo svoje telo, ki se nagiba k prehranjevanju in zlasti k sladkanju, a tudi svojo psiho, ki včasih išče svoj mir v meditativnem prežvekovanju. Dele telesa, ki so narejeni tako, da jih rado zalije salo,pa je sploh treba preščipati, preznojiti in izstradati. To zlasti velja za vse, ki se že utapljajo v oblinah in pomarančni koži. Kot pravijo napotki neke reklame, ki jo te dni nenormalno pogosto predvajajo na televiziji, si morajo takšne debele nemarnice svojo zamaščenost dosledno postrgati s telesa in to marogasto kožno plast odreti s sebe.
In šele pod to nesnago se skriva prava ženska: sestradana zapeljivka s koščeno ritjo in odrtim,izdrtim, izščipanim celulitom.

Potem so tu še gube. Famozne črte, ki jih čas vpisuje na obraz. Vrat. Roke. Dekolte. In še kam. Tudi meni se je milo storilo, ko sem tam po petintridesetem letu opazila, da imam nekam nesorazmerne veke, da zvečer nekam motno gledam in da po žuru še dva dneva v ogledalu namesto oči vidim siva podočnjaka. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem izustila krute besede: Ena veka je "rahlo" povešena! Stanje je torej takšno, da se nagibam k podočnjakom, okrog oči se mi delajo gube, gubam se tudi po licih in imam povešeno desno veko. Takšna stopam proti koncu svojega tretjega desetletja. Saj ne rečem, da sem imuna na takšna in drugačna olja ter mazila, ki naj bi mi napela kožo in dvignila zadnjico. Poskusila sem že veliko "čudežev": hladilne in zategovalne maske, serum za pred spanjem inpo njem, nočno in dnevno kremo, takšna in drugačna olja in mazila, ki naj bi mi napeli kožo in dvignili zadnjico. Rezultat? Brez zveze. Ne deluje. Kako bi tudi delovalo?
Štiridesetletnica pač ni petnajstletnica, tako kot petnajstletnica ni dojenček.

Sicer pa dobivajo celulit in ženske gube razsežnosti pravcate nacionalne katastrofe,
o pomanjkljivostih moškega telesa pa nič. Razen kakšnega prevelikega vampka se zdi, kot da je moško telo popolno, čudovito. Nisem še videla niti ene reklame, kjer bi iz moškega odirali plasti maščobe ali bi mu v zamaščen vamp zatikali ščipalke, da bi se bolje videlo, kako degeneriran in odvraten je v svoji pogubni debelosti. Ali reklame, kjer bi si kak moški vztrajno vtiral kremo kamorkoli že ter se hvalil, kako dobro si je zgladil vrat in odpravil mozolje. Se moška koža ne "izsušuje", guba,stara? So moške maščobne celice vredne več od ženskih? Kot da ni tudi moško telo podvrženo "okvaram". Na primer plešavosti. O. K. Celulit je nekaj neestetskega in pogojno pristajam na trditev, da je celulitična rit grda. Ampak tudi moška pleša je, drage moje, bodimo že enkrat iskrene, nekaj hudo grdega. Gologlav moški ni prav nič boljši od celulitične ženske. V bistvu je še na slabšem, kajti jaz lahko svojo skrivnost prikrijem in je ne razkazujem, pleša pa je pleša. Me prav zanima, kaj bi bilo, če bi vsa ta industrija in oglaševalska mašinerija moške pleškote forsirala in demonizirala tako, kot to počne s celulitičnimi ženskami. Če nič drugega se pleškoti ne bi mogli več norčevati iz debelih žensk!

Poletje se torej bliža. Tri četrtine ženskega sveta že tri mesece strada, telovadi, se voska in mazili. Jaz ne počnem nič od tega. Jem, kar mi paše,ker se po napadu požrešnosti počutim bolje in ker mi čokolada dvigne razpoloženje. Ne telovadim, ker v fizičnem naprezanju niti najmanj ne uživam, znojenje in sopenje pa v meni vzbujata odpor. In niti tolarja nisem zapravila za gnetenje stegen in ga tudi ne bom. Po razgretih ulicah se bom v poletnih cunjicah sprehajala natančno taka, kot sem. Z vsemi gubami in gubicami in z vsemi maščobnimi oblogami. Ne bom si nategovala kože in nebom si ščipala stegen.

Zakaj ne? Preprosto! Ker se cenim! In ker mislim, da je treba že enkrat izstopiti iz tega norega celulitičnega in gubastega sveta. Ves ta boj proti celulitu in gubam je nateg brez primere, kovanje dobička iz naivnosti in iluzij. Pri vsej stvari pa je najbolj krivično to, da naj bi bile estetske okvare in staranje nekaj, kar je zelo slabo zgolj in izključno za ženske. Tako kot so v pravljicah stare ženske vedno čarovnice, stari moški pa modreci. Starost moške plemeniti, ženske pa iznakazi, tako nekako. Halo???
"

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
8.6.2007 16:29:51   
Dajanax
Kaj pravite??

Sicer je veliko tega res, ampak jaz bom še kar orbitrekirala in isklala čudežno nesramno drago kremico ki bo dopravila špehec in gubice. Hkrati pa se še vedno počutim krivo ker sem se danes zjutraj na kofetkanju tako spogledovala s torticami...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dajanax -- 8.6.2007 16:43:23 >

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
8.6.2007 16:41:39   
Dajanax
Pa še nekaj brez feminističnih primesi...

Dolenjske smo se aktivirale, evo današnjo fotko treh septembrčkov:

Aleksej, Vita in Žan:
user posted image

Vita in Žan
user posted image

< Sporočilo je popravil Dajanax -- 8.6.2007 16:42:39 >

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
8.6.2007 18:37:26   
princes
Tevža je pa res ornk fant tale Tevži..user posted image

Ja lepi so teli trije mošketirji..user posted image

Adrijana.sara, saj sem mislila kuhano papriko...user posted image user posted image Jaz tud še ne dajem surove, sam pomoje ni panike..Korenčka sem že mal dala, da je glodala..
Če je kuhano, pol tud pri surovi ni panike..user posted image Jaz se itak na to bolj malo spoznam, oz. se mi ne da preveč komplicirat, ji dam kar vse za probat, in če ni reakcije, naslednjič skuham, pa je...user posted image

Mi imamo posvetovalnico v petek, in še eno cepljenje..user posted image
A vaši niso bili nič cepljeni, pri nas morjo bit pri devetih mesecih cepljeni..user posted image

Gremo papat..

pa pa

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
8.6.2007 21:09:01   
adrijana.sara
Dajanax veliko od tega je res, sam to še ne pomeni, da se bo kaj spremenilo. Pač hočemo vse zgledat koliko dober se pa da. Saj drugače bi bila pa verjetno večja katastrofa, če se ne bi nič obremenjevali in bi se vsi zapustili. Že tako je ogromno ljudi pretežkih in vsi vemo, da to vpliva na celo telo in predvsem na zdravje. Samo norme, kaj je lepo, so pa tudi malo previsoke za povprečno žensko. Kar pa vidimo v filmih, na slikah... je pa tako bolj kot ne vse umetno in tako ali drugače popravljeno.

Princes jaz sem spraševala glede sveže zelenjave, ker smo bili zadnjič na enem pikniku in je bila tam tudi družinica z enajstmesečnim fantekom. In mamica mu je dajala vse paradižnik, papriko in pomfri. Men še pa niti na pamet ni prišlo. Sem mislila, da sem edina, ki še tega ne prakticiram. Bom rajši v sredo v posvetovalnici vprašala kako je s tem.
Midve zdaj nimam cepljenja, 3krat sma že imeli, naslednje pa pri enem letu. Tako mi je rekla pediatrinja. Mislim, da ji pa bodo vzeli kri. Spet se bo branila 100 na uro. Saj ne, da jo boli, samo ne prenese, da ji roko držiuser posted image  Jaz pa ne maram pikovuser posted image  - mi je bolj hudi kot Sari.

Zobek pa kar rije, je še bolj belo kot dopoldan, zunaj pa še vseeno ni. Jutri pa mislim, da bi res mogel biti. Potem bo tretji zobek za 9. mesecuser posted image  Bom poročala!

Luštni dolenci naši septemberčki. Kako hitro rastemo! user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
8.6.2007 21:56:14   
matejcica
Čao...
Evo spet mene po dolgem času. To več ni res! Tudi mojega Mažija zadnje dni prištevam v klub "izsiljevalčkov, nemirnežev..."Groza! Nič ne morem narediti! Fant sploh noče sedeti (Dajanax in Alenka, vidve sta ga videli, lumpauser posted image user posted image )...

Mimogrede, Dajanax-prisrčne in full lepe slikce...A veš kaj se mi je zgodilo? Na mail sem dobila obvestilo, da me čaka zasebna pošta, pa jo "glupača" nisem znala najdit. user posted image user posted image user posted image Sem res tolk zabita???Predvidevam, da je bilo vabilo za kavo, in mi je full žal, da se vam nisem pridružilauser posted image user posted image user posted image
Prosim te, pošlji mi še enkrat svojo št. na mail, da bova lahk kontaktirali. Hvala!

Lep večer vsem! Polupčkajte svoje prince in princese!

Neposredna povezava do sporočila: 4014
9.6.2007 8:30:59   
alenka11
Oj

Ja Matejčica res škoda, da nisi dobila ZS pravočasno. Če slučajno še nisi ugotovila kje najdeš zasebna sporočila: Desno zgoraj je v zelenem polju napisano MOJA RINGARAJA, tam imaš možnost zasebna sporočila.
Nič nisi napisala kako kaj Tomaž, a se je že pozdravil? Tudi Aleksej noče skoraj nič sedeti. Kjerkoli je možno se vstane pol pa trenira usedanje in spet vstane... V glavnem tudi deset minut lahko to počne.

Največja novica pri nas pa je, da je naš sinek končno začel čebljat user posted image user posted image user posted image . Zdaj ga pa sploh ne moremo ustavit. Kar naprej dedadada, ajde de de.... Tako ga je lušno poslušat user posted image .

Pa še eno presenečenje - verjetno je že včeraj pokukal šesti zobek user posted image  pa sploh nisem opazila. Cel čas gledam kdaj bo pokukala zgornja dvojka, njemu je pa zrasla spodnja dvojka user posted image . Tako da ima zdaj zgoraj 3 in spodaj tri user posted image user posted image user posted image .
Mene tudi zanima kaj je s temi fluorovimi tabletkami?????A res nobena nič ne ve o tem?????

Toliko za zdaj lep vikend vam želim. Lepo ga izkoristite ker bo potem spet slabo vreme.

Pa pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
9.6.2007 9:22:36   
adrijana.sara
user posted image

VSE NAJBOLJŠE SARA IN TILEN!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
9.6.2007 21:15:04   
adrijana.sara
user posted image      
user posted image user posted image user posted image  ZA SARIN 3. ZOBEK
Končno smo ga dočakali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 9.6.2007 21:17:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4017
9.6.2007 22:01:58   
Tejcha
Gledam BBja in vmes sortiram zokne, zato bom res kratka.

Čestitke zslavljencem in novim zobkom!

Rose, živijo! A bo sedaj že cajt za kak kofe? Js imam do 19. mal gužve, grem na 2 izpita, pol pa bo spet en teden mal lufta. Potem pa, punce, začnem delat! Ful sem vesela, ker sem tudi letos dobila počitniško delo za 1,5 meseca.Tilna se bodo naužili babice in dedki, pa tete (taprave in malo manj taprave, :))... In to pomeni, da naše morje ne bo padlo v vodo. Juhuuuu!

Mi smo dobili fluorove tabletke pri tazadnjem pregledu. Rečeno je bilo, naj se vsak dan vzame ena. Nič posebnih razlogov, pač, da je tako prav... user posted image user posted image user posted image In takšni odgovori meni niso nič všeč. Počakala sem na srečanje z zobozdravnico h kateri hodi user posted image in vprašala... Rekla je, da pozna veliko zobozdravnikov, ki te tabletke na veliko priporočajo, sami pa jih svojim otrokom ne dajejo in da ima jemanje smisel le, če jih otrok dobi 250 v letu. Rekla je, da škodit ne more, ker se pri nas v drugačnih oblikah fluora ne dobi v organizem... Da bi bila pa neka ful razlika med zobki tistih, ki so te tabletke jemali in tistimi, ki jih niso, pa ne more trdit... Js jih Tilnu  dajem - že zarad tega, ker se mu tak fino zdi, da mu dam takšno mičkeno reč.

Drugače pa resno razmišljam o ukinitvi dude. Sam se mi zdi še mal mičken. Kako pa vi kombinirate dudke in zobke? Se mi zdi, da zgornja enkica pri nas malo postrani ven leze... A je katera že poskusla namesto cuclja tiste gricke, ki bi naj bile nadomestek? Res me mika....

Zdej pa letim nazaj.

Tolk o tem, da bom kratka...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 4018
   [Brisano sporočilo]
9.6.2007 22:05:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4019
9.6.2007 22:13:58   
matejcica
Uauuu. Me je kr šokiralo, ker danes ni veliko napisanega. Verjetno ste izkoristile sonček, zato ni bilo nobene blizu računalnika, a?

Alenka, hvala za pojasnilo glede zasebnih sporočil. Tomaž je že dobro, v bistvu je bil že takoj naslednji dan, ko je dobil Ospen, na videz dober. Tako da sedaj pridno pije sirup, ušesek ne boli več, vročine ni.user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas še ni nobenega zobka. Si predstavljate? Skoraj ne, a? Ker imajo vaši septembrčki že polna usta zob...user posted image user posted image user posted image Midva sva že pri šestih mesecih dobila fluorove tabletke. Ampak mami jih kateri dan pozabi dati, pa nič zato...user posted image

Lep večer vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
10.6.2007 7:38:06   
Tanyka

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

11    user posted image        

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
10.6.2007 7:50:59   
Tanyka
Samo na hitro user posted image  

vam zaželim

user posted image user posted image user posted image user posted image .
Noč dobro prespana  in ponavadi se pol tudi jutro tako začneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moram povedat, da je tudi Rene prehlajen, pa malo ima vneto uhico.Je dobil primotren.
Lara pa ima 5. otroško.Tako, da če še je kakšna vstopnica fraj nas kr vpišite, sicer pa želimo čimprej v normalno stanjeuser posted image .

Vsem slavljenčkom

user posted image

Bolančkanim pa želim, da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram nardit zajtrk za moje tri otročkeuser posted image

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
10.6.2007 9:35:35   
Dajanax
Tud jaz sam na hitro:

Včeraj smo končno dobili tretji in četrti zob!!! Zdaj ima zgoraj dve veeeeeliiiiiiikiiiiii domini user posted image

Alenka no pa ste le dočakali čebljanje!! Bravo Aleksej!! Zdaj bo pa kmalu znal rečt transformator!

Bo še Vita nekaj dopisala:
c>...mjlkjh< v

no to je bilo to.

Lepo se crkljajte!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
   [Brisano sporočilo]
10.6.2007 11:03:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 4024
10.6.2007 11:06:55   
incabinca
ojla punce!

Še ena lepa nedelja je pred nami. Mi smo šli včeraj z Lovrovim očkom na en tak mini izletek do Zbilj, smo se prav luštno imeli. Drugače pa Z lovrom vse po starem, postaja pa pravi mali navihanček.
Yennika -  se ni izšlo, pa je še bolje tako. user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.