|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
12.6.2007 6:33:29   
Bety upa
Shuka...he he he....ti kar jej in uživaj v hrani....Prsa in ostali znaki noečnosti izginejo že 10.dan po stop injekciji. Pojavijo se nazaj par dni pred testom, ali pa nekaj dni po testu. Če danes narediš hitri test, druge črtice ni več.

Še en doooooooooolg teden nas čaaaakaaaaa...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
12.6.2007 6:37:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Shuka...he he he....ti kar jej in uživaj v hrani....Prsa in ostali znaki noečnosti izginejo že 10.dan po stop injekciji. Pojavijo se nazaj par dni pred testom, ali pa nekaj dni po testu. Če danes narediš hitri test, druge črtice ni več.

Še en doooooooooolg teden nas čaaaakaaaaa...user posted image
Sej je še prezgodaj za test Bety, ni?

Grem si vstavit Prometriumuser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
12.6.2007 6:49:01   
Bety upa
Definitivno je przgodaj za user posted image user posted image ....V četrtek bi pokazalo samo redkim, v soboto večini, v torek pa vsaki user posted image ......

LP

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
12.6.2007 7:02:45   
Shuka
No pol pejmo pa vse v torek delat test user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
12.6.2007 7:11:32   
Bety upa
hi hi hi.....v torek pa vsaki user posted image  (nosečnici) bo test pokazal user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.6.2007 7:57:55   
Staša1
Dobro jutro punce!

Koala - čimprej javi, kakšni so občutki!!!user posted image user posted image
Sanja70, zelo mi je hudouser posted image , ampak jaz bi vseeno naredila test! Zalazoya, Ele - kaj pa če se je tester res zmotil?!

Veliko sreče vsem!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
12.6.2007 7:58:01   
Sulfinija
Bety,meni je domači test pokazal user posted image  8.dan po ET,9.dan po ET je tole potrdil krvni test.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
12.6.2007 8:06:41   
Bety upa
Sulfinija....cmok cmok....kje si ti, prijateljica???? Lepo, da si z nami in nam malo pišeš.

((((TI si imela ET 5.dan in 8+5 = 13.dan od punkcije. To je čisto OK, da pokaže nekakšen rezultat. V četrtek bo za nas (Shuka in jaz) tvoj 8.dan in zato sem rekla, da je mogoče, da nekaj pokaže, ni pa 100%, da mora. user posted image user posted image  ....he he he......vse navivam samo, da nekaj pokaže, pa ni važno kaj in kdaj...ha ha user posted image )))

LP

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
12.6.2007 8:15:35   
soncek.djukelica
jutro,

Sanja, tudi meni je žal,da ti tokrat ni ratalo!Ampak samo tokrat! Jesen bo hitro, spočita..brez stresa...in v veselem pričakovanju! Zato,draga Sanja ne obupaj,veš da imaš nas tukaj in da bo čas,do novega postopka minil hitro! user posted image user posted image
Shuka, tudi moja user posted image  se je takole začela!Znakov,ki bi me pred testom napovedovali user posted image  skoraj ni bilo!Kar se spomnim je to,da sem imela veliko izletov na WC, in da ni bilo Muser posted image ! Nekako 7-8 dan po transferju so se pojavile bolečine podobne M, sem že skoraj obupala ampak ulilo se pa ni! user posted image  Kdaj so me začele prsi boleti, se sedaj ne spomnim dobro!user posted image
Veliko jih jamra,da jih hrana smrdi!Meni nič ni smrdelo, jedla sem vse, kislo mi je že prej pasalo, slabosti ni bilo, sem mal razmišljala,da se kaj dosti drugače ne počutim kot običajno! Pa dvojna nosečka sem! Zato, draga shuka,si na dobri poti,da si user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.6.2007 8:40:45   
M007
Sanja tudi meni je žal, da ti ni uspelo! Sem brez besed.

Jaz še vedno trepetam in čakam na test. Danes sem se odločla da ga neredim CB, kar bo pa bo.

soncek.djukelica imam eno vprašanje zate. Zanima me, ko so ti povedali da je tes pozitiven od koga si dobila bolniško. Namreč jaz jo imam do testa in če bo pozitiven me zanima na koga se obrnem na ginekologa ali osebnega zdravnika. Imam kar zahtevno delo in imam delavne vse dni v tednu. Sedaj, ko se bliža poletje se urnik zaradi turizma še podaljšuje. Če ti odkrito povem sem rajši še kakšen teden doma kot da gre vse poslabem.
Moram ti priznat, da si mi bila do sedaj v veliko pomoč. Res, hvala. Želim ti čim lepšo nosečnost.
Sedaj pa grem po test, da vidim kaj lahko juti pričakujem.

lp iz primorske

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.6.2007 9:09:18   
ele
Živjo!
Včeraj po testu sem res bla čisto dol,ma full slabo sem se počutila in jedla sm ko nora..Zvečer pa me je začelo zvijat,tako,da sm bla sigurna,da se bo danes ulilo,pa se ni...Zaenkrat.user posted image
Samo rjav izcedek.Jutri bom ponovila test,ker res upam,da se je včeri zmotuuser posted image
Sanja:hudo mi je zate ampak probaj še enkrat test,morda pa...
Zalayova: tudi ti še enkrat naredi cb!

ele

(odgovor članu M007)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
12.6.2007 9:39:33   
Sulfinija
Ele ne obupaj,dokler se ne prikaže prava user posted image  je še vendo upanje....Jaz ti držim ogromne,močne in debele pesti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.6.2007 9:48:17   
ele
hvala sulfinija za spodbudne besedeuser posted image

ele

Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.6.2007 10:07:04   
soncek.djukelica
ojla,

ele, če se ni ulilo, še ne smeš obupat! razni izcedki spremljajo user posted image , vendar opravi še kak test!

MOO7, ni blema! Sej te čist razumem, sem tudi jaz delala v turizmu, v Piranskem zalivu, sam čez hrib sem bila doma...user posted image user posted image user posted image  in sem k..user posted image  3 mesece cepala vsak dan šiht! In morje gledala le od daleč,ker se ki preprosto ni dalo iti na plažo!
Ko ti potrdijo user posted image  dobiš list, na katerem piše višino hormona in na dnu tega lista piše,da imaš lahko bolniški stalež do konca user posted image ! Ta list odneseš k osebnemu zdravniku, saj ti on vodi bolniško! In ta list z kartonim vred gre na komisijo,ki ti podaljšajo bolniško!
Kaj praviš, na skupno kopanje v San simonu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
12.6.2007 10:39:16   
dajamaja
Sanja, zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo. Vendar ne obupaj, za vsakim dežjem posije sonce in tudi tebi bo user posted image user posted image user posted image
Zalazoya a nisi 2 dni prezgodaj delal testa? Pa še M nimaš. Ne mi prehitr obupat, no!!! Ele, tudi ti si nekaj prehitevala s testom in niše za obupat, no.
Bety, kakšen 6, 7 postopek neki .. mal še potrpet, pa na user posted image user posted image user posted image user posted image
Shuka, user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem kokicam, user posted image  in navijačicam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1540
12.6.2007 10:46:21   
M007
Naredila sem test CB in je +. Jutri grem na test v LJ. Upam, da bo vse OK.

soncek.djukelica hvala za informacije. V San simonu prav gotovo.

ele poskuši še enkrat.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1541
12.6.2007 11:06:08   
soncek.djukelica
Bravo, MOO7!user posted image

(odgovor članu M007)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
12.6.2007 11:08:50   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Bravo, MOO7!user posted image

Čestitke,čestitke še od mene.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1543
12.6.2007 11:16:14   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image M007 user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncek.d - sej potencialne kandidatke smo vse, če mamo znake al pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ele in zalazoya-  kdor test prehitro naredi, ga slaba volja doleti, zato počakajta še par dni, da vesela novica se zgodiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1544
12.6.2007 11:25:06   
Staša1
M007 - čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
12.6.2007 13:06:16   
MARTINŠČICA
M007 čestitam user posted image user posted image user posted image  in ti želim lepo user posted image  in zdravega/o user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu M007)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
12.6.2007 13:34:14   
ursi84
Najprej čestitke vsem user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!user posted image user posted image

Jst pa imam eno vprašanje. Namreč, danes sem dobila pošto iz KC-ja, za tisto komisijo, da mi je odobrila. Sam zdej neki ne štekam. Jst sem že imela punkcijo, jutri ET. Tle pa piše, da se moram nekam naročit???????
Kaj vse to zdaj pomeni? A naj to kr ignoriram in grem jutri na Et al kako?

Hvala

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
12.6.2007 13:42:14   
Shuka
ursi84 - s si samoplačniško v postopku ali na zavarovanje? 

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
12.6.2007 13:45:50   
ursi84
Na zavarovalnico in še to moram povedat, da smo v ta IVF šli čisto tako, ker sem pridelala preveč folikolov. Drugače se še sploh nismo menili nič o tem

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
12.6.2007 14:00:49   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

Na zavarovalnico in še to moram povedat, da smo v ta IVF šli čisto tako, ker sem pridelala preveč folikolov. Drugače se še sploh nismo menili nič o tem

aja, no če je tako pa ti potem kar mirno na ET, ker si itak sredi postopka, tako da ti to verjetno velja za ta postopek, če so pa počasni pri dokumentaciji pa nisi ti kriva, neuser posted image user posted image user posted image

Sicer nimam izkušenj s tem, ti bodo verjetno druge kaj svetovale.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?